illa hareketlenduricen yani:))tamam cnm saol pc den girince yollicam:))
maasallah cnm bolunmeye ve tutunmata devam etsinler insallahh
kızlaaar günaydın
dün hulusi hoca transferimi yaptı. sadece 2 tane iyi durumda embriyom kalmıştı. tekini dondurmayız, ikisini de koyalım dediler. ben biraz ikizden korktuğumu söyledim ama ikisinin aynı anda tutması düşük ihtimal dediler.
bana 2 tane 10 hücreli 3. gün embriyosu yerleştirilmiş oldu böyleceinşallah tutar kızlar yaa. burda hulusi hocayla pozitif alanları gördükçe çok umutlanıyorum gerçi hulusi hoca, herşey mükemmel olsa bile tutmayabilir biliyorsun dedi. öyle bir durumda 2 ay sonra gel dedi. aman aman umut vermedi yani... inşallah ben onlara güzel haber veririm
ilave iğne yazmış, 2 pregnyl 1 da decapeptyl mi ne...ama vurup vurmayacağım konusunda kendsi de emin olamamışbugün tekrar arayacağım
Kızlar nihayet yazabildim kuzumdan fırsat bulup annem besliyo ben süt sağıyorum şuan
ememiyo kuzum öyle olunca sağıyorum günler nasıl geçiyo anlatamam geceleri hiç uyumuyo gündüz uykuda 3 saatte bir süt sağıyorum yarım saat o yarım saat sterli ediyorum makinada 2 saatte bi besliyorum derken sıra yine sağmaya geliyo
bizden böyle Rabbim hepinize yaşatsın inşallahhh
emelim.nafisim cok saolun kizlarrrr insallah...
gunaydin tatlimmm bime gidicem erken uyandim bicak alicam cok ucuza:))
canim hayirli olsn bebis olsunlar insallahhh..3.gub embriyosu 10 hucre yeni duyuyorum 8 olmasin o cnm
canım benim tekrar gözün aydın..Kızlar nihayet yazabildim kuzumdan fırsat bulup annem besliyo ben süt sağıyorum şuan
ememiyo kuzum öyle olunca sağıyorum günler nasıl geçiyo anlatamam geceleri hiç uyumuyo gündüz uykuda 3 saatte bir süt sağıyorum yarım saat o yarım saat sterli ediyorum makinada 2 saatte bi besliyorum derken sıra yine sağmaya geliyo
hayırlı olsun canım umarım pozitif sonuc alıp bebeğine kaavusursunKızlar bugün transferimin 7.günü günler geçmiyor,LİV HOSPİTAL da aytuğ kolankayada yaptırdım ilk denemem,daha önceki yumurtalık takiplerinde ohss yaşadım sanırım yine aynı sorunu yaşıyorum,kasıklarımda ağrı ve bulantım vardı transferin ilk günlerinde,şuan geçti gayet normalim,çok stresli bi durum nasıl bekliycem bakalım.
kızlaaar günaydın
dün hulusi hoca transferimi yaptı. sadece 2 tane iyi durumda embriyom kalmıştı. tekini dondurmayız, ikisini de koyalım dediler. ben biraz ikizden korktuğumu söyledim ama ikisinin aynı anda tutması düşük ihtimal dediler.
bana 2 tane 10 hücreli 3. gün embriyosu yerleştirilmiş oldu böyleceinşallah tutar kızlar yaa. burda hulusi hocayla pozitif alanları gördükçe çok umutlanıyorum gerçi hulusi hoca, herşey mükemmel olsa bile tutmayabilir biliyorsun dedi. öyle bir durumda 2 ay sonra gel dedi. aman aman umut vermedi yani... inşallah ben onlara güzel haber veririm
ilave iğne yazmış, 2 pregnyl 1 da decapeptyl mi ne...ama vurup vurmayacağım konusunda kendsi de emin olamamışbugün tekrar arayacağım
günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
Rabbim bu mübarek günün hatırına tüm dualarımızı kabul etsin evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin bizleri kem gözlerden kötü niyetli insanların şerrinden korusun sağlık sıhhat afiyet versin
AMİN
Kızlar nihayet yazabildim kuzumdan fırsat bulup annem besliyo ben süt sağıyorum şuan
Kızlar bugün transferimin 7.günü günler geçmiyor,LİV HOSPİTAL da aytuğ kolankayada yaptırdım ilk denemem,daha önceki yumurtalık takiplerinde ohss yaşadım sanırım yine aynı sorunu yaşıyorum,kasıklarımda ağrı ve bulantım vardı transferin ilk günlerinde,şuan geçti gayet normalim,çok stresli bi durum nasıl bekliycem bakalım.
inşallah canım inşallahCanlarım güzel dularınız için teşekkür ederimm inşş kızlar bu defa son olur Hulusi hocanın elleri bizlerede ugurlu geliir
mehtapcım nasılsın iyimisin..
cok şükür canım iyiym bende işteyim biraz uykum var sahura kadar uyuyamadımCanımmm çok şükür iyiiyim bugün ve yarın iftara davetliyiz iş güç, yok rahat rahat oturuyorum canım bi ara keyfin gelirse belki pazara çıkarım balımmm sen nasılsn keyfiler nasıl
Hayırlı olsunn canım Rabbim ikizlerinin tutunmasını nasip eder inşş güzel haberlerini bekliyoruzz bu arada tatlım inş bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorumm
inşallah tutunur bebişlerin,12 gün sonra hayırlı haberler verirsin umarım bize,benimde bugün 7. günüm beklemedeyim zor günler geçmiyor hiç.
anammmm noliyyyy hulusi hocanın başı kalabalık bide sizlerdemi olacaksınızzz
ben vazmı geçsem hoş belli değil orayla devam edeceğim ama..
hayırlı olsun kızlarr inş. sizlerde bebişle dönersiniz ilk seferde bide ikizlerle tabikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?