Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün bende işte uyudum çook güzeldi
nasılsın canım iyimisin..kocişede geçmiş olsun..

ohh ne güzel iş uyuklayabildiğin işin olması süpermiş
uyuduğun zamanı maaştan kesmesinler
akşama ne yapsam diye düşünüyorum ev üsulü kıymalı pidemi yapsam acaba

ohh ne güzel iş uyuklayabildiğin işin olması süpermiş
uyuduğun zamanı maaştan kesmesinler
akşama ne yapsam diye düşünüyorum ev üsulü kıymalı pidemi yapsam acaba
kimse görmediki uyudugumu

valla canım senin elinden herşey güzel olur herhalde istediğini yap söyle hasta kocişine güzel bi sofra kur...
cok şükür bizde bi yere gidiyoruz bugün eşimin arkadaşına davetliyiz

bu saatlerde acıkıyorum ben bi süre devam ediyooo sonra geçiyooo önce çorba kondurmam lazım sonra pidenin içini hazırlamalıyım hamuruda akşama doğru yoğururum beklemesi lazımbunlar iç sesim ama sana yazdım
arkidiş iftarı yapcanız demek henüz bizi kimse davet etmedi annemde açtık 2 akşam..

geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin kocişine

saol canım mühim bişi değil güldene naz hastalığına tutulmuş

bizde 2 kez annemde actık bu ilk olucak...
yaa bizde şimdiye kadar evi dısında cok iftar yapma 1.liğini mehtap kaptı
sen iç sesine kulak ver canım dış sesi boşver
bu arada kocişin hastalığıda önemli değilmiş iftardan sonra iyi edersin sen onuuu

mehtabın totosu yer görmüyoki sürekli gezmede tembel şekerim etrafında herkesi açık büfe olarak kullanıyooo millet yapsın o yesin
kocişimi iyi edecek halde değilim bi kere kırmızılar gelmek üzere çok gerginim bi de evde bütün gün her an kapabilirim

Son düzenleme:
mehtap konusunda haklısın...görsün yazdıklarımızıda gülsün azıcık arkasından dedikodusunu yapalım
hatta geçen gün komşuya çay içmeye bile gitmiş bu kız hepten beleşçi olcak basımıza
gerçi napalım kader bizi bu hale getiriyor tüp parası biriktirmek kolaymı

ayrıca kocişe yazık kız yapma öyle..
benimde kırmızılar normalde haftaya27sinde gelmesi lazım ama malum anormal adet gördüğüm için ne zaman gelicekler bilmiyorum..
ve nasipse bu kırmızılarla baslıcaz tedaviye

ahh mehtap ah bi de kadın olcak hem yemek yapma git orda burda ye hemde bi bebe bile doğurama bak bana hem yemek yapıyorum hemde 2 si doğmuş 5 bebem var (üçüzlere gebeyim aynı zamanda)
tedavi netleşti demek hayırlı olsun şekerim boş gir dolu çık inşallah tedaviden

tembel hatun napsın laf aramızda yemek yapmayı bilmiyo herhalde
kızz Allah iyiliğini versin emii güldürdün beni heee
amin canım inşallah bu sefer iyi olur..

iyiyimcanım sağol sen nasılsın

Allah muhabbettinizi artırsın canım size bide çocuk versin muhabbettiniz katmerlensin

Amin canım hepimiz muhabbetli olalım inşallah ama hem kırmızıların aferesi hem oruç hemde evde hastalıklı nazlı bi herif hiç çekilmiyo bugün az kaldı geliyolar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…