Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kissslarrr yaa benim gibi test tarihi bekleyen yok mu benim 5 gunum cok rahatim hic belirti his yok :))canim gezmek istiyo hatta.yakin tarihli arkadaslarim yazsinlarrr beraber beklwriz daha heyecanlu oluyooo :))
avatarın çok sevimli beğendim:))
bnm de hiç bi belirtim olmamıştı bu dönemde insan kendinde sürekli belirti arıyo ama kendini çok dinleme çok ta gezme derim az kalmış zaten biraz istirahat et

sanada günaydııınnnn canım benimmm
nasılsın iyimisisn
iyiyim kuzum senden nbr?azcik kendime gelim de evi supurup silcem.

Kissslarrr yaa benim gibi test tarihi bekleyen yok mu benim 5 gunum cok rahatim hic belirti his yok :))canim gezmek istiyo hatta.yakin tarihli arkadaslarim yazsinlarrr beraber beklwriz daha heyecanlu oluyooo :))
cnm malesef tadavi arkaddasimuz yok hic ama seninjini birlikte bekleriz ins.

Selam kızlar

Sabah opum vardı 6 yumurta toplandı :26: çok yumoşum olmamıştı... bizim durum sebepsiz infertilite bu arada ve ilk tüp denememiz. işlemden sonra embriyolog gelip mikroenjeksiyon yapacaklarını söyledi. genelde spermde sıkıntı olunca yapılıyormuş ama bizde öyle bir durum yok. acaba yumurta sayısı az diye mi böyle denenecek?

Bir de 1 torba ilacım var üstelik bir ilaç resmen kanser tedavisinde kullanılandan. günlük dozu çook az bir iğne... araştırdım da çok kullanan yok, hulusi hocanın 1-2 hastası yazmış galiba.. ben de başkente gidiyorum, hulusi hocanın hastasıyım...

daha ilk denemem, sebepsiz infertilite falan az ilaç kullanırım diyordum, kullanmayacağım şey yok resmen inşallah sonu güzel olur

Hoşgeldin hayatım
ilk sana cevap yazayım hayatım
Hulusi hocanın hastasıysan için rahat olsun emin ellerdesinn
mikroenjeksiyon artık her tüp bebekte yapılıyor ve yapılmalı 30 yumurtan olsa bırakırlar yanına spermleri beklerler döllensin diyee ama neden şansa bıraksınlar ki belki de döllenmem sebebi yumurtanın zarı kalındır ya da hareketlilikte sıkıntı vardır....sebbepsiz infertilite denildiğinde sanma kii sorunum yok..sebebi henüz yeterince araştırılmamış ve tespit edilemediği için bu iisim veriliyor...ve inan çoğu sebbepsiz infertil arkadaşlarım bir süre sonra tedaviler devam ettikçe sebepli oldular....
maalesef hepimiz bir torba ilaçlaa geçiriyoruz tedavimizi..benim 2 iğnem vardı biir kalçadan biir göbekten ayrıca göbeğime batlar ve bir dünyaa yuttuğum ilaç alltan sıktığım jel...
canımm bunlar gözünü korkutmasın...yapılan işlemler vücudumuz bebeğe hazırlansın yabancı ciism olarak görmesin ve opudan sonra enfeksiyon kapmaman için...
üstte benkayra var hulusi hocanın hastası ve ikiz bebişleri olacak inşaallah..anlatsa neler çekti o tedavi öncesi sonrası kaç işlemden geçti....ama çok şükür şimdi hamiş ve sağlıkla doğuracağı zamanı bekleyip dua ediyor doktorunaa
inşaallah sonun güzel olacak inan ve ilaçlarını dğzenli kullan canım

kuzum yaaa iyi ki varsın
içim ferahlıyor söylediklerinle vallahi... ben bi de hemşireye mesaj attım, neden mikroenjeksiyon diye, deniz hemşire kimbilir neresiyle gülmüştür bana

ama kafam şeyden karıştı, hulusi hoca reçeteye erkek infertilitesi yazmış, öyle birşey yoktu bizde. acaba dedim birşey oldu da böyle yapmaya mı karar verdiler... ben de çok güveniyorum hulusiye, inşallah sizler gibi yüzüm güler benim de

herhalde sebepsiz infertiliteye rapor çıkmıyormuş da ondan bir sebep yazıyorlarmış...öyle dedi bir arkadaş... inşallah güzelce döllenip büyür yumoşlarım da bir 15 gün daha sabırla kullanacağım iğneleri ilaçları mecburen. bugüne kadar oruç da tutuyordum, mecbur onu da bıraktım. ona da vicdanım çok sızlıyor :26::26: ama bu aydan başka da vaktimiz hiç yoktu. ben de çalışıyorum ve devamlı izin almam gerekti...artık hayırlısı bundan sonra

canım hayırlı olsun opun. hulusi bey işini bilir merak etme. o bahsettiğin iğneden biz de kullandık canım. neogupon filgrastim di galiba ismi. minik dozlarda kullanacaksın. bende faydası oldu bak. hadi senden de ikiz bekliyoruz.

