Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayy canim doktorummm.ins yuzumuzun gulmesine vesile olur:))canim igne ucu biz ayri almistik ince uclar satiliyo ecz. sorabilirsin.benim aldigim acitmiyor ya da igne manyaaa oldumm :)))

canım biz de ayrı iğne ucu aldık, takma yeri kahverengi gibi...en incesi diye verdi ama dün ben vurulurken ağladım resmen... ovitrelleden ya da cetrotide dan kalın bu uç...beğenmedim yani...bakalım bu akşam nasıl vuracağım.

canım ben raporlu yaptırdım. 1650 lira işlem tuttu, 600lira da ilaçlarım. tabi ilaçların ücreti kişiden kişiye çok değişiyor. opu sonrası ilaçlara da şimdilik 150 verdik, ama sanırım yetmeyecek, 150 daha vereceğiz.

Gunaydinn:)) canim hulusi hoca harikadir. taninmis bir suru prof. gittim paralar harcadim.boyle bi doktor inan gormedim.kendnden emin,guven veren hastalariyla ietisimi kesmeyen biri.oyle tadaviye ikna ediyim sonra hastayi salliyim yokkkk.bunlari yasamis biri olarak:))o yuzden oneririm.muayene 55.raporlu 1600 ilac haric.ben histeroskopi de oldm.benimki toplamda git gel tahliller 3500 u gecti gibi.raporsuz 3600 diye biliyorum.sen kacinci denemeni yapicasn??

Aaa ayni igne ucu :))o zaman ben igne seviyommm :)) banA esim vuruyor kolumdan deneyin isterseniz gayet rahat oluyor.gobekten huylaniyorum sanki daha cok aciyooo ayy bak icim bi hoş oldu.:)

Aaa ayni igne ucu :))o zaman ben igne seviyommm :)) banA esim vuruyor kolumdan deneyin isterseniz gayet rahat oluyor.gobekten huylaniyorum sanki daha cok aciyooo ayy bak icim bi hoş oldu.:)

canım koldan nasıl vuruyorsun? anlatabilir misin? akşam öyle denerim olmazsa...

ya bu arada öğlen arayıp döllenme oldu mu diye sormam lazım. zaten 6 tanecik yumoş vardı, bazısı da küçüktü..çok korkuyorum aramaya

Bende hulusi hocanin hastasiyim :)) orda ilk denemm ben de neopegon kullaniyorum ins.her sey iyi olur.ikiz bebeklerin var demek embriyolarin kac hucreliydi,kacinci gun oldu :))5.gunm bitti heyecanla bekliyorum

Yaa ne guzel insallah senden de hayirli haberlerini aliriz canim. Benimkiler 8 hucreli 3.gun embriyosuydu canim.cok.sukur iki kuzumda beni birakmadi..

Canimcim ben tedavi oldugumda fiyat yeni zamlanmisti raporsuz 2600 lira odedik. Bence de cok dogru bir karar kv.yanindaysa kocisi de ikna edersiniz. Insallah senin icinde sifa kapisi olur tatlim..

Simdiii dirsegin 4parmak ustu kolun arka yumusak kismina yapiyor,arka kismini tutup vuruyor.hicc acimiyor tabi damara denk gelmezse.
Canim ben 11gibi ariyodum.benimde 9 tane alindi 7si isleme sokuldu.3.gun cok onemli onagore 5. Gune gidiyolar.benim 3.gune 4 tane kaliteli kaldi.2sini transfer edip 2sini koyabiliriz ama 5.gunegidelim zaten hulusi hocada oyle istiyordedi.iyiki beklemisiz cunku 2 tanesi 5.gune geldi.belkide ogiden ikisi transf.olabilirdi 3.gun.Allah hayirlusini versin.korkma her sey olacagina variyor.her zaman derim 1 tane olsun benim olsun :))))
Bekliyorum haberini

tamam canım, akşam eşime söylerim, bir de öyle deneriz bakalım...

ya ben ultrasonda hep 7 yumurta vardı diye hatırlıyorum, bir tanesi 21 falandı sonra küçülerek gidiyordu. ama 14lük de vardı yani 6 toplandı dedi hulusi hoca, acaba küçükler işleme alınabilecek mi diye endişe ediyorum çok. sayım da az olunca kaç tane döllenecek diye korkuyorum. bizimsi sebepsiz infertilite ve ben hiç hamile kalamadım eğer 1-2 tane olursa 5. güne gitmeye cesaret edemezler gibi geliyor bana... 3. günüm perşembe olacak inşallah embriyo oluşursa ama cuma günü de önemli bir toplantım var, 2 saatlik de olsa işe gelmek zorunda kalacağım... stres faktörüm çok yani

