Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen öyle gebelik kayıpları varki çok basit önlemler alınsa kayıplar yaşanmayacak sorun olmayacak...
pıhtı testi kesinlikle yapılmalı pıhtılaşma sorunu gebe kalmaya engel değil aslında gebelik oluştuktan sonra düşüğe sebep oluyor..

Son düzenleme:
cnm takma demek kolay takmamak çok zor biliorum ama laftan anlamıolarsa napıcan boşver ayda bir gidiomuşsun zaten gittiğinde de kocanın yanından ayrılma otur gel evine.face den de silme imkanın varsa sil silemezsen de yeni bi face aç onların hiçbirini ekleme yeni facesinde aktif ol.

hıı evet doğru düşüğe sebep oluyo cnm işte o da bi kayıp aman ne bilim işte onun için elimden gelen her testi yaptırıp öle gitmek istioyom doktora.

doğru söylüyosun canım ama bu ilk değil bundan önce de face ten bu tarz şeyler paylaştı. benimle ilgili bi gönderme yapmış olsaydı yine sinirlenirdim biliyorum kendimi gülüp geçemezdim cevap verirmiydim bilmiyorum daha önce vermedim ama konu bebek olunca tırnaklarımı çıkardım.. kızımın alay konusu edilmesi hiç hoş değil.. bişekilde tepkimi belli etmem lazım bide buna alışmasın

negatifler ağzıma tükürmeden önce hep out tumşimdi ise in 'im

Aynı durumdayız şekerim ne zaman yumileri dışardan dürttük hormonlarla o zamandan beri normal değilim ben taaaa 2009 senesinden beri ilk aşılama zamablarım hey gidi günler heeyyyelde var eksi sıfır

doğru diyosun söz konusu arık bebek herkes haddini bilecek üzerinden espri gönderme laf sokma gibi işlere kimse giremez cürret edemez eden olursada ona göre muamele olur tabiki ama sen yinede abartma:13::13::13:

kızlar iyi geceler topiginizi okudum allahım isteyen herkese cifter cifter evlat versin
benim sizden ögrenmek istedigim bir konu var
sorun benimle alakalı degil çok şükür allahıma benim 2 tane yavrum var
ben komsum için yazıyorum sizlere
mehtap( yani komsum) 36 yasında 7 yıllık evli cocugu yok 3 kere tüp bebek yaptırdi tutmadı hiç biri 2 kerede catlatma 2 kerede aşılama yaptırdı ondada - sonuc aldı
tüp bebeklerde adeti 3 4 gün gecmişti sonra adet oldu ve ben dşük yaptım dedi öyle bir sey var ?

tüp bebekte adeti 3-4 gün geçti ve düşük oldu dedi bunu diyebilmesi için verilen test gününde kan değerinin pozitif yani gebelik olduğunu gösteren bir değerinin olması lazım testte negatif alıp adet olunca düşük yapmış olmaz.embriyo transferi yapılıyor tutunma gerçekleşmedi diye düşük yaptımda denemez...gebelik varsa o zaman düşük sayılır...kanda baktırmıştır mutlaka sonucu ne çıkmış biliyormusun zeynepcim....

canımcım aynı durum bende de vardı bugün 4 gün oldu adet olmaya çalışıyorum gerginim vs... Bi de oruç fena oluyorum..
Allah veriyor sabrını çok şükür...

evet canım veriyor sabrını rabbim çok şükürr

topiğimizin güzel hatunları günaydıınn....
nasılsınız iyimisiniz bakalım..
herkese hayırlı bir hafta diliyorum

ayy yakalandıkkk
o kadarda mehtap duymasın demiştikk...
kim söyledi bakiim sana kiiimmmmm

canım yaa lafımız saka muhabbet valla cok eğlendik güldük..tabikisi gezeceksin sekerim işte bizi çok cagıran yok diye kıskanıyoz seni ondan öyle yapıyoz bizz

günaydın

kızlar iki gündür işikinlikten patlayacağım...biri içimde balon şişirmiş gibi resmen..ohss mi diyorum ama 6 yumurtayla ohss olur mu? hemşireyi aradım, takip et dedi, ani kilo artışı nefes darlığı olursa gel dedi...belki yarın giderim...gece çok zor uyudum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…