ya bide mesela gidiosun dr a şuna bakılsın buna bakılsın dediğinde böle seni çok bilmiş görüolar gerek yok filan diolar.kaç kişi okudum pıhtı testi yapılmmaış ilk tüplerinde sonraki 3. tüplerinde filan bakılıp da öğrenilmiş pıhtı sorunu olunduğunu.hoş belki bana bile bakılmadı.başka bi operasyon geçirmiştim bi o zaman bakılmıştı pıhtı testi yapılmıştı eğer aynı şeyse bişey yoktu.
inşallah canım ...
sınavı 2006 da kazanmıştı cnm dediğin gibi belki o zaman daha kolaydı ya da kız zekiydi:)hakkında hayırlıysa kazanırsın inşallah ..olmazsa açıköğretimden devam da edebilirisn.
cnm takma demek kolay takmamak çok zor biliorum ama laftan anlamıolarsa napıcan boşver ayda bir gidiomuşsun zaten gittiğinde de kocanın yanından ayrılma otur gel evine.face den de silme imkanın varsa sil silemezsen de yeni bi face aç onların hiçbirini ekleme yeni facesinde aktif ol.kız biliyolar da eşime toz kondurmuyolar ki benden kaynaklanıyomuş ben hastaymışım da ondan olmuyomuşhalbuki ikimizde de problem var bunu da biliyolar.. bende iki tane çikolata kisti var ama adetlerim düzenli oluyo çok şükür 28 günde bir hiç sekmez yani.. ben lucrin depot vurulup 40 gün adetmin kesilmesi gekirken 20. günde adet olmuştum bunlar yüzünden yine.. beni çok sinirlendirmişlerdi yine böyle.. Allah benzetmesin.. sizin yüzünüzden tedaviye başlayamadım diyince senin zaten adetlerin düzensizdi sen hastasın dediler bana Allah ıslah etsin zavallısınız dedim ne diyim..
ramazan geçsin baharlar uğurlu helir inşallah sonbaharda başlarsın sende bi çok kişi ramazanı beklio zaten..
bana dua edin şu insanlar benle uğraşmasın bıktım walla
erkekler şüphesiz inanır cnm ..
benimki bi tek su istedi..
oooooo o zaaman ben uzun zamandır son moda adet oluyomuşum
hıı evet doğru düşüğe sebep oluyo cnm işte o da bi kayıp aman ne bilim işte onun için elimden gelen her testi yaptırıp öle gitmek istioyom doktora.aynen öyle gebelik kayıpları varki çok basit önlemler alınsa kayıplar yaşanmayacak sorun olmayacak...
pıhtı testi kesinlikle yapılmalı pıhtılaşma sorunu gebe kalmaya engel değil aslında gebelik oluştuktan sonra düşüğe sebep oluyor..
negatifler ağzıma tükürmeden önce hep out tumevet modanın sıkı takipçisisin ikoncanım benim
doğru söylüyosun canım ama bu ilk değil bundan önce de face ten bu tarz şeyler paylaştı. benimle ilgili bi gönderme yapmış olsaydı yine sinirlenirdim biliyorum kendimi gülüp geçemezdim cevap verirmiydim bilmiyorum daha önce vermedim ama konu bebek olunca tırnaklarımı çıkardım.. kızımın alay konusu edilmesi hiç hoş değil.. bişekilde tepkimi belli etmem lazım bide buna alışmasınyerden göğe haklısın canımcım bende buna benzer şeylerden dolayı cevap vermezsem altta kalmış gibi hissediyorum kendimi ve bi şekilde yapıyorum yapacağımı ama doğru olan bizim yaptıklarımız değil edepsizden bir farkımız olmalı bırakalım onlar zafer kazanmış saysınlar laf soktum deyip kendilerini tatmin etsinler geçici zaferlerle uğraşırlarken biz bu oyunlara gelip günaha girmeyelim yaptıkları pisliklere günaha ortak olmayalım...
