Canım merhb nsıl oldun dünden iyisindir umarımm
tatlım bugün azalınca aramadım ama yarında böyle olursa soracam
inşallah canım temizlenmiştir.tedaviyi şimdi düşünmüyorum eylül gibi Allah kısmet ederse tedaviye start verecem ama inşallah kendiliğinden gelir bebeklerimiz
kuzum neyin var hastamısınnn :26::26::26::26::26:kız AVATARA BAYILDIM
tatlım histereskopiden sonraki ilk adetimin ikinci gününde aşırı kanamam oldu çok korktum ama bugün daha iyiyim
avatarım güzel dimi bebek avatarı koymayacam bi müddet artıkın önce kendim sonra diğer herşey
bugün daha iyiyim canım sağol
Canımm yaa İNŞALLAH herşey gönlünce olur rpor olayı olursa çok iyi olur tabii
cnm o zmn benim 5.2 yi kabul ederler mi?cnm devletten degil baskentten istiom rapor onlarda eskileri getir dedigine gore ozelden yapilan testleri kabul ediolar heralde.kuzum ben şubat ayında başkentten erkek infertiltiesinden rapor aldım eşimin son sprmiyoğramı 7 milyon çıkmıştı eski olsun getir dediler 2007 yılından olanlar vardı onlarla gittim rapor çıktı devlat has rapor alacak olursan hepsini kendi hastanelerinden son ay içinde istiyorlar ama özelde öle değil eskiden falan varsa hepsini kabul ediyorlar
canlarrr ankara baskenti aradim rapor olayi sordugumda gecmis de olsa 5 milyonun altinda olsun 3 tane yeter dedi.sen eskilerini getir hulusi hocam onlari toparlar raporunu verir bi tane de burda yapariz dedi.benim elimde suanda 4, 5.2 ,8 , 11 milyonluk testler var.bi tanede prda pehrizsiz yaparsak 5in altinda cikar diye dusunuyorum.oldu oldu olmzsada onemli degil.Geçmiş olsun yetercimm..yaş kaç olursa olsun kist oluşuyor demek rahimde..tez vakitte şifa versin Allahım inşaallah anneeciğinecanım senin aşılamaların olmuştu değil mii..o değerlere korkarım aşılama raporu verir bunlar ..iyice sor şekerimm..arkadaşımıza rapor için uğraşırken 3 kez özelde aşılama yaptırdığı halde aşılama raporu vermeye kalktılar...saymıyorlarmışş onları...kızcağız şimdi özelden tekrar tüp deneyecek mecbur...eşinin değerleri de 5milyonun altındaydı sanırım ama inş.yanlış biliyorumdur kolayca alırısnn raporunu inş...gerçi başkente gidersen onlar çıkartıyorlar sana diye hatırlıyorum ayrıca uğraşmıyorsun..
ya cnm ben o gun googledan bi tane gif begendim avatarima koymak istedim koyamadim ... bende bu gebe kadini kaldurmak istiom:))tatlım histereskopiden sonraki ilk adetimin ikinci gününde aşırı kanamam oldu çok korktum ama bugün daha iyiyimavatarım güzel dimi bebek avatarı koymayacam bi müddet artıkın önce kendim sonra diğer herşey
geçmiş olsun kuzum histerskopiden sonra olur canım :26::26::26::26::26::26: evet kuzum ya BEBEK BEBEK DİYE KENDİMİZİ UNUTTUK :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Allah şifa versin canım bu zorlu yollarda Rabbim yüzümüzü güldürsün inşş canımm tedavini nerede düşünüyorsunn?
