Tüp Bebek Günlüğümüz !

Çok şükür canım eliz bebişi kucagına aldın hayırlısıyla Rabbim sglıklı saatli uzun ömürler nasip etsin balımm ben bile halen inanamıyorum gözlerim seni arıyor buralrdasagol duaların için canımm

Davulcu bey amca geçiyoooo haydi gülden kalkta bişiler hazırla diyooo bana...
bi bana diyooo çünkü kocacım benim için özel davulcu tutmuş o kadar seviyooo beniii

Son düzenleme:
epeydir havai fişek patlatmıyor kutlama yapmıyorduk eliz prensesin aramıza katılışının şerefine bugün azcık eğleneyim

:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

allahım şifasını verir inşallah, hayırlısıyla dünyaya geldi ya allah başka dertler göstermesin size

moon tebrik ederim arkadaşım allah sağlık sıhhat versin hayırlı evlat etsin, darısı başımıza olsun .
bebeğinin kilosu iyi çok cabuk toparlar ben 86 yılında 1900 doğmusum 34 haftalık çok şükür yaşıyorum :)

benım de erken doğum riskim oldugu için erken doğum yapanları özellikle takip ediyorum sanırım Gökçe82 ve goks de erken doğum yaptı Allah herkesin evladına saglık versin.

tedavide olan arkadaslara bol sabır diliyorum, Allah yardımcınız olsun bu mübarek günlerde her şey gönlünüze göre olsun .
ben de her duamda buradaki arkadaşları sayıyorum tok açın halinden anlamaz demişler etrafta bizi anlayabilen kimse yok. hala daha işyerinde yakın zamanda hamile oldugumuzu öğrendiğim arkadasım istedim oldu muhabbeti yapıyor ne gerek varsa ne yabailirim yani istedin olduysa insanları anlamak zor.

ben de sizlerden dua bekliyorum.

yetercim yumurta kalitesi problemi yasıyormussun ben kendı dr umu önerebilirim yumurta sorunu olan bir hastasının 12 yıldan sonra hamile oldugunu söylemişti internet sitesinde de var. prof. murat sönmezer, ankara tıp fakültesinin profösörü. ama daha önemlisi benım için önemli olan sorularıma cevap bulabılmektı, aradıgımda ulaşabılmektı bu bakımdan cok memnun kaldım hala da muayeneye devam edıyorum. düşünürsen aklında bulunsun. bir de AMH değerin ölçüldü mü? ek vitamin kullanıyor musun? benim eşimde de morfoloji sorunu vardı argınmax kullandık 6 ay öncesinde de 1 yıl kadar proxeed plus biz faydasını gördük çok şükür.

iyi pazarlar keyifler nasıll
sanada ii pazarlar cnm yatakta pinekliom .cnm ii ki konustuk senle ben baskentten vazgectim cnm gitmicem ..bulent beye hep kotu seyler yazmuslar cok nadir duydum hakkinda ii bise.hele de oyle kustahsa ki ole diolar benim esim onu tersler cikartir beni odadan.diger dr lar ii onlara git diceksin ama onlarda da baska problemler var sen biliosun analizleri filan ii yapmiolarmis lab. da cok ii oldugunu soylemiolar.
senin dr unu arastirdim ALlah var kotu diyen olmamis cok iyiymis.insallah o dr sana sans geytirir operasyonlari filan da balcalida ucretsiz yapmasi cok iyi.peki acaba hastane ne kaadar alio?

evt cnm solemistin ama ben tupu antepde yaptirucagini saniodum.bende bulent hocayi dusundum gunlerdir arastiriyorum da hakkinda ii biseyi cok nadir okudum yaptiranlardan.

iyi pazarlar keyifler nasıll

iyi pazarlar efenim...
keyifler aç
tüm hücrelerim duygularımla düşüncelerimle açım içim kıyılıyoooo
neyseki gün içinde bir ara bu his uğruyor sonra geçiyooo sürekli aç olmak akşamın 8.30 da iftar açılırken pek bi zor olurdu

erken doğmuşsun ama sen erken doğurmaaaa
canım Allahın izniyle birşey olmaz pek olan bişi değil erken doğum nadiren oluyor...

güzel pazarlar olsun hepimizeeeeee akşama büyük ağır misafirim var iftara
kv ciğim gelicek bu ara kankayız hayırdır inşallah
mübarek ayda bişiler indi galiba bana pek iyiyim

Son düzenleme:

Hoşgeldinn Allah istedikten sonra hepsi hallolur. Biz de nereye baksak bir sorun görüyoruz ama çoğu hamile kalanlarda da var. Kim bilir kaç erkeğin morfolojisi sayısı düşüktür. 7-8 cm'lik ç.kistleri ile hamile kalıyorlar. Ben 3 cm ile ameliyara rağmen kalamadım. Gerçekten kısmet işi. İnşallah bu hayırlı aylar vesile olur da kavuşursunuz bebeğinize.

