aaaa canımm 3 gün yataktan çıkmadın mı neden acaba..cicileriniz hayırlı olsun cnm güzel günler giysinler inşallah..peki nasıl aldınız herşeyden iki tane aynı aynı mı aldın:))ay ne güzel yaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın..Canlarim benim keyfim.yok demistim sag olun hepiniz ilgilenmissiniz ama ben yeni gordumNeden oldugunu bilmiyordum 3 gun yataktan cikmadim aksama kadar yattim. Sonra c.tesi gunu havuzlu hana gittik eminonune kizlarima bir suru ciciler aldik teyzeleri moralim duzeldi tabi ama bir yandan da inanamadim.agladim zirladim arada hepinize dua ettim. Bugunde ev bulduk tasinicaz aybasina kadar insallah hayirli olur.
kolay gelsin canım bu gün çok zordu benim için susuzlukla sıcakla birde adetim yakın sıkıntıları başladı hepsi üt üste gelince zorlandımbiraz
bugün iftardan sonra bi nokta kırmızılık gördüm banyo yaptım abdest aldım eğer yarın yine olur sa öle orucum gider mi?canımcım aynı durum bende de vardı bugün 4 gün oldu adet olmaya çalışıyorum gerginim vs... bi de oruç fena oluyorum..
Allah veriyor sabrını çok şükür...
aminn cccnm hepimizinn agzının tadınnı bozmasın tatsızlaradatatkatsın inş..benimzavallı kv kvlidesiyleyaşıyomuş hatta ounda kayınvdesi varmışevde.ikikaynana yani ikikayınbaabba ..çok çekmiş..o yüzdenkıyamıyor bize allahrazı olsun...
ccccnm vakit geçmek bilmiyor..evdeyimyatıyorum...ilkgün kimsebilmiyor du veteyzemde iftar vardıherkes aradı mecbur kaldık5 dak lık arabylayol gittimyata yata..sorada uzu oturumyemek yiyip kaçıp geldik.umarımbişe olmamıştır..ogüden beri evdeyimyatıyorum..yarında iğneye gidecem ...bilmiyorum..vekorkuyorumhayırlı haberler alacaz inş hepimiz bir gün umarımbenim ki bu kezdirbu aydır....
bugün iftardan sonra bi nokta kırmızılık gördüm banyo yaptım abdest aldım eğer yarın yine olur sa öle orucum gider mi?
hahahaayy kendimi nihat hatipoğlu sandım birden
sevgili din kardeşim bu sorunuza şöyle cevap vereyim bilmiyorum
anaam nolmuş sana ööle.. bi oku kendine canım..Canlarim benim keyfim.yok demistim sag olun hepiniz ilgilenmissiniz ama ben yeni gordumNeden oldugunu bilmiyordum 3 gun yataktan cikmadim aksama kadar yattim. Sonra c.tesi gunu havuzlu hana gittik eminonune kizlarima bir suru ciciler aldik teyzeleri moralim duzeldi tabi ama bir yandan da inanamadim.agladim zirladim arada hepinize dua ettim. Bugunde ev bulduk tasinicaz aybasina kadar insallah hayirli olur.
sen bu gece niyet et tut bakalım yarın leke gelirse bozarsınbugün iftardan sonra bi nokta kırmızılık gördüm banyo yaptım abdest aldım eğer yarın yine olur sa öle orucum gider mi?
emoş ,ozim sizler napıoyorsunuzzz??
Topik tenhaymış başka topik bulmak üzerine tehditler savuran kimselere sesleniyorumyaz gelince genel olarak kk tenhalaşıyor kışın herkesler evinde o zaman tabikide topik aktif oluyor örneğin ben topikten çıkmazken havalar ısınınca topike arada bir geliyorum işlerim oluyor kaç yıldır bırakıyormuyum ben tenha vs..diye nedir bu arkadaş tenha ise tenha napalım topiğin kapısına kilit vurup çıkalımmı yani
anaam nolmuş sana ööle.. bi oku kendine canım..
