canım acaba bize rapor vverirlermi ki bilmiom ..heralde raporsuz yaptırırım ama keşke verseler ne iyi olur..canım biz de ayrı iğne ucu aldık, takma yeri kahverengi gibi...en incesi diye verdi ama dün ben vurulurken ağladım resmen... ovitrelleden ya da cetrotide dan kalın bu uç...beğenmedim yani...bakalım bu akşam nasıl vuracağım.
canım ben raporlu yaptırdım. 1650 lira işlem tuttu, 600lira da ilaçlarım. tabi ilaçların ücreti kişiden kişiye çok değişiyor. opu sonrası ilaçlara da şimdilik 150 verdik, ama sanırım yetmeyecek, 150 daha vereceğiz.
evet cnm bende bizim kızlardan biliom güldenden,emelden...bi aksillik olmazsa gidicem inşallahh..3. denemem canım son denemem olcak inşallah ikiz doğurucağım için inşallah hhhhhhhhhGunaydinn:)) canim hulusi hoca harikadir. taninmis bir suru prof. gittim paralar harcadim.boyle bi doktor inan gormedim.kendnden emin,guven veren hastalariyla ietisimi kesmeyen biri.oyle tadaviye ikna ediyim sonra hastayi salliyim yokkkk.bunlari yasamis biri olarak:))o yuzden oneririm.muayene 55.raporlu 1600 ilac haric.ben histeroskopi de oldm.benimki toplamda git gel tahliller 3500 u gecti gibi.raporsuz 3600 diye biliyorum.sen kacinci denemeni yapicasn??
emoşumm 2600 bana çok az geldi kuzum 3600 olmasın ..ben geçenlerde adana başkenti aradım sordum 4000 dedi bana..kocişi ikna etmicem cnm kv demi aradım sabah dediki sen hiç canını sıkma hiç bişe düşünme ben babanla konustum gelin randevusunu alsın oğluma ben gitmesini sölerim demiş.saolsunlar..Yaa ne guzel insallah senden de hayirli haberlerini aliriz canim. Benimkiler 8 hucreli 3.gun embriyosuydu canim.cok.sukur iki kuzumda beni birakmadi..
Canimcim ben tedavi oldugumda fiyat yeni zamlanmisti raporsuz 2600 lira odedik. Bence de cok dogru bir karar kv.yanindaysa kocisi de ikna edersiniz. Insallah senin icinde sifa kapisi olur tatlim..
evet ya nerdesin sennnncancağızlarım ben kk ya gelemiyorum ramazan geldi bana bişi oldu
pc nin başında fazla zaman geçiremiyorum
ayşegülden ve bebeğinden haber varmı
aaa ask olsunnn iki kelimede olsa sana cvp yazmisim.bak:)))ustelik sen de begenmissin:)))gecmis olsun cnm tedavin bebisle sonuclanur insallah..nerde yapturicaksin?
nafisim gunaydin ..kizim kac gundur cikk sıkıldim yaaa nerdsiniz(
günaydın arkadaşlar bu gece kendimi hamile olarak gördüm doğum yapmak üzereydim tam uyandım keşke gerçek olsaydı rüyası bile güzelmiş...rabim inşallah nasip eder cümlemize bu mübarek ayın nuru üzerine versin inşallah ta çifte bayram yaşayalım
günaydın arkadaşlar bu gece kendimi hamile olarak gördüm doğum yapmak üzereydim tam uyandım keşke gerçek olsaydı rüyası bile güzelmiş...rabim inşallah nasip eder cümlemize bu mübarek ayın nuru üzerine versin inşallah ta çifte bayram yaşayalım
bende seni seviyorum canım benimÇokkk öpüyorum canımm görüşmek üzere herşey gönlünce olur İNŞŞ seni çok seviyorumm
günaydın kızlarrrrr
rüyan en kısa zamanda gerçek olur inşşş
ben kendi adıma iyiyim canım..selam şekerler napıyonuz.
Günaydın hatunlar nasılsınız bugün bakalım bende akşamüstü aşağı inicem bebişme perde halı falan bakıcam fikir edinicem daha doğrusu kafamda bişeyler var ama nasıl olur bilmiyorum
ben kendi adıma iyiyim canım..
hatta dahada iyiydimde eşim demin canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?