karıştırma kafanı hayatım prosedürler yüüzünden rapor da sıkıntı çıkmasın diye yağmıştır hulusi hocaa...belki de inceleyince sperm değerleri düşük çıkmış da olabilir.....sebepsiz denilince tüp raporu değik aşılama raporu çıkıyor....illa 3 sefer uğraştıracaklar ..çalışan bayansın haklısın izn almak sıkıntıdır ben de tedavim ve ameliytlarım sırasında ayrıldım işimden....inşaallah hamiş olurusn da ilerleyen yıllarda tam tutarsın orucunu..ne diyeyim 2 senedir ben de hep orucumu eksik tuttum bir ramazan da ameliyatlıydım geçen sene de tedavim denk geldi .. ne sıcaktı iğneleri vurdukça yandım kavruldumm kan sulandırıcıları içtikçee de daha çok terliyordumm...neyse ki bu sene erteledim tedaviyi inşaallah sonbaharda serin serin başlarımm....
hayırlısıyla gelsin bu tedavinde bebişin kucağına inşaallahcanım...

Tedavin hayirli sonu bebisli olsun insallah.. Arkadaslarim yazmis mikro her tup tedavisinde uygulaniyor bence iyi de yapiliyor. Diger soruna gelince neupogen filgrastim bana da verdi hulusi hoca ve ben neredeyse 11 haftalik olana kadar kullandim iyi ki de kullanmisim hulusi hoca da ilk denemem toplam 4.denememde ikiz kizlarima hamileyim canim Allah sana da nasip.etsin.. Ilac hic bitmiyor ben hala gunde 3 ilac iciyorum. Tedavideyken gunde 14 ilac kullandim ayri ayri sonu guzel.olsun bak insan herseye katlaniyor..

canım ne derse yapıyorum zaten çaresiz...ama bu iğnenin ucu diğerlerinden kalın, bugün resmen ağlayarak yaptım..teste kadar da nasıl dayanıcam bilemiyorum. kan sulandırıcı iğne de eklenecek, hakikaten çok zor

2 aşılama denedik canım biz ne yazık ki...hemşireyle konuştum, öylesine yazıvermiştir hiç takılma dedi... oruçlarıma çok üzülüyorum ama bunca ilaçla da zor olacak. daha doğrusu işi estorfem bozuyor, keşke onun da bir yolu olsa... iğneleri akşam yaparım, fitil zaten orucu bozmuyor diyanetin açıklaması var. ama estorfem 3 kere yutuluyor, onu ayarlayamam. biz de tedaviyi aslında eylülde planlamıştık ama beklenmedik durumlar çıktı eylül ayı için, izin almak iyice sıkıntılı olur dedik. mecburen öne aldık. inşallah Rabbim affeder ve yüzümüzü güldürür

amin canım, çok teşekkür ederim. sen de sağlıkla kucağına al inşallah kızlarını yaa bu iğneyi ben çok zor vurdum ama 11 hafta nasıl vururum aklım almıyor canımı çok acıttı, göbekten vurdum ama kalın bunun iğnesi. sen nasıl hallettin?

Bende hulusi hocanin hastasiyim :)) orda ilk denemm ben de neopegon kullaniyorum ins.her sey iyi olur.ikiz bebeklerin var demek embriyolarin kac hucreliydi,kacinci gun oldu :))5.gunm bitti heyecanla bekliyorum

Ayy canim doktorummm.ins yuzumuzun gulmesine vesile olur:))canim igne ucu biz ayri almistik ince uclar satiliyo ecz. sorabilirsin.benim aldigim acitmiyor ya da igne manyaaa oldumm :)))

Son düzenleme:
yakin zamanda hulusi hocaya tup yaptirmis arkadaslarim fiyat hakkinda bilgi verebilir misiniz please:)))))acaba adanayla ayni mi?bugun kv deme sizlerden bahsettim kizlar illa oraya gidin dio bende esimi isaret edip ikna et dedim.benimki de illa bizim dr a gidelim dio.kv demde git randevunu al sen ikna ederiz dedi.aslinda istiyorum kizlar hulusi hocayi ins. ikna olur

hoşgeldin tatlım...
kendinden bahsetsene biraz neden tüpçülerin içine düştün

BENİ SADECE SEN FARKETTİN TEŞEKÜRLERR :)

3 deneme için çıktım yollara eylül ayında üçüncü denememi yaptıracağım Tüp bebek tedavisine yumurta azlığı için başladım geçen ay tüplerimde de problem çıktığı için iki tüpü birden aldılar.

kızlar günaydın herkese...
ben bugün çok yogunum her an kafayı yiyebilirim
kendinize cookkk iyi bakın ara ara görüşürüzzz

neden olmasin:))

aaa ask olsunnn iki kelimede olsa sana cvp yazmisim.bak:)))ustelik sen de begenmissin:)))gecmis olsun cnm tedavin bebisle sonuclanur insallah..nerde yapturicaksin?
kızlar günaydın herkese...
ben bugün çok yogunum her an kafayı yiyebilirim
kendinize cookkk iyi bakın ara ara görüşürüzzz
nafisim gunaydin ..kizim kac gundur cikk sıkıldim yaaa nerdsiniz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…