iyiym canım selam verdim sonra cıktım ecza dolabı kontroleerini yapmaya yyeni geldim... bi değişiklik yok bende
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
geçmiş olsun canım...
daha öncede buna benzer bişi yaşamıştın sen sanki öyle hatırlıyorum...
tansiyonla ilgili bence bir de yakın zamanda operasyon geçirdin acaba bir süre oruç tutmasanmıki bilemedim:26::26:
yok canim.ben yemekte iyi degilim ki oruc oruc da hic ugramsamam.nafis katilsin biz oy verek.yas pastaya da ben katilirim:))
yok.kiizm.daha neler:)))ben iki bayram arasi evlenmis kadinim.ama gulden baksana daha adetim bile duzelmedi birqz zaman gecsin dedim.o zaman aralikta his. ocakta da tup ..ne dersin:)
yok canim.ben yemekte iyi degilim ki oruc oruc da hic ugramsamam.nafis katilsin biz oy verek.yas pastaya da ben katilirim:))
yok.kiizm.daha neler:)))ben iki bayram arasi evlenmis kadinim.ama gulden baksana daha adetim bile duzelmedi birqz zaman gecsin dedim.o zaman aralikta his. ocakta da tup ..ne dersin:)
kızzz burda yım ben...
şeker ben bu kategoriye katılamam çünkü biz yer sofrasında yiyoruz masa düzeni olmaz bizde ana yemek olsaydı tamamdı ama masa düzeni beni bozar...
bu arada chesee keki yaptım ama bütün resim çekemedim 2 dilim cektim son anda topiğinde paylaşayımmı
sağol canım
sağol canım
evet daha öncede nabzım yükselmiş kalp çarpıntısı yaşamıştım tansiyonum hep düşüktür 10 - 6 larda gezer genelde geçen histereskopi sonrasıda 8- 4 e düşmüştü iki tane iğne yaptılar öyle düzeldi hemşire bi panik olmuştu görmeliydin ne oldu dedim tansiyonun çok düşmüş deyince iyice korkmuştum
bugün oruç tutmadım ama böylede rahat edemiyorum du bakalım ne olacak
bir hatunda katılırım ama biz yer sofrasında yiyoruz dedi ama ben anlamıyorum nolurki yer sofrasında olsa bence daha da güzel olur mühim olan onu düzenlemek güzel bir görüntü olsın yeter hangimiz iftar davetlerinde runner lar suflalar kullanıyoruz şahsen ben üşenirim öyle sofra kurmaya tamam kurarım ama gerçekte öyle yapmıyorum yapmacık olamam yanii...
burda paylaşsana ciskekin fotosunu taaaa topiğe yorma beni oralara gidersem geri gelemiyorum ben
ooo gecmis olsun sarammm oruc tutmadigin iyi olmus.sonra bircunu tutarsin.merhaba kızlar ramazanın ikinci gününde nasılsınız
ben dün gece resmen acillik oldum ama doktora gitmedim tansiyonum düştü nabzım yükseldi çok kötü oldum bi üşüme geldi bi titreme anlatamam gündüzden başım ağrıyodu ama önemsemiyodum gece yemekten sonra fena oldum ama çokda yemedim yani sanırım kan şekerim düşüyo tansiyonum zaten düşük o mu etkiledi bilemedim ama bugün oruç tutmadım Allah affetsin ama dün gece çok korktum.şuana kadarda hiç bişey yemedim sahurda da bi iki dilim börek yedim o kadar sabah mide ilaımı içtim ama şu anda da midem deliniyo resmen bide bulanıyo çok fena
yapan dr lara bise demedi zaten cnm kenduside yapmis yillarca bakmis yapanla yapmayan arasinda cok bi fark yok birakmis.dagha dogrusu illa itiyosan yapim dedi kisiye birakmis galiba .. ama yapaninki tutuyo yapmayanki tutmuyo diye bise yok dedi.ilac firmalari icin para tuzagi dedi birsuru sey cikaruiolar dedi.seninki yasli kizim benimkini dovemez:))isin sakasi ben hulusiye giormeden asik olanlardanim anlattiklarinizla:))neeyyy para tuzağımı dedi daktırın aaaaa olmaz ama benim daktırım para tuzağı kısmıylan ilgilense beni hemen histeroskopi vs..bi sürü işlem için masaya yatırır parasını alırdı paşa paşa ama en son şeydir hastalarını maddi konuda zorlamak...çok kişiye yardım ettiğini biliyorum ben...ayrıca ben bu iğne konusunda çok soru sordum ona çok iyi dönüşler aldık denemeden bilemezdik denedik ve geri dönüşü iyi oldu bize bizde devam ediyoruz dedi...aman hemende daktırımı savunmaya geçiverdim benim daktırım seninkini döver bi kere
