kızlar hastanedeyiz çok minik bebeğim şekeri çok düşmüş diye küveze aldılar tabi kaç gün kalıcak belli değil dua edin olur mu inanın hepinizin adını saydım tek tek aklıma geldiğince kimseyi unutmadım allah hepinize yaşatsın bu mucizeyi şuan ne yazıcağımı bilmiyorum şokttayım
Kızlar doğuma gidiyoruz dua edin nolur
teşekkür ederim tatlımm içinde bulunduğumuz haleti ruhiyemiz ne de olsaa...daha güzelleri senin olsunnimzan NE KADAR GÜZELLL
Allah razı olsun Amiin diyorumm duasınaaevet canım saolsun tek tek isimlerinizi saydım diyo.. darısı bize olsun inşallah..
filmi de yayınlamış şükür tüplerin açık görünüyor ama biir daha açık diğerinde geçiş daha az sankii... ama doktorun sorun yok dediysee içini ferah tut çalışmalara devam hayatımm...Arkadaşlar ben rahim filmi çektirdim geldim. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür çok az bir rahatsızlıklık hissinden başka bir şey hissetmedim. Tüplerim de açıkmış. Hatta bu da filmim
Eki Görüntüle 754570
KıZlar hastanedeyiz çok minik bebeğim şekeri çok düşmüş diye küveze aldılar tabi kaç gün kalıcak belli değil dua edin olur mu inanın hepinizin adını saydım tek tek aklıma geldiğince kimseyi unutmadım Allah hepinize yaşatsın bu mucizeyi şuan ne yazıcağımı bilmiyorum şokttayım
ben imzamdaki şiiri çok severim o yüzden imza yapmıştım ama seninkide çok güzelmişteşekkür ederim tatlımm içinde bulunduğumuz haleti ruhiyemiz ne de olsaa...daha güzelleri senin olsunn
Allah razı olsun Amiin diyorumm duasınaasıkıntıları son bulup sağlıkla evlerine dönerler hayırlısıylaa inş...
filmi de yayınlamış şükür tüplerin açık görünüyor ama biir daha açık diğerinde geçiş daha az sankii... ama doktorun sorun yok dediysee içini ferah tut çalışmalara devam hayatımm...
Amiin Ayşegülümm Rabbim küvezdeki meleğimizi çabucak sağlığına kavuştursun ... darısı da başımıza olsunn..duamdasınız ana kız seviyom siizi
gözün aydınnnnnn sorun olmamasına sevindim
KıZlar hastanedeyiz çok minik bebeğim şekeri çok düşmüş diye küveze aldılar tabi kaç gün kalıcak belli değil dua edin olur mu inanın hepinizin adını saydım tek tek aklıma geldiğince kimseyi unutmadım Allah hepinize yaşatsın bu mucizeyi şuan ne yazıcağımı bilmiyorum şokttayım
filmi de yayınlamış şükür tüplerin açık görünüyor ama biir daha açık diğerinde geçiş daha az sankii... ama doktorun sorun yok dediysee içini ferah tut çalışmalara devam hayatımm...
hayırlı iftarlarr kızlarrr
ayyy ne guzel kurtuldu arkadasim bebisine kavustu. Allahim anali babali buyutsun.Saglikla eve donsunler.
Bizim de dun kontrol vardi. Bunlar olmus artik alabiliriz dedi hulusi daktir ama kendileri istesin biraz sancin falan olsun oyle dedi. 3200 gr civari olmuslar dobiskolar.
Size de canımNe var menüde? Bizde tavuk sote, patates püresi, çorba ve fesleğen salatası :)
Arkadaşlar ben rahim filmi çektirdim geldim. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür çok az bir rahatsızlıklık hissinden başka bir şey hissetmedim. Tüplerim de açıkmış. Hatta bu da filmim
Eki Görüntüle 754570
canlarrimm eliz'imiz dogmus cok sukurrrartik aysegul de bi anne cokkk duygulandim ya yazarken elim ayagim titriyoooo...bebis 2150 - 2200 gr kadarmis tam net bilmio..sekeri cok dusukmus 2-3 gun kuvezde kalcakmis..aysegul hepimizin ismini saymis dogumda bize dua etmiss ..simdilik bu kadar:)))
Kendimi 2 yıldır ilk defa sağlıklı hissediyorum şükürler olsun.
Sağol canım. Tanışmadık sanırım seninle. Ben kendimi kısaca tanıtayım. Bir tüp bebek bir dondurulmuş geçmişim var. Eşimin morfolojisi %3 bende de çikolata kisti var. 3.5 cm çkisti için ameliyat olmuştum ama 3 ay içerisinde geri geldi. Bir süre ara verdik şimdi yeniden başlayacağız Allah'ın izniyle.
Oooouuuuwww kıyamam ben ona. Tamam canım ben kendim için şükür namazı kılacağım sana ve bebeğine de dua edeceğim.
Evet canım ben de fark ettim onu. Birisi daha açık ama doktor yorum yapmadı. Sağ mı sol mu anlamadım. Sağdan kist alınmıştı şimdi de solda kist var o nedenle her ikisi de olabilir. Ama doktor açık çok güzel hiç bir sorun yok dedi. Çok mutlu oldum. Çok sağol canım desteğin için
evet canım saolsun tek tek isimlerinizi saydım diyo.. darısı bize olsun inşallah..
canım anlatsana nasıl?
ben de adanalıyım annemlere gidip yaptırsam mı diyorum ..
orayı ve bülent beyi övenler oldu.
sizin sorununuz neydi cnm?
evet ben de oldum olası bayılırım o dörtlüğee....kürk mantoyu giyince resimli imza koymak istiyordum hep ilk zamanlar beceremedim..sonradan buldum yolunu ve ekledimm...ben imzamdaki şiiri çok severim o yüzden imza yapmıştım ama seninkide çok güzelmiş
iftar geçeli çok oldu ama ben yeni gelebildim....yarına k.pederimle görümcekleri iftara alıcam....tatlımı yaptım ..görümcekler de kahve içmeye gelmişlerdi az önce yolladım evlerine bir bakayım dedim ne var ne yoksunuzhayırlı iftarlarr kızlarrr
evet ben de oldum olası bayılırım o dörtlüğee....kürk mantoyu giyince resimli imza koymak istiyordum hep ilk zamanlar beceremedim..sonradan buldum yolunu ve ekledimm...
iftar geçeli çok oldu ama ben yeni gelebildim....yarına k.pederimle görümcekleri iftara alıcam....tatlımı yaptım ..görümcekler de kahve içmeye gelmişlerdi az önce yolladım evlerine bir bakayım dedim ne var ne yoksunuz
Milsstone
hoşgelmişsin kürk mantolu konken arkadaşımm
nasıl giidiyor evrak işlerin falan bu arada imzana da bayıldım söleyemedim..ayılınca söyliim dedimm:129::129::128::128:
Arkadaşlar ben rahim filmi çektirdim geldim. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür çok az bir rahatsızlıklık hissinden başka bir şey hissetmedim. Tüplerim de açıkmış. Hatta bu da filmim
Eki Görüntüle 754570
oo ağır misafirler var desenee
Allah yardımcın olsun canım..ramazan bereketi senin evde çoktan başlamış bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?