Selam canlarımm Allah izin verilse eşimle konustuk veeeeee karar verdik bizde kısa zamanda hulusi dr randevu alıp Ankarada tedaviye başlamay karar verdik İNŞALLAH arkadaşlarımm bugün sekreterle görüştüm hulusi hoca ile yarın bei görüştürcekler inşş ona göre bu yola başkoymayı düşünüyoruz kızlarr gülden,emel,tugba vee bi çok arkadaşımın hamile olan ve olmayan hepinizin hulusi hoca hakkında güzel yorumları beni çokk etkiledi canlarımm inşş turkuazda karar verdi Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşş kızlarr son 3 aydır tüp,den gerçekten vazgeçmişken tekrar duygularım yogunlaşmaya bşldı ve kararımım verdimm dularınızı eksik etmeyin canlarımm[/QUOTE
Canim.turquoisse ve senin adina cook.ama cook sevindim. Insallah sonunuz.benim.gibi olur Allah yolunuzun sonunu hayra cikarsin. Dualarim sizinle..
dualarımız sizinşle hayırlı haberlerle geleceksiniz inşallah canlarımmmSelam canlarımm Allah izin verilse eşimle konustuk veeeeee karar verdik bizde kısa zamanda hulusi dr randevu alıp Ankarada tedaviye başlamay karar verdik İNŞALLAH arkadaşlarımm bugün sekreterle görüştüm hulusi hoca ile yarın bei görüştürcekler inşş ona göre bu yola başkoymayı düşünüyoruz kızlarr gülden,emel,tugba vee bi çok arkadaşımın hamile olan ve olmayan hepinizin hulusi hoca hakkında güzel yorumları beni çokk etkiledi canlarımm inşş turkuazda karar verdi Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşş kızlarr son 3 aydır tüp,den gerçekten vazgeçmişken tekrar duygularım yogunlaşmaya bşldı ve kararımım verdimm dularınızı eksik etmeyin canlarımm
yaptım ama hareket etmio canımmm
Burada ne kadar sıkı dostluklar kurulmuş aranıza girebilmek çok zor bir kaç kez selam verdim çok az arkadaş bana cevap verdi sanırım ben yine duygusala bağladımmm
aslında aramıza girmek çok kolay hiç zor değil canım sen yazmaya devam et..
sen bi kere buraya yazmışsan zaten aramızdasındır
ben geldim ama gün bitmiş geç kalmışım en iyisi yatayım sahura kalkcam daha
yok yok olmıuyo böyle benim geç saatlerde takılacak bi topik bulmam lazım kendime hep tek bırakıosunuz beni..mehtap hanımda güya 1 saatilik komşuna geçti daha geçemedi evine sahuru da beleşe getiricek galiba bu gidişle
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah hepimizeeee
kızlaaar günaydın
dün hulusi hoca transferimi yaptı. sadece 2 tane iyi durumda embriyom kalmıştı. tekini dondurmayız, ikisini de koyalım dediler. ben biraz ikizden korktuğumu söyledim ama ikisinin aynı anda tutması düşük ihtimal dediler.
bana 2 tane 10 hücreli 3. gün embriyosu yerleştirilmiş oldu böyleceinşallah tutar kızlar yaa. burda hulusi hocayla pozitif alanları gördükçe çok umutlanıyorum gerçi hulusi hoca, herşey mükemmel olsa bile tutmayabilir biliyorsun dedi. öyle bir durumda 2 ay sonra gel dedi. aman aman umut vermedi yani... inşallah ben onlara güzel haber veririm
ilave iğne yazmış, 2 pregnyl 1 da decapeptyl mi ne...ama vurup vurmayacağım konusunda kendsi de emin olamamışbugün tekrar arayacağım
emelim.nafisim cok saolun kizlarrrr insallah...dualarımız sizinşle hayırlı haberlerle geleceksiniz inşallah canlarımmm
gunaydin tatlimmm bime gidicem erken uyandim bicak alicam cok ucuza:))hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah hepimizeeee
canim hayirli olsn bebis olsunlar insallahhh..3.gub embriyosu 10 hucre yeni duyuyorum 8 olmasin o cnmkızlaaar günaydın
dün hulusi hoca transferimi yaptı. sadece 2 tane iyi durumda embriyom kalmıştı. tekini dondurmayız, ikisini de koyalım dediler. ben biraz ikizden korktuğumu söyledim ama ikisinin aynı anda tutması düşük ihtimal dediler.
bana 2 tane 10 hücreli 3. gün embriyosu yerleştirilmiş oldu böyleceinşallah tutar kızlar yaa. burda hulusi hocayla pozitif alanları gördükçe çok umutlanıyorum gerçi hulusi hoca, herşey mükemmel olsa bile tutmayabilir biliyorsun dedi. öyle bir durumda 2 ay sonra gel dedi. aman aman umut vermedi yani... inşallah ben onlara güzel haber veririm
ilave iğne yazmış, 2 pregnyl 1 da decapeptyl mi ne...ama vurup vurmayacağım konusunda kendsi de emin olamamışbugün tekrar arayacağım
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum Allah herkesin gönlünün mudadını versin.
aman saram nerden bulim kiz simdi oralar bosver bu da hareketsiz kalsin:)))bazı resimler kk ya göre büyük geldiği için hareket etmiyor canım bunları kulittaya mesaj atgarsan yada onun avatar topiğine yazarsan sana hareketlendirirböyle düşünme kendinden bahset tanıt biz zaten seni aramıza alırız buradaki bi çok kimse gerçekte birbirini görmeden tanıdı sevdi kaynaştı sıcak ve samimi yazışmalar sayesinde seninde içimizden biri olmaman için sebep yok :13::13::13::13::13::13::13::13::13: seni seviyoyum men tızım bencede hayırlı sabahlar canım seninde cuman hayırlı duaların kabul olsun günaydın canım transferin hayırlı olsun hiç olumsuz düşünme inşallah 12 gün sonra hamileyim diye yazarsın:13::13::13::13::13::13::13:
aminnnnnn sana da hayirli cumalarrrr kuzummgünaydın ve hayırlı cumalar kızlarRabbim bu mübarek günün hatırına tüm dualarımızı kabul etsin evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin bizleri kem gözlerden kötü niyetli insanların şerrinden korusun sağlık sıhhat afiyet versinAMİN
aman saram nerden bulim kiz simdi oralar bosver bu da hareketsiz kalsin:)))aminnnnnn sana da hayirli cumalarrrr kuzumm
emelim.nafisim cok saolun kizlarrrr insallah...
gunaydin tatlimmm bime gidicem erken uyandim bicak alicam cok ucuza:))
canim hayirli olsn bebis olsunlar insallahhh..3.gub embriyosu 10 hucre yeni duyuyorum 8 olmasin o cnm
illa hareketlenduricen yani:))tamam cnm saol pc den girince yollicam:))hareketsiz kalmasına gönlüm razı gelmedi sana kulittanın topiğinin linkini buldum al bak bu linki burdan ulaşabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
maasallah cnm bolunmeye ve tutunmata devam etsinler insallahhteşekkür ederimyok yok 8 değil 10 hücreli... hatta sabah hulusi hocaya bilgi verdiklerinde 8miş, sonra bölünmüş yine..embriyologun verdiği kağıtta da öyle yazıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?