amin teşekkür ederim.. hulusi hoca o kadar yoğun ki, ama belli işini iyi yapıyor. ben kendimi ona teslim ettim, sorgulamadım, rahat devam ettim. inşallah sonu da güzel olur.
inşallah7. gün bana şuan bayağa uzak geliyor kalan vaktin de çabucak geçer hiç sıkıntı etme. inşallah pozitifi görürsün
cok şükür canım iyiym bende işteyim biraz uykum var sahura kadar uyuyamadım
şimdide gözlerim kapanıyo sanki..nette bişilere bakıyodum ev için el işi olarak ne yapabilirim diyee...
geçengün tuval kagıdı ve havlu kagıt koymak için süs yaptım şimdide tüylü ipim var onlarla mutfagın kapısı yok oraya bişeyler yapayım dedim netten onlara bakıyorum
sorma bende kociş yüzünden uykusuzum anlasılan hepsinin huysuzlugu üzerindeydi herhalde canım...Maşallah kızz ne becerikli hatunsun sen öylee ben öyle el işinden nlamak çok canım bende sahur bile ypmadım başım çok agrıyorr sabh 4 de yattım kocişe kızdım bişey yemeden yattım
aminnnnnnnnn inşallahhh canımmmm bu arada cnm ıpad geçsen iyiydi.Kızlar nihayet yazabildim kuzumdan fırsat bulup annem besliyo ben süt sağıyorum şuan
ememiyo kuzum öyle olunca sağıyorum günler nasıl geçiyo anlatamam geceleri hiç uyumuyo gündüz uykuda 3 saatte bir süt sağıyorum yarım saat o yarım saat sterli ediyorum makinada 2 saatte bi besliyorum derken sıra yine sağmaya geliyo
bizden böyle Rabbim hepinize yaşatsın inşallahhh
hayırlı olsun tatlımmm geçio günler merak etme sonu güzel olur inşallahhhKızlar bugün transferimin 7.günü günler geçmiyor,LİV HOSPİTAL da aytuğ kolankayada yaptırdım ilk denemem,daha önceki yumurtalık takiplerinde ohss yaşadım sanırım yine aynı sorunu yaşıyorum,kasıklarımda ağrı ve bulantım vardı transferin ilk günlerinde,şuan geçti gayet normalim,çok stresli bi durum nasıl bekliycem bakalım.
bi tek bıçak aldım kuzum 2.5 tl ye ikili bıçak vardı ya..doğrayı saçmaydı cnm sadece dilimlere ayırıo almadım bende.hoş geldin canım maşallah eliz prensesimize inşallah emmeye başlarda sende rahat edersin
duanada amin diyorum canım
bende bime gittim soğan doğrayıcı alçaktım ama bana pek mantıklı gelmedi soğanları küp küp doğramaz gibi geldi almadım :44::44::44::44::44::44::44: sen neler aldın
anammm kız ne var ikimiz mi kalabalıklaştıcıcaz aşk olsunnnanammmm noliyyyy hulusi hocanın başı kalabalık bide sizlerdemi olacaksınızzz
ben vazmı geçsem hoş belli değil orayla devam edeceğim ama..
hayırlı olsun kızlarr inş. sizlerde bebişle dönersiniz ilk seferde bide ikizlerle tabikii
aminnnnnnnnn inşallahhh canımmmm bu arada cnm ıpad geçsen iyiydi.
hayırlı olsun tatlımmm geçio günler merak etme sonu güzel olur inşallahhh
bi tek bıçak aldım kuzum 2.5 tl ye ikili bıçak vardı ya..doğrayı saçmaydı cnm sadece dilimlere ayırıo almadım bende.
anammm kız ne var ikimiz mi kalabalıklaştıcıcaz aşk olsunnn55 er kiloluk kızlarız mehtapla bi yere sığışırız dimi kız mehtap
Kızlar nihayet yazabildim kuzumdan fırsat bulup annem besliyo ben süt sağıyorum şuan
ememiyo kuzum öyle olunca sağıyorum günler nasıl geçiyo anlatamam geceleri hiç uyumuyo gündüz uykuda 3 saatte bir süt sağıyorum yarım saat o yarım saat sterli ediyorum makinada 2 saatte bi besliyorum derken sıra yine sağmaya geliyo
bizden böyle Rabbim hepinize yaşatsın inşallahhh
ramazan ve cuma olunca sevaplar duble oluyodualar da duble kabul olur inşallah ta bebek bekleyenlerin ikizi olur amiiiiin
herbikeslere dua ettm Allah kabul etsin inşallah kızlar
moons cnm yazının aslını göremedim ama alıntılardan okudum çok sevindim bebeğine kavuşmuşsunbol sıvı tüketceksin sütün bol olsun cnm bi de rezene çayı sütü yağlı ve kaliteli yapıyomuş süt çok besleyici oluyomuş aklında bulunsun. Gerçi sen okumuşsundur ama:)
ben de yarın kv lere iftara gitcem savaş hazırlıklarına başlamam lazım. artık en güzel halimle gidiyorum salına salına yürüyorum hıh
geçen hafta da görümcedeydik içimde kalan iki çift laf var nasıl yerini yapsam da söylesem diye onu kuruyorum. çok saçma yaptığım şey şu mübarek günlerde biliyorum ama beni yine çok kızdırdılar
iyitiz sekerim senden nbr?selam şekerler nasılsınız hayırlı cumalar
guzelmis canim gule gule guzel gunlerde kullanoğlumun çantası nasıl????Eki Görüntüle 759706
Canımmm güzel güle güle kullansın oglusunn:))
cok ii olur sekerim hep tek kaliom sıkıliyorumyarından itibaren günlerdir ihmal ettiğim topikimize sıkı bir dönüş yapcem arz ederim
topikten kaçışmayı düşünenlere duyurulur
Sahura kalkacak arkadaslara hayirli sahurlar diliyorum. Topic bombos gerci benimde cok.keyfim.yok arada girip bakip.iki yaziyorum
Sahura kalkacak arkadaslara hayirli sahurlar diliyorum. Topic bombos gerci benimde cok.keyfim.yok arada girip bakip.iki yaziyorum
ii geceler tup bebek hakkında bırseyler soracagım musaıtsenız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?