kesin anladilarrr:))evet cnm sen normalde issizlikten sıkliodun bilem:))işim normalde rahat ama bu aralar biraz yogunum canım...3 gündürde siteye girerken problem oluyor..benim nete girip muhabbet ettiğimi anladılar herhalde
amin canimmm insallahhh eller ayaklar sisio canim bizim atsegul 36 numara ayagina en son 39 numara almisti:))Ben şimdilik iyim canım biraz ellerde ve ayaklarda şişlik var okadar.zaman geçiriyoruz işte napalım Allah bütün isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda hep böyle dua ediyorum Allahım kabul etsin.
canos sen.niye dr . unu arayip sormuyosun?bu arada foton cok afilliymis:)))))amin canım sağolbugün sanki daha iyi gibi canım :44::44::44::44::44::44:
kızz dün bana mesaj atmısın ordankesin anladilarrr:))evet cnm sen normalde issizlikten sıkliodun bilem:))amin canimmm insallahhh eller ayaklar sisio canim bizim atsegul 36 numara ayagina en son 39 numara almisti:))canos sen.niye dr . unu arayip sormuyosun?bu arada foton cok afilliymis:)))))
geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah..mrhb kızlar nasılsınız annem rahatsızlanmış o geldi köyden sabahtan bu yana hastanede onunla uğraştım oruçluyumda zor akşam olcakbu gün
geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah..
atarim bennn:)))yine attim:))kızz dün bana mesaj atmısın ordan
aaa canim.gecmis olsunnn neyi var annenin?Allah acil sifalar versinmrhb kızlar nasılsınız annem rahatsızlanmış o geldi köyden sabahtan bu yana hastanede onunla uğraştım oruçluyumda zor akşam olcakbu gün
atarim bennn:)))yine attim:))aaa canim.gecmis olsunnn neyi var annenin?Allah acil sifalar versin
inşallah önemsiz bişeydir canım..Allah bütün hastalarımıza acilşifalar versin inşallah..canım sağol aslında rahatsızlığı midesindeydi ama kadın doğumcu gördü (dhiliye dr istedi)rahminde 4 cm bir kist varmış annem 67 yaında mr istedi dr sonucuna göre bakacak
ne attın kızz burdan söyle ben face ye cepten giriyom zor oluyo bakmakatarim bennn:)))yine attim:))n
sürekli çok olmaması lazım zaten ilk 3-4 günde temizlenmiştir inşaallah....tedaviye başlayacaksan kontrollerinde rahim kalınlığını öğrenmeni tavsiye ederimm....böylelikle ne durumdasın takip edebilirsin adetten sonra gün gün arıyor mu ne zaman incelmeye başlıyor...tedavide tutunmanın gerçekleşebilmesi için önemli bir ayrıntı..ben tedavimden önce birkaç ay kontrollerimi yaptırarak yol haritamı belirleyecem...inanki içimi rahatlattın ikramayacım çok sağol bugünde var kanama ama düne göre daha az gibi :44::44::44::44::44::44::44:
merhabaaa size de sağlıklı ve musmutlu günler tatlımmTünaydın arkadaşlar hepinize sağlıklı ve musssmutlu bir gün diliyorum.
merhabaa turkuaz tatlımm..ayy fare deyince ben de fena oluyorum giriş katta oturan biri olarak bu aralar kırkayaklar geziyor duvarda falann ıyyy....karıncalardan kurtardım bunlar çıktı...ev değil haşere yuvası arkadaşayyyyyyy biz virinci kattayizzz ya bize de gelirseeee, bi kere asagida kocaman gormustum ben findik tirmandiysa o havada tsirmanir aslinda tel yaptirmak lazim ama kira eve nasil yaptiralim.
nasil azaldi mi biraz cnm?
