merhaba kızlaaaaaaar
3.gün orta kalite embriyo transferi yapılan çok hatun oldu gebe kaldılar onları bildiğimden benimkiler birinci sınıf embriyolar 3.gün ama tutmuyorlar 4.gün itibariyle bişi oluyo 5.güne kadar kalsada dondurulacak kalitede olmuyo deniyor hep...bir arkadaş yazı paylaşmıştı 3.günden sonra eşlerden gelen genlerle bir bebek oluşumu başlıyormuş tam anlatamıyorum ama buna benzer bişeydi ilk 3 gün döllenme bölünme vs..sonraki günler bebiş oluşuyoo acaba bizde o aşamada bi sorunmu oluyor bebe oluşturamıyormuyuzki
5.gün embriyosu neden olmuyo bizde belki bu sorunun cevabını bulsak sorun çözülecek..
bakalım belkide bu kez pgt yapalım der daktır ama o kadarlık embriyomuz olcakmı:26::26::26:
canimm henuz baslamiom ama en azindan dr . u kafamda brlirledim:)))nsallahh beraber baslayalim beraber hamile kalirizzzzz kuzumm.bende senii cokk opuyommmmmm tatlimmmturkuazzzzzzzzzz canımmm tedaviye mi başlıyosunnn..Çok sevindim adınaaa..hemide hulusi daktırda mııııı????? Hadi yeni hamişimiz sen ol inşşş..Çok öpüyorum seni..
benim iilk eski merkezde donmuş vardı ama donanalrın hücrelerini beğenmedi ya daktır zaten imha edildi..
neyse bundada 3.gün iki tane trasnfer edildi kalanlardan doncak kalmadı oda 3 tane kalmıştı dmekki 5.güne gidemdiler işte..
diyorum yaa var bişiii okadar tutunsun diye iğne ilaçç...
belkide çok iyi labaortuar imkanlarımı gerek bide eşlerede vitamin v.s..bu kez sadece ben kaynaklı igib olmuycak eşimdende yeni tahlil
istetcem ....
yuhhh ne pgt si beeeyaaa şaşırdın sen iyice aşkısımm
canimm henuz baslamiom ama en azindan dr . u kafamda brlirledim:)))nsallahh beraber baslayalim beraber hamile kalirizzzzz kuzumm.bende senii cokk opuyommmmmm tatlimmm
meyabaaaa:119::119:
benim iilk eski merkezde donmuş vardı ama donanalrın hücrelerini beğenmedi ya daktır zaten imha edildi..
neyse bundada 3.gün iki tane trasnfer edildi kalanlardan doncak kalmadı oda 3 tane kalmıştı dmekki 5.güne gidemdiler işte..
diyorum yaa var bişiii okadar tutunsun diye iğne ilaçç...
belkide çok iyi labaortuar imkanlarımı gerek bide eşlerede vitamin v.s..bu kez sadece ben kaynaklı igib olmuycak eşimdende yeni tahlil
istetcem ....
dün gece ve bu sabah aşırı kanamam olunca çok korktum güldenim aşırı sancımda var ilaçlarımı içince şimdi daha iyiceyim histereskopiden sonraki ilk adet çok fena oldu acaba herkestede böyle oldumu merak ediyorum
bu sabahtamı kanaman oldu:26::26::26:
bugüne kadar az adet oluyordun ya içinde birikmiş demekki acısını çıkarıyosun foşur foşur
şaka bi yana ciddi kan kaybı halsizlik tansiyon sorunu yapar lütfen bir daha olursa doktora görün
evet canım bugün adetin üçüncü günü ama hiç böyle olmamıştı bide dün kontrolde doktor içini temizleyim deyip pıhtı şeklinde parça çıkardı ondanmı oldu bilmiyorumbildiğim bişey var bu düktoru kesinlikle değiştiriyorum yeni doktor araştırıyorum şimdi
ayy naptı sana acaba içini temizledim demiş acaba seni kürtajmı ettiki
valla anlamadım ben bişi
bende anlamadım
cok iyi cnm ozelletin yaninda bedava valla..Amin canım...
Rabbim korusun bebeklerimizi hamile kalmakla bitmiyor işte...
2600 canımcım küsüratı var tabiki sgk ile muayene için 55 tl fark ödüyorsun 10 günde bir muayene ücreti alıyorlar...
evet canım eliz prensesimiz doğdu
evt cnm ya bende girdim:)))timur da cok iyi cnm ama cok para dokrrler neden anlkaraya gelmikrn burda denemiolar?aslina bakarsan alnimizda yaziyorsa nereye gitsek olur yaxmiosada kendimizi parcalasak bosss..turgiii sendemii hulusi etki alanına girenlerdesin ben ilk telde değil yüzyüze görüşmüştüm..
hayırlısı olsun canım benim antepten ankaraya bayada yolun var olsun sonu güzel olsıunda..
bacımıda kandırsamda götürsem geldiğinde hulusiye...
bu akşam kaynım eşime bir doktor ismi nosu verdi tabisi bu TİMUR GÜRKAN..
bir arkdaşları gitmişte çocukları olmuştaaa oo kaçıncı doktor ismi böylee...
kafam çok karışıkk:18::18:
bende de var demekki o seyden:))bayram biter bitmez o trstleri yaptiricam.3.gün orta kalite embriyo transferi yapılan çok hatun oldu gebe kaldılar onları bildiğimden benimkiler birinci sınıf embriyolar 3.gün ama tutmuyorlar 4.gün itibariyle bişi oluyo 5.güne kadar kalsada dondurulacak kalitede olmuyo deniyor hep...bir arkadaş yazı paylaşmıştı 3.günden sonra eşlerden gelen genlerle bir bebek oluşumu başlıyormuş tam anlatamıyorum ama buna benzer bişeydi ilk 3 gün döllenme bölünme vs..sonraki günler bebiş oluşuyoo acaba bizde o aşamada bi sorunmu oluyor bebe oluşturamıyormuyuzki
insallahhhh canimmmmm ne guzel olurrinşş gülümm ne güzel olar valla beraber hamiş kalsak bizde haftalarımız hakkında testlerimiz hakkında bebelerimizin kiloları hakkında konuşalım inşşş..
oyy saram noldu sana attigi cizikler mi kanio acaba?dün gece ve bu sabah aşırı kanamam olunca çok korktum güldenim aşırı sancımda var ilaçlarımı içince şimdi daha iyiceyim histereskopiden sonraki ilk adet çok fena oldu acaba herkestede böyle oldumu merak ediyorum
cok iyi cnm ozelletin yaninda bedava valla..
evt cnm ya bende girdim:)))timur da cok iyi cnm ama cok para dokrrler neden anlkaraya gelmikrn burda denemiolar?aslina bakarsan alnimizda yaziyorsa nereye gitsek olur yaxmiosada kendimizi parcalasak bosss..
bende de var demekki o seyden:))bayram biter bitmez o trstleri yaptiricam.
insallahhhh canimmmmm ne guzel olurr
oyy saram noldu sana attigi cizikler mi kanio acaba?
iki asilamamiz olsa bedavaya yakin olurdu:))ama olsin buna da raziyiz:)) bebnde kaciom cnm optumm.seri bakıma alsın bizi bakalım ne çıkcak araştırmalarımızdan...
ücret konusunda gerçekten çok uygun..
bedava olaydı iyiydi ama bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?