günaydın
kızlar iki gündür işikinlikten patlayacağım...biri içimde balon şişirmiş gibi resmen..ohss mi diyorum ama 6 yumurtayla ohss olur mu? hemşireyi aradım, takip et dedi, ani kilo artışı nefes darlığı olursa gel dedi...belki yarın giderim...gece çok zor uyudum çünkü
geçmiş olsun canım umarım toparlanırsın bende oldum ohss ama benim dr um ertelemişti transferi çok zor biliyorumgünaydın
kızlar iki gündür işikinlikten patlayacağım...biri içimde balon şişirmiş gibi resmen..ohss mi diyorum ama 6 yumurtayla ohss olur mu? hemşireyi aradım, takip et dedi, ani kilo artışı nefes darlığı olursa gel dedi...belki yarın giderim...gece çok zor uyudum çünkü
günaydın
Gecmis olsun e2ile de alakalu bi durum kalan yumurta varsa.yumurtaliklarin asiri uyarilmasindan da olabiliyor.bana da olmustu bi oncekinde.iki uc gunde kuculduler bende rahat nefes almistim.yemek bile yiyemiyordum.kabiz olmamaya calcalis.canim.hulusi hocami arasaydin direk.:)
geçmiş olsun canım umarım toparlanırsın bende oldum ohss ama benim dr um ertelemişti transferi çok zor biliyorum
aaa evet c nm olabilirsin bak dikkat et yalniz soylede bi durum var ohss gebelik habercisidir ha:))
senin aklina gelmezse grlmesin ben.biliom.benim aklimq geldi:)))canım opu öncesi benim e2 400-500lerde falandı. zaten 6 yumurtam vardı ki....ama evet yemek bile yiyemiyorum. hocayı aramak istemedim de denizle konuştuk. bu gece de kötü olursam sabah gideceğim doktoracanım yumurta sayım az diye ohss şüphesi olmamıştı hiç. zaten opudan sonra da bişi yoktu. ctesi başadı, transferden 2 gün sonrayaa olmıyım ohss yaa, tıp literatürüne geçerim 6 yumurtayla ohss oldu diyeinşallah azalır. decapeptyl vurulmuştum acaba o mu yaptı diyorum :44::44: yarına geçmezse gideceğim kontrole. başka bir belirtim vs yok, kasık ağrısı ya da başka biş, o nedenle hiç gebelik aklıma gelmiyor
senin aklina gelmezse grlmesin ben.biliom.benim aklimq geldi:)))
günaydın
canım sıkılıyor
aslında 10 dan yukarı yumi sayısına sahip hatunların ohss riski olabilir bu direk e2 ile ilgili bişi.. şahsen ben ohss olmuş 4 gün hastanede yatmıl bi kimse olarak yazıyorum sana bende hikaye çokopu öncesi e2 gayet iyi aslında ben bu değişikliği gebeliğe yoruyorum şekerim haydi hayırlı olsun
bende eger tam batım da yani 27 temmuzda olursam erteliyoruz tedaviyi napalım canım er veya geç hayırlısı olsunkırmızılar leke şeklinde teşrif etmeye başladılar
eşime dedim napıcaz daktıra gideyim testler vs..yaptıralım o sürece girelimmi dedim ramazanda sorun olur hastane işi bu bu kadar bekledik bi dahaki adete başlayalım dedi yani bir ay sonra aktif olarak 4.tüpe doğru yol alıyorum...
aynennncanım sıkılıyor
kırmızılar leke şeklinde teşrif etmeye başladılar
eşime dedim napıcaz daktıra gideyim testler vs..yaptıralım o sürece girelimmi dedim ramazanda sorun olur hastane işi bu bu kadar bekledik bi dahaki adete başlayalım dedi yani bir ay sonra aktif olarak 4.tüpe doğru yol alıyorum...
kırmızılar leke şeklinde teşrif etmeye başladılar
benimde:97::97::97::97::97::97::97:
bende eger tam batım da yani 27 temmuzda olursam erteliyoruz tedaviyi napalım canım er veya geç hayırlısı olsun
aynennn
ayy heveslendirmeyin beni bacılarben de decapeptyle yordum fıstıkım ama bilemiyorum. benimki 3. gün embriyosuydu..şişkinliğim ctesi akşam başladı galiba, hemen 3 günde ne belirtisi olur ki... ama inşallah dediğin gibi olur
yağmurda yağıyo kızlar yağmurlu havalarıda hiç sevmiyorum tam depresyonluk bi hava benim için bugün zır zır ağlayasım var aklım karışık duygularım darmadağın kafam başka kalbim başka telden çalıyo oooof ooooooofffff
ramazanda zor olabilir eşin haklı...bir de araya bayram falan girecek, çalışmayacaklar bayramda da... gerçi testler için gidebilirdin de...acaba yine de bir arayıp doktoru sorsan mı ki? hulusi hocayla rüyandaki kucaklaşmandan sonra ona karar vermiştin galiba
yağmuru bana yolla bende Ankara nın güneşini göndereyim takas yapalım olurmu
yazdıklarının hepsini benimde yapasım var ev dağınık hiç bişi yapmadım öylece duruyorum yapasım yok kararsızım düşünüp duruyorum Allah hakkımızda hayırlı olanı versin..
rüyamda görünce hemen gidesim daktırı göresim geldiydi rüyanın etkisi geçti herhalde
bir ay sonraya atıyorum...düşündüm taşındım en güzeli bir dahaki adet ile başlamam..
gerçi iki bayram arası tedavi olmaz derler ama bilemiyorum
hadi hayırlı olsun bu sefer sonu bebekli olsun bitsin bu çilemiz
bende eylül gibi düşünüyodum ama şimdi acaba yıl sonuna kadar beklesemmi demeye başladım çok kararsızım kendimi hazır hissetmiyorum doktorlardan bıktım sıkıldım Allahım kendi hazinesinden verse bize diye dua ediyorum ama duam kabul olurmu onuda bilmiyorum
millet istemeden hamile kalıyo biz hamile kalmak için kırk takla atıyoruz bi arkadaşın hanımıda hamileymiş yeni öğrendim kazayla kaldım ayy hiç istemiyodum dedi sinirden çatladım inanki tabi bişey belli etmeden gülümsedim ama o an benim aklımdan geçenleri sen bana sor
kazara hamile kalmak ne kadar uzak bir cümle bize:26::26::26::26:
başkaları için ne kadar doğal oysaki...
daha yeni operasyondan çıktın hemen düşünme zaten eylül güzel bir zaman ve daha var bu ruh hali bugüne ait canım
daha neler neler düşünür kararlar alırız hiç belli olmaz...tedaviyi düşünme şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?