yok be şekerim bendeki bhcg azcık yükselse hemen idrara yansır daha önce denenmiş ve kesinleştirilmiş bir bilgi bu
bugün ağrım daha fazla olurum sanırım...adet olursamda yarın daktırı ararım büyük ihtimal salı günü görüşmeye gidebilirim...
hadi bakalim hayirlisi insallah bu sefer hepimiz gebe kalczzzzz aminnnn:)
bu ay başlıyacanmı tedaviye hadi hayırlısıyla bu son olur inş
yok be şekerim bendeki bhcg azcık yükselse hemen idrara yansır daha önce denenmiş ve kesinleştirilmiş bir bilgi bu
bugün ağrım daha fazla olurum sanırım...adet olursamda yarın daktırı ararım büyük ihtimal salı günü görüşmeye gidebilirim...
severim sizihulusi ciğime gidecem rüyamda gördüm bi sarıldıki bana başka doktora bırakmam seni dedi bende etkilendim
kutunun içinde 5 tane falan var galiba, biz sadece 2 tane aldık. çok küçük dozda durduruyor doktor.
yaa o kadar da yağlı ki göbeğimbu morluklar bir de 2 hafta geçmiyormuş. o kadar da korkunç görünüyor ki... eğer bir kez daha olursa vurmam, çok psikolojim bozuldu...
severim siziii hadi bakalım rüyaların hayra çıksın inşallah
sen bana vesile oldun Allah ta seni güldürsün Gülden'im
ben de biraz kendi derdimden bahsetcem size. dün kv lere iftara gittik tabi herzamanki gibi siyaset konuşuluyo konuyu değiştirelim dedi kv. ben de bebeğe aldığım şeylerden bahsedym bari dedim. bunlar gülmeye başladılar ay çok sinir bozucu ya siz böyle bişey duydunuz mu hiç? çok acele ediyosun ne gerek var şimdiden almışsın diyolar
ya insan kızım neye ihtiyacınız var biz de alalım hepsini siz almayın demez mi ya da ne biliym onu da geçtim güle güle kullanın Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin fln.. insanın ağzından iki güzel kelam çıkmaz mı ya!nasıl insanların eline düştüm bilmiyorum Allah bana sabır versin.. eşimin de acelesi vardı hemen çıkmak zorunda kaldık daha ben annemler alcak bi kısmını fln dicektim lafı siz ne alcaksınıza getircektim ama onu anlıycak insan yokki karşımda..
elalemin gelinlerini el üstünde tutarlar hediyelere boğarlar bize de böyleleri düşüyo.. kısmet işte..
eşim de bana kızdı sen kimseden bişey bekleme biz hallederiz herşeyi dedi tmm ben de öyle düşünüyorum alamazlar zaten öyle bi potansiyel yok ama en azından bi tatlı söz de söylenmez mi off ne biliym çok büyük beklentiler içine giriyorum sanırım..
kendi ailemdeki ilgiliyi onlardan da bekliyorum ama karşıdaki odun olunca pek olmuyo
şimdi bu adam bizim neler yaşadığımızı bilmiyo kendi oğluna bile değer vermiyoki bana değer versin. biz günlerce ağlamışız çocuğumuz olmuyo diye operasyonlar geçirmişim 2 ay kıpırdamadan yatmışım fln.. bütün bunlar ona hiçbişey ifade etmiyo demekki..sadece kendini düşünüyo bencilacelete etmeyin diyo git yat yaaa valla döverim ben bu adamı
çok biriktirdim içimde.. sizce nasıl tepki göstermeliyim ne diyim de bu adam anlasın hissettiklerimi bana bi akıl verin
Kaçma turkuaz yakaladım seni süt sağıyorum elimde ıpad le sen napıyosun kuzum
slm kızlarnasılsınız güldencim sen nnasılsın..bizimmeleklerimle altı günümüz bitti inş tutundular kuzularım yarı bir hafta olacak ve depo iğemizi vurumaya çıkıaz..
morblue sen takma kafana içinden geldigigibi yaşa ve onlar soraa kadar torunlarını anlatma anlasınlar.benim zavallı kv demise daha tutunup tutunmadıgnı bilmedigitorunlarıyla elnii göbegime koyup tanışmaya çalışıyor..benle hayaller kuruyor....mevlamhiç birimizikollarıı boş bırakmasın inş yeter dierlerie ihtiyacımız yok eşimiz ve bebişlerimiz olsun inş
Ankara için iftar vaktine az kaldı masanın son dokunuşlarını yapayım
kacmadim kuzum ya baktim sen yazmadin ben de uyudum.ama sen yazmadan baya once uyumustum acik birakiyon zannimcaKaçma turkuaz yakaladım seni süt sağıyorum elimde ıpad le sen napıyosun kuzum
iyiyim canım maşallah az kalmış inşallah o güzel haberi verirsin bize
seninki kv ise bizimkiler ne
Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah...
eeeeeeeee nerde bu milletyok yok benm kendime topik bulmam şart oldu
walla haksız sayılmaz kışın sohbete yetişemezdik sayfalar karışırdı o derece. şimdi nolduysa sıcaktan civcivlendi kızlarnayırrr nolamazzz
napim elifim sıkılıyorum tek kalıyorumnayırrr nolamazzz
ayyy aynen ya bi cvp yazana kadar 2 sayfa geçerdi:)))))))walla haksız sayılmaz kışın sohbete yetişemezdik sayfalar karışırdı o derece. şimdi nolduysa sıcaktan civcivlendi kızlar
ya da oruç ağır gelio olabilir.. ona bişe diyemicem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?