Slm kızlar ne güzel yemekler konuşulmuş bebişimin odası geldi bugün ama daha perdesi halısı lambası yok onlarıda tamamlayım resmini çekip koycam
gündüz bir ara uğradım son sayfaları okudum alıntılarımı yaptımm tama cevap yazıyorum bir baktım hata verdi elektirkler gitmiş...bir süre de gelmedi ben de daha girmedim topiğee...kp deydim iftarda geldim bir bakayım dedimm ne var neyok....herkes kv den dertli bakıyorumm....ben çok rahatım ülkenin diğer ucuna gönderdim keyfime bakıyorumm
benkayram ne ye canın sıkıldı bebeğim...göbüşündeki zilliler mi sıktı yoksa canını söz doğunca popolarına yiecekler şaplağı akıllanacaklar annesi...
Mehtabımm regl oldun demek yine sağlık olsun bebeişimm..ağrısı sızısı da çok can sıkıcı son adetin olsun inşaallah....9 ay hasret kalasınn kendilerineee
günaydın kızlar transferimin 9.günü bugün,evde idrar testi yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum,ama benim için asıl olan düşmememesi,ben hamile kalıp taşıyamayanlardanım çünkü .
cnm kan sulandiriciyi vurmak zorundasin ben cleaxane vuruyordum hic morarmdi acikcasi hic bir ignemde morarma olmadi acaba yanlis mi vuruyorsiun cnm...doktorunla konussan kan sulandiriciyi koldan yada bacaktan vurabilirsin bana transferden sonra hastanede kendileri koldan vurmuslardi ama sen yinede bi sor belkide onun.yerine coraspirin verir..bir de cnm senin transferinin 9. gunuymus aklim gitti okurkern kanamasi mi oldu diye.senin iftar yemeginde filan ne isin var benim kocam beni cise bile zorla gonderio 3 gun daha sabret.ayrica yarin test yapsan cikar :)neupogeni bilmiom cnm.kızlar öyle moralim bozuk ki akşam ağlaya ağlaya uyudum... iki iğnem var benim göbekten, transferden sonra devam ettiğim. biri neupogen, diğeri de flaxiparin yani kan sulandırıcı. dün akşam yine göbekten yaptım ikisini de, sonra iftara gittik arkadaşlara. birkaç saat sonra lavaboya bir gittim, göbeğim mosmorama öyle böyle değil, 3-4 cmlik bir yer, yani 2 tane 1liralık bozuk paranın kapladığı alanı düşünün, nerdeyse siyah..öyle bir iç kanama olmuş ki... çok kötü oldum görünce. demek damara geldi vurduğum iğne, halbuki her akşam vurduğum yerdi. şimdi o taraf hem acıyor hem de şiş gibi bu kadar sıkıntıya değecek inşallah değil mi :26::26: benim en ufak belirtim de yok güç alacağım...
bu kan sulandırıcı iğneyi herkes kullanıyor mu? acaba doktorla konuşup yerine asprin falan mı alsam, yine böyle morluk olacak diye çok korkuyorum. çünkü çok büyük bir alan ve uzun süre geçmiyormuşiğne vuracağım yer kalmayacak böyle giderse...
hayirli olsun cnm insallah saglikla kucagina alirsin belkide rahme dikis atarlar senin buzim arkadasimizda ise yaradi simdi bebegi kucaginda darisi da sana olsun.Günaydın kızlar transferimin 9.günü bugün,evde idrar testi yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum,ama benim için asıl olan düşmememesi,ben hamile kalıp taşıyamayanlardanım çünkü .
napim kuzum sahua kalkmistim.bu isler bole sekerim sana uykusuz her gece sarkisini armagan ediyorum:)))Turkuaz naber kuzum ben süt sağıyom ve çok uykum var
cnm kan sulandiriciyi vurmak zorundasin ben cleaxane vuruyordum hic morarmdi acikcasi hic bir ignemde morarma olmadi acaba yanlis mi vuruyorsiun cnm...doktorunla konussan kan sulandiriciyi koldan yada bacaktan vurabilirsin bana transferden sonra hastanede kendileri koldan vurmuslardi ama sen yinede bi sor belkide onun.yerine coraspirin verir..bir de cnm senin transferinin 9. gunuymus aklim gitti okurkern kanamasi mi oldu diye.senin iftar yemeginde filan ne isin var benim kocam beni cise bile zorla gonderio 3 gun daha sabret.ayrica yarin test yapsan cikar :)neupogeni bilmiom cnm.
hayirli olsun cnm insallah saglikla kucagina alirsin belkide rahme dikis atarlar senin buzim arkadasimizda ise yaradi simdi bebegi kucaginda darisi da sana olsun.