calis kuzum aferin:)iyiym canım selam verdim sonra cıktım ecza dolabı kontroleerini yapmaya yyeni geldim... bi değişiklik yok bende
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
aboo obndan mi olmadi kiz bnm cocugum:)iste ben nisanda nrgatifi aldim daha bana var galiba duzrlmeme.tamam işte 2 bayram arasında evlenmişin bebe olmuyooo doğru çıktı bak uğursuzluktur derler
doğru diyosun benimde son 2 ayda adetim düzene girdi ocakta negatifi aldım mayıs haziran adetleri gününde oldum diğerleri hep gecikti adet önemli tabii düzenimizi nasıl etkiliyor işte hormonlar
o zmn bu yarismaya sara katilsin ne dersibizşekerim bende yemekte iyiyimdir ama masa düzeni beni bozuyo en iyisi diğer kategoriyi görmek
bu arada dün eşime diyorumki merkezi aradım donmus tedavisine indirim olacakmış embriyoları sordum bi kaç bişey sordum dedim..
niye aradınki daha ekim kasım da yaptırcaz dedi bende yoooo ben ramazan sonrası başlıyom bi dahaki adetime dedim adam böyle bakıyo...........
rahim kalınlasıp etmezse son aya bırakmayayım kasımda bide dondurmak için para vermiyeyim dedim sonuççç benim dediğim tabi kisi
vallaha bacilar ben misafir geldiginde olrre supllali runneli bilmrmneli hazirliom ayakli bardaklar filan.sofra olayi benlikte yemek olayi benlik degil yakin olsak guclerimizi birlesturdik:))bir hatunda katılırım ama biz yer sofrasında yiyoruz dedi ama ben anlamıyorum nolurki yer sofrasında olsa bence daha da güzel olur mühim olan onu düzenlemek güzel bir görüntü olsın yeter hangimiz iftar davetlerinde runner lar suflalar kullanıyoruz şahsen ben üşenirim öyle sofra kurmaya tamam kurarım ama gerçekte öyle yapmıyorum yapmacık olamam yanii...
burda paylaşsana ciskekin fotosunu taaaa topiğe yorma beni oralara gidersem geri gelemiyorum ben
canım hadi diyelim yer sofrası kurdum ama öyle yemek takımı kullanmıyorum bi çorba kasesi bi de yemek yabagı oluyo tatlı salata ortada olur bizde yani seninde dediğin gibi yapmacık olup baska sekilde sofra kuramam...
neyse sekerim pek beceremedim ama chese kekim bu
ben vişmeli yaptım bide aklıma sonradan foto çekmek geldi en son dilimi yemeden önce cektim
Eki Görüntüle 752172 Eki Görüntüle 752171
merhaba kızlar ramazanın ikinci gününde nasılsınız
ben dün gece resmen acillik oldum ama doktora gitmedim tansiyonum düştü nabzım yükseldi çok kötü oldum bi üşüme geldi bi titreme anlatamam gündüzden başım ağrıyodu ama önemsemiyodum gece yemekten sonra fena oldum ama çokda yemedim yani sanırım kan şekerim düşüyo tansiyonum zaten düşük o mu etkiledi bilemedim ama bugün oruç tutmadım allah affetsin ama dün gece çok korktum.şuana kadarda hiç bişey yemedim sahurda da bi iki dilim börek yedim o kadar sabah mide ilaımı içtim ama şu anda da midem deliniyo resmen bide bulanıyo çok fena
tamam şekerim daha da katıl demiyorum
ellerine sağlık cheescake canım istedi şimcik
sanırım seninkinde sos azcık yamulmuş sağdan soldan akmış kaçak yapmış
tadı eminim şahanedir görüntüsüde ikinci yapışında olur bence ilk kez yaptın sonuçta...
iyiyim sekerim sen ve junıor pipiliden naberrsaracım cok gecmıs olsun canım, inşallah daha iyisindir şimdi.