cnm o zmn benim 5.2 yi kabul ederler mi?cnm devletten degil baskentten istiom rapor onlarda eskileri getir dedigine gore ozelden yapilan testleri kabul ediolar heralde.canlarrr ankara baskenti aradim rapor olayi sordugumda gecmis de olsa 5 milyonun altinda olsun 3 tane yeter dedi.sen eskilerini getir hulusi hocam onlari toparlar raporunu verir bi tane de burda yapariz dedi.benim elimde suanda 4, 5.2 ,8 , 11 milyonluk testler var.bi tanede prda pehrizsiz yaparsak 5in altinda cikar diye dusunuyorum.oldu oldu olmzsada onemli degil.ya cnm ben o gun googledan bi tane gif begendim avatarima koymak istedim koyamadim ... bende bu gebe kadini kaldurmak istiom:))
cnm o zmn benim 5.2 yi kabul ederler mi?cnm devletten degil baskentten istiom rapor onlarda eskileri getir dedigine gore ozelden yapilan testleri kabul ediolar heralde.canlarrr ankara baskenti aradim rapor olayi sordugumda gecmis de olsa 5 milyonun altinda olsun 3 tane yeter dedi.sen eskilerini getir hulusi hocam onlari toparlar raporunu verir bi tane de burda yapariz dedi.benim elimde suanda 4, 5.2 ,8 , 11 milyonluk testler var.bi tanede prda pehrizsiz yaparsak 5in altinda cikar diye dusunuyorum.oldu oldu olmzsada onemli degil.ya cnm ben o gun googledan bi tane gif begendim avatarima koymak istedim koyamadim ... bende bu gebe kadini kaldurmak istiom:))
sağol canım sende de olmuşmuydu yeterim normaldir dimi:44::44::44::44:
annen nasıl oldu çok geçmiş olsun yazmıştım ama görmedin sanırım
amin sağol canım yeni tedavimi nerede yapacağımı bende bilmiyorum canım iyi bir merkez araştırıyorum diğer iki denemem bursa acıbademdeydi ama memnun kalmadım
beğendiğin gifi önce bilgisayara kaydet sonra kullanıcı kontrol panelinden avatarını değiştire tıklayıp pcdeki resmi seçip değişiklikleri kaydete bas hepsi bu resim büyük gelirse kabul etmeyebilir onuda paint proğramını kullanrak küçültebilirsin
kızım ne işin var komşuda hadi gel.Canımmm krşı komsuya çay içmeye gidiyorum 1 ssate gelirim eşimle konustum ayrıntıları bildircemm görüşelimm
canoş sen 7 milyonu kabul ettiler dedin diye ben 5.2 yi kabul ederler zaar dedimdi:))aman olsunn sonuç güzel olsunda ...canım adanada merkezde mi oturuyosun?canım nerde ne zaman yapıldığının bir önemi yok ben hep merisnde yaptırdıklarmı götürdüm yukardada yazdım 2007 yılından hatta 2006 yılından bile vardı kabul ettiler hapsini 5. 2 kabul etmeye bilirler onun kendi içinde bir hesaplama şekli var onuda götür ama ondan pek emin değilim
yaptım bebişim ama olmasdı bi daha denim..sağol canım sende de olmuşmuydu yeterim normaldir dimi:44::44::44::44:
annen nasıl oldu çok geçmiş olsun yazmıştım ama görmedin sanırım
amin sağol canım yeni tedavimi nerede yapacağımı bende bilmiyorum canım iyi bir merkez araştırıyorum diğer iki denemem bursa acıbademdeydi ama memnun kalmadım
beğendiğin gifi önce bilgisayara kaydet sonra kullanıcı kontrol panelinden avatarını değiştire tıklayıp pcdeki resmi seçip değişiklikleri kaydete bas hepsi bu resim büyük gelirse kabul etmeyebilir onuda paint proğramını kullanrak küçültebilirsin
aslında aramıza girmek çok kolay hiç zor değil canım sen yazmaya devam et..Burada ne kadar sıkı dostluklar kurulmuş aranıza girebilmek çok zor bir kaç kez selam verdim çok az arkadaş bana cevap verdi sanırım ben yine duygusala bağladımmm
Burada ne kadar sıkı dostluklar kurulmuş aranıza girebilmek çok zor bir kaç kez selam verdim çok az arkadaş bana cevap verdi sanırım ben yine duygusala bağladımmm
canımm dün ankarada hulusi hocayla ikizlere hamile kalan bi kızın topiğine yazmışsınız ya , ay kızın hikayesinden çok etkilendim..niye bizim kocalar böle keçilik yapıolar yaAğlamaaaaaaaaa amaaa gel bak sana sarılıyim hemennn
turkuazında dediği gibi sen yaz yeterki canımm..Hep aramızda olursun..
Burada ne kadar sıkı dostluklar kurulmuş aranıza girebilmek çok zor bir kaç kez selam verdim çok az arkadaş bana cevap verdi sanırım ben yine duygusala bağladımmm
ben burdayımben geldim ama gün bitmiş geç kalmışım en iyisi yatayım sahura kalkcam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?