Tüp Bebek Günlüğümüz !

rabim şifalar versin sağlıkla evinize gelmeyi nasip etsin inşşşş

imzan NE KADAR GÜZELLL
teşekkür ederim tatlımm içinde bulunduğumuz haleti ruhiyemiz ne de olsaa...daha güzelleri senin olsunn
evet canım saolsun tek tek isimlerinizi saydım diyo.. darısı bize olsun inşallah..
Allah razı olsun Amiin diyorumm duasınaa sıkıntıları son bulup sağlıkla evlerine dönerler hayırlısıylaa inş...

filmi de yayınlamış şükür tüplerin açık görünüyor ama biir daha açık diğerinde geçiş daha az sankii... ama doktorun sorun yok dediysee içini ferah tut çalışmalara devam hayatımm...

Amiin Ayşegülümm Rabbim küvezdeki meleğimizi çabucak sağlığına kavuştursun ... darısı da başımıza olsunn..duamdasınız ana kız seviyom siizi

ben imzamdaki şiiri çok severim o yüzden imza yapmıştım ama seninkide çok güzelmiş

Kendimi 2 yıldır ilk defa sağlıklı hissediyorum şükürler olsun.

gözün aydınnnnnn sorun olmamasına sevindim

Sağol canım. Tanışmadık sanırım seninle. Ben kendimi kısaca tanıtayım. Bir tüp bebek bir dondurulmuş geçmişim var. Eşimin morfolojisi %3 bende de çikolata kisti var. 3.5 cm çkisti için ameliyat olmuştum ama 3 ay içerisinde geri geldi. Bir süre ara verdik şimdi yeniden başlayacağız Allah'ın izniyle.

Oooouuuuwww kıyamam ben ona. Tamam canım ben kendim için şükür namazı kılacağım sana ve bebeğine de dua edeceğim.

filmi de yayınlamış şükür tüplerin açık görünüyor ama biir daha açık diğerinde geçiş daha az sankii... ama doktorun sorun yok dediysee içini ferah tut çalışmalara devam hayatımm...

Evet canım ben de fark ettim onu. Birisi daha açık ama doktor yorum yapmadı. Sağ mı sol mu anlamadım. Sağdan kist alınmıştı şimdi de solda kist var o nedenle her ikisi de olabilir. Ama doktor açık çok güzel hiç bir sorun yok dedi. Çok mutlu oldum. Çok sağol canım desteğin için

ayy gerçekten maaşallah suphanalllah canım benim..
rabbim nazarlardan korusun annenin babanın nazarıda dokunurmuş bol bol okuyun başkasıda değdirmesin inşaallah..
normal doğumla bile anca doğuyor bu kiloda bebeler..
bak sen stresin olmadı ondanmıki diycem çünkü eltimin bebeğide 4 kilo doğdu maaşallah..
kayınvalidem rahat eltim için o sakin kocaman bebek doğurdu diyor
hakkaten eltimin acaba hiç bişeye canı sıkılırımı görmedim daha 1 senelik eltim ama...
haklı galiba sende rahatsın...
benim stresli yapımı biliyor ya kaygana ondan dedi galiba bende içimden dedimki" inş. 3er kilo ikiz doğururum bende"
bak olabiliyomuşşş sağlıkla alcaksın kucağına inşaallah dobişkolarııı

]

Size de canım Ne var menüde? Bizde tavuk sote, patates püresi, çorba ve fesleğen salatası :)

selam canım...
hergün yemek artıyor oyüzden menüm az az şöyle ..
taze fasulye
mercimek çorba
bulgur pilavı...
ama bunlar az diye eşimle canımız menemen çekti çayda yaptımm
aifyet olsunn sizede...