Güldennnnnnnnnn nerde uzun uzun ramazan yazın :) hala bekliyorum canım ben. Bu arada katagori süpermiş ama hangi ara yapaarım katılırsam bilmiyorum. Masa düzenime güvenirim herkescikler beğenir sade ve şık olur amayemek yapamıyorum hala malum :))) neyse ne zaman başlayacak ?
Nafiş naberrr :)
eline saglik bebisim eminim tadi guzeldir ama guldenin ki sahaserdi ya:)bildigin sanat eseriydi:))canım hadi diyelim yer sofrası kurdum ama öyle yemek takımı kullanmıyorum bi çorba kasesi bi de yemek yabagı oluyo tatlı salata ortada olur bizde yani seninde dediğin gibi yapmacık olup baska sekilde sofra kuramam...
neyse sekerim pek beceremedim ama chese kekim bu
ben vişmeli yaptım bide aklıma sonradan foto çekmek geldi en son dilimi yemeden önce cektim
Eki Görüntüle 752172 Eki Görüntüle 752171
ooo gecmis olsun sarammm oruc tutmadigin iyi olmus.sonra bircunu tutarsin.
yapan dr lara bise demedi zaten cnm kenduside yapmis yillarca bakmis yapanla yapmayan arasinda cok bi fark yok birakmis.dagha dogrusu illa itiyosan yapim dedi kisiye birakmis galiba .. ama yapaninki tutuyo yapmayanki tutmuyo diye bise yok dedi.ilac firmalari icin para tuzagi dedi birsuru sey cikaruiolar dedi.seninki yasli kizim benimkini dovemez:))isin sakasi ben hulusiye giormeden asik olanlardanim anlattiklarinizla:))
calis kuzum aferin:)
aboo obndan mi olmadi kiz bnm cocugum:)iste ben nisanda nrgatifi aldim daha bana var galiba duzrlmeme.
o zmn bu yarismaya sara katilsin ne dersibiz)
ee ama senin dedigin mantikli tabi kabul.etcek:)
vallaha bacilar ben misafir geldiginde olrre supllali runneli bilmrmneli hazirliom ayakli bardaklar filan.sofra olayi benlikte yemek olayi benlik degil yakin olsak guclerimizi birlesturdik:))
teline saglik bebisim eminim tadi guzeldir ama guldenin ki sahaserdi ya:)bildigin sanat eseriydi:))
eline saglik bebisim eminim tadi guzeldir ama guldenin ki sahaserdi ya:)bildigin sanat eseriydi:))
saracım cok gecmıs olsun canım, inşallah daha iyisindir şimdi.
Güldennnnnnnnnn nerde uzun uzun ramazan yazın :) hala bekliyorum canım ben. Bu arada katagori süpermiş ama hangi ara yapaarım katılırsam bilmiyorum. Masa düzenime güvenirim herkescikler beğenir sade ve şık olur amayemek yapamıyorum hala malum :))) neyse ne zaman başlayacak ?
Nafiş naberrr :)
evde cilek vardı biliyodum benim kociş yemiş bu vişnelerde dondurucudaydı cıkınca biraz sulu oldu ondan öyle oldu sekerim ama ilk denemeye güzelmiş begendim ama bi daha ugrasamam
neyyyyyyy pişirirkenmikocasınınkuzusu geldin demek
ne kuzusu beee koyun olmuşun yavrulayacan hala kendine kuzu muameleleri yapmalar felan
küçülde cebime gir hanıımmmmmmm
yarışma başladı şekerim ağustosun 10 una kadar devam etcekti sanırım öyle hatırlıyorum yani ramazan boyu başvuru süresi var amaç ramazanda misafir ağırlarken onu fotoğraflamak işte...
azcık nişasta ile pişireydin sosu canım cıvık olmazdı...
aslında bence zor bir tarif değil sadece şeklini ortaya çıkarırken dikkat etmek lazım..
yapılışı kolay...
neyyyyyyy pişirirkenmi
ama ama ben seyy vişnelerle pudra sekerini rondoda püre haline getirdim tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?