Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzum neyin var hastamısınnn :26::26::26::26::26:kız AVATARA BAYILDIM

kuzum neyin var hastamısınnn :26::26::26::26::26:kız AVATARA BAYILDIM

tatlım histereskopiden sonraki ilk adetimin ikinci gününde aşırı kanamam oldu çok korktum ama bugün daha iyiyim

avatarım güzel dimi bebek avatarı koymayacam bi müddet artıkın önce kendim sonra diğer herşey

Son düzenleme:

geçmiş olsun kuzum histerskopiden sonra olur canım :26::26::26::26::26::26: evet kuzum ya BEBEK BEBEK DİYE KENDİMİZİ UNUTTUK :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Canımm yaa İNŞALLAH herşey gönlünce olur rpor olayı olursa çok iyi olur tabii
cnm o zmn benim 5.2 yi kabul ederler mi?cnm devletten degil baskentten istiom rapor onlarda eskileri getir dedigine gore ozelden yapilan testleri kabul ediolar heralde. canlarrr ankara baskenti aradim rapor olayi sordugumda gecmis de olsa 5 milyonun altinda olsun 3 tane yeter dedi.sen eskilerini getir hulusi hocam onlari toparlar raporunu verir bi tane de burda yapariz dedi.benim elimde suanda 4, 5.2 ,8 , 11 milyonluk testler var.bi tanede prda pehrizsiz yaparsak 5in altinda cikar diye dusunuyorum.oldu oldu olmzsada onemli degil. ya cnm ben o gun googledan bi tane gif begendim avatarima koymak istedim koyamadim ... bende bu gebe kadini kaldurmak istiom:))

geçmiş olsun kuzum histerskopiden sonra olur canım :26::26::26::26::26::26: evet kuzum ya BEBEK BEBEK DİYE KENDİMİZİ UNUTTUK :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

sağol canım sende de olmuşmuydu yeterim normaldir dimi:44::44::44::44:

annen nasıl oldu çok geçmiş olsun yazmıştım ama görmedin sanırım

Allah şifa versin canım bu zorlu yollarda Rabbim yüzümüzü güldürsün inşş canımm tedavini nerede düşünüyorsunn?

amin sağol canım yeni tedavimi nerede yapacağımı bende bilmiyorum canım iyi bir merkez araştırıyorum diğer iki denemem bursa acıbademdeydi ama memnun kalmadım

beğendiğin gifi önce bilgisayara kaydet sonra kullanıcı kontrol panelinden avatarını değiştire tıklayıp pcdeki resmi seçip değişiklikleri kaydete bas hepsi bu resim büyük gelirse kabul etmeyebilir onuda paint proğramını kullanrak küçültebilirsin

canım nerde ne zaman yapıldığının bir önemi yok ben hep merisnde yaptırdıklarmı götürdüm yukardada yazdım 2007 yılından hatta 2006 yılından bile vardı kabul ettiler hapsini 5. 2 kabul etmeye bilirler onun kendi içinde bir hesaplama şekli var onuda götür ama ondan pek emin değilim

evet canım o ay biraz fazla olmuştu sonuçta bir opersyon geçiriyorsun annemde kist varmış canım rahminde mr istedi dr kan talileirde iyi yada kötü huyl olup olmadığına bakmak için sonuçlarla gideceğiz inş bir şeyyoktur

Canımmm krşı komsuya çay içmeye gidiyorum 1 ssate gelirim eşimle konustum ayrıntıları bildircemm görüşelimm
kızım ne işin var komşuda hadi gel.

canoş sen 7 milyonu kabul ettiler dedin diye ben 5.2 yi kabul ederler zaar dedimdi:))aman olsunn sonuç güzel olsunda ...canım adanada merkezde mi oturuyosun?

yaptım bebişim ama olmasdı bi daha denim..

Burada ne kadar sıkı dostluklar kurulmuş aranıza girebilmek çok zor bir kaç kez selam verdim çok az arkadaş bana cevap verdi sanırım ben yine duygusala bağladımmm

Burada ne kadar sıkı dostluklar kurulmuş aranıza girebilmek çok zor bir kaç kez selam verdim çok az arkadaş bana cevap verdi sanırım ben yine duygusala bağladımmm

aslında aramıza girmek çok kolay hiç zor değil canım sen yazmaya devam et..
sen bi kere buraya yazmışsan zaten aramızdasındır

Ağlamaaaaaaaaa amaaa gel bak sana sarılıyim hemennn

turkuazında dediği gibi sen yaz yeterki canımm..Hep aramızda olursun..

Ağlamaaaaaaaaa amaaa gel bak sana sarılıyim hemennn

turkuazında dediği gibi sen yaz yeterki canımm..Hep aramızda olursun..
canımm dün ankarada hulusi hocayla ikizlere hamile kalan bi kızın topiğine yazmışsınız ya , ay kızın hikayesinden çok etkilendim..niye bizim kocalar böle keçilik yapıolar ya(
benim konustuğumdan daha hbaeri bile yok eşimin ii ce inatlaşmasın diye son dakika sölicem.

canım benim ben sana yazmıştım inşallah görmüşsündür...
aramızdasın zaten deme öyle şeyler...
sana hikayeni paylaş bizimle demiştim kendinden bahset neden tüpçü oldun

ben geldim ama gün bitmiş geç kalmışım en iyisi yatayım sahura kalkcam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…