Tüp Bebek Günlüğümüz !

uzun uzun açıklama yapmış bi deeee
marifetli hatunsun yani tamam anladım
hulusi çözer senin işi şekerim doğru tercih bende tercihlerimde ilk sıraya kendisini yazıyorum yine tercih süresi dolunca bakalım neresi çıkacak
zaten ikizden aşağısı kurtarmaz bu saatten sonra bizi hakkımızda hayırlısı olsun gülüm..

Günaydın kızlar transferimin 9.günü bugün,evde idrar testi yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum,ama benim için asıl olan düşmememesi,ben hamile kalıp taşıyamayanlardanım çünkü .

çok güzel bir haber buuuuu
Rabbim korusun sorunsuz kucağına alırsın inşallah eminim bu durumu engellemek adına birşeyler yapılmıştır...

günaydın kızlarrrrrr

günaydıınnnn

gerçekten sizde de oldu mu canım yaaa, bu kadar büyük ve mor-siyah mıydı? eşim görünce nasıl korktu anlatamam... ben de buz torbası koyuyorum ve ona rağmen oldu böyle. o kadar büyük bir alanki, şimdi göbeğimin sağ tarafına iğne vurmam mümkün değil
ben de pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum, doktor test yapmadan direk verdi. şuan inan bana ilk 3 ay kullandığımı düşünemiyorum bile, çok zor geliyor. Rabbim sonuna kadar vuranlara yardımcı olsun.

bacağıma vurmak istiyorum ama bacağın neresine vuruluyor bilmiyorum. bir arkadaş ön bacağın orta kısımları demiş, sen biliyor musun nereye vuruluyor?

canım benim nasılsın 4. denemeye başlıcanmı bende ekim e kadar olmazsa 4. tüp bebeği yapacaz bakalım hayırlısı senin doktoru düşündüm ama kalacak yer problemi olduğu için istanbul bahçeci gibi karar verdim sanırım hakkımızda hayırlısı olsun

bende şişlik koyu renk olmasada morluk yeşerme garip bir renk aldı ve dediğin gibi 1 tl büyüklüğünde bir alanda oldu akasya arkadaşımız vardır hulusi hocada gebe kalan ve doğuran o bacaklarına geçmişti en son ve bizzat bacaklarını ellemiş biri olarak söylüyorum vurduğu yerlerde şişlik ağrı kaşıntı oluyordu neler çekti doğuma kadar..sendeki teninin hassaslığından bir de sanırım damara dek gelmiş o yüzden kanama olmuş deri altına sızmış o yüzden kötü görünüyor ama geçer bi kaç güne...çok kafana takılıyorsa doktora sor ya da git göster tatlım...kan pıhtılaşma testi yapmadan direk iğne verdiyse az dozdur önlem amaçlıdır yani onu iğne olarak değilde gebelik oluşunca hap olarak kullandırabilir...yani 3 ay iğne vurman gerekmeyebilir...bacağına vurmak istiyorsan baldırlarına yani kasık bölgesinden bir karış aşağı ve yana doğru olan bölgeye vurman lazım bacak üstü değil yanlarına vurmalısın...bacak derisi sert olduğundan daha fazla zorlanabilirsin ama göbekten vurulması yağlı bölge olduğundan daha kolaydır..

iyiyim tatlım demek 4.tüp yoluna giriyoruz ahhhh ah diyorum ama nasip böyleymiş...
bahçeci çok iyidir canım iyi tercih yapmışsın inşallah bu kez mutlu sona ulaşırız

ya evet bence de damara denk geldi ve kanama oldu... bakalım bugün ne olacak... deniz hemşireye mesaj attım, hocayı aramak istemedim. herhalde yarın görüp bana dönüş yapar. bir süre daha göbeği deniyim de olmadı mecbur bacağa ya da kola geçeceğim. çok teşekkür ederim canım

rica ederim tatlım inşallah bi daha sorun yaşamadan vurursun iğnelerini bi de gebelik haberi gelirse süpperrrr olur...
dediğimi unutma buzla soğut vuracağın yeri sonra vur iğneyi bi de iğneyi batırıp ilacı verdikten sonra hemen çıkarma 5 e kadar say öyle çıkar...

