Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım acaba bize rapor vverirlermi ki bilmiom ..heralde raporsuz yaptırırım ama keşke verseler ne iyi olur..

evet cnm bende bizim kızlardan biliom güldenden,emelden...bi aksillik olmazsa gidicem inşallahh..3. denemem canım son denemem olcak inşallah ikiz doğurucağım için inşallah hhhhhhhhh

emoşumm 2600 bana çok az geldi kuzum 3600 olmasın ..ben geçenlerde adana başkenti aradım sordum 4000 dedi bana..kocişi ikna etmicem cnm kv demi aradım sabah dediki sen hiç canını sıkma hiç bişe düşünme ben babanla konustum gelin randevusunu alsın oğluma ben gitmesini sölerim demiş.saolsunlar..

cancağızlarım ben kk ya gelemiyorum ramazan geldi bana bişi oldu
pc nin başında fazla zaman geçiremiyorum
ayşegülden ve bebeğinden haber varmı
evet ya nerdesin sennnn
canım ayşegüll aradı bugün beni..dün bebişi haastanede bırakıp eve dönmüşlerdi bugün sabah 9 gibi aramışlar gelin bebeşinizi alın demişler.bunlarda koşa koşa gidip almışlar yavrularını:)))ayşegül de damızlık büyüttü memelerinden habire süt sağıyomuş bebiş tutamıomuş memeyi sağıp içiriyolarmış..işte bu kadar:)

aaa ask olsunnn iki kelimede olsa sana cvp yazmisim.bak:)))ustelik sen de begenmissin:)))gecmis olsun cnm tedavin bebisle sonuclanur insallah..nerde yapturicaksin?
nafisim gunaydin ..kizim kac gundur cikk sıkıldim yaaa nerdsiniz(

evet arkadaşım sende beni fark ettin beni teşekkürler :)

AMİNN Bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptıracağım

günaydın arkadaşlar bu gece kendimi hamile olarak gördüm doğum yapmak üzereydim tam uyandım keşke gerçek olsaydı rüyası bile güzelmiş...rabim inşallah nasip eder cümlemize bu mübarek ayın nuru üzerine versin inşallah ta çifte bayram yaşayalım

Canım Allah gönlüne göre versin İnşallah tez zamanda hamile kalırsın.

rüyan en kısa zamanda gerçek olur inşşş

canım yaa ben topiğime resim yükleyemiyorum bugün..
internet explorer acılmıyo bugün goggle chromedende yükleyemiyorum neden acaba??:44:

Günaydın hatunlar nasılsınız bugün bakalım bende akşamüstü aşağı inicem bebişme perde halı falan bakıcam fikir edinicem daha doğrusu kafamda bişeyler var ama nasıl olur bilmiyorum

Günaydın hatunlar nasılsınız bugün bakalım bende akşamüstü aşağı inicem bebişme perde halı falan bakıcam fikir edinicem daha doğrusu kafamda bişeyler var ama nasıl olur bilmiyorum

bir an önce hallet canım, son dönemler zor oluyo gezilmiyo pek. çok zevkli şeyler yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…