Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım raporsuz 2600 doğru. küsüratı olababilir. ilaç hariç tabi. bir de bizim orda 3. deneme olduğu için baya bi indirim yapmıştı hulusi hoca.

boşver sıkma canını. bu adamların hepsi aynı.ne diyosa he de geç sen bildiğini yap. takılıp kalırsan üzülürsün.
canım cuma gittim anneme ve annem yürüyerek 15 dk mesafede görüşmek istiyoruz haliyle eee ben sürekli evde duramam ya annneme gideyim dedim daha 3 gün oldu gideli hem iftarı napcaz diyo bende kızdım ne yapcazı varmı annemin evde yemek yoktur ac kalırız kesin dedim sonra tabiki orda yapcaz dedim..
annenleyiz hergün bi zahmet haftada 2 kerede benim ailemle olalım dedim ses vermedi bende tamam ben giderim sen gelme gerek yok dedim iyi git sen dedi bende suratına kapattım telefonu

aleyküm selam canım doğuma az kalmış heyecan nasıl

canım az kaldı, sancı bekliyoz sancı gelirse alıcam demişti hulusi hoca. bizim sıpaların keyfi yerinde galiba.
fazla heyecanlı değilim yani sakinim. eşim tembel deyip duruyo, benden geride olan arkadaşım 2 gün önce doğum yaptı 33. haftada o da bir kız bir erkek. onlar doğunca eşimi telaş sardı aslında, sen niye duruyon diyo
aslında ağrılarım oluyo da ben her ağrıda gitmek istemiyom, son dakikada gidecem herhalde.

son günlerin he canım ne güzel yaaa
darısı basımıza inşallah bizleride unutma dualarında

onlar anlamaz şekerim. sen kendin git, ben hep tek gidince daha rahat ediyodum annemle. kocayla gidince bi triplere giriyolar kaprisler falan.

hayırlısı olsun canım bi avazda yada bi epiduralde kurtul inşallah doğum anında bizede dua et tatlım

onlar anlamaz şekerim. sen kendin git, ben hep tek gidince daha rahat ediyodum annemle. kocayla gidince bi triplere giriyolar kaprisler falan.
öyle yapcam zaten...
hayır ben sırf onun hatrı için ramazanda annesiyle beraber yiyorum sunun yaptıgına bak neyse canım yaa boşver beni siz iyiymişsiniz ne güzel

ben bende değilem
demek evine annesine kavuştu eliz prenses çok şükür...
damızlık haller olcek tabisi ilk zamanlar alışma ile geçiyor hem bebek hem anne için kolay değil çok emzirdim ordan biliyorum
bu arada raporsuz 2600 küsür tüp parası başkentte belirteyim..
ocak ayında yeni zamlanmıştı bende nasibimi aldım zamdan 2600 civarı bişi ödemiştik...

Selam kızlar nasılsınız?Benim ellerim ve ayaklarım çok şişiyor birde çoo uykum var gece uyuyamıyorum gündüz uykum geliyor.Çabuk geçsin şu günler alalım bebişleri kucağımıza.

Selam kızlar nasılsınız?Benim ellerim ve ayaklarım çok şişiyor birde çoo uykum var gece uyuyamıyorum gündüz uykum geliyor.Çabuk geçsin şu günler alalım bebişleri kucağımıza.

kız sen ne ara 24.haftaya geldin zaman ne çabık geçiyoooo bence tabii sana yavaş geçiyo anlaşılan
bir an önce kucağına almak isteyişinden belli oluyor...daha dur şekerim bundan sonra şişecen asıl

Kurban olduğum Allah bir an önce sanada yaşatsında gör canım günler geçiyormu geçmiyormu, her daim bir korku bişey olacakmı diye dün yine bir hamile arkadaşın sancısı başlamış Ağustos sonu sezeryan olacaktı normalde serum falan bağlanmış allah yardımcısı olsun bende bunları duyunca korkuyorum naapim

canım yaa ben topiğime resim yükleyemiyorum bugün..internet explorer acılmıyo bugün goggle chromedende yükleyemiyorum neden acaba??:44:
bilmiomki nafisim ben chrome dan giriyom hep bi sorun olmuyo ama bugun hic denemdim foto yuklemeyi belki sitede bi sorun vardir...
selam şekerler napıyonuz.
canım raporsuz 2600 doğru. küsüratı olababilir. ilaç hariç tabi. bir de bizim orda 3. deneme olduğu için baya bi indirim yapmıştı hulusi hoca.
canimm bugunn hulusi hocayi aradim bilomusunnn cok heyecanliyim.kalbim pir pirr:)) bayramdan sonraki adetimde gorusmeye geliom:)) tamam cnm ben 2600 e raziyimmm...bakarsin rapor verir:))oo ne super olur o zmn:))

canım bebişine kavuşmana çok az kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Normal doğum mu düşünüyorsun? Benim de geçen gün az ağrım olunca panikledim, valizi hazırladım, taze babaya talimatları verdim Neyse ki ufaklığın gelmeye niyeti yokmuş daha

Turkuazım yazından alıntı yapamadım bir türlü tedaviye tekrar başlamaya karar vermişsin, çok sevindim. İnşallah bebişin gelme zamanı gelmiştir. Hadi kızlar yaaaaa herkes bir atılım yapsın da topik hareketlensin azcık

Ben kendi adima iyiyim canim asil sen nasilsin nerelerdesin? Merak ettik seni en son ise girmek istedigini soyledin kayboldun. Moons dogurdu canim kiziyla evlerindeler..

allah iyilik versin kuzumm hep iyi ol bebişlerin nasıl iyilermi çok sevindim doğmuş maşllah iyilrdir inş rabbim bizede nasip etsin işe girdim canm bi ay olcak nerdeyse ondan pek uğrayamıyorum buralara siZleride ösledim

kızzz napıyon annemlerdeyim bi bakayım dedim seni gördüm nasıl sevindim anlatamam..nasılsın iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…