negatifler ağzıma tükürmeden önce hep out tumşimdi ise in 'im
doğru söylüyosun canım ama bu ilk değil bundan önce de face ten bu tarz şeyler paylaştı. benimle ilgili bi gönderme yapmış olsaydı yine sinirlenirdim biliyorum kendimi gülüp geçemezdim cevap verirmiydim bilmiyorum daha önce vermedim ama konu bebek olunca tırnaklarımı çıkardım.. kızımın alay konusu edilmesi hiç hoş değil.. bişekilde tepkimi belli etmem lazım bide buna alışmasın
kizlar bizim ezana az kaldi kalkim bisiler hazurliim optum siziii
kızlar iyi geceler topiginizi okudum allahım isteyen herkese cifter cifter evlat versin
benim sizden ögrenmek istedigim bir konu var
sorun benimle alakalı degil çok şükür allahıma benim 2 tane yavrum var
ben komsum için yazıyorum sizlere
mehtap( yani komsum) 36 yasında 7 yıllık evli cocugu yok 3 kere tüp bebek yaptırdi tutmadı hiç biri 2 kerede catlatma 2 kerede aşılama yaptırdı ondada - sonuc aldı
tüp bebeklerde adeti 3 4 gün gecmişti sonra adet oldu ve ben dşük yaptım dedi öyle bir sey var ?
kizlar bizim ezana az kaldi kalkim bisiler hazurliim optum siziii
canımcım aynı durum bende de vardı bugün 4 gün oldu adet olmaya çalışıyorum gerginim vs... Bi de oruç fena oluyorum..
Allah veriyor sabrını çok şükür...
Bende diyorum bugün kulaklarım çokk çınladı megersem rkmdan ne dedikodular dönüyormusda haberim yok şekerlerim siz vary sizz çokk betersiniz tızımm ramazanın 12 günü bugün 4 gün misfir agırladım 5 gün dışrda veiftr dvertlerindeydim diger günler kocişle yedik çok şükürdeeee benim yemeklerimiz sizlermi yapyorsunuz benim misafirlerimi sizlermii agırlıyorsunuz heeesiz gelinde beni bi görün pire yanımd halt etmiş 10 prmagımda 10 marifet canım kendimi mett etmeme gerek yok Valla çevremden söylenenleri söylüyorum sizlere tızlarrrr hımmm sizler gibi hünerlerimi burada degil evimde msamda sergiliyorum canlarımm,ben bi karadeniz hatunu olrak ,karalahanadan tut ,yufkdan tut,su böregi açmışş bir hatunumm kızlarr bu hımmm anladınızmıı İNŞALLAH bi çocugum eksik oda oldunmu tm olucak canlarrıımm şak bi yna çok güldürdünüz Rabbimde sizleri güldürür İNŞLLAHH görücegimiz son tüplerimiz olurda bebişler kene gibi yapısır bırkmazlar bizleri
Güldenimmm İNŞ canımm bende Hulusi hocaya gitmeye karar verdim İNŞALLAH hakkımda hayırlısı olur canımm henüz kendisiyle görüşme imkanım olmadı sekreter gizem hn görüştüm henüz dönmediler bana sanırım yogunlar pazartesi tekrar arayıp rndevu ayarlamayı düşünüyorum eşimle yaa bayram öncesi ya bayram sonraki günübirlik uçakla gelip dönmeyi düşünüyoruzz İNŞALLAH tanışm imkanımızda olur canımmm zatennn turkuazlada belki tedavilerimiz denk gelme durumuda olur inşşş hepimizinki aynı zamana gelirde hepimiz ikiz ikiz dogururz İNŞALLAHH AMİNNNNN
günaydııııınnnnnnnnnnnn canıııııımmmmmmmmmGünaydın kızlar herkese sağlıklı ve mutlu, güzell haberlerle dolu bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?