dün gece ve bu sabah aşırı kanamam olunca çok korktum güldenim aşırı sancımda var ilaçlarımı içince şimdi daha iyiceyim histereskopiden sonraki ilk adet çok fena oldu acaba herkestede böyle oldumu merak ediyorum
aşkısım yalnızmısın evdeEki Görüntüle 758149
anaaa niye öyle diyon aşkısım görüşmemizden pgt kararı çıkarsa görersin sende 4.tüp olcak unuttun zaar ve dış gebeliğim var embriyoda sıkıntı varsa dış gebelik oluşturabiliyor biliyon dimi e bi de donmuşum yok bunlar yeterli sebepler pgt için litfen bir de bu yazdıklarım çerçevesinden değerlendir
ooooh çok sevindimcanimm henuz baslamiom ama en azindan dr . u kafamda brlirledim:)))nsallahh beraber baslayalim beraber hamile kalirizzzzz kuzumm.bende senii cokk opuyommmmmm tatlimmm
eeer bir olasılığı değerlendirmek lazım tabisi.. pgt çok pahalı bişey mi bilmiorm da senin için extra bi riski yok sanırsam:44: embriyonun dnasına bakıolar herhal:44:anaaa niye öyle diyon aşkısım görüşmemizden pgt kararı çıkarsa görersin sende 4.tüp olcak unuttun zaar ve dış gebeliğim var embriyoda sıkıntı varsa dış gebelik oluşturabiliyor biliyon dimi e bi de donmuşum yok bunlar yeterli sebepler pgt için litfen bir de bu yazdıklarım çerçevesinden değerlendir
geçmiş olsun saracım ya hemşireyi arayıp sorsaydın bi normal bi durummuymuşdün gece ve bu sabah aşırı kanamam olunca çok korktum güldenim aşırı sancımda var ilaçlarımı içince şimdi daha iyiceyim histereskopiden sonraki ilk adet çok fena oldu acaba herkestede böyle oldumu merak ediyorum
eşlere vitamin kısmında kesinlikle takviye şart hele de sorun net değilse...benim embriyolar da çözülünce 5. güne gidemediler transfer olanlar zaten tutunamadı o sebebple karıkoca ramazan başından beri takviyeilaçlara başladık..arginmax içiyoruz...omega 3 ve biseteronu da ben kullanıyorumm..ikna edemedim eşimi sadece arginmaxları kullanıyor..nasip bakalım sorunun büyüğüben de olunca buna da şükür dedimm..gel bu tarafa istanbul bebesi yap memleketlimm....ben de istanbul ebbesi yapıcem biir kız biir erkek olursa kerteriz...benim iilk eski merkezde donmuş vardı ama donanalrın hücrelerini beğenmedi ya daktır zaten imha edildi..
neyse bundada 3.gün iki tane trasnfer edildi kalanlardan doncak kalmadı oda 3 tane kalmıştı dmekki 5.güne gidemdiler işte..
diyorum yaa var bişiii okadar tutunsun diye iğne ilaçç...
belkide çok iyi labaortuar imkanlarımı gerek bide eşlerede vitamin v.s..bu kez sadece ben kaynaklı igib olmuycak eşimdende yeni tahlil
istetcem ....
geçmiş olsun Saracımm..ben laporoskopiyle birlikte totalde 3 histereskopi geçirdimm...ilk hist den sonraki adetim bayaa yoğun olmuştu sonraki birkaç ay da yoğun oldu sonra azalmaya başladı..doktorum içerde bayaa temzilik vs yaptık böyle olması gayet normal temizleniyor demişti...sonrakiler de adetlerim azaldığı için histerskopi oldum yapışıklıklar açılsın diyee ama her işlem de kanamam daha da azaldı..inşaallah kötü birşey yoktur..canım bundan sonraki adetlerinde yoğun olursa rahim toparlanmış demektir bencee...ben normal buldum naçizane ...dikkat et çok yorma kendini bu dönemde canımm geçmiş olsun tekrar...dün gece ve bu sabah aşırı kanamam olunca çok korktum güldenim aşırı sancımda var ilaçlarımı içince şimdi daha iyiceyim histereskopiden sonraki ilk adet çok fena oldu acaba herkestede böyle oldumu merak ediyorum
evet canım bugün adetin üçüncü günü ama hiç böyle olmamıştı bide dün kontrolde doktor içini temizleyim deyip pıhtı şeklinde parça çıkardı ondanmı oldu bilmiyorumbildiğim bişey var bu düktoru kesinlikle değiştiriyorum yeni doktor araştırıyorum şimdi
canım takma kafana Allah baska dert vermesin hemen yakalamıssınız Allah tan..Günaydınn kızlar suan ezan okunuyor namz kılıp yatmayı düşünüyorum inşşş ama çook gerginim saat gece 2 gibi yani 2 saat önce tam abdest alıp ytsı namazına hazırlanıcakken ne göreyim camdan pt diye içeri bişey düştü bi bktım fındık faresi nltırken hl tüylerim ürperiyorr vee gözümün önünden gitmior eşimde korkk zaten hemen karsı komsuyu çagırdık yrım saat ugrastılr ve sonunda yakaladı öldürdü vee kuyrugundan tutup camdan aşagı attı:2::2::2::2:çok sinirlerim bozuk halennn 3, katta oturuyoruz ve eve camdan fare girdi şoktyımm sun camlar kpalı evv çok sıcak biran önce korunak yptırmalıyız nasıl yatıcam bilmiyormm
eşlere vitamin kısmında kesinlikle takviye şart hele de sorun net değilse...benim embriyolar da çözülünce 5. güne gidemediler transfer olanlar zaten tutunamadı o sebebple karıkoca ramazan başından beri takviyeilaçlara başladık..arginmax içiyoruz...omega 3 ve biseteronu da ben kullanıyorumm..ikna edemedim eşimi sadece arginmaxları kullanıyor..nasip bakalım sorunun büyüğüben de olunca buna da şükür dedimm..gel bu tarafa istanbul bebesi yap memleketlimm....ben de istanbul ebbesi yapıcem biir kız biir erkek olursa kerteriz...