Slm kızlar fazla geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla elizimiz doğmuş ayşegülcüm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı bizlere inşallah

gözün aydın canım sorun olmamasına sevindim

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

hepimize dua ettiğini söylemişsin Allah razı olsun canım

Allah analı babalı büyütsün sağlığama hemen kavuşup annecinin kollarına kavuşsun ben çok heyecanlandım tedavimiz aynıydı benim kızda gelirmi erken ve tekrar söylemek istiyorum kaybı ve negatifi çok olanlar lütfen lenfosit aşıyı deneyin lütfennnn

mrh ben burayı yeni keşf ettim (sara sayesinde oldu onu takip ederken gördüm topiği)canımbiliorsundur bazab hsg den sonra doğal gebelikler olur inşş sendede görürz bende sana kısaca anlatayım kendimi 36 yaşında 9 yılık evliyim erkek +kadın infertilitesiyiz sayı hareket morfoloji sounumuz var benimde yumruta kalitemle iliğili sorun var 1 naturel 5 normal toplamada 6 tüp bebek denmem var laparaskopi hsg yaptırdım pıhtılaşma sorunmda var yok yo yankısacası bize allah büyük ona sığındık

Allahımm ne güzel bir haber okudum ben böyle..Eliz prenses doğmuş sağlıkla..Annesinin ve babasının dünyasını aydınlatmaya gelmişş hoşgelmiş...

Moonscum Rabbim minik prensesini korusun Sağlıkla küvezden ,hastaneden çıkmayı nasib etsin..Hiç korkma küçük diye..Hemencecik çok daha çabuk toparlanıcak annesi..

canım daha önce dedimmi bilmiyorum benim kızkardeşimde antepte.
kasımda tedavimde ankarada hulusi hocaya adanada doktor sorduk oda kızkardeşime başkentte bülent hocayı tavsiye etti..
zaten maaşallah bülentler hep başarılı galiba..
ilk tüp doktorum bülent traş,ikinci hulusi bülentt

ben imzamdaki şiiri çok severim o yüzden imza yapmıştım ama seninkide çok güzelmiş
evet ben de oldum olası bayılırım o dörtlüğee....kürk mantoyu giyince resimli imza koymak istiyordum hep ilk zamanlar beceremedim..sonradan buldum yolunu ve ekledimm...
hayırlı iftarlarr kızlarrr
iftar geçeli çok oldu ama ben yeni gelebildim....yarına k.pederimle görümcekleri iftara alıcam....tatlımı yaptım ..görümcekler de kahve içmeye gelmişlerdi az önce yolladım evlerine bir bakayım dedim ne var ne yoksunuz

Milsstone

hoşgelmişsin kürk mantolu konken arkadaşımm
nasıl giidiyor evrak işlerin falan bu arada imzana da bayıldım söleyemedim..ayılınca söyliim dedimm:129::129::128::128:

canım çok sevindim sağlıkla doğum yapmışsın..
küçüklüğünü hiçç kafana takma 40 haftada burda arkadaşım 2.470 gr doğurdu 20 gün sonra çocuğu görünce şaşırdım çok güzel kilo
almıştı maaşallah..
seninde öyle olucak bize bebekler hep küçük gelir zaten normaldede sağlıklı olsunda yeterki..
gözünüzaydınnnn
dualarınada allah razı olsunn....aminnnnnnnn

Son düzenleme:

oo ağır misafirler var desenee
Allah yardımcın olsun canım..ramazan bereketi senin evde çoktan başlamış bile..

canım akşam konuştıuk burda ama buna yazamadım bişi..
çok geçmiş olsun...sevindim sorun çıkmadığınaa...

oo ağır misafirler var desenee
Allah yardımcın olsun canım..ramazan bereketi senin evde çoktan başlamış bile..

tatlımı yaptımm soğusun dolaba kaldıracamm...yarına da manisa kebabı yapacam ana yemek etçildir benim kayınpeder..biraz da yemek seçerler ama benim değişik tatlılarıma yemeklerime alışkındırlar....her yemeğe aldığımda farklı şeyler yaparım çünkü ...hiç unutmuyorumm eşimin 3 sene önce doğumgününde bir tatlı yapmıştım ayrıca hazır yaşpasta da aldık mum falan derken... benim herşeye burun kıvıran kaynım ne dese boşuna pasta almışsın yengee senin tatllıya mum dikseydik yok böle bir lezzet demişti şok olduk ailece....paylaştım face imde ama buray resmini koysam mı bileemedim şimdi..hamişimiz var aşerenimiz denk gelir neme lazımm...kdr bacım sende yediğim tatlıya çok benziyor lezzeti kıvamı hmen hemen aynı tarzda..çok beğenmiştim..alıcam senden tarifini incirli tatlının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…