Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar nihayet yazabildim kuzumdan fırsat bulup annem besliyo ben süt sağıyorum şuan
ememiyo kuzum öyle olunca sağıyorum günler nasıl geçiyo anlatamam geceleri hiç uyumuyo gündüz uykuda 3 saatte bir süt sağıyorum yarım saat o yarım saat sterli ediyorum makinada 2 saatte bi besliyorum derken sıra yine sağmaya geliyo
bizden böyle Rabbim hepinize yaşatsın inşallahhh

Kızlar bugün transferimin 7.günü günler geçmiyor,LİV HOSPİTAL da aytuğ kolankayada yaptırdım ilk denemem,daha önceki yumurtalık takiplerinde ohss yaşadım sanırım yine aynı sorunu yaşıyorum,kasıklarımda ağrı ve bulantım vardı transferin ilk günlerinde,şuan geçti gayet normalim,çok stresli bi durum nasıl bekliycem bakalım.

inşallah tutunur bebişlerin,12 gün sonra hayırlı haberler verirsin umarım bize,benimde bugün 7. günüm beklemedeyim zor günler geçmiyor hiç.

hoş geldin canım maşallah eliz prensesimize inşallah emmeye başlarda sende rahat edersin
duanada amin diyorum canım

emelim.nafisim cok saolun kizlarrrr insallah...

gunaydin tatlimmm bime gidicem erken uyandim bicak alicam cok ucuza:))

canim hayirli olsn bebis olsunlar insallahhh..3.gub embriyosu 10 hucre yeni duyuyorum 8 olmasin o cnm

bende bime gittim soğan doğrayıcı alçaktım ama bana pek mantıklı gelmedi soğanları küp küp doğramaz gibi geldi almadım :44::44::44::44::44::44::44: sen neler aldın

canım benim tekrar gözün aydın..
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah...öpüyorum ikinizide

hayırlı olsun canım umarım pozitif sonuc alıp bebeğine kaavusursun

Hayırlı olsunn canım Rabbim ikizlerinin tutunmasını nasip eder inşş güzel haberlerini bekliyoruzz bu arada tatlım inş bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorumm

Sanda Hayırlı cumalar canımm güzel duaların için kendi sagol tatlımm Rabbim tez zamanda saglıgın kavusup Hayırlısıyla tedavinde güzel hberler almanı nsip etsin İNŞALLAH

Canımmm Hoşgeldin çok şükür kuzucuga kvustun sonunda Rabbim tez zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaştır inş bebişini bol bol kokla anneliginin tadını çıkar canımm güzel dualrın için sagol canımm bende bu arada hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorum dün karar verdik eşimle Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşşş lohusa arkdaşımm benim dualrını eksik etme

Canım herşey gönlünce olur İNŞALLAH iyi düşün iyi olsun çogu gitmiş canım sunun sursında 2,3 sabret canım Rabbim sonunu Hayırlı eder İNŞLLAH Aminnn

Canlarım güzel dularınız için teşekkür ederimm inşş kızlar bu defa son olur Hulusi hocanın elleri bizlerede ugurlu geliir

anammmm noliyyyy hulusi hocanın başı kalabalık bide sizlerdemi olacaksınızzz
ben vazmı geçsem hoş belli değil orayla devam edeceğim ama..
hayırlı olsun kızlarr inş. sizlerde bebişle dönersiniz ilk seferde bide ikizlerle tabikii

Canımmm çok şükür iyiiyim bugün ve yarın iftara davetliyiz iş güç, yok rahat rahat oturuyorum canım bi ara keyfin gelirse belki pazara çıkarım balımmm sen nasılsn keyfiler nasıl
cok şükür canım iyiym bende işteyim biraz uykum var sahura kadar uyuyamadım
şimdide gözlerim kapanıyo sanki..nette bişilere bakıyodum ev için el işi olarak ne yapabilirim diyee...
geçengün tuval kagıdı ve havlu kagıt koymak için süs yaptım şimdide tüylü ipim var onlarla mutfagın kapısı yok oraya bişeyler yapayım dedim netten onlara bakıyorum

bizide davet eden olaydııı iyi olardı...
dünden çorbam kaldı patlıcan musakkam çok lezizdi gecede yedi eşim çayla bi çeşit yapıcam yine ama neyyy:26:

Hayırlı olsunn canım Rabbim ikizlerinin tutunmasını nasip eder inşş güzel haberlerini bekliyoruzz bu arada tatlım inş bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorumm

amin teşekkür ederim.. hulusi hoca o kadar yoğun ki, ama belli işini iyi yapıyor. ben kendimi ona teslim ettim, sorgulamadım, rahat devam ettim. inşallah sonu da güzel olur.

inşallah tutunur bebişlerin,12 gün sonra hayırlı haberler verirsin umarım bize,benimde bugün 7. günüm beklemedeyim zor günler geçmiyor hiç.

inşallah 7. gün bana şuan bayağa uzak geliyor kalan vaktin de çabucak geçer hiç sıkıntı etme. inşallah pozitifi görürsün

Canım yaa Valla Hulusi hoca kpıdan kovsa bacadan gireriz tatlımmm baklım ya kısmet düşünüyoruz ,inşş Hayırlısı olurr hepimiz bebişle döneriz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…