Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım sen sorabilirsin yazmana bile gerek yok..Mutlaka sorun cevaplanır bilgilerimiz dahilinde..

kendim için sormuyorum canım bnm bir arkadasım 1 senelık evlı kendısı ve esı dr a gttıler esınde sperm zayflıgı cıkdı smdı tup bebege bsvracaklar bnda da hayal kırıklgı yasamk ıstemıor tutma ıhtmalı yuksekmıdır yanı o sprmlerı dsarıda kvtlendrp o sekıldmı koyuluyor

tatlım tüp bebek kolay gibi görünen dışardan ama içine girince çok meşakkatli bir yol..

sperm zayıflığı derken ne gibi bir zayıflık acaba? Sayısı mı az morfolojisimi kötü..Önce ilaç vitamin takviyesi vermişlerdir inş.. Eğer verdilerse biraz da olsa düzelme olabilir..Ama tüp bebekte sperm kuvvetlendirme diye bir şey maalesef söz konusu değil..Sadece hareketliliğini arttırabiliyorlar..Ama nasıl yumurta kaliteli olmak durumunda ise sperminde aynen öyle iyi ve kaliteli olamsı gerekli..Ama tüm bunların yanında herşey nasibbbb..Daha baştan helede 1 senelik evlilik sonunda hemen hayal kırıklıkları hemen olmasını istemeleri falan doğalda inan bana canım burada en az evlilik sayılarımız 4-5 seneden başlıyor bizlerin kii içimde daha bebelerini kucaklarına alamamış olanlarımız da varr..
Demem o ki hemen vazgeçip içlerinide karartmasınlar..Sabır ve Yaradana dua ile psikolojik olarak kendilerini rahatlatıp atılsınlar bazı şeylere..Hemen ilk deneme de olacak illa diye bir şey olmadığını bilerek yani..Türlü türlü problemler aksilikler olabiliyor..Elimizden geleni yapıp sonrasını Yaradanın takdirine bırakıyoruz..

Çok yazdım galiba helal hakkını

canıısım Milstone nun anlatıklarına katılıyorumm..detaylara göre bir prosedür izlenecektir muhakkak sorun sadece erkek infertilitesi ne bağlı sperm sayısı hareketliliğinde ise kadın da bir problem yoksa tabii...inşaallah ilk denemelerinde bebişlerine kavuşur detayları öğrenmek zorunda kalmazlar...

gündüz bir ara uğradım son sayfaları okudum alıntılarımı yaptımm tama cevap yazıyorum bir baktım hata verdi elektirkler gitmiş...bir süre de gelmedi ben de daha girmedim topiğee...kp deydim iftarda geldim bir bakayım dedimm ne var neyok....herkes kv den dertli bakıyorumm....ben çok rahatım ülkenin diğer ucuna gönderdim keyfime bakıyorumm
benkayram ne ye canın sıkıldı bebeğim...göbüşündeki zilliler mi sıktı yoksa canını söz doğunca popolarına yiecekler şaplağı akıllanacaklar annesi...
Mehtabımm regl oldun demek yine sağlık olsun bebeişimm..ağrısı sızısı da çok can sıkıcı son adetin olsun inşaallah....9 ay hasret kalasınn kendilerineee

tatlm dr zaten tedavı fln dememıs durum o kdr vahım anlıcagın sadece tup bebek yntemını dneyebılırız demıs arkadasım da endıselenıyor cocuk sonucda evlılıgın dha da ıyı olabılmesı ıcın greklı

az önce gitmişsiniz bileydim gelerdim topike bende başka platformlarda fink atıyodum
neyse gideyimde sahur yapayım gerçi bu sahurum oruca dönüşsede yarım kalcek sanırım kırmızılar nanik yapmak üzere

bugün iş yerindekimsecikler yok gelince yattım yeni kalktımda ondan günaydın diyomki ben

bu saatte günaydın diyorum hepinize ama olsun günaydın işte.

bugün iş yerindekimsecikler yok gelince yattım yeni kalktımda ondan günaydın diyomki ben

bu saatte günaydın diyorum hepinize ama olsun günaydın işte.

günaydın canım ayıptır söylemesi bazen bende odamda ikli bir koktuk var onda uyurum çok rahat değil ama buna da şükür diyoz..

hafta içi kapımı bile kapatamıyorum canım ama c.tesi rahatım valla gel keyfim gell

bende akşam 5 sonra rahattım.eniştem ofise geliyor o saatte telsizi eleni tutuşturup eşimin odasına postalıyorum onu sonra 20dk şekerleme bu aralar koltuk boş kaldı ama işler yoğun

bende akşam 5 sonra rahattım.eniştem ofise geliyor o saatte telsizi eleni tutuşturup eşimin odasına postalıyorum onu sonra 20dk şekerleme bu aralar koltuk boş kaldı ama işler yoğun
bazen gerçekten öyle ooluyo yoğun oluyorum bende ama genelde rahatım sanki oturmaya geliyoeum buraya ama otur otur nereye kadar hergün aynı insanın evinde oturulurmu onun gibi işte:44::44:

ohhh ii valla cnm tabi birine bise olsa o yatakta yaticak dimi?
birine acil bişey oldugunda direk götürüyoruz canım da ama dr belirli günlerde geliyo o geldiğinde serum filan taktırırsa yatıyolar öyle işte serserideyken ve cumartesileride benim işime yarıyor

bugün topike sıkı bi dönüş yapcam dedim ama eşim azcık hasta onunla ilgileniyorum evde kendileri anca gelebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…