Bende diyorum bugün kulaklarım çokk çınladı megersem rkmdan ne dedikodular dönüyormusda haberim yok şekerlerim siz vary sizz çokk betersiniz tızımm ramazanın 12 günü bugün 4 gün misfir agırladım 5 gün dışrda veiftr dvertlerindeydim diger günler kocişle yedik çok şükürdeeee benim yemeklerimiz sizlermi yapyorsunuz benim misafirlerimi sizlermii agırlıyorsunuz heeesiz gelinde beni bi görün pire yanımd halt etmiş 10 prmagımda 10 marifet canım kendimi mett etmeme gerek yok Valla çevremden söylenenleri söylüyorum sizlere tızlarrrr hımmm sizler gibi hünerlerimi burada degil evimde msamda sergiliyorum canlarımm,ben bi karadeniz hatunu olrak ,karalahanadan tut ,yufkdan tut,su böregi açmışş bir hatunumm kızlarr bu hımmm anladınızmıı İNŞALLAH bi çocugum eksik oda oldunmu tm olucak canlarrıımm şak bi yna çok güldürdünüz Rabbimde sizleri güldürür İNŞLLAHH görücegimiz son tüplerimiz olurda bebişler kene gibi yapısır bırkmazlar bizleri
Güldenimmm İNŞ canımm bende Hulusi hocaya gitmeye karar verdim İNŞALLAH hakkımda hayırlısı olur canımm henüz kendisiyle görüşme imkanım olmadı sekreter gizem hn görüştüm henüz dönmediler bana sanırım yogunlar pazartesi tekrar arayıp rndevu ayarlamayı düşünüyorum eşimle yaa bayram öncesi ya bayram sonraki günübirlik uçakla gelip dönmeyi düşünüyoruzz İNŞALLAH tanışm imkanımızda olur canımmm zatennn turkuazlada belki tedavilerimiz denk gelme durumuda olur inşşş hepimizinki aynı zamana gelirde hepimiz ikiz ikiz dogururz İNŞALLAHH AMİNNNNN
Günaydın kızlar transferimin 9.günü bugün,evde idrar testi yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum,ama benim için asıl olan düşmememesi,ben hamile kalıp taşıyamayanlardanım çünkü .
günaydın kızlarrrrrr
canım içini ferah tut o morluklardan bir çoğumuz nasibimizi aldık dediğin 2 iğneyide test günüme kadar vurdum ben özellikle kan sulandırıcı iğne mahvediyor bir kaç vurumdan sonra vurduğun bölgede beze gibi şişlikler morluklar vs..herşey olabiliyor sana tavsiyem iğneleri vurmadan önce buz torbası ile soğut vuracağın yeri hem acımazsın hemde şişlik morluk ihtimali azalır...
kan sulandırıcı iğne az doz kullanıyorsan gebelik oluşunca ilk 3 ay kullanıyorsun eğer pıhtılaşma durumun ciddi ise doğuma 1 hafta kalaya kadar vuruyorsun..göbeğinde yer kalmıyor bacaklar kollar heryere vurmaya başlıyorsun yapacak bişi yok tatlım bunları düşünme şimdiden..
yaşadıkların normal canım...o iğnelerlerden bende dahil neler çekmiş arkadaşlarımız var ama herşey anne olmak için...
gerçekten sizde de oldu mu canım yaaa, bu kadar büyük ve mor-siyah mıydı? eşim görünce nasıl korktu anlatamam... ben de buz torbası koyuyorum ve ona rağmen oldu böyle. o kadar büyük bir alanki, şimdi göbeğimin sağ tarafına iğne vurmam mümkün değil
ben de pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum, doktor test yapmadan direk verdi. şuan inan bana ilk 3 ay kullandığımı düşünemiyorum bile, çok zor geliyor. Rabbim sonuna kadar vuranlara yardımcı olsun.
bacağıma vurmak istiyorum ama bacağın neresine vuruluyor bilmiyorum. bir arkadaş ön bacağın orta kısımları demiş, sen biliyor musun nereye vuruluyor?
canım benim nasılsın 4. denemeye başlıcanmı bende ekim e kadar olmazsa 4. tüp bebeği yapacaz bakalım hayırlısı senin doktoru düşündüm ama kalacak yer problemi olduğu için istanbul bahçeci gibi karar verdim sanırım hakkımızda hayırlısı olsun
bende şişlik koyu renk olmasada morluk yeşerme garip bir renk aldı ve dediğin gibi 1 tl büyüklüğünde bir alanda oldu akasya arkadaşımız vardır hulusi hocada gebe kalan ve doğuran o bacaklarına geçmişti en son ve bizzat bacaklarını ellemiş biri olarak söylüyorum vurduğu yerlerde şişlik ağrı kaşıntı oluyordu neler çekti doğuma kadar..sendeki teninin hassaslığından bir de sanırım damara dek gelmiş o yüzden kanama olmuş deri altına sızmış o yüzden kötü görünüyor ama geçer bi kaç güne...çok kafana takılıyorsa doktora sor ya da git göster tatlım...kan pıhtılaşma testi yapmadan direk iğne verdiyse az dozdur önlem amaçlıdır yani onu iğne olarak değilde gebelik oluşunca hap olarak kullandırabilir...yani 3 ay iğne vurman gerekmeyebilir...bacağına vurmak istiyorsan baldırlarına yani kasık bölgesinden bir karış aşağı ve yana doğru olan bölgeye vurman lazım bacak üstü değil yanlarına vurmalısın...bacak derisi sert olduğundan daha fazla zorlanabilirsin ama göbekten vurulması yağlı bölge olduğundan daha kolaydır..
