Tüp Bebek Günlüğümüz !

anam anam.. bir de onun da 3. gün embriyosuydu de ben yarından tezi yok beşik bakmaya başlıyım

hadi inşallah o zaman

hayırlısı olsun o zaman... kız bereketli aylar onlar, asıl o zaman olur tedavi

evet canım bu operasyon ve sonrasındaki adetle yaşadıklarım beni çok kötü etkiledi sağlık herşeyden önemliymiş bi kez daha anladım çocuk bile artık ikinci planda benimde gözümde

aynen saracım maalesef zamanla öyle şeyler yaşıyoruzki oluruna bırakasım geliyor nasipte varsa olur diyorum hiç bişey yapmayım diyorum 2 aşılama 3 tüp denemesi yapmışım öncesinde yumurta takipleri ve çatlatma iğnesi ile denemeler derken az da çaba harcamamışım olsa olurdu deyip hiç bişey yapasım gelmiyor her defasında daha kötüye gidiyor sağlığım bunu anlamak hiçte zor değil...

Slm kızlar yine kimsecikler kalmamış burda bizde bugün doktordan geldik bebişim bugün 26+2 haftalık ve 958 gr çıktı ama boyu aynı uzamamış 33 cm bide renkli 4 boyutlu ultrason çekildim daha güzel gördüm bebişimi gerçi bizi biraz uğraştırdı poz vermedi gittim çikolata yedim tekrar girdim eh biraz gösterdi yüzünü bakalım bebişimi beğencekmisiniz

Eklentiler

• $image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 28
nasibe bak ikimizde aynı anda olduk ve eşlerle konuşmuşuz..
napcaz gdiecez tedaviye mecbur...
en doğrusu canım ben biliyosun doktor işine ramazanda başlkadım ilk histreskopim bayram öncesine denk geldi sonra hoca bayram tatilinde olmadı v.s.
tabi benim yurt dışınd aolmasından bişiler kasıma kaldı ozaman ama oruçken zor git gel sadece bi görüşme olsa neysede..
hayırlsıı olsun..
benim kocamda canımı sıktı ben ank.dan önce bi gitsekmi istanbula bu hafta dedim ...
tirp yaptı annesigil derken ben çıkıp gidip ank.d abaşkente başlamışımda bilmem nee..
tersinden uyanmıştı herhalde tek bildiğim keşke bende eşim gibi artık bıraktım diyebilsem olmuyor vazgeçemiyorum
canım sıkılıyor

benimde:97::97::97::97::97::97::97:
benimdeeee
saracım canımmm biliirm o anda neler düşündün yandı içinn...eşimin bölümden arkdaşlarının eşlerinden 3de hamileydi 2.leri doğuruyorlar . biride bugün doğum yaptı biyandan adet oldum böyle herzaman üzülmüyorum
ama tedavi zamanlarım yaklaşınc abelki kendiliğinden olur umudum doktor yollarına düşmem umudum olunca...
hiç gidesim yok sevaptır hasta ziyareti ama belki yarın giderimmm

aynıyımmmmmmmmmmmmmrabbim seninde içini ferahlatsınnn

Son düzenleme:

cnm ben tüm gü burdayım sıkılanla sohbet ederim yeterki istesin

cnm nasıl oldun..düzeldimi espirili hatun bende de arada agrı oluyor ama adet olacakmışım gibi.iğnemizide vuruduk geldikdra ama hala yatacan dedi...

İnşallah canımm Rabbim bu mübarek günlerde gönlünden geçenleri nasip eder İNŞALLAH şimdiden hayırlı olsun tatlım bende bugün hulusi hoca,yı aradım adetin 2.günü fsh yaptır dedi eylül gibi istanbul belki gelme durumum vr dedi bakucaz ona göre canım fsh sonrası konuscaz ona göre gelmesse biz eşimle gelicez İNŞLLAH tatlımmm

aslında ben yaşadım ama çabuk bitti işte...daha kendimizce korunurken taze evliydik yanii...
7.5 yıldırda bidaha nasip olmadıı ((

rabbim bizlerede yaşatsın ilkler tedaviyle olsunda 2.bebelerimiz olsun bize öyle diyelimm inşaallahhh

Son düzenleme:

Ahhh tatlımmm ahhh bende yaşadım 8 ay o güzel duyguyu ama şimdi nasip olmadı henüz İNŞALLAH bir dahaki sefere hepimize nasip olurr

Selam canlarımm bugün hala olacagımı ögrendim ilkkez hala olucam Allah nasip ederse agbim 5 ay önce evlenmişti sabah gelin geldi vee 2 kere test yaptı hamiş oldugu orty çıkmıss çok mutluyum drısı hepimizin başına inşş

Kızlar bugün Hulusu dr radım ve adetin 2 .günü fsh tahlillerimi yapıp tekrar görüşcez ona göre rndevu ayarlıcagızz Rabbim hepimizin yolunu açık eder İNŞALLAHHH AMİNNNN

güldencim dr agittimbugün hemçikolata götürdümhemde iğne mivurdurmaya gittim..eni görünce başladı yatak yokmuboş yatak yatırın bunu oturmasın..kalkma yat dedim ya dedi... az kaldı inş yaa bu gün dr uma göre 7 hemşireme göre oda benimgibi sayıyo 8.günüm...off yaaa...arada karnım agrıyo..adet agrısı gibi hissettiryor...korkuyorum...drumayalvardım hadi yapalım test diye kabuletmedi.... kafam allak bullak... bir heme yapayımdiyorum ögreneyim snucu bazende boşveryapmayayım 5 gün daha hamişgibi hissedip davramaya devam edeyim...kızlarr peki allah korusun eger işler istedgim gibi gitmez negatif çıkarsa hemen tekrar tedaviye başlıyabilirmiyim yoksa ara verdirecekmi?

gözün aydın cnm mevlamkucagınada almayı nasip etsin anne babasına ve sizlere bagışlasın bizlerede anneliği yaşatsın inş

maşallah annesi çok güzel.:):)darısıbizlere inş

cnm nasıl oldun..düzeldimi espirili hatun bende de arada agrı oluyor ama adet olacakmışım gibi.iğnemizide vuruduk geldikdra ama hala yatacan dedi...

canım biraz azaldı ama geçmedi. akşam yemeği yedim şimdi yine davul oldum doktor yat dese de yatamam, yatınca nefes alamıyorum adet ağrıları iyidir derler canım, bence canını hiiiç sıkma... bende de o ağrılardan ya da kasık batmalarından hiç yok :44::44: hayırlısı bakalım

senin doktorunu okudukça ben kendimden şüphe ediyorum, bugün işten geldim yemek yaptım, ama sağolsun sofrayı eşim topladı ve bulaşıkları kaldırdı... ne kadar fark ediyor doktorun yaklaşımları.. bence de tut kendini, azıcık daha sabret, en azından transