Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım yaaa bu konuda yardımcı olmayı çok istersim ama üzerinden 2 sene geçti hatırlamıyorum ama oldu diye tahmin ediyorum sanki daha iyi olucaksın inş tatlımm öpüyorumm

yok aşkısım yalnız değildimm..Ve çok fena kstırıldım tenhada

iyi bakalımm pgt miz eksikti o konuda da ihtisas yaparız nolcek..

canimm henuz baslamiom ama en azindan dr . u kafamda brlirledim:)))nsallahh beraber baslayalim beraber hamile kalirizzzzz kuzumm.bende senii cokk opuyommmmmm tatlimmm
ooooh çok sevindim
hayırlı uğurlu olsun kararın benim canım

eeer bir olasılığı değerlendirmek lazım tabisi.. pgt çok pahalı bişey mi bilmiorm da senin için extra bi riski yok sanırsam:44: embriyonun dnasına bakıolar herhal:44:

geçmiş olsun saracım ya hemşireyi arayıp sorsaydın bi normal bi durummuymuş

eşlere vitamin kısmında kesinlikle takviye şart hele de sorun net değilse...benim embriyolar da çözülünce 5. güne gidemediler transfer olanlar zaten tutunamadı o sebebple karıkoca ramazan başından beri takviyeilaçlara başladık..arginmax içiyoruz...omega 3 ve biseteronu da ben kullanıyorumm..ikna edemedim eşimi sadece arginmaxları kullanıyor..nasip bakalım sorunun büyüğüben de olunca buna da şükür dedimm..gel bu tarafa istanbul bebesi yap memleketlimm....ben de istanbul ebbesi yapıcem biir kız biir erkek olursa kerteriz...

geçmiş olsun Saracımm..ben laporoskopiyle birlikte totalde 3 histereskopi geçirdimm...ilk hist den sonraki adetim bayaa yoğun olmuştu sonraki birkaç ay da yoğun oldu sonra azalmaya başladı..doktorum içerde bayaa temzilik vs yaptık böyle olması gayet normal temizleniyor demişti...sonrakiler de adetlerim azaldığı için histerskopi oldum yapışıklıklar açılsın diyee ama her işlem de kanamam daha da azaldı..inşaallah kötü birşey yoktur..canım bundan sonraki adetlerinde yoğun olursa rahim toparlanmış demektir bencee...ben normal buldum naçizane ...dikkat et çok yorma kendini bu dönemde canımm geçmiş olsun tekrar...

onun da etkiisi vardır sonuçtaa bayaa bir işlem yapılmış içerde 4- 5 gün süreer bence adetin ...ben ilk histden sonraa işyerinde adet olmuştum vee üstüm başım batmıştı akşam iş çııkışı taksiye zor atmıştım kendimii ...yine de doktorunla konuş için rahat etsin canımm

Son düzenleme:
ne çok oturdum bu gecee küçük görümcekin doğum günüymüş... pasta kesmişler yukarı çıktım geldimm..üstümde bir kırıklık var atşim de yüksek sanıırm inşaallah hasta olmam..sabahlara kadar ayakta olunca dengem bozuldu galibaa..okunacak dualarım da biirkti bir merhaba dedim azcık geçmişi okudum ben kaçıyorum kızlar..
Sevgiyle kalınnn

Günaydınn kızlar suan ezan okunuyor namz kılıp yatmayı düşünüyorum inşşş ama çook gerginim saat gece 2 gibi yani 2 saat önce tam abdest alıp ytsı namazına hazırlanıcakken ne göreyim camdan pt diye içeri bişey düştü bi bktım fındık faresi nltırken hl tüylerim ürperiyorr vee gözümün önünden gitmior eşimde korkk zaten hemen karsı komsuyu çagırdık yrım saat ugrastılr ve sonunda yakaladı öldürdü vee kuyrugundan tutup camdan aşagı attı:2::2::2::2:çok sinirlerim bozuk halennn 3, katta oturuyoruz ve eve camdan fare girdi şoktyımm sun camlar kpalı evv çok sıcak biran önce korunak yptırmalıyız nasıl yatıcam bilmiyormm

canım takma kafana Allah baska dert vermesin hemen yakalamıssınız Allah tan..
onlar duvar tyırmanıyolar tellerin üzerinde geziniyolar canım istersen 10. katta ol geleck oldularmı geliyolar..

inanki içimi rahatlattın ikramayacım çok sağol bugünde var kanama ama düne göre daha az gibi :44::44::44::44::44::44::44:

canım geçmiş olsun yeni okudum geçmişi başıma gelmediği için bişey diyemicem ama umarım cabuk toparlanırsın Rabbim acil şifalar versin canım..

ayyyyyyy biz virinci kattayizzz ya bize de gelirseeee, bi kere asagida kocaman gormustum ben findik tirmandiysa o havada tsirmanir aslinda tel yaptirmak lazim ama kira eve nasil yaptiralim.

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar
nasil azaldi mi biraz cnm?

gunaydin nafisimm uyanamadim bugun ayolll butun kemiklerim agriyorrr gece bi ara cok usudum..sen napiosun? sagol canimmm senden ne var ne yoj?

Ben şimdilik iyim canım biraz ellerde ve ayaklarda şişlik var okadar.zaman geçiriyoruz işte napalım Allah bütün isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda hep böyle dua ediyorum Allahım kabul etsin.

canım geçmiş olsun yeni okudum geçmişi başıma gelmediği için bişey diyemicem ama umarım cabuk toparlanırsın Rabbim acil şifalar versin canım..

amin canım sağol

ayyyyyyy biz virinci kattayizzz ya bize de gelirseeee, bi kere asagida kocaman gormustum ben findik tirmandiysa o havada tsirmanir aslinda tel yaptirmak lazim ama kira eve nasil yaptiralim.

nasil azaldi mi biraz cnm?

bugün sanki daha iyi gibi canım :44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…