canım acaba bize rapor vverirlermi ki bilmiom ..heralde raporsuz yaptırırım ama keşke verseler ne iyi olur..
evet cnm bende bizim kızlardan biliom güldenden,emelden...bi aksillik olmazsa gidicem inşallahh..3. denemem canım son denemem olcak inşallah ikiz doğurucağım için inşallah hhhhhhhhh
emoşumm 2600 bana çok az geldi kuzum 3600 olmasın ..ben geçenlerde adana başkenti aradım sordum 4000 dedi bana..kocişi ikna etmicem cnm kv demi aradım sabah dediki sen hiç canını sıkma hiç bişe düşünme ben babanla konustum gelin randevusunu alsın oğluma ben gitmesini sölerim demiş.saolsunlar..
canım cuma gittim anneme ve annem yürüyerek 15 dk mesafede görüşmek istiyoruz haliyle eee ben sürekli evde duramam ya annneme gideyim dedim daha 3 gün oldu gideli hem iftarı napcaz diyo bende kızdım ne yapcazı varmı annemin evde yemek yoktur ac kalırız kesin dedim sonra tabiki orda yapcaz dedim..boşver sıkma canını. bu adamların hepsi aynı.ne diyosa he de geç sen bildiğini yap. takılıp kalırsan üzülürsün.
selam şekerler napıyonuz.
aleyküm selam canım doğuma az kalmış heyecan nasıl
son günlerin he canım ne güzel yaaacanım az kaldı, sancı bekliyozsancı gelirse alıcam demişti hulusi hoca. bizim sıpaların keyfi yerinde galiba.
fazla heyecanlı değilim yani sakinim. eşim tembel deyip duruyo, benden geride olan arkadaşım 2 gün önce doğum yaptı 33. haftada o da bir kız bir erkek. onlar doğunca eşimi telaş sardı aslında, sen niye duruyon diyo
aslında ağrılarım oluyo da ben her ağrıda gitmek istemiyom, son dakikada gidecem herhalde.
canım cuma gittim anneme ve annem yürüyerek 15 dk mesafede görüşmek istiyoruz haliyle eee ben sürekli evde duramam ya annneme gideyim dedim daha 3 gün oldu gideli hem iftarı napcaz diyo bende kızdım ne yapcazı varmı annemin evde yemek yoktur ac kalırız kesin dedim sonra tabiki orda yapcaz dedim..
annenleyiz hergün bi zahmet haftada 2 kerede benim ailemle olalım dedim ses vermedi bende tamam ben giderim sen gelme gerek yok dedim iyi git sen dedi bende suratına kapattım telefonu
canım az kaldı, sancı bekliyozsancı gelirse alıcam demişti hulusi hoca. bizim sıpaların keyfi yerinde galiba.
fazla heyecanlı değilim yani sakinim. eşim tembel deyip duruyo, benden geride olan arkadaşım 2 gün önce doğum yaptı 33. haftada o da bir kız bir erkek. onlar doğunca eşimi telaş sardı aslında, sen niye duruyon diyo
aslında ağrılarım oluyo da ben her ağrıda gitmek istemiyom, son dakikada gidecem herhalde.
öyle yapcam zaten...onlar anlamaz şekerim. sen kendin git, ben hep tek gidince daha rahat ediyodum annemle. kocayla gidince bi triplere giriyolar kaprisler falan.
evet ya nerdesin sennnn
canım ayşegüll aradı bugün beni..dün bebişi haastanede bırakıp eve dönmüşlerdi bugün sabah 9 gibi aramışlar gelin bebeşinizi alın demişler.bunlarda koşa koşa gidip almışlar yavrularını:)))ayşegül de damızlık büyüttü memelerinden habire süt sağıyomuş bebiş tutamıomuş memeyi sağıp içiriyolarmış..işte bu kadar:)
Selam kızlar nasılsınız?Benim ellerim ve ayaklarım çok şişiyor birde çoo uykum var gece uyuyamıyorum gündüz uykum geliyor.Çabuk geçsin şu günler alalım bebişleri kucağımıza.
bilmiomki nafisim ben chrome dan giriyom hep bi sorun olmuyo ama bugun hic denemdim foto yuklemeyi belki sitede bi sorun vardir...canım yaa ben topiğime resim yükleyemiyorum bugün..internet explorer acılmıyo bugün goggle chromedende yükleyemiyorum neden acaba??:44:
selam şekerler napıyonuz.
canimm bugunn hulusi hocayi aradim bilomusunnn cok heyecanliyim.kalbim pir pirr:)) bayramdan sonraki adetimde gorusmeye geliom:))canım raporsuz 2600 doğru. küsüratı olababilir. ilaç hariç tabi. bir de bizim orda 3. deneme olduğu için baya bi indirim yapmıştı hulusi hoca.
tamam cnm ben 2600 e raziyimmm...bakarsin rapor verir:))oo ne super olur o zmn:))ben bende değilemdemek evine annesine kavuştu eliz prenses çok şükür...damızlık haller olcek tabisi ilk zamanlar alışma ile geçiyor hem bebek hem anne için kolay değil çok emzirdim ordan biliyorum bu arada raporsuz 2600 küsür tüp parası başkentte belirteyim..ocak ayında yeni zamlanmıştı bende nasibimi aldım zamdan 2600 civarı bişi ödemiştik...
canım az kaldı, sancı bekliyozsancı gelirse alıcam demişti hulusi hoca. bizim sıpaların keyfi yerinde galiba.
kızlarrr nasılsınz mons doğrdumu nabıyonuz
Ben kendi adima iyiyim canim asil sen nasilsin nerelerdesin? Merak ettik seni en son ise girmek istedigini soyledin kayboldun. Moons dogurdu canim kiziyla evlerindeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?