Kurban olduğum Allah bir an önce sanada yaşatsında gör canım günler geçiyormu geçmiyormu, her daim bir korku bişey olacakmı diye dün yine bir hamile arkadaşın sancısı başlamış Ağustos sonu sezeryan olacaktı normalde serum falan bağlanmış allah yardımcısı olsun bende bunları duyunca korkuyorum naapim
Ben şimdilik iyim canım biraz ellerde ve ayaklarda şişlik var okadar.zaman geçiriyoruz işte napalım Allah bütün isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda hep böyle dua ediyorum Allahım kabul etsin.
kızlarrr nasılsınz mons doğrdumu nabıyonuz
selaam hoşgeldin kaçak....işe başladın demek hayırlı olsunn..iyi gelmiştir eminim psikolojine çalışmak ve maddi olarak da rahat bir döneme girersiniz..:13:allah iyilik versin kuzumm hep iyi ol bebişlerin nasıl iyilermi çok sevindim doğmuş maşllah iyilrdir inş rabbim bizede nasip etsin işe girdim canm bi ay olcak nerdeyse ondan pek uğrayamıyorum buralara siZleride ösledim
Ben şimdilik iyim canım biraz ellerde ve ayaklarda şişlik var okadar.zaman geçiriyoruz işte napalım Allah bütün isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda hep böyle dua ediyorum Allahım kabul etsin.
himmm insallah iyi huyludur canim..sağolkuzum rahminde kist varmış
didimki eskiden oyle degilmissin:)inşallah önemsiz bişeydir canım..Allah bütün hastalarımıza acilşifalar versin inşallah..
ne attın kızz burdan söyle ben face ye cepten giriyom zor oluyo bakmak
bende bugun iki tane karinca gordum bise yapmak istemedim artarsa caresine bakicaz artikin:)simdi ben esime 3.kata fare cikmis desem grce kapi pencere kapali yatuirir bizi:)en iyisi hic solemeyim:))sürekli çok olmaması lazım zaten ilk 3-4 günde temizlenmiştir inşaallah....tedaviye başlayacaksan kontrollerinde rahim kalınlığını öğrenmeni tavsiye ederimm....böylelikle ne durumdasın takip edebilirsin adetten sonra gün gün arıyor mu ne zaman incelmeye başlıyor...tedavide tutunmanın gerçekleşebilmesi için önemli bir ayrıntı..ben tedavimden önce birkaç ay kontrollerimi yaptırarak yol haritamı belirleyecem...
merhabaaa size de sağlıklı ve musmutlu günler tatlımm
merhabaa turkuaz tatlımm..ayy fare deyince ben de fena oluyorum giriş katta oturan biri olarak bu aralar kırkayaklar geziyor duvarda falann ıyyy....karıncalardan kurtardım bunlar çıktı...ev değil haşere yuvası arkadaş
olmayanla olana günler aynı mı geçeek..biizm bazen su gibi akar bazen saatler geçmez..ama senin hep içinde korkular günler nasıl uzuyordurr..Rabbim bu süreci sağlıkla tammalayıp evladını kucağına almayı nasip edecek inşaallah papatyacımm..
selaam hoşgeldin kaçak....işe başladın demek hayırlı olsunn..iyi gelmiştir eminim psikolojine çalışmak ve maddi olarak da rahat bir döneme girersiniz..:13:
merhabaaaaaaamerhaba
sürekli çok olmaması lazım zaten ilk 3-4 günde temizlenmiştir inşaallah....tedaviye başlayacaksan kontrollerinde rahim kalınlığını öğrenmeni tavsiye ederimm....böylelikle ne durumdasın takip edebilirsin adetten sonra gün gün arıyor mu ne zaman incelmeye başlıyor...tedavide tutunmanın gerçekleşebilmesi için önemli bir ayrıntı..ben tedavimden önce birkaç ay kontrollerimi yaptırarak yol haritamı belirleyecem...inanki içimi rahatlattın ikramayacım çok sağol bugünde var kanama ama düne göre daha az gibi :44::44::44::44::44::44::44:
merhabaaa size de sağlıklı ve musmutlu günler tatlımmTünaydın arkadaşlar hepinize sağlıklı ve musssmutlu bir gün diliyorum.
