yok canım linyit işletmelerinde sağlıkçıyım ben hastanede olsam işe gelince nette bu kadar oyalanamamki canımcımsen hastanedemi çalışıyosun nafiş:44:
tembel hatun napsın laf aramızda yemek yapmayı bilmiyo herhalde
kızz Allah iyiliğini versin emii güldürdün beni heee
amin canım inşallah bu sefer iyi olur..
Amin canım hepimiz muhabbetli olalım inşallah ama hem kırmızıların aferesi hem oruç hemde evde hastalıklı nazlı bi herif hiç çekilmiyo bugün az kaldı geliyolar banaEki Görüntüle 760379
yok canım linyit işletmelerinde sağlıkçıyım ben hastanede olsam işe gelince nette bu kadar oyalanamamki canımcım
işim rahat benm
yok canım linyit işletmelerinde sağlıkçıyım ben hastanede olsam işe gelince nette bu kadar oyalanamamki canımcım
işim rahat benm
burdan linyit işletmeleri insan kaynakları birimine ihbarda bulunuyorum bu hatun çalışmak yerine uyukluyo
inşallah canım yaa..gülden sey dicem sana ben folik aside başlayayımmı hem kansızlıkta sınırda yada ferrasenol mü içsemki:26:napalım onuda öyle kabul etmek lazım yemek yapamıyo diye dışlayamayız sonuçta
gebelik oluşuyooo şekerim sende mühim olan devamlılığı bu kez olcak Allahın izniyle
evet canım burda revir de var sağlık malzemeleri..anladım tatlım geçmişi okuyunca sedye falan demişsin ondan hastanede çalıştığını düşündüm
sakin ol tızım aaaa çot ayıp amaşaka bi yana adet öncesi gerginliği iyi bilirim sebepsiz yere çatacak yer arıyo insan
ama inşallah senn bu gerinliğin gebelik belirtisidir canım kırmızı yerine yeğenim gelsin inşallah
anladım tatlım geçmişi okuyunca sedye falan demişsin ondan hastanede çalıştığını düşündüm
kırk yılda bi uyuduk hatuna bak yaa arkamdan kuyu kazma peşindeburdan linyit işletmeleri insan kaynakları birimine ihbarda bulunuyorum bu hatun çalışmak yerine uyukluyo
1 hafta sonrada ben yapıcam ve görücem o çizgiyi3 gün önceydi sanırım idrar testi yaptım her ay adetime yakın bi tane yapıyorum da her zamanki gibi bembeyaz ikinci çizgim vardı
inşallah canım yaa..gülden sey dicem sana ben folik aside başlayayımmı hem kansızlıkta sınırda yada ferrasenol mü içsemki:26:
hani normal yolla gebelik istenildiği zaman dr lar hastalara 2-3 ay önce veriyolar ya o yüzden soruyorum içmeyi düşünüyorum ama fikir alayım dedim..
evet canım burda revir de var sağlık malzemeleri..
3 gün önceydi sanırım idrar testi yaptım her ay adetime yakın bi tane yapıyorum da her zamanki gibi bembeyaz ikinci çizgim vardı
10.8 oluyo canım benim çok düşük değil ama dr vermişti zaten bide ilacın adı ferrasanol değil gynoferrasanol folik ve demir eksikliği hapıbaşla şekerim hem kan ilacına hem folike...
kan durumunda emin ama dimi rastgele başlama durumu olmasın:26:
kızlar kendinize coook iyi bakın p.tesi görüşürüz inşallah Allah a emanet olun seviyorum sizlerii
1 hafta sonrada ben yapıcam ve görücem o çizgiyi
kırk yılda bi uyuduk hatuna bak yaa arkamdan kuyu kazma peşinde
kızlar ben akşama karalahana çorbası ve toprak kapta karışık dolma ve sarma yaptım bide kıymalı tava böreği yapacam sizin menüde neler var
kızlar kendinize coook iyi bakın p.tesi görüşürüz inşallah Allah a emanet olun seviyorum sizlerii
benim gibi bembeyaz değil kıpkırmızı olarak gör inşallah..
arkandanmı kuyunu kazıyorumkuru iftira buuuuuuuuu
burdasın ya kızım gayet önünde yaptım ben ihbarımı
şekerim hem uyukluyo yetmiyo bi de akşama kadar kk da lak lak peşinde bi de ilk kez uyudum diyo hadi bugün uyudun hergün nette çene çalıyon buna ne demeli ben sorumlu bir vatandaş olaraktan resmi kurumlara ihbarımı yaptım
kızlar ben akşama karalahana çorbası ve toprak kapta karışık dolma ve sarma yaptım bide kıymalı tava böreği yapacam sizin menüde neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?