nasılsın canımmmmmcnm karar verdinmi has konusunda
Allahtan bi mani cikmaz kocamda sorun cikarmazsa ankara baskente gidicem heralde takip de adana baskentte olur.

hii anladim cnm.

oyle tek tek satiyorlar demek ben de doktor iki uc kurtu yazarsa yandik dedim:)

mutlu pazarlar efenim...
bir herif günününden herkese sevgiler
sana da mutlu pazarlar efenimmmm

kuzular slmm :) hepınızı ozledım veee kocamanNnNnNnNNNn opuyorumm ... kızlar gecen hafta ıkılı testın sonucu aldım cok sukur ıyı sorun yok dr lada gorsutum artık tup bebek yapan dr gıdemeycegmı soyledım burda yakınımda eskı dr'm var ona gtcem hem daha uygun en azından sorduklarıma cvp alırım sızden ne var neyok ???

iyiyim tatlım demek 4.tüp yoluna giriyoruz ahhhh ah diyorum ama nasip böyleymiş...
bahçeci çok iyidir canım iyi tercih yapmışsın inşallah bu kez mutlu sona ulaşırız

inşaalah amin canım binlerce kez amin RABBİM nasip etsin 2 şer 3 er ALLAH ne kadar veririse biz doğurmaya hazırız

Allahtan bi mani cikmaz kocamda sorun cikarmazsa ankara baskente gidicem heralde takip de adana baskentte olur.

hii anladim cnm.

oyle tek tek satiyorlar demek ben de doktor iki uc kurtu yazarsa yandik dedim:)

sana da mutlu pazarlar efenimmmm

evet tatlım bir kutuda 5 tane var biz sadece bir tane kullanıyoruz 100 küsür tl veriyoruz...
daha fazla doz kullanan varmı bilmiyrum...

selam...
çok şükür ikili testte sorunsuz bitti gitti e bişi kalmadı
detaylı ultrason var bi de...
sorularınıza cevap vermeyen doktorla zaten devam etmeyin artık geçen anlattığında sinir olmuştum..

inşaalah amin canım binlerce kez amin RABBİM nasip etsin 2 şer 3 er ALLAH ne kadar veririse biz doğurmaya hazırız

valla önceleri bi tane olsun yeter diyodum tüpe başlarken 3.tüpe başladığımda ikiden aşağısı kurtarmaz demiştim 4.tüpe geldik 3 tane istiyom ben

iyiyiz cnm biz ayniyiz gozunuz aydin darisi 3 lu teste bakalim:)tup bebek dr lari ciok phali oluyor ii etmissin degistirmekle

kirmizilar geldi mi gulden?

kirmizilar geldi mi gulden?

bugün 3.gün ve 3 gündür ben adet oluyorum diye düşünüyorum ama olamıyorum ağrı var ara ara ama kırmızılar yok 30.günüm oldu son 2 aydır 27 günde bir oluyordum bu ay yine gecikti
4 gün önce idrar testi yapmıştım negatifti...

hiiii ama adet gecikmeden cift cizgi cikmaz ki sen yarin bi yap bakalim insallah silikte olsa cift cizgiyi gorursun.peki adet olursan dr. a gitcen mi?

hiiii ama adet gecikmeden cift cizgi cikmaz ki sen yarin bi yap bakalim insallah silikte olsa cift cizgiyi gorursun.peki adet olursan dr. a gitcen mi?

yok be şekerim bendeki bhcg azcık yükselse hemen idrara yansır daha önce denenmiş ve kesinleştirilmiş bir bilgi bu
bugün ağrım daha fazla olurum sanırım...adet olursamda yarın daktırı ararım büyük ihtimal salı günü görüşmeye gidebilirim...

kime gitceksin canım karar verdin mi?

hadi bakalim hayirlisi insallah bu sefer hepimiz gebe kalczzzzz aminnnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…