hic sasirmadim sara su menuye senden beklenen performans brovo yani:))benim aksamq yemekli misafirim var canim mercimek corbasi, borek, salata cesitleri ve mangal var canim esim pisiricek.bi de cnm biurda yemek oncesi kahvalti ediliyor oncesinde de kahvalti hzirlicam.
ilk kez mi uyumussss iki dakka once nevresimler mis gibi gonul rahaytligiyla uyuyorum diodu:))))))benim gibi bembeyaz değil kıpkırmızı olarak gör inşallah..
arkandanmı kuyunu kazıyorumkuru iftira buuuuuuuuu
burdasın ya kızım gayet önünde yaptım ben ihbarımı
şekerim hem uyukluyo yetmiyo bi de akşama kadar kk da lak lak peşinde bi de ilk kez uyudum diyo hadi bugün uyudun hergün nette çene çalıyon buna ne demeli ben sorumlu bir vatandaş olaraktan resmi kurumlara ihbarımı yaptım
bende şimdi mutfağa girecem çorba yapcam ama ne yapcam düşünüyorum..
mantım var onu haşlayacam ev üsulü kıymalı pide yapcaktım ama eşim istemedi mantıya yöneldim...
salata olcak kesin...daha artar ama benim karar vermem lazım önce
valla kahvaltiyla doyuyosun zaten cnm yemek cok yenmio.karalahana corvbasi ben hyatimda hic yemedim su bizim salatalara koydugumuz karalahanami?sağol canım
senin menüde güzelmiş aslında kahvaltı en güzeli insan hafifliyo
valla kahvaltiyla doyuyosun zaten cnm yemek cok yenmio.karalahana corvbasi ben hyatimda hic yemedim su bizim salatalara koydugumuz karalahanami?
eee gulden de manti varmis o hamur , o hamur olmaz m?bende semizotu salatası yapacam bak iyi hatırlattın salatayı
domates çorbası yap üzerine kaşar rendele
bide hadi sende börek yap bak turkuazda yapıyomuş
ilk kez mi uyumussss iki dakka once nevresimler mis gibi gonul rahaytligiyla uyuyorum diodu:))))))
bende semizotu salatası yapacam bak iyi hatırlattın salatayı
domates çorbası yap üzerine kaşar rendele
bide hadi sende börek yap bak turkuazda yapıyomuş
ooohhhhhh yoooooo demek sık sık uyuyooooo
el açması bi börek kondurayım o zaman hemen kalkmam lazım
eee gulden de manti varmis o hamur , o hamur olmaz m?
aman valla yenmiyor yaaa.hep yemekler kaliyor.benimde semizotum var ama kebapla yemez bizimkiler.
he o mor lahana senin kara lahanayi hic bilmiom.sen karadenizli ben akdenizli hatunumhayır canım o mor lahana nette karalahana yaz bak gelir çorbası diblesi dolması çok yapılıyo burda bende arada eşime yapıyorum çünkü kendisi çok seviyo ben sevmiyorum çorbasını ama dolması fena değil
yakin olsak birbirimeze birer tabak versek bissuru cesidimiz olur ne ii olurdu:)))cnm bu arada ne sinavi?bendede adet şişkinl,ği gerginliği hatta yarın sabahki sınav stresi bide açlıkkk varrrr..
daha nolsunkiiiii
yemek yapasımda yok geçen haftalar hep özendim menülerime ama sallıyorum kaç gündür napıyım oruçken zor çalışıyom
zaten bide yemekle uğraşamam ama neyseki bugün yeşilfasulye yapıcma kocam çok seviyor bide pilav yapayım
pilavı nerdeyse hiç yapmıyorum ramazanda...
yemekler kalıyor hamdolsun israf etmiyorum ama kaç gün yiyoruzz..
sizin menülerden verseniz olardı aslında yokmu bitabak dahaa
mantı aklımda sınav geçsin yapıcam diyodum bide adetken yaparım çok yorulmam oruç değilken..
belkide bir 10 gn sonra anacımda yerim hiç yapmamm
o zaman cacigini tapim cnm sarmisakli ustune de naneohh semizotu aşkım benim kaç aydır alıyorum yarım kilo bikaç gün yiyorum..
ya yoğurtlu yada normal domatesli soğanlı salatasını...
ramazandada yoğurtladım yoğurt insanı rahatlatıyor..
bence yappp
Balımm geçmiş olsun son adetlerin olsun inşş..Hayırlısı ile tez vakitte gelsin meleklerinn
Slm kızlar ne güzel yemekler konuşulmuş bebişimin odası geldi bugün ama daha perdesi halısı lambası yok onlarıda tamamlayım resmini çekip koycam
Slm kızlar ne güzel yemekler konuşulmuş bebişimin odası geldi bugün ama daha perdesi halısı lambası yok onlarıda tamamlayım resmini çekip koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?