ne sınavına girdin cnm?hoşbuldukk canımm...
eşimin amcasındaydık benim sınavdan sonra ...
iftar yaptık teravih sonrası eve geldik takıldım bilgisayarda dahada uyumadım zaman ramazan girdi gireli sabah
namazından sonre yatıyoruzz...öyleee........
aynen saçma sapan oluyoruz yaa adet olunca hemen üniveristeden randevu alığ testlerimi yaptırıcam.bi de cnm dün sperm dna sı diye bişe okudum .dna da bozukluk varsa yumurta döllenip 4 5 gün yaşayıp ölüyormuş cnm.bi ürolog tedavisini yapıomuş ve de çok pahalı ilaçları varmış.acaba bizim spremlerde ondan mı var.(bizim derken kocamdan bahsediyom)
canım boşver bence hiç uğraşıp da boşuna günaha girme..onun da saçları seyrek yıllardır denemediği ilaç kalmamış.. kafasında sarımsaklarla dolaşmış ben de böyle bi karikatür bulup paylaştımEki Görüntüle 761512
ne sınavına girdin cnm?
canım bunlar dinsiz töbe yareppim.. Allahın gücüne gitmeyi filan ne bilsinler. dine karşı çok tepkililer ne namaz var ne kuran zaten kızmış erkekmiş onlar anca yorum yapsın böle.. hadi dini geçtim vicdan da yok ayıbı da bilmiyolar terbiyesizler..kızım bırak ya bu cahilleri takma sen bi kerem cinsiyeti erkek belirliomuş cnm kız da olursa kardeşlerinin spremlerine laf etsinler.ayrıca kız da ne varmış ben kızım olsun çok istiyom valla..çocuğu zor bulmuşuz kızı erkeği mi ayırıolarmış bide Allahın gücüne gider beeeee...
pc nin başında mı uyumaya çalışıyosun canım koç yatağa tıpışla bakim:))ben napim cnm kv gilde yemekteydik öle eve geldik oturuyorum.neyse evi bulmuşsunuz en azından cnm belirsizlik de kötü oluyo.
bende de sanki kahve bi leke geldi yarın böyle olursa napıcam diyorum hayret bişi adam gibi gelecekse gelse saçma sapan adet oluyoruz artık...
iyi tamam bul
amin cnm işte ne bilim ben de diyom bu yumiler güzel döllenio hatta tutunuyo ama yaşamaya devam etmio acaba bizde de mi var dedim.yalnız habngi birini araştırıcan gün geçtikçe başka şeyler duyuyorum habire ne bilim vallaha Allah sonumuzu hayretsin.ben artık gebe kalamadıkça herşeyyy düşünüyorummm
yani histreskopileri oldum polipler temizlendi diyelim millet sonrasında gebe kalıyor yok oda olmadıı..
9 ay oldu negatifi alalıı kalsaydım gebe şimdi doğurmuştum bileee....
bişi yoksada kocadada niye olmuyor diyorumm..
kesinlikle erkeklerde iyi incelenmeliiii..
bırak artık evi tüptede olmuyokiii tutmuyokiiii..
rabbim beterlerinden korusnn bizii...
hııı DGS ye mi girdin biizm bi arkadaş hiç çalışmadan kazandı valla inşallah sen de kazanırsın.dikey geçiş sınavı cicim..
4 yıllığa geciş için..
Gülden napcam ben bu insanlarla yamuhattap bile olmuyorum zorrla gelip sataşıyolar
aynen saçma sapan oluyoruz yaa adet olunca hemen üniveristeden randevu alığ testlerimi yaptırıcam.bi de cnm dün sperm dna sı diye bişe okudum .dna da bozukluk varsa yumurta döllenip 4 5 gün yaşayıp ölüyormuş cnm.bi ürolog tedavisini yapıomuş ve de çok pahalı ilaçları varmış.acaba bizim spremlerde ondan mı var.(bizim derken kocamdan bahsediyom)
offf puffff..
zordu yaa çok aşırı emeğimde olmasa çalıştım ama bol deneme çözenler bile ben gibi zorlanmış..
sınav işte evde çıkmış sorularda daha iydim geçen seneden iyi gelrimi bilmiyorum..
sınavda bir ara amann dedim kızdım kendime ne zorun vardı bu yaşta diye ama başkada napcan bebek yok boşluktan
didimm........:26:
nasip bakalım....