napim kuzum sahua kalkmistim.bu isler bole sekerim sana uykusuz her gece sarkisini armagan ediyorum:)))
ayy diger kizla karistirdim o zmn seni.cnm yok ya ne damari deri alti ignesi o damara denk gelmez heralde sen cok mu beyaz tenlisin?bise olmaz olur ole seler dicek ne dicek..yok canım yaa benim transferim perşembe oldu, o günü saymayınca daha 3. günüm... hulusi hoca sakın devamlı yatma dedi ben de yatmıyorum ne yapıyım...akşam da hep oturdum bazen uzandım, yakın insanlardı gittiğimiz ev... yanlış vurmuyorum ama bu sefer damara denk getirdim galibagöbekte de anlaşılmıyor ki nerede damar var. pazartesi arayacağım hemşireyi bakalım ne diyecek
cnm o neopogene bakim netten ne ise yariomus dedim kanser hastalarina verilen hucre yenileyuciymis sasirdimmm..ve de bi kutusu 682 tl miss yuhh dedim.sen kac kutu aldin ondan?yok canım yaa benim transferim perşembe oldu, o günü saymayınca daha 3. günüm... hulusi hoca sakın devamlı yatma dedi ben de yatmıyorum ne yapıyım...akşam da hep oturdum bazen uzandım, yakın insanlardı gittiğimiz ev... yanlış vurmuyorum ama bu sefer damara denk getirdim galibagöbekte de anlaşılmıyor ki nerede damar var. pazartesi arayacağım hemşireyi bakalım ne diyecek
kızlar öyle moralim bozuk ki akşam ağlaya ağlaya uyudum... iki iğnem var benim göbekten, transferden sonra devam ettiğim. biri neupogen, diğeri de flaxiparin yani kan sulandırıcı. dün akşam yine göbekten yaptım ikisini de, sonra iftara gittik arkadaşlara. birkaç saat sonra lavaboya bir gittim, göbeğim mosmorama öyle böyle değil, 3-4 cmlik bir yer, yani 2 tane 1liralık bozuk paranın kapladığı alanı düşünün, nerdeyse siyah..öyle bir iç kanama olmuş ki... çok kötü oldum görünce. demek damara geldi vurduğum iğne, halbuki her akşam vurduğum yerdi. şimdi o taraf hem acıyor hem de şiş gibi bu kadar sıkıntıya değecek inşallah değil mi :26::26: benim en ufak belirtim de yok güç alacağım...
bu kan sulandırıcı iğneyi herkes kullanıyor mu? acaba doktorla konuşup yerine asprin falan mı alsam, yine böyle morluk olacak diye çok korkuyorum. çünkü çok büyük bir alan ve uzun süre geçmiyormuşiğne vuracağım yer kalmayacak böyle giderse...
cnm o neopogene bakim netten ne ise yariomus dedim kanser hastalarina verilen hucre yenileyuciymis sasirdimmm..ve de bi kutusu 682 tl miss yuhh dedim.sen kac kutu aldin ondan?
inşşşşşşş sağlıkla kucaklarsın
cnm o neopogene bakim netten ne ise yariomus dedim kanser hastalarina verilen hucre yenileyuciymis sasirdimmm..ve de bi kutusu 682 tl miss yuhh dedim.sen kac kutu aldin ondan?
İNŞŞŞŞ BU SIKINTILARA DEĞR CANIM BEBEĞİN GELİR ONU KUCAKLARSIN ASPİRİN VEREBİLİR DR AMA İLK ZAMANLAR İĞNE KULANIIYOR VE HATTA BAZI DR LAR 9 AY BOYUNCA SULANDIRICIYA DEVAM EDİYORLAR BENDE PIHTILAŞMA VAR KUŞANDIM BU İĞNEDEN MORARMA OLUYORDU AMA HEMŞİRE BANA ZAYIF OLDUĞUM İÇİN (karın bölgesi birazcık yağlı olursa morarama olmaz demişti)MORARDIĞINI SÖYLMİŞTİ
kızlar öyle moralim bozuk ki akşam ağlaya ağlaya uyudum... iki iğnem var benim göbekten, transferden sonra devam ettiğim. biri neupogen, diğeri de flaxiparin yani kan sulandırıcı. dün akşam yine göbekten yaptım ikisini de, sonra iftara gittik arkadaşlara. birkaç saat sonra lavaboya bir gittim, göbeğim mosmorama öyle böyle değil, 3-4 cmlik bir yer, yani 2 tane 1liralık bozuk paranın kapladığı alanı düşünün, nerdeyse siyah..öyle bir iç kanama olmuş ki... çok kötü oldum görünce. demek damara geldi vurduğum iğne, halbuki her akşam vurduğum yerdi. şimdi o taraf hem acıyor hem de şiş gibi bu kadar sıkıntıya değecek inşallah değil mi :26::26: benim en ufak belirtim de yok güç alacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?