Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım

senin menüde güzelmiş aslında kahvaltı en güzeli insan hafifliyo

ilk kez mi uyumussss iki dakka once nevresimler mis gibi gonul rahaytligiyla uyuyorum diodu:))))))

bende semizotu salatası yapacam bak iyi hatırlattın salatayı

domates çorbası yap üzerine kaşar rendele

bide hadi sende börek yap bak turkuazda yapıyomuş

valla kahvaltiyla doyuyosun zaten cnm yemek cok yenmio.karalahana corvbasi ben hyatimda hic yemedim su bizim salatalara koydugumuz karalahanami?

hayır canım o mor lahana nette karalahana yaz bak gelir çorbası diblesi dolması çok yapılıyo burda bende arada eşime yapıyorum çünkü kendisi çok seviyo ben sevmiyorum çorbasını ama dolması fena değil

eee gulden de manti varmis o hamur , o hamur olmaz m?
aman valla yenmiyor yaaa.hep yemekler kaliyor.benimde semizotum var ama kebapla yemez bizimkiler.

ilk kez mi uyumussss iki dakka once nevresimler mis gibi gonul rahaytligiyla uyuyorum diodu:))))))

ooohhhhhh yoooooo demek sık sık uyuyooooo

el açması bi börek kondurayım o zaman hemen kalkmam lazım

bendede adet şişkinl,ği gerginliği hatta yarın sabahki sınav stresi bide açlıkkk varrrr..
daha nolsunkiiiii
yemek yapasımda yok geçen haftalar hep özendim menülerime ama sallıyorum kaç gündür napıyım oruçken zor çalışıyom
zaten bide yemekle uğraşamam ama neyseki bugün yeşilfasulye yapıcma kocam çok seviyor bide pilav yapayım
pilavı nerdeyse hiç yapmıyorum ramazanda...
yemekler kalıyor hamdolsun israf etmiyorum ama kaç gün yiyoruzz..
sizin menülerden verseniz olardı aslında yokmu bitabak dahaa
mantı aklımda sınav geçsin yapıcam diyodum bide adetken yaparım çok yorulmam oruç değilken..
belkide bir 10 gn sonra anacımda yerim hiç yapmamm

Son düzenleme:
eee gulden de manti varmis o hamur , o hamur olmaz m?
aman valla yenmiyor yaaa.hep yemekler kaliyor.benimde semizotum var ama kebapla yemez bizimkiler.

ohh semizotu aşkım benim kaç aydır alıyorum yarım kilo bikaç gün yiyorum..
ya yoğurtlu yada normal domatesli soğanlı salatasını...
ramazandada yoğurtladım yoğurt insanı rahatlatıyor..
bence yappp

herkes mutfağa koşmuş galibaa.ç.ben iyice şşaırıdm bu ara gece ytamam sabah kalkamma kalksam da kendime gelemem..zaten nette bir sorun var gidip geliyor..elektrikler iyice kafayı yedi bir var bir yok gelgit akıllı olmuş...bir mesaj için 10 kere uraşılır mıı her sayfa açılması 10 dakka beklenir mii.ben de okudum bugünü giidyorum şimdi önce ikinidyi kılmaya oradan mutfağa.dünden yemeğim de yok iftara gitmiştim ilk oldu son olmaz herhalde...
kızlar çok hoşsunuz SAllah muhabbetinizi artırısn..benim menü de menemen var yanına cacık ve slata yapıcam bir de sütlaç mı kondursam fırına diye düşünüyorumm..bakalım hayırlısıyla yetiştiriirm inşallah

he o mor lahana senin kara lahanayi hic bilmiom.sen karadenizli ben akdenizli hatunum))

yakin olsak birbirimeze birer tabak versek bissuru cesidimiz olur ne ii olurdu:)))cnm bu arada ne sinavi?

ohh semizotu aşkım benim kaç aydır alıyorum yarım kilo bikaç gün yiyorum..
ya yoğurtlu yada normal domatesli soğanlı salatasını...
ramazandada yoğurtladım yoğurt insanı rahatlatıyor..
bence yappp
o zaman cacigini tapim cnm sarmisakli ustune de nane

Slm kızlar ne güzel yemekler konuşulmuş bebişimin odası geldi bugün ama daha perdesi halısı lambası yok onlarıda tamamlayım resmini çekip koycam

kuzucum senide hulusici gördüm sanki
biz baya baya hulusi topiği olduk çıktık yani

Slm kızlar ne güzel yemekler konuşulmuş bebişimin odası geldi bugün ama daha perdesi halısı lambası yok onlarıda tamamlayım resmini çekip koycam

he yaa maşallah topiğin sultanlarına....mutfakta da kraliçe herbirisiEki Görüntüle 760604
.ben de merakla bekliyorumm nasıl acabaa bebişimizn odasııı..resim koy biran önce tatlımm
iftar sonrası namazımı kılıp mutfağımı toparlayıp geldimm... sütlaç yaptım fırında nar giibi kızardı sahur öncesi Ara öğün olacak inşaallh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…