kızlar dün opu olmuştu, 6 yumurta toplanmıştı. ben korkudan arayamadım hastaneyi ve eşim aradı... 6 yumurtadan 5 tanesine mikroenjeksiyon yapılmış ve hepsi döllenmişRabbime bin şükür... şimdi bölünmelerini bekliyorlarmış...akşama bölünmeye başlarlar demiş embriyolog...bölünme rejimlerine göre yarın transfer gününü konuşuruz demiş... inşallah sağlıkla bölünürler yavrularım
geçen gün geçmişi okurken gözüme takıldı canım yüzük olayın ama bişeyÇok şükür iyiyim canımm çok degerli bir yüzügüm evden ytak odamdan kaybold 17 yıl önce annemden hediyeydi pırlanta manevi degeri, benim için çok önemli dün birz kuyumculra onu soruşturdum sonr ikea,ya alışverişe gittim 5 de geldim yemek falan hazırladım shura kadar oturduk eşimle güzel geçiyor günlerim canım ama 3 gündür yüzük kafam takılıyor birz böyle yani canım bugünde eşimle iftarda dışardayız inşş bakalım beni nereye götürcem merak ediyorum böylee iştee sen neler yapıyorsum cnım işleriini toparlaman sevindimm
geçen gün geçmişi okurken gözüme takıldı canım yüzük olayın ama bişey
yazamamıstım demek hala bulamadın hee ne diyiim canım er yada geç çıkar inşallah
ne güzel gzin bakalım eşinle bizim burda yok hiç gidebileceğimiz bi yer bursayada araba yok otobüste en son 9 da öyle biz hep evdeyiz işte
canım bursa evime 1 saat işyerim evime 25 dk uzaklıkta yani suan burdan ha bursaya ha evime gitmişim 15 dk fazla yol gitmiş olucam ama kocayı ikna edemiyorumOlsun canım sizde müsaid oldugunuz zamnlr gidersiniz canımm ne güzel memleketin var Valla kıymetini bill tatlım sizin oradan bursa 1 saatten uzak sanırım demi canımm? işinde evine uzaktı ynlıl hatırlamıyorsam? pydos kçt canımm
Canım yaa gerçekten çok sinir bozucu bi durum hamile klmıs birileri olarak peki tüp olmasının amacı kaliteli emriyo oluşmsı demi ilk tüpde kalamdınmı canım kaç yıllık evlisin bu arada sende hulusi hocanın hastasısın sanırım
canım bursa evime 1 saat işyerim evime 25 dk uzaklıkta yani suan burdan ha bursaya ha evime gitmişim 15 dk fazla yol gitmiş olucam ama kocayı ikna edemiyorum
öğle paydosu 12-12.30
çıkış16.00 canım..
Anladımm canımm bursa kaçmıyorya gidesiniz elbettyaa nafiş ne güzel çalışma saatlerin vrr yaaa ben 11,12 yıllık iş hyatımda hep yogun çalıştım o yüzdende şimdi ev rahat geldi tızzz kıçımı kldıramıyorum gezmekten arada çalılşmayıda düşünmüyor degilim canım kışa dogru bakalım hayırlısı eşim yine dün gece diyorki daha çalışmanı istemiyorum bende dedim ben istiyorumm ne olucak bakıczz artık canımm yeterki ben istiyim onu kafaya alırım tabii tedvi olyın su sıralar soguk baktıgım kesin tabi canım zamana bırakıyorum bakalım hyırlısı canımm:44:
Evt canim .artik yapmaya korkar olduk ayni seyleri yasarsak diye.4yil oldu evleneli.ilk tupte olmadi malesef.hulusi hocayida bir suru olumlu sonuc alan kisi oldu arkadaslarimizdan.oylece basladik.senin durumlar nasil??
Çokk şükür tatlımmm inşş güzel haberlerini alırız canımm içini rahat tut bol bol du et tatlımmm innşş kısa zamanda sendende güzel hberler alırızz canımm
iş saatlerim iyide c.teside calısma olmasa ne güzel olacakta calısıyorum işte
ama olsun bunu bulamayanlarda var..
bende 18 de liseden mezun oldum 5 yıldır hala calısıyorum hiç ara vermedim bazen keşke verseydim diyorum çünkü bi iş yapmasam bile yorgun oluyorum eve gidince halim kalmıyo eve haftada 1-2 süpürge yapıyorum haftada 1 camasır yıkıyorum haftada 1 ütü yapıyorum..
hepsi birkiyo pazara eee tatil günümdende bişey anlamıyorum böyle olunca..
