Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım ya beleyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim,sıkıntılı günler,beklemek zor,en olamıycak şeyler bile insanın aklına geliyor,ALLAH kolaylık versin sanada 12 günde

Maşallah kızz ne becerikli hatunsun sen öylee ben öyle el işinden nlamak çok canım bende sahur bile ypmadım başım çok agrıyorr sabh 4 de yattım kocişe kızdım bişey yemeden yattım

Maşallah kızz ne becerikli hatunsun sen öylee ben öyle el işinden nlamak çok canım bende sahur bile ypmadım başım çok agrıyorr sabh 4 de yattım kocişe kızdım bişey yemeden yattım
sorma bende kociş yüzünden uykusuzum anlasılan hepsinin huysuzlugu üzerindeydi herhalde canım...

aminnnnnnnnn inşallahhh canımmmm bu arada cnm ıpad geçsen iyiydi.

hayırlı olsun tatlımmm geçio günler merak etme sonu güzel olur inşallahhh

bi tek bıçak aldım kuzum 2.5 tl ye ikili bıçak vardı ya..doğrayı saçmaydı cnm sadece dilimlere ayırıo almadım bende.

anammm kız ne var ikimiz mi kalabalıklaştıcıcaz aşk olsunnn55 er kiloluk kızlarız mehtapla bi yere sığışırız dimi kız mehtap

Heee Valla cnım 53 kilo olmusum zatenn:))) heryere sıgarım valla

Canım benim şükür ya sağlıkla aldın kucağına darısı hepimizin başına olsun inşallah

ramazan ve cuma olunca sevaplar duble oluyo dualar da duble kabul olur inşallah ta bebek bekleyenlerin ikizi olur amiiiiin
herbikeslere dua ettm Allah kabul etsin inşallah kızlar

moons cnm yazının aslını göremedim ama alıntılardan okudum çok sevindim bebeğine kavuşmuşsun bol sıvı tüketceksin sütün bol olsun cnm bi de rezene çayı sütü yağlı ve kaliteli yapıyomuş süt çok besleyici oluyomuş aklında bulunsun. Gerçi sen okumuşsundur ama:)

ben de yarın kv lere iftara gitcem savaş hazırlıklarına başlamam lazım. artık en güzel halimle gidiyorum salına salına yürüyorum hıh
geçen hafta da görümcedeydik içimde kalan iki çift laf var nasıl yerini yapsam da söylesem diye onu kuruyorum. çok saçma yaptığım şey şu mübarek günlerde biliyorum ama beni yine çok kızdırdılar

mübarek günlerde oruç kaynanaların başınamı vurdu ne bütün hepsi gelinleri kızdırıyor boşver sen şişir karnını iyice gerile gerile git ye yemeğinı

saygıdeğer saz arkadaşlarım hepimize hayırlı iftarlar..
birden çok çok yiyip fenalık geçirmeyin litfen azar azar yiyin
o güzel nanaklarınızdan öperim mutfağa kaçarım

yarından itibaren günlerdir ihmal ettiğim topikimize sıkı bir dönüş yapcem arz ederim
topikten kaçışmayı düşünenlere duyurulur

selam şekerler nasılsınız hayırlı cumalar
iyitiz sekerim senden nbr?
guzelmis canim gule gule guzel gunlerde kullan

Canımmm güzel güle güle kullansın oglusunn:))

yarından itibaren günlerdir ihmal ettiğim topikimize sıkı bir dönüş yapcem arz ederim
topikten kaçışmayı düşünenlere duyurulur
cok ii olur sekerim hep tek kaliom sıkıliyorum(

Sahura kalkacak arkadaslara hayirli sahurlar diliyorum. Topic bombos gerci benimde cok.keyfim.yok arada girip bakip.iki yaziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…