merhabaa turkuaz tatlımm..ayy fare deyince ben de fena oluyorum giriş katta oturan biri olarak bu aralar kırkayaklar geziyor duvarda falann ıyyy....karıncalardan kurtardım bunlar çıktı...ev değil haşere yuvası arkadaşayyyyyyy biz virinci kattayizzz ya bize de gelirseeee, bi kere asagida kocaman gormustum ben findik tirmandiysa o havada tsirmanir aslinda tel yaptirmak lazim ama kira eve nasil yaptiralim.
nasil azaldi mi biraz cnm?
Kurban olduğum Allah bir an önce sanada yaşatsında gör canım günler geçiyormu geçmiyormu, her daim bir korku bişey olacakmı diye dün yine bir hamile arkadaşın sancısı başlamış Ağustos sonu sezeryan olacaktı normalde serum falan bağlanmış allah yardımcısı olsun bende bunları duyunca korkuyorum naapim
kızlarrr nasılsınz mons doğrdumu nabıyonuz
Merhabaa hoşgeldin kaçak....işe başladın demek hayırlı olsunn..iyi gelmiştir eminim psikolojine çalışmak ve maddi olarak da rahat bir döneme girersiniz..:13:allah iyilik versin kuzumm hep iyi ol bebişlerin nasıl iyilermi çok sevindim doğmuş maşllah iyilrdir inş rabbim bizede nasip etsin işe girdim canm bi ay olcak nerdeyse ondan pek uğrayamıyorum buralara siZleride ösledim
mrhb kızlar nasılsınız annem rahatsızlanmış o geldi köyden sabahtan bu yana hastanede onunla uğraştım oruçluyumda zor akşam olcakbu gün
Geçmiş olsun yetercimm..yaş kaç olursa olsun kist oluşuyor demek rahimde..tez vakitte şifa versin Allahım inşaallah anneeciğinecanım sağol aslında rahatsızlığı midesindeydi ama kadın doğumcu gördü (dhiliye dr istedi)rahminde 4 cm bir kist varmış annem 67 yaında mr istedi dr sonucuna göre bakacak
kizlar hastaney aradim raporu sordum 3 tane 5 milyonun altinda sperm testimiz varsa pluyomus.bizim suan elimuzde bi tane 4 milyon bi tane 5.2 milyonumuz var.eurofertili aradim bizim ordaki testlerimizde kac cikti dedim.bakim sana donim dedi daha doncekler.eger ordan bi tane cikarsa 5 milyin alti iki tane olur bi de baskente pehrizsiz yaparsak testi kesin5 in alti cikar.
canos sen.niye dr . unu arayip sormuyosun?bu arada foton cok afilliymis:)))))
sürekli çok olmaması lazım zaten ilk 3-4 günde temizlenmiştir inşaallah....tedaviye başlayacaksan kontrollerinde rahim kalınlığını öğrenmeni tavsiye ederimm....böylelikle ne durumdasın takip edebilirsin adetten sonra gün gün arıyor mu ne zaman incelmeye başlıyor...tedavide tutunmanın gerçekleşebilmesi için önemli bir ayrıntı..ben tedavimden önce birkaç ay kontrollerimi yaptırarak yol haritamı belirleyecem...
kizlar hastaney aradim raporu sordum 3 tane 5 milyonun altinda sperm testimiz varsa pluyomus.bizim suan elimuzde bi tane 4 milyon bi tane 5.2 milyonumuz var.eurofertili aradim bizim ordaki testlerimizde kac cikti dedim.bakim sana donim dedi daha doncekler.eger ordan bi tane cikarsa 5 milyin alti iki tane olur bi de baskente pehrizsiz yaparsak testi kesin5 in alti cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?