ya evet bence de damara denk geldi ve kanama oldu... bakalım bugün ne olacak... deniz hemşireye mesaj attım, hocayı aramak istemedim. herhalde yarın görüp bana dönüş yapar. bir süre daha göbeği deniyim de olmadı mecbur bacağa ya da kola geçeceğim. çok teşekkür ederim canım
Allahtan bi mani cikmaz kocamda sorun cikarmazsa ankara baskente gidicem heralde takip de adana baskentte olur.nasılsın canımmmmmcnm karar verdinmi has konusunda
hii anladim cnm.kutunun içinde 5 tane falan var galiba, biz sadece 2 tane aldık. çok küçük dozda durduruyor doktor.
yaa o kadar da yağlı ki göbeğimbu morluklar bir de 2 hafta geçmiyormuş. o kadar da korkunç görünüyor ki... eğer bir kez daha olursa vurmam, çok psikolojim bozuldu...
oyle tek tek satiyorlar demek ben de doktor iki uc kurtu yazarsa yandik dedim:)şekerim o iğneyi hemen hemen bütün hastalarına veriyor bende dahil hepimiz kullandık gebelik oluşursa 8.haftaya kadar devam ediyorsun..kanserli hastaların ilacı evet ama onlara verilen dozla bizimki aynı değil incecik bir iğneyi biz 10 güne göre bölüp ona göre vuruyoruz yani kemotarapi gibi erki yaratmıyor o kadar dozla sadece hücre yenileyici bir özelliğe sahip oluyor...ayrıca bir kutuda 5 tane var biz sadece içinden 1 tane kullanıyoruz 682 yi 5 e böl şekerim
sana da mutlu pazarlar efenimmmmmutlu pazarlar efenim...
bir herif günününden herkese sevgiler
iyiyim tatlım demek 4.tüp yoluna giriyoruz ahhhh ah diyorum ama nasip böyleymiş...
bahçeci çok iyidir canım iyi tercih yapmışsın inşallah bu kez mutlu sona ulaşırız
Allahtan bi mani cikmaz kocamda sorun cikarmazsa ankara baskente gidicem heralde takip de adana baskentte olur.
hii anladim cnm.
oyle tek tek satiyorlar demek ben de doktor iki uc kurtu yazarsa yandik dedim:)
sana da mutlu pazarlar efenimmmm
kuzular slmm :) hepınızı ozledım veee kocamanNnNnNnNNNn opuyorumm ... kızlar gecen hafta ıkılı testın sonucu aldım cok sukur ıyı sorun yok dr lada gorsutum artık tup bebek yapan dr gıdemeycegmı soyledım burda yakınımda eskı dr'm var ona gtcem hem daha uygun en azından sorduklarıma cvp alırım sızden ne var neyok ???
inşaalah amin canım binlerce kez amin RABBİM nasip etsin 2 şer 3 er ALLAH ne kadar veririse biz doğurmaya hazırız
iyiyiz cnm biz ayniyiz gozunuz aydin darisi 3 lu teste bakalim:)tup bebek dr lari ciok phali oluyor ii etmissin degistirmeklekuzular slmm :) hepınızı ozledım veee kocamanNnNnNnNNNn opuyorumm ... kızlar gecen hafta ıkılı testın sonucu aldım cok sukur ıyı sorun yok dr lada gorsutum artık tup bebek yapan dr gıdemeycegmı soyledım burda yakınımda eskı dr'm var ona gtcem hem daha uygun en azından sorduklarıma cvp alırım sızden ne var neyok ???
kirmizilar geldi mi gulden?evet tatlım bir kutuda 5 tane var biz sadece bir tane kullanıyoruz 100 küsür tl veriyoruz...
daha fazla doz kullanan varmı bilmiyrum...
selam...
çok şükür ikili testte sorunsuz bitti gitti e bişi kalmadı
detaylı ultrason var bi de...
sorularınıza cevap vermeyen doktorla zaten devam etmeyin artık geçen anlattığında sinir olmuştum..
valla önceleri bi tane olsun yeter diyodum tüpe başlarken 3.tüpe başladığımda ikiden aşağısı kurtarmaz demiştim 4.tüpe geldik 3 tane istiyom ben
kirmizilar geldi mi gulden?
hiiii ama adet gecikmeden cift cizgi cikmaz ki sen yarin bi yap bakalim insallah silikte olsa cift cizgiyi gorursun.peki adet olursan dr. a gitcen mi?bugün 3.gün ve 3 gündür ben adet oluyorum diye düşünüyorum ama olamıyorum ağrı var ara ara ama kırmızılar yok 30.günüm oldu son 2 aydır 27 günde bir oluyordum bu ay yine gecikti
4 gün önce idrar testi yapmıştım negatifti...
hiiii ama adet gecikmeden cift cizgi cikmaz ki sen yarin bi yap bakalim insallah silikte olsa cift cizgiyi gorursun.peki adet olursan dr. a gitcen mi?
kime gitceksin canım karar verdin mi?yok be şekerim bendeki bhcg azcık yükselse hemen idrara yansır daha önce denenmiş ve kesinleştirilmiş bir bilgi bu
bugün ağrım daha fazla olurum sanırım...adet olursamda yarın daktırı ararım büyük ihtimal salı günü görüşmeye gidebilirim...
yok be şekerim bendeki bhcg azcık yükselse hemen idrara yansır daha önce denenmiş ve kesinleştirilmiş bir bilgi bu
bugün ağrım daha fazla olurum sanırım...adet olursamda yarın daktırı ararım büyük ihtimal salı günü görüşmeye gidebilirim...
kime gitceksin canım karar verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?