Ayy canim doktorummm.ins yuzumuzun gulmesine vesile olur:))canim igne ucu biz ayri almistik ince uclar satiliyo ecz. sorabilirsin.benim aldigim acitmiyor ya da igne manyaaa oldumm :)))
yakin zamanda hulusi hocaya tup yaptirmis arkadaslarim fiyat hakkinda bilgi verebilir misiniz please:)))))acaba adanayla ayni mi?bugun kv deme sizlerden bahsettim kizlar illa oraya gidin dio bende esimi isaret edip ikna et dedim.benimki de illa bizim dr a gidelim dio.kv demde git randevunu al sen ikna ederiz dedi.aslinda istiyorum kizlar hulusi hocayi ins. ikna olur
yakin zamanda hulusi hocaya tup yaptirmis arkadaslarim fiyat hakkinda bilgi verebilir misiniz please:)))))acaba adanayla ayni mi?bugun kv deme sizlerden bahsettim kizlar illa oraya gidin dio bende esimi isaret edip ikna et dedim.benimki de illa bizim dr a gidelim dio.kv demde git randevunu al sen ikna ederiz dedi.aslinda istiyorum kizlar hulusi hocayi ins. ikna olur
canım biz de ayrı iğne ucu aldık, takma yeri kahverengi gibi...en incesi diye verdi ama dün ben vurulurken ağladım resmen... ovitrelleden ya da cetrotide dan kalın bu uç...beğenmedim yani...bakalım bu akşam nasıl vuracağım.
.
Aaa ayni igne ucu :))o zaman ben igne seviyommm :)) banA esim vuruyor kolumdan deneyin isterseniz gayet rahat oluyor.gobekten huylaniyorum sanki daha cok aciyooo ayy bak icim bi hoş oldu.:)
Bende hulusi hocanin hastasiyim :)) orda ilk denemm ben de neopegon kullaniyorum ins.her sey iyi olur.ikiz bebeklerin var demek embriyolarin kac hucreliydi,kacinci gun oldu :))5.gunm bitti heyecanla bekliyorum
canım koldan nasıl vuruyorsun? anlatabilir misin? akşam öyle denerim olmazsa...
ya bu arada öğlen arayıp döllenme oldu mu diye sormam lazım. zaten 6 tanecik yumoş vardı, bazısı da küçüktü..çok korkuyorum aramaya
nafisim gunaydin ..kizim kac gundur cikk sıkıldim yaaa nerdsiniz(
Simdiii dirsegin 4parmak ustu kolun arka yumusak kismina yapiyor,arka kismini tutup vuruyor.hicc acimiyor tabi damara denk gelmezse.
Canim ben 11gibi ariyodum.benimde 9 tane alindi 7si isleme sokuldu.3.gun cok onemli onagore 5. Gune gidiyolar.benim 3.gune 4 tane kaliteli kaldi.2sini transfer edip 2sini koyabiliriz ama 5.gunegidelim zaten hulusi hocada oyle istiyordedi.iyiki beklemisiz cunku 2 tanesi 5.gune geldi.belkide ogiden ikisi transf.olabilirdi 3.gun.Allah hayirlusini versin.korkma her sey olacagina variyor.her zaman derim 1 tane olsun benim olsun :))))
Bekliyorum haberini
tamam canım, akşam eşime söylerim, bir de öyle deneriz bakalım...
ya ben ultrasonda hep 7 yumurta vardı diye hatırlıyorum, bir tanesi 21 falandı sonra küçülerek gidiyordu. ama 14lük de vardı yani6 toplandı dedi hulusi hoca, acaba küçükler işleme alınabilecek mi diye endişe ediyorum çok. sayım da az olunca kaç tane döllenecek diye korkuyorum. bizimsi sebepsiz infertilite ve ben hiç hamile kalamadım eğer 1-2 tane olursa 5. güne gitmeye cesaret edemezler gibi geliyor bana... 3. günüm perşembe olacak inşallah embriyo oluşursa ama cuma günü de önemli bir toplantım var, 2 saatlik de olsa işe gelmek zorunda kalacağım... stres faktörüm çok yani
Merak etme,rahat ol.onemli olan saglikli olmalari.ben 3 kere gebe kaldim.olmadi nasip degilmis.bende tutmazsa napicam diye dusunuyorum.nasi basa cikicam :_(( isi bosver izin al.transf.onemli toplntiyida sensiz yaparlar :))
inşallah tutar canım yaa, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
toplantı benimle ilgili, yani katılmama lüksüm olmayacak ne yazık ki... hayırlısı herşeyin, yaşayıp göreceğim
Aminnnnnn ALLAH ISTEYEN HERKESE VERSIN Aramadin di mi hala :)))
Selm kızlar bende daha yataktan çıkmadım bilenafis paydos edicek nsılsın canım yogunsun bugün sanırım ne var yokk
Gelsene merhaba canım ne olucak biz bu bayanların hali tatlım seninde 3 kere tutmus anladıgım kadarıyla sonu gelmemiş ben 4 kez denedim olmadı canım yumurta rezervi düşük ve 1o sene önce normal hmile kalmıs biri olarak tatlım yaa herşey nasip
Ahh ahh zaten kafayi yemmek elde degilkendilignden hamile kaldim.3ude bos gebelik.kese var buyuyo tutunuyo kan tahlillerim super ama bebek yok ve 3 kurtaj.Allahim sabrini verdi 3 senedir ugrasiyoruz.ins bu sefer olur.2.tup denemm.evet nasip canim.kimisi kiymet bilmez bizimkide bolee
iyiym canım baya azalttım işleri şimdi musaitim..Selm kızlar bende daha yataktan çıkmadım bilenafis paydos edicek nsılsın canım yogunsun bugün sanırım ne var yokk
aramadım... korkumdan arayamıyorum.. verdikleri kağıtta telefonun yanında 12-14 arası yazıyor zaten. saatin 12 olmasını bekleyeceğim... ama o zaman da konuşabilir miyim bilmem :26:
iyiym canım baya azalttım işleri şimdi musaitim..
sen nasılsın iyimisin canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?