KıZlar hastanedeyiz çok minik bebeğim şekeri çok düşmüş diye küveze aldılar tabi kaç gün kalıcak belli değil dua edin olur mu inanın hepinizin adını saydım tek tek aklıma geldiğince kimseyi unutmadım Allah hepinize yaşatsın bu mucizeyi şuan ne yazıcağımı bilmiyorum şokttayım
KıZlar hastanedeyiz çok minik bebeğim şekeri çok düşmüş diye küveze aldılar tabi kaç gün kalıcak belli değil dua edin olur mu inanın hepinizin adını saydım tek tek aklıma geldiğince kimseyi unutmadım Allah hepinize yaşatsın bu mucizeyi şuan ne yazıcağımı bilmiyorum şokttayım
sanada ii pazarlar cnm yatakta pinekliom .cnm ii ki konustuk senle ben baskentten vazgectim cnm gitmicem ..bulent beye hep kotu seyler yazmuslar cok nadir duydum hakkinda ii bise.hele de oyle kustahsa ki ole diolar benim esim onu tersler cikartir beni odadan.diger dr lar ii onlara git diceksin ama onlarda da baska problemler var sen biliosun analizleri filan ii yapmiolarmis lab. da cok ii oldugunu soylemiolar.iyi pazarlar keyifler nasıll
evt cnm solemistin ama ben tupu antepde yaptirucagini saniodum.bende bulent hocayi dusundum gunlerdir arastiriyorum da hakkinda ii biseyi cok nadir okudum yaptiranlardan.canım daha önce dedimmi bilmiyorum benim kızkardeşimde antepte.
kasımda tedavimde ankarada hulusi hocaya adanada doktor sorduk oda kızkardeşime başkentte bülent hocayı tavsiye etti..
zaten maaşallah bülentler hep başarılı galiba..
ilk tüp doktorum bülent traş,ikinci hulusi bülentt
iyi pazarlar keyifler nasıll
moon tebrik ederim arkadaşım allah sağlık sıhhat versin hayırlı evlat etsin, darısı başımıza olsun .
bebeğinin kilosu iyi çok cabuk toparlar ben 86 yılında 1900 doğmusum 34 haftalık çok şükür yaşıyorum :)
benım de erken doğum riskim oldugu için erken doğum yapanları özellikle takip ediyorum sanırım Gökçe82 ve goks de erken doğum yaptı Allah herkesin evladına saglık versin.
tedavide olan arkadaslara bol sabır diliyorum, Allah yardımcınız olsun bu mübarek günlerde her şey gönlünüze göre olsun .
ben de her duamda buradaki arkadaşları sayıyorum tok açın halinden anlamaz demişler etrafta bizi anlayabilen kimse yok. hala daha işyerinde yakın zamanda hamile oldugumuzu öğrendiğim arkadasım istedim oldu muhabbeti yapıyor ne gerek varsa ne yabailirim yani istedin olduysa insanları anlamak zor.
ben de sizlerden dua bekliyorum.
yetercim yumurta kalitesi problemi yasıyormussun ben kendı dr umu önerebilirim yumurta sorunu olan bir hastasının 12 yıldan sonra hamile oldugunu söylemişti internet sitesinde de var. prof. murat sönmezer, ankara tıp fakültesinin profösörü. ama daha önemlisi benım için önemli olan sorularıma cevap bulabılmektı, aradıgımda ulaşabılmektı bu bakımdan cok memnun kaldım hala da muayeneye devam edıyorum. düşünürsen aklında bulunsun. bir de AMH değerin ölçüldü mü? ek vitamin kullanıyor musun? benim eşimde de morfoloji sorunu vardı argınmax kullandık 6 ay öncesinde de 1 yıl kadar proxeed plus biz faydasını gördük çok şükür.
mrh ben burayı yeni keşf ettim (sara sayesinde oldu onu takip ederken gördüm topiği)canımbiliorsundur bazab hsg den sonra doğal gebelikler olur inşş sendede görürz bende sana kısaca anlatayım kendimi 36 yaşında 9 yılık evliyim erkek +kadın infertilitesiyiz sayı hareket morfoloji sounumuz var benimde yumruta kalitemle iliğili sorun var 1 naturel 5 normal toplamada 6 tüp bebek denmem var laparaskopi hsg yaptırdım pıhtılaşma sorunmda var yok yo yankısacası bize allah büyük ona sığındık
Canııııımmmmmmm anne ayşegül olmuşsun resmen maşallahhhh Rabbim elizimizi korusun acil annesinin kollarına kavuştursun...Çok tebrik ediyorum canım mübarek günlerde doğdu prenses...Rabbim bahtını güzel eylesin...
Eki Görüntüle 754826 Eki Görüntüle 754823 Eki Görüntüle 754824 Eki Görüntüle 754827 Eki Görüntüle 754828 Eki Görüntüle 754825 Eki Görüntüle 754826 Eki Görüntüle 754823 Eki Görüntüle 754824 Eki Görüntüle 754827 Eki Görüntüle 754828 Eki Görüntüle 754825
güzel pazarlar olsun hepimizeeeeee akşama büyük ağır misafirim var iftara
kv ciğim gelicekbu ara kankayız hayırdır inşallah
mübarek ayda bişiler indi galiba bana pek iyiyim
bu gece ki misafirler ağırmış hakkaten..biizim küçük görümceğe de bişeyler olmuşş akşam görmeniz lazım..:44::44: yenge sen otur ben yaaparım deyip durdu masamı erkenden hazırlamıştım servise yardım etti yemek biitnce masayı topladı..ben namazımı kılarken de tatlı ve çay serviisni yaptılar...hee bunların anladığı dil biraz sertmiş meğer karşılaına geçip bir güzel çemkirincee dut yemiş bülbül giib pervane oluyorlar etrafında...ben yanlış yapmışım yıllardır susup yutarak demek kiiigüzel pazarlar olsun hepimizeeeeee akşama büyük ağır misafirim var iftara
kv ciğim gelicekbu ara kankayız hayırdır inşallah
mübarek ayda bişiler indi galiba bana pek iyiyim
Bana o biseylerden inmiyor inmesinde bu siralar fena takigimHamile kaldim ultrason goruntuleri ne zaman netlesmeye basladi ayy hep.halasi ikisi de halaya benziyor ya da babaya ben yokum bile onu da gec hayirlisi olsun de 500 gr.lik kuzularin neresini benzetiyorsun sanki halasi doguracak ayy yine sinirlendim
kızlar sık yazamasam da sizi takip etmeye çalışıyorum da merak ettim yokhe ve derya nerelerde?
selam canlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?