geçmiş olsun Saracımm..ben laporoskopiyle birlikte totalde 3 histereskopi geçirdimm...ilk hist den sonraki adetim bayaa yoğun olmuştu sonraki birkaç ay da yoğun oldu sonra azalmaya başladı..doktorum içerde bayaa temzilik vs yaptık böyle olması gayet normal temizleniyor demişti...sonrakiler de adetlerim azaldığı için histerskopi oldum yapışıklıklar açılsın diyee ama her işlem de kanamam daha da azaldı..inşaallah kötü birşey yoktur..canım bundan sonraki adetlerinde yoğun olursa rahim toparlanmış demektir bencee...ben normal buldum naçizane ...dikkat et çok yorma kendini bu dönemde canımm geçmiş olsun tekrar...
onun da etkiisi vardır sonuçtaa bayaa bir işlem yapılmış içerde 4- 5 gün süreer bence adetin ...ben ilk histden sonraa işyerinde adet olmuştum vee üstüm başım batmıştı akşam iş çııkışı taksiye zor atmıştım kendimii ...yine de doktorunla konuş için rahat etsin canımm
ayyyyyyy biz virinci kattayizzz ya bize de gelirseeee, bi kere asagida kocaman gormustum ben findik tirmandiysa o havada tsirmanir aslinda tel yaptirmak lazim ama kira eve nasil yaptiralim.Günaydınn kızlar suan ezan okunuyor namz kılıp yatmayı düşünüyorum inşşş ama çook gerginim saat gece 2 gibi yani 2 saat önce tam abdest alıp ytsı namazına hazırlanıcakken ne göreyim camdan pt diye içeri bişey düştü bi bktım fındık faresi nltırken hl tüylerim ürperiyorr vee gözümün önünden gitmior eşimde korkk zaten hemen karsı komsuyu çagırdık yrım saat ugrastılr ve sonunda yakaladı öldürdü vee kuyrugundan tutup camdan aşagı attı:2::2::2::2:çok sinirlerim bozuk halennn 3, katta oturuyoruz ve eve camdan fare girdi şoktyımm sun camlar kpalı evv çok sıcak biran önce korunak yptırmalıyız nasıl yatıcam bilmiyormm
nasil azaldi mi biraz cnm?geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar
gunaydin nafisimm uyanamadim bugun ayolll butun kemiklerim agriyorrr gece bi ara cok usudum..sen napiosun?naber tatlımmm günaydınnn
sagol canimmm senden ne var ne yoj?Tünaydın arkadaşlar hepinize sağlıklı ve musssmutlu bir gün diliyorum.
bende iyim canımişteyim net gelip gidi yo yaagunaydin nafisimm uyanamadim bugun ayolll butun kemiklerim agriyorrr gece bi ara cok usudum..sen napiosun? sagol canimmm senden ne var ne yoj?
kolayy gelsin canosssbende iyim canımişteyim net gelip gidi yo yaa((
işim normalde rahat ama bu aralar biraz yogunum canım...kolayy gelsin canosss
gunaydin nafisimm uyanamadim bugun ayolll butun kemiklerim agriyorrr gece bi ara cok usudum..sen napiosun? sagol canimmm senden ne var ne yoj?
canım geçmiş olsun yeni okudum geçmişi başıma gelmediği için bişey diyemicem ama umarım cabuk toparlanırsın Rabbim acil şifalar versin canım..
ayyyyyyy biz virinci kattayizzz ya bize de gelirseeee, bi kere asagida kocaman gormustum ben findik tirmandiysa o havada tsirmanir aslinda tel yaptirmak lazim ama kira eve nasil yaptiralim.
nasil azaldi mi biraz cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?