allah iyilik versin kuzumm hep iyi ol bebişlerin nasıl iyilermi çok sevindim doğmuş maşllah iyilrdir inş rabbim bizede nasip etsin işe girdim canm bi ay olcak nerdeyse ondan pek uğrayamıyorum buralara siZleride ösledim
ayyy evet canim yaaa aradim hemen acti cebini 2:38 dk. gorusmusum:)) bayramdan sinraki adette gorusemeye gitxem bakalim.ne dice.Naber canım napıyosun hulusi bey,in kendisiylemi görüştün nasıl geçti görüşmen?
insallah canim yacanım bebişine kavuşmana çok az kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinNormal doğum mu düşünüyorsun? Benim de geçen gün az ağrım olunca panikledim, valizi hazırladım, taze babaya talimatları verdim Neyse ki ufaklığın gelmeye niyeti yokmuş daha
Turkuazım yazından alıntı yapamadım bir türlütedaviye tekrar başlamaya karar vermişsin, çok sevindim. İnşallah bebişin gelme zamanı gelmiştir. Hadi kızlar yaaaaa herkes bir atılım yapsın da topik hareketlensin azcık
canimm giremedim tatlimm pc den msjini da hala gormus degilim.aklimdasin bugun telin olsa seni arucaktim inanki.tum detyalariyla anlaticam cnm ....kusura bakma kuzum..Turquoisse sekerim.mesajimi gormedin sanirsam
turkuazzzzzzzzzz canımmm tedaviye mi başlıyosunnn..Çok sevindim adınaaa..hemide hulusi daktırda mııııı????? Hadi yeni hamişimiz sen ol inşşş..
Çok öpüyorum seni..
Kurban olduğum Allah bir an önce sanada yaşatsında gör canım günler geçiyormu geçmiyormu, her daim bir korku bişey olacakmı diye dün yine bir hamile arkadaşın sancısı başlamış Ağustos sonu sezeryan olacaktı normalde serum falan bağlanmış allah yardımcısı olsun bende bunları duyunca korkuyorum naapim
bilmiomki nafisim ben chrome dan giriyom hep bi sorun olmuyo ama bugun hic denemdim foto yuklemeyi belki sitede bi sorun vardir...canimm bugunn hulusi hocayi aradim bilomusunnn cok heyecanliyim.kalbim pir pirr:)) bayramdan sonraki adetimde gorusmeye geliom:))tamam cnm ben 2600 e raziyimmm...bakarsin rapor verir:))oo ne super olur o zmn:))
kızlarrr nasılsınz mons doğrdumu nabıyonuz
hee aşkısım aramış görüşmüşler elektirk almışlar birbirlerinden
adet olunca bi göreyim demiş sonraki sürece birlikte karar vercekler...
turgiii sendemii hulusi etki alanına girenlerdesin ben ilk telde değil yüzyüze görüşmüştüm..
hayırlısı olsun canım benim antepten ankaraya bayada yolun var olsun sonu güzel olsıunda..
bacımıda kandırsamda götürsem geldiğinde hulusiye...
bu akşam kaynım eşime bir doktor ismi nosu verdi tabisi bu TİMUR GÜRKAN..
bir arkdaşları gitmişte çocukları olmuştaaa oo kaçıncı doktor ismi böylee...
kafam çok karışıkk:18::18:
darısı başına aşksımmm..Ne diyeyim çok istiyorummm yaaaaaaaa hadii birilerimiz hamiş kalsın artıkkk
ben timurdan vazgeçiyorum galibaa...
bi gidip muayene olcam adetimle birlikte hulusi hocaya o zaman konuşcam duruma göre büyük ihtimal yine onda devam edecem tedavime..
tamam aşkısım az daha sabret ben gebe kalmak üzereyim
bende duyunca eşime dedim güldeninde eşi diyodu orayı ama ...
akşam iftarda dışardaydık..
iftar sonrası eşimle konuştuk ank.ya gelince napsak diye vs..
hemen ağustosda başla diyor oda...
aslında doktor değiştirmekde istemiyorum bende zaten ilk anatoliadan soğumuştum ama şimdi 3.ye başka yerde başlsam aklım
başkenttte kalıcak şikayetim yok ama 5.güne giden emb.yolaırmız olsun artık bizimde..
olması için eşimede banada takviye versin v.s...
daha dur şekerim karar vermişliğim yok bi görüşcem yapılacak bişiler varsa histeroskopi vs..orda yaptıracam kanda genetik testte yaptırmak istiyorum bi de...sonra ne diyecek bu 5.güne gitmeyen embriyolar hakkında hepsi önemli
herkes cıvıl cıvıl çocuklarıyla biz öyle iki kişiyken masada çok canım çektii ..
hazırda bizimde hemen yanımızda bebe olsa diyee...
napcaz bu durumda tüp deniycez ramazan sonrası ya tutarsa misali başka yolu yokk...
yada rüyalarımı rabbim son ayımda gerçekleştircek doğal kalıcammm
..
kendi haline bırakıyoruz işte ya olursa diye olmuyo işte mecburuz tüp yapmaya bu kez boş dönmeyelim inşallah
aynı bizde eşimle 5.gün emb.yosu konuştuk..
enson bana demiştiki" arık 3.gün olmamalı sende iki kere denendi..acaba yaşamadımı "düşünsene öldüler demekki hemen..
tedavi şekli değişcek tabiki eşimde başla diyorda bana dedim hemen etkilencek değilim bende du bakalım...
5.gün embriyosu neden olmuyo bizde belki bu sorunun cevabını bulsak sorun çözülecek..
bakalım belkide bu kez pgt yapalım der daktır ama o kadarlık embriyomuz olcakmı:26::26::26:
belkide çözülcek 5.güne gitmeyen göbektede durmuyor işteee demekki bazen...
soruların cevabını bende çok merak ediyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?