Selamm tatlım iyiyim sen nasılsın sahura kdr ayaktyım ,4 gibi bi yatıyorum ögle 1 gibi kalkıyorum canımöyle geçip gidiyor ramazan sen nsılsın cnımm bebişler nasıllrr
bende sahura kadar uyumuyorum eşimin uykusu çok ağır hayatta kalkamaz bende evdeyim canım ağrılarım oldu doktor yine eve mahkum etti beni erken doğum tehlikesine karşı bayağıdır gelemedim sen nasılsın
Anldım canım dr ne diyorsa yap tatlım yaaa daha dikkat etmen gerekiyor demekki canım benim eşimde sahura kadr oturuyor 9 da kalkıp işe gidiyor işyeri bizim semtte oldugu içinn çok şanslı benim günlerim ise çok şükür iyi geçiyor canım bugün annemi memlkete gönderdik ordu,ya babamın yanına biraz içim buruk sizinkiler gibi benim anne babada gidip geliyorlr tatlımm bu arada pırlanta yüzügüm evden kayboldu annemden hatıra liseye giderken bana hediye etmişti manevi degeri yüzünden çok üzülüyorum canım
insan kaç yaşına gelirse gelsin anne ve babaya her zaman ihtiyacı oluyor canım nasıl kayboldu yani koyduğun yerimi unuttun evdeyse muhakkak çıkar biyerden tatlım inşallah bulursun
Canım diger altınlar ynı yerde duruyor sadece yüzük alınmıs içinden diyorum mübrek günde günhda almka istmyrum ama lındıgı kesin tatlım ben çok düzenliyi ve takıntılıyımdır ,simetri hstalıgım bile var yaniçalındı diyorum canım yaaa dolapları heryeri ltına üstüne getirdim yok yrın kısmet olursa thmin ettigim kişinin oturdugu semtteki kuyumculara gidicem canım inşş hurdaya gitmemiştir tabi şansımı denicem canımm yaa gerçekten günehda lmk istemiyorum ama çok sinirlerim bozuldu gerçekten
ya çok üzüldüm insan günah almak istemiyor ama durup dururken nereye gider yüzük manevi değeride önemli ama insan artık eve misafirdemi kabul edemicek ne günlere kaldık
Yaaaa böyle şekerrim inşş bulurum kendi yüzügümü parayl geri alırım tabi bulursamcanım annem demiştiki bir gün çocuguna süt alıcak paran olmasssa bozdur sadece o zaman demişti bende tamam demiştim dün söyledim çokk üzüldü vlla böyle işte tatlımm ben çıkıyorum sofra hazırlayım çok öpüyorm canıım görüşmek üzere sende dikkat et canımm yat klk ama dikkat et bacımm çok öpttt
hayırlı sabahlar arkadaşklarım canlarım...
hepimiz için hayırlı haftalar olsun inşallah...
sizleri coook seviyorum içimden geldi söylemek istedim
günaydınlarrrrrrrrrrr
günaydııınnnngünaydınlarrrrrrrrrrr
hayırlı sabahlar canım
bende seni seviyorum nafişim
Günaydın kızlar herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum.
hayırlı sabahlar canım
bende seni seviyorum nafişim
günaydın yeterim nasılsın
günaydııınnnn
canım beniiiimmmmm
Günaydın kızlar herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum.
gunaydinlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?