Merak etme,rahat ol.onemli olan saglikli olmalari.ben 3 kere gebe kaldim.olmadi nasip degilmis.bende tutmazsa napicam diye dusunuyorum.nasi basa cikicam :_(( isi bosver izin al.transf.onemli toplntiyida sensiz yaparlar :))

Merak etme,rahat ol.onemli olan saglikli olmalari.ben 3 kere gebe kaldim.olmadi nasip degilmis.bende tutmazsa napicam diye dusunuyorum.nasi basa cikicam :_(( isi bosver izin al.transf.onemli toplntiyida sensiz yaparlar :))

inşallah tutar canım yaa, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

toplantı benimle ilgili, yani katılmama lüksüm olmayacak ne yazık ki... hayırlısı herşeyin, yaşayıp göreceğim

inşallah tutar canım yaa, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

toplantı benimle ilgili, yani katılmama lüksüm olmayacak ne yazık ki... hayırlısı herşeyin, yaşayıp göreceğim

Aminnnnnn ALLAH ISTEYEN HERKESE VERSIN Aramadin di mi hala :)))

Son düzenleme:
Aminnnnnn ALLAH ISTEYEN HERKESE VERSIN Aramadin di mi hala :)))

aramadım... korkumdan arayamıyorum.. verdikleri kağıtta telefonun yanında 12-14 arası yazıyor zaten. saatin 12 olmasını bekleyeceğim... ama o zaman da konuşabilir miyim bilmem :26:

Selm kızlar bende daha yataktan çıkmadım bile nafis paydos edicek nsılsın canım yogunsun bugün sanırım ne var yokk

Gelsene merhaba canım ne olucak biz bu bayanların hali tatlım seninde 3 kere tutmus anladıgım kadarıyla sonu gelmemiş ben 4 kez denedim olmadı canım yumurta rezervi düşük ve 1o sene önce normal hmile kalmıs biri olarak tatlım yaa herşey nasip

Ahh ahh zaten kafayi yemmek elde degil kendilignden hamile kaldim.3ude bos gebelik.kese var buyuyo tutunuyo kan tahlillerim super ama bebek yok ve 3 kurtaj.Allahim sabrini verdi 3 senedir ugrasiyoruz.ins bu sefer olur.2.tup denemm.evet nasip canim.kimisi kiymet bilmez bizimkide bolee

Canım yaa gerçekten çok sinir bozucu bi durum hamile klmıs birileri olarak peki tüp olmasının amacı kaliteli emriyo oluşmsı demi ilk tüpde kalamdınmı canım kaç yıllık evlisin bu arada sende hulusi hocanın hastasısın sanırım

aramadım... korkumdan arayamıyorum.. verdikleri kağıtta telefonun yanında 12-14 arası yazıyor zaten. saatin 12 olmasını bekleyeceğim... ama o zaman da konuşabilir miyim bilmem :26:

kızlar dün opu olmuştu, 6 yumurta toplanmıştı. ben korkudan arayamadım hastaneyi ve eşim aradı... 6 yumurtadan 5 tanesine mikroenjeksiyon yapılmış ve hepsi döllenmiş Rabbime bin şükür... şimdi bölünmelerini bekliyorlarmış...akşama bölünmeye başlarlar demiş embriyolog...bölünme rejimlerine göre yarın transfer gününü konuşuruz demiş... inşallah sağlıkla bölünürler yavrularım

iyiym canım baya azalttım işleri şimdi musaitim..
sen nasılsın iyimisin canım??

Çok şükür iyiyim canımm çok degerli bir yüzügüm evden ytak odamdan kaybold 17 yıl önce annemden hediyeydi pırlanta manevi degeri, benim için çok önemli dün birz kuyumculra onu soruşturdum sonr ikea,ya alışverişe gittim 5 de geldim yemek falan hazırladım shura kadar oturduk eşimle güzel geçiyor günlerim canım ama 3 gündür yüzük kafam takılıyor birz böyle yani canım bugünde eşimle iftarda dışardayız inşş bakalım beni nereye götürcem merak ediyorum böylee iştee sen neler yapıyorsum cnım işleriini toparlaman sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…