Ne güzel yine kutlamalar oluyor topiğimizdeee Darısı başımıza inşallah.

Egunalcim size de şimdiden iyi iftarlar dilerim. Biz bizim kv ile tamamen küstük. Bu gelemediğim aylarda akla hayale sığmaz şeyler yaşattı bana ve sonunda bütün ipleri kopardım. Hayırlısı olsun napalım. Size de maşallah diyorum. En güzeli böyle mutlu mesut geçinip gitmek.

Son düzenleme:
Güzel bir pazar ve muhteşem bir iftar geçirmeniz dileğiyle kızlar merhabaaaaaaaaa
Dün arenada 2 maç izledim ve birinci maçtan sonra sahanın kapısında evden getirdiklerimle iftar ettik. Gece 1 de evimize ulaştık. Yani çok eğlenceli ve romantik bir gün ve geceydi.

Moonsum dün okudum ama yazma fırsatım olmadı. Çok şükür Eliz prenses de sen de iyiymişsiniz. Allah sizi hiç ayırmasın. Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.

Bana o biseylerden inmiyor inmesinde bu siralar fena takigim Hamile kaldim ultrason goruntuleri ne zaman netlesmeye basladi ayy hep.halasi ikisi de halaya benziyor ya da babaya ben yokum bile onu da gec hayirlisi olsun de 500 gr.lik kuzularin neresini benzetiyorsun sanki halasi doguracak ayy yine sinirlendim

bu gece ki misafirler ağırmış hakkaten..biizim küçük görümceğe de bişeyler olmuşş akşam görmeniz lazım..:44::44: yenge sen otur ben yaaparım deyip durdu masamı erkenden hazırlamıştım servise yardım etti yemek biitnce masayı topladı..ben namazımı kılarken de tatlı ve çay serviisni yaptılar...hee bunların anladığı dil biraz sertmiş meğer karşılaına geçip bir güzel çemkirincee dut yemiş bülbül giib pervane oluyorlar etrafında...ben yanlış yapmışım yıllardır susup yutarak demek kiiineyse biraz oturup giti hepsi de...tadına bakamadığım halde neyse ki yemeklerim tadı tuzu yerindydi çok şükür...ilerde eşimin yakın arkadaşlarıyla eşini alırız iftara başka de belki kuzenlerimle gider geliriz...

ooooo bu kv milletinin her daim kendinden ve çocuklarından başkasını gözü görmez... biizmki de eltime rağmen torununu kendine oğluna hatta kızlarına benzetip durur tipinden huyunaa kadar...sanki eltim annesi değil de torununa taşıyıcı anne olmuş....boşver en sevdiği her lafını yuttuğu geline bir kaynan böyle yapıyorsaa gülüp geçeceksinn Benkayram sağlıkla doğsunlar da anneleri sen babaanneleri o olacak bunu da değiştiremez yaa....biizm kv nin bir lafı var annesini başka türlü seviyor iş çıkış saatini bilip kapıda bekliyor derdi....Annesinin geleceğini biliyor gelince de bir sarılması var görmeniz lazım..yoksa çocuğu alıp getirecekmiş de kıyamıyormuşş annesini özlermiş sanki annesi özlemeyecek gönderecek çocuğunu daaa

kızlar sık yazamasam da sizi takip etmeye çalışıyorum da merak ettim yokhe ve derya nerelerde?

Selam tatlımmm bende göremiyorum uzun zamandır yokhe bi ara çlışmak istedigini flan yazmıstı gibi hatırlıyorum sonra ne yaptı bilemiyorum canımm Deryayıda geçen facede bişeyler pylaştı ama ramazan dolayısıyla yogun falandur belki tatlımm senin günlerin nsıl geçiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…