h.içide canım istemiyo anlıcan calısıncada tembel oluyorum evde
canım tedaviyi gönlün ne zaman istiyorsa öyle yap bende nasipse bu adetle baslıcam
Canım ilk evlendigim sene normal hamile kaldım bebegimi 8 aylık karnımda kybettim ölü dogum yaptım normal dogumdaha sonra hemen hamile kalmak istedim 2 yık falan bekledik omayınca rahim filmi falan derken memorial hastanesinde 2 kere tüp ama birinde yumurta bile gelişmedi tranferim olmdı digerinde 2 tane yerleştirdiler tutunamadı.sonra 1 yerde denedim memoreiden önce oda ikinzdi olmdı,4, kez yani 4 ay önce 3 yumurta buldular ama döllenmedi şok yaşadık trsfere hiç girmedim canım son tedavimde işimden bile çıktım sırf stresden uzak olmak için valla bol bol tatile gidiyorum kafa dagıtmaya geziyorum canım kendimi eve çok kapatmak istemiyorum ara ara bunalıma giriyorum uzun süre kendimi toparlıyamıyorum ilemi ve eşimi çok üzüyorum bu dönemlerde o yüzden formülünü buldum çok bebekli rkdaşlrımla çok sık görüşmüyorum dah çok çocugu büymüş kişilerle bi arda bulunmk beni dah mutlu ediyor tabi ablmın bebişi 9 aylık elammm hriçç bütün sevgimi on verdim canım o benim ilşk ve tek yegenim anne olamadım ama anne yarısı oldumm çok şükürr o benim canım herşeyimm
Allah yardimcin olsun.hepimizin yuxunu guldurdun ins.cok zor( insanlrla basa cikmak daha zor.herkes soruyor.once dusunmuyorum diyosun tedavim yaklasinca ee istiyoruz demeye basladim.kimseye anlatmk istemiyorum.anlamiyolar abuk sapuk konusan cok.dusun henuz istemiyorum dedigimde bile artik 4 sene olmus alismissinizdir cocuksuzluga diyen,agzinin icinden olmuyo mu diyen offf .artik uzulmuyorum laflara da.yoruluyo ya insan bikiyooo.bende senin gibi yigenlerimin delisiyim.:))
Bencede canımm boşvermek lazımm boş boşş konusanları agzı olan konusuyor Valla çok takılmmak lazım bizim dururmuzdkilerde bi süre sonra taklıyorlar zatenn bak bana önceden daha çok soruyorlrdışimdi ara ara soruyorlar neyse hyırlısı olsun tatlımm sen tedavye ne zaman başlıcan inşşş
İnnşş balımm hayırlısıyla bi güzel adetini ol başla tatlım Rabbim bu defa sevindirir inşş
Canım ya bende çalışırken 1 pazarım vardı ama eşim arad yardımcı oluyordu hakkının yememk lzım ben çmaşırımı hfta içi yıkardım bazen cumartesi 4 gibi eve gelince yprdım pazar muhakkak 3 de kendimizi dışarılra atardık eşimle böyle yani balımm ama çalışmak gerçekten güzellinsanın para kazanması çok güzel gerçekten bir gün olsun eşim bana sormamıştır pramın hesabını ama bende gezmemden,yememden giyinmemden hayatta vazgeçmedim ve yatırırımıda yapmaktan vazgeçmedim canımm çokk şükür sıkıntı yşamaıyorum bu yüzden sadece 1 eksigim bebiş hariiç ev suan ,işyeri ve arabmız varr ama şimdiye kadar ev lm durumlrıda vardı benim eşim biraz ticaret mantıgı olan birisi oldugu için evi yatırım olrak görmüyor canımm
canım benim eşim hayatta yardımcı olmaz soframı kurar kaldırır yerleri gırgırlar arada işe giderken çamasırlarım kurumazsa onları toplar o kadar başka bişi yoktur...
hatta k.v. sofra toplarken gördü de kızdı bende bi onu yapıyo bi zahmet yapsın dedim de cenesi kapandı
yavrum bende camasırı h.i. yıkayıp ütüyü bırakıyorum off neyse boşver canım benim yaptıklarımı 2 senedir bi düzene oturtamadım zaten
inşallah bu sefer Rabbim yüzüme bakar canım yaa hepimizin bu son olsun
Selam tatlımmm bende göremiyorum uzun zamandır yokhe bi ara çlışmak istedigini flan yazmıstı gibi hatırlıyorum sonra ne yaptı bilemiyorum canımm Deryayıda geçen facede bişeyler pylaştı ama ramazan dolayısıyla yogun falandur belki tatlımm senin günlerin nsıl geçiyorr
cancağızlarım ben kk ya gelemiyorum ramazan geldi bana bişi oldu
pc nin başında fazla zaman geçiremiyorum
ayşegülden ve bebeğinden haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?