Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu ay başlıyacanmı tedaviye hadi hayırlısıyla bu son olur inş

bu ay başlıyacanmı tedaviye hadi hayırlısıyla bu son olur inş

hayır canım başlamayacam sadece görüşmeye gidecem belki histeroskopi vs..bişey yapmamız gerekecek genetik test vs..yani durum değerlendirmesi yapcam daktırla sonra başlama tarihi belli olur..

hulusi ciğime gidecem rüyamda gördüm bi sarıldıki bana başka doktora bırakmam seni dedi bende etkilendim
severim sizi ii hadi bakalım rüyaların hayra çıksın inşallah
sen bana vesile oldun Allah ta seni güldürsün Gülden'im

ben de biraz kendi derdimden bahsetcem size. dün kv lere iftara gittik tabi herzamanki gibi siyaset konuşuluyo konuyu değiştirelim dedi kv. ben de bebeğe aldığım şeylerden bahsedym bari dedim. bunlar gülmeye başladılar ay çok sinir bozucu ya siz böyle bişey duydunuz mu hiç? çok acele ediyosun ne gerek var şimdiden almışsın diyolar
ya insan kızım neye ihtiyacınız var biz de alalım hepsini siz almayın demez mi ya da ne biliym onu da geçtim güle güle kullanın Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin fln.. insanın ağzından iki güzel kelam çıkmaz mı ya! nasıl insanların eline düştüm bilmiyorum Allah bana sabır versin.. eşimin de acelesi vardı hemen çıkmak zorunda kaldık daha ben annemler alcak bi kısmını fln dicektim lafı siz ne alcaksınıza getircektim ama onu anlıycak insan yokki karşımda..
elalemin gelinlerini el üstünde tutarlar hediyelere boğarlar bize de böyleleri düşüyo.. kısmet işte..
eşim de bana kızdı sen kimseden bişey bekleme biz hallederiz herşeyi dedi tmm ben de öyle düşünüyorum alamazlar zaten öyle bi potansiyel yok ama en azından bi tatlı söz de söylenmez mi off ne biliym çok büyük beklentiler içine giriyorum sanırım..
kendi ailemdeki ilgiliyi onlardan da bekliyorum ama karşıdaki odun olunca pek olmuyo
şimdi bu adam bizim neler yaşadığımızı bilmiyo kendi oğluna bile değer vermiyoki bana değer versin. biz günlerce ağlamışız çocuğumuz olmuyo diye operasyonlar geçirmişim 2 ay kıpırdamadan yatmışım fln.. bütün bunlar ona hiçbişey ifade etmiyo demekki..sadece kendini düşünüyo bencil acelete etmeyin diyo git yat yaaa valla döverim ben bu adamı
çok biriktirdim içimde.. sizce nasıl tepki göstermeliyim ne diyim de bu adam anlasın hissettiklerimi bana bi akıl verin

EVET GEÇMEZ CANIM AMA NE YAPACAKSIN her şey bebek için

Amin canım Allahrazı olsun Rabbim seni evladından da güldürsün inşallah...
gelelim diğer konuya hatta hiç gelmesemmi çok sinir oluyorum çok...
ne demek erken azcık heves olur insanda
illaki maddi bişey beklemiyorsun o anda dediğin gibi bi güzel söz yetecek belkide ama yok...
canım sen fazla bişey beklemiyorsun olması gerekeni göremediğinden deli oluyorsun bende de aynısı olcak kısmet olur o günleri görürsem aynı şeyleri yaşayacağımızı göreceksin...

slm kızlarnasılsınız güldencim sen nnasılsın..bizimmeleklerimle altı günümüz bitti inş tutundular kuzularım yarı bir hafta olacak ve depo iğemizi vurumaya çıkıaz..
morblue sen takma kafana içinden geldigigibi yaşa ve onlar soraa kadar torunlarını anlatma anlasınlar.benim zavallı kv demise daha tutunup tutunmadıgnı bilmedigitorunlarıyla elnii göbegime koyup tanışmaya çalışıyor..benle hayaller kuruyor....mevlamhiç birimizikollarıı boş bırakmasın inş yeter dierlerie ihtiyacımız yok eşimiz ve bebişlerimiz olsun inş

iyiyim canım maşallah az kalmış inşallah o güzel haberi verirsin bize
seninki kv ise bizimkiler ne
Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah...

Ankara için iftar vaktine az kaldı masanın son dokunuşlarını yapayım

kolay gelsin canım bu gün çok zordu benim için susuzlukla sıcakla birde adetim yakın sıkıntıları başladı hepsi üt üste gelince zorlandımbiraz

iyiyim canım maşallah az kalmış inşallah o güzel haberi verirsin bize
seninki kv ise bizimkiler ne
Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah...

aminn cccnm hepimizinn agzının tadınnı bozmasın tatsızlaradatatkatsın inş..benimzavallı kv kvlidesiyleyaşıyomuş hatta ounda kayınvdesi varmışevde.ikikaynana yani ikikayınbaabba ..çok çekmiş..o yüzdenkıyamıyor bize allahrazı olsun...

ccccnm vakit geçmek bilmiyor..evdeyimyatıyorum...ilkgün kimsebilmiyor du veteyzemde iftar vardıherkes aradı mecbur kaldık5 dak lık arabylayol gittimyata yata..sorada uzu oturumyemek yiyip kaçıp geldik.umarımbişe olmamıştır..ogüden beri evdeyimyatıyorum..yarında iğneye gidecem ...bilmiyorum..vekorkuyorumhayırlı haberler alacaz inş hepimiz bir gün umarımbenim ki bu kezdirbu aydır....

Canlarim benim keyfim.yok demistim sag olun hepiniz ilgilenmissiniz ama ben yeni gordum Neden oldugunu bilmiyordum 3 gun yataktan cikmadim aksama kadar yattim. Sonra c.tesi gunu havuzlu hana gittik eminonune kizlarima bir suru ciciler aldik teyzeleri moralim duzeldi tabi ama bir yandan da inanamadim.agladim zirladim arada hepinize dua ettim. Bugunde ev bulduk tasinicaz aybasina kadar insallah hayirli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…