kafana bişey mi taktın üzüldün mü bilemiyorum ama başka işlerle uğraşıp kafanı dağıtmaya bak ben de öle takınca takıyorum..
sen bu gece niyet et tut bakalım yarın leke gelirse bozarsınby nihat hatipoğlu
walla ben nasıl insanların içindeyim bilmiyorum ya Allah bana güç versin daha yeni gördüğüm bişeyi sizzle paylaşıyorum.. bebeğimizin cinsiyetini öğrendiğimiz gün görümce gerizekalısının facebooktan paylaştığı karikatürü gönderiyorum.. ya sabır ben bunun intikamını almaz mıyım
Eki Görüntüle 761496
şimdi bu normal bişey mi ya ben abartmıyorum dimi bu kadar olmaz yani
kızım bırak ya bu cahilleri takma sen bi kerem cinsiyeti erkek belirliomuş cnm kız da olursa kardeşlerinin spremlerine laf etsinler.ayrıca kız da ne varmış ben kızım olsun çok istiyom valla..çocuğu zor bulmuşuz kızı erkeği mi ayırıolarmış bide Allahın gücüne gider beeeee...anaam nolmuş sana ööle.. bi oku kendine canım..
kafana bişey mi taktın üzüldün mü bilemiyorum ama başka işlerle uğraşıp kafanı dağıtmaya bak ben de öle takınca takıyorum..
sen bu gece niyet et tut bakalım yarın leke gelirse bozarsınby nihat hatipoğlu
walla ben nasıl insanların içindeyim bilmiyorum ya Allah bana güç versin daha yeni gördüğüm bişeyi sizzle paylaşıyorum.. bebeğimizin cinsiyetini öğrendiğimiz gün görümce gerizekalısının facebooktan paylaştığı karikatürü gönderiyorum.. ya sabır ben bunun intikamını almaz mıyım
Eki Görüntüle 761496
şimdi bu normal bişey mi ya ben abartmıyorum dimi bu kadar olmaz yani
pc nin başında mı uyumaya çalışıyosun canım koç yatağa tıpışla bakim:))ben napim cnm kv gilde yemekteydik öle eve geldik oturuyorum.neyse evi bulmuşsunuz en azından cnm belirsizlik de kötü oluyo.Napim tatlim yoruldum bugun ev davasindan gec geldik ayaklarim.davul gibi uyumaya calisiyorum :) Sen napiyosun?
sohbet ediyoruz canımmmmm sen napıosunn??hoşgeldn..napıyosunuzzz
hahahaalemsin mimetttttttt dur bakim bi durum olursa araştırmalara gireriz
canım başka topik bulalım derken geceleri kimse yokken vakit geçirmeyeydi yoksa bırakırmıyızzzz hiçççççç
sohbet ediyoruz canımmmmm sen napıosunn??hoşgeldn..
Topik tenhaymış başka topik bulmak üzerine tehditler savuran kimselere sesleniyorumyaz gelince genel olarak kk tenhalaşıyor kışın herkesler evinde o zaman tabikide topik aktif oluyor örneğin ben topikten çıkmazken havalar ısınınca topike arada bir geliyorum işlerim oluyor kaç yıldır bırakıyormuyum ben tenha vs..diye nedir bu arkadaş tenha ise tenha napalım topiğin kapısına kilit vurup çıkalımmı yani
Gülden napcam ben bu insanlarla ya
aynen saçma sapan oluyoruz yaa adet olunca hemen üniveristeden randevu alığ testlerimi yaptırıcam.bi de cnm dün sperm dna sı diye bişe okudum .dna da bozukluk varsa yumurta döllenip 4 5 gün yaşayıp ölüyormuş cnm.bi ürolog tedavisini yapıomuş ve de çok pahalı ilaçları varmış.acaba bizim spremlerde ondan mı var.(bizim derken kocamdan bahsediyom)bende de sanki kahve bi leke geldi yarın böyle olursa napıcam diyorum hayret bişi adam gibi gelecekse gelse saçma sapan adet oluyoruz artık...
iyi tamam bul
asıl sen napıyonuz sınavın nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?