üstüne bide bendede gelen pembe leke teravih hazırlığı yaparken gördüm heryerim şiş ağrıyor dahada bişi yok...
amin cnm işte ne bilim ben de diyom bu yumiler güzel döllenio hatta tutunuyo ama yaşamaya devam etmio acaba bizde de mi var dedim.yalnız habngi birini araştırıcan gün geçtikçe başka şeyler duyuyorum habire ne bilim vallaha Allah sonumuzu hayretsin.
hııı DGS ye mi girdin biizm bi arkadaş hiç çalışmadan kazandı valla inşallah sen de kazanırsın.
ayy aman deme deme öle boşverr kendi vicdanlarıyla bırak onları sen hiç takma duymamazlığa gel.ya da kocan cvplarını versin.bunlar senin bebenin tüp olduğunu bilmiolar mı?canım bunlar dinsiz töbe yareppim.. Allahın gücüne gitmeyi filan ne bilsinler. dine karşı çok tepkililer ne namaz var ne kuran zaten kızmış erkekmiş onlar anca yorum yapsın böle.. hadi dini geçtim vicdan da yok ayıbı da bilmiyolar terbiyesizler..
ay kendi dedrimle uğraşmaktan kdri görmemişim.. canım geçmiş olsun sınavı atlatmışsın
napcaksın şimdi tedavi düşünüyo musun tekrar
bizim bu kv ile tartışmalarımızdan önce nerdeyse her hafta sonu görüşüyoduk kvlerin evinde filan. şimdi iice azalttm tabi ayda bir kez fln görüşüyoruz o bişey değil de ben böyle sessiz kalınca kendimi kötü hissediyorum bi cevap vermek zorunda hissediyorum haklı olarak.. yüzyüze görüşünce okdar sıcak samimi ki inanamazsın iki yüzlü işte böyle arkadan iş çeviriyo.. eşim de tabi inanıyo erkeklere oynayan kadın tipi işte..çok mu yakın oturuyorsunuz ne sıklıkta görüşüyorsunuz bi de görüşmek zorundamısın ?
o kadar detay varki bende bi sürü şey sorguluyorum tabikide sperm dna sında sıkıntı olabilir incelenmiyoki illa 3-5 deneme yapcaz boyumuzun ölçüsünü alcaz sonra peşine düşülecek..ben ya herşeye bakılsın diyorum bu tüp öncesi ya da hiç bişi yapmadan kendi haline kaderine terk edeyim diyorum anneliğimi olursa olur...
du bakalım belkide iyi bi sonuç gelir sınav gerilimi ile olumsuz düşünüyor olabilir...
onun da saçları seyrek yıllardır denemediği ilaç kalmamış.. kafasında sarımsaklarla dolaşmış ben de böyle bi karikatür bulup paylaştımEki Görüntüle 761512
leke ayımızmı nee buuu:26:
hemende hesap yaptım kanama gelir coşarsa bana 12. gel gelince diyen hulusi hocaya randevu alıcam ayın 2 ağustos
cumaya..
bi baksın bakalım polipler bişiler varmıı..
galiba rahim daha iyi görünüyor ozaman yatağı kalınlığı polipi v.ss...:18:
ya bide mesela gidiosun dr a şuna bakılsın buna bakılsın dediğinde böle seni çok bilmiş görüolar gerek yok filan diolar.kaç kişi okudum pıhtı testi yapılmmaış ilk tüplerinde sonraki 3. tüplerinde filan bakılıp da öğrenilmiş pıhtı sorunu olunduğunu.hoş belki bana bile bakılmadı.başka bi operasyon geçirmiştim bi o zaman bakılmıştı pıhtı testi yapılmıştı eğer aynı şeyse bişey yoktu.çok mu yakın oturuyorsunuz ne sıklıkta görüşüyorsunuz bi de görüşmek zorundamısın ?
o kadar detay varki bende bi sürü şey sorguluyorum tabikide sperm dna sında sıkıntı olabilir incelenmiyoki illa 3-5 deneme yapcaz boyumuzun ölçüsünü alcaz sonra peşine düşülecek..ben ya herşeye bakılsın diyorum bu tüp öncesi ya da hiç bişi yapmadan kendi haline kaderine terk edeyim diyorum anneliğimi olursa olur...
du bakalım belkide iyi bi sonuç gelir sınav gerilimi ile olumsuz düşünüyor olabilir...
inşallah canım ...canımm inş. bizimde anne olma zamanımız gelmiştirde dhaa fazla bişiler öğrenmeyiz yaşamayız..
ilk tüpte bi ilaç bişi kullanmadım derdim bi sorunum yoktu..
ama 2.tüpte yemedğim hap iğne kalmadı iki hist. oldum çok polipim vardı çok zor başladım tedaviye...
mevlam daha fazla öğretmesin hiçbirimizee...
ne zaman kazandı bilmiyorum ama gittikçe zorlaştırdılar bence..
çok çalışılması gereken bi sınav değil gibi ama bol deneme çözmek lazım bilmiyorum emeğim oldu
sonuçta ramazanda daha zordu anca teravih sahur arası çaıştımm hayırlsı...
bizim bu kv ile tartışmalarımızdan önce nerdeyse her hafta sonu görüşüyoduk kvlerin evinde filan. şimdi iice azalttm tabi ayda bir kez fln görüşüyoruz o bişey değil de ben böyle sessiz kalınca kendimi kötü hissediyorum bi cevap vermek zorunda hissediyorum haklı olarak.. yüzyüze görüşünce okdar sıcak samimi ki inanamazsın iki yüzlü işte böyle arkadan iş çeviriyo.. eşim de tabi inanıyo erkeklere oynayan kadın tipi işte..
kız biliyolar da eşime toz kondurmuyolar ki benden kaynaklanıyomuş ben hastaymışım da ondan olmuyomuşayy aman deme deme öle boşverr kendi vicdanlarıyla bırak onları sen hiç takma duymamazlığa gel.ya da kocan cvplarını versin.bunlar senin bebenin tüp olduğunu bilmiolar mı?
ramazan geçsin baharlar uğurlu helir inşallah sonbaharda başlarsın sende bi çok kişi ramazanı beklio zaten..canımm ben seni gördüm ama seni deli edenlerede deli oldumm uleyyynnn...
biz kıymetliyiz göbüştekilerde öyle ...
nolursun üzülme sıkılma tamammı
ben hep düşünüyorumdaaa işte gitmiyorumm cesaretim yokk...
bi gdeyim çok oldu daktırımla görüşmedim napcaz sonrası sonra belli olucakk..
3.tüp olucak daha ileri kademe 5. gün emb. v.s. olur inş.
erkekler şüphesiz inanır cnm ..bizim bu kv ile tartışmalarımızdan önce nerdeyse her hafta sonu görüşüyoduk kvlerin evinde filan. şimdi iice azalttm tabi ayda bir kez fln görüşüyoruz o bişey değil de ben böyle sessiz kalınca kendimi kötü hissediyorum bi cevap vermek zorunda hissediyorum haklı olarak.. yüzyüze görüşünce okdar sıcak samimi ki inanamazsın iki yüzlü işte böyle arkadan iş çeviriyo.. eşim de tabi inanıyo erkeklere oynayan kadın tipi işte..
benimki bi tek su istedi..ben bişi yemiycemm canım istemiyorr zaten kanamam gelicek gibi..
kocişime tava böreği yapcam yufkaları ısladım olmuşlardırr
oooooo o zaaman ben uzun zamandır son moda adet oluyomuşumama ama ama senin ondan farkın olmalı bence böyle göndermeler yapma sen o edepsizliği ile kalsın bırak kendi haline...
ilk bakınca güldüm karikatüre ama yayınlama amacın onun sana yaptığın gibi canını acıtmak zayıf noktasından vurmak istemişsin sen uyma tatlım boşver..
bu arada trend lekeli regl
az kalmış başkent yollarına düşmene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?