Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm kızlar ne güzel yemekler konuşulmuş bebişimin odası geldi bugün ama daha perdesi halısı lambası yok onlarıda tamamlayım resmini çekip koycam

derincim maşallah suphanallah..bebişinin odasıda hazır olmaya başlaşım ne güzel..Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağına Fotoları merakla bekliyorummmmmmmm

Canımm bir anda karar verdiö ve eşime açıldım tamam dedi sagolsun İNŞLLAH hakkımızda hayırlısı olur canım daha ne zaman gidicez karar vermedik ama byrmdan sonrayı bulur sanırım Rabbim inş hepimizin emeklerini karşılıgını boş çevirmez dualarımız kabul olur İNŞALLAH CANIMM AMİNNN

Bende diyorum bugün kulaklarım çokk çınladı megersem rkmdan ne dedikodular dönüyormusda haberim yok şekerlerim siz vary sizz çokk betersiniz tızımm ramazanın 12 günü bugün 4 gün misfir agırladım 5 gün dışrda veiftr dvertlerindeydim diger günler kocişle yedik çok şükürdeeee benim yemeklerimiz sizlermi yapyorsunuz benim misafirlerimi sizlermii agırlıyorsunuz heee siz gelinde beni bi görün pire yanımd halt etmiş 10 prmagımda 10 marifet canım kendimi mett etmeme gerek yok Valla çevremden söylenenleri söylüyorum sizlere tızlarrrr hımmm sizler gibi hünerlerimi burada degil evimde msamda sergiliyorum canlarımm,ben bi karadeniz hatunu olrak ,karalahanadan tut ,yufkdan tut,su böregi açmışş bir hatunumm kızlarr bu hımmm anladınızmıı İNŞALLAH bi çocugum eksik oda oldunmu tm olucak canlarrıımm şak bi yna çok güldürdünüz Rabbimde sizleri güldürür İNŞLLAHH görücegimiz son tüplerimiz olurda bebişler kene gibi yapısır bırkmazlar bizleri

Güldenimmm İNŞ canımm bende Hulusi hocaya gitmeye karar verdim İNŞALLAH hakkımda hayırlısı olur canımm henüz kendisiyle görüşme imkanım olmadı sekreter gizem hn görüştüm henüz dönmediler bana sanırım yogunlar pazartesi tekrar arayıp rndevu ayarlamayı düşünüyorum eşimle yaa bayram öncesi ya bayram sonraki günübirlik uçakla gelip dönmeyi düşünüyoruzz İNŞALLAH tanışm imkanımızda olur canımmm zatennn turkuazlada belki tedavilerimiz denk gelme durumuda olur inşşş hepimizinki aynı zamana gelirde hepimiz ikiz ikiz dogururz İNŞALLAHH AMİNNNNN

Günaydın kızlar transferimin 9.günü bugün,evde idrar testi yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum,ama benim için asıl olan düşmememesi,ben hamile kalıp taşıyamayanlardanım çünkü .

günaydın kızlar transferimin 9.günü bugün,evde idrar testi yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum,ama benim için asıl olan düşmememesi,ben hamile kalıp taşıyamayanlardanım çünkü .

inşşşşşşş sağlıkla kucaklarsın

kızlar öyle moralim bozuk ki akşam ağlaya ağlaya uyudum... iki iğnem var benim göbekten, transferden sonra devam ettiğim. biri neupogen, diğeri de flaxiparin yani kan sulandırıcı. dün akşam yine göbekten yaptım ikisini de, sonra iftara gittik arkadaşlara. birkaç saat sonra lavaboya bir gittim, göbeğim mosmor ama öyle böyle değil, 3-4 cmlik bir yer, yani 2 tane 1liralık bozuk paranın kapladığı alanı düşünün, nerdeyse siyah..öyle bir iç kanama olmuş ki... çok kötü oldum görünce. demek damara geldi vurduğum iğne, halbuki her akşam vurduğum yerdi. şimdi o taraf hem acıyor hem de şiş gibi bu kadar sıkıntıya değecek inşallah değil mi :26::26: benim en ufak belirtim de yok güç alacağım...

bu kan sulandırıcı iğneyi herkes kullanıyor mu? acaba doktorla konuşup yerine asprin falan mı alsam, yine böyle morluk olacak diye çok korkuyorum. çünkü çok büyük bir alan ve uzun süre geçmiyormuş iğne vuracağım yer kalmayacak böyle giderse...

cnm kan sulandiriciyi vurmak zorundasin ben cleaxane vuruyordum hic morarmdi acikcasi hic bir ignemde morarma olmadi acaba yanlis mi vuruyorsiun cnm...doktorunla konussan kan sulandiriciyi koldan yada bacaktan vurabilirsin bana transferden sonra hastanede kendileri koldan vurmuslardi ama sen yinede bi sor belkide onun.yerine coraspirin verir..bir de cnm senin transferinin 9. gunuymus aklim gitti okurkern kanamasi mi oldu diye.senin iftar yemeginde filan ne isin var benim kocam beni cise bile zorla gonderio 3 gun daha sabret.ayrica yarin test yapsan cikar :)neupogeni bilmiom cnm.

Günaydın kızlar transferimin 9.günü bugün,evde idrar testi yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum,ama benim için asıl olan düşmememesi,ben hamile kalıp taşıyamayanlardanım çünkü .
hayirli olsun cnm insallah saglikla kucagina alirsin belkide rahme dikis atarlar senin buzim arkadasimizda ise yaradi simdi bebegi kucaginda darisi da sana olsun.
Turkuaz naber kuzum ben süt sağıyom ve çok uykum var
napim kuzum sahua kalkmistim.bu isler bole sekerim sana uykusuz her gece sarkisini armagan ediyorum:)))

yok canım yaa benim transferim perşembe oldu, o günü saymayınca daha 3. günüm... hulusi hoca sakın devamlı yatma dedi ben de yatmıyorum ne yapıyım...akşam da hep oturdum bazen uzandım, yakın insanlardı gittiğimiz ev... yanlış vurmuyorum ama bu sefer damara denk getirdim galiba göbekte de anlaşılmıyor ki nerede damar var. pazartesi arayacağım hemşireyi bakalım ne diyecek

ayy diger kizla karistirdim o zmn seni.cnm yok ya ne damari deri alti ignesi o damara denk gelmez heralde sen cok mu beyaz tenlisin?bise olmaz olur ole seler dicek ne dicek..

cnm o neopogene bakim netten ne ise yariomus dedim kanser hastalarina verilen hucre yenileyuciymis sasirdimmm..ve de bi kutusu 682 tl miss yuhh dedim.sen kac kutu aldin ondan?

İNŞŞŞŞ BU SIKINTILARA DEĞR CANIM BEBEĞİN GELİR ONU KUCAKLARSIN ASPİRİN VEREBİLİR DR AMA İLK ZAMANLAR İĞNE KULANIIYOR VE HATTA BAZI DR LAR 9 AY BOYUNCA SULANDIRICIYA DEVAM EDİYORLAR BENDE PIHTILAŞMA VAR KUŞANDIM BU İĞNEDEN MORARMA OLUYORDU AMA HEMŞİRE BANA ZAYIF OLDUĞUM İÇİN (karın bölgesi birazcık yağlı olursa morarama olmaz demişti)MORARDIĞINI SÖYLMİŞTİ

cnm o neopogene bakim netten ne ise yariomus dedim kanser hastalarina verilen hucre yenileyuciymis sasirdimmm..ve de bi kutusu 682 tl miss yuhh dedim.sen kac kutu aldin ondan?

nasılsın canımmmmm karar verdinmi has konusunda

kutunun içinde 5 tane falan var galiba, biz sadece 2 tane aldık. çok küçük dozda durduruyor doktor.

yaa o kadar da yağlı ki göbeğim bu morluklar bir de 2 hafta geçmiyormuş. o kadar da korkunç görünüyor ki... eğer bir kez daha olursa vurmam, çok psikolojim bozuldu...

şekerim o iğneyi hemen hemen bütün hastalarına veriyor bende dahil hepimiz kullandık gebelik oluşursa 8.haftaya kadar devam ediyorsun..kanserli hastaların ilacı evet ama onlara verilen dozla bizimki aynı değil incecik bir iğneyi biz 10 güne göre bölüp ona göre vuruyoruz yani kemotarapi gibi erki yaratmıyor o kadar dozla sadece hücre yenileyici bir özelliğe sahip oluyor...ayrıca bir kutuda 5 tane var biz sadece içinden 1 tane kullanıyoruz 682 yi 5 e böl şekerim

Son düzenleme:

canım içini ferah tut o morluklardan bir çoğumuz nasibimizi aldık dediğin 2 iğneyide test günüme kadar vurdum ben özellikle kan sulandırıcı iğne mahvediyor bir kaç vurumdan sonra vurduğun bölgede beze gibi şişlikler morluklar vs..herşey olabiliyor sana tavsiyem iğneleri vurmadan önce buz torbası ile soğut vuracağın yeri hem acımazsın hemde şişlik morluk ihtimali azalır...
kan sulandırıcı iğne az doz kullanıyorsan gebelik oluşunca ilk 3 ay kullanıyorsun eğer pıhtılaşma durumun ciddi ise doğuma 1 hafta kalaya kadar vuruyorsun..göbeğinde yer kalmıyor bacaklar kollar heryere vurmaya başlıyorsun yapacak bişi yok tatlım bunları düşünme şimdiden..
yaşadıkların normal canım...o iğnelerlerden bende dahil neler çekmiş arkadaşlarımız var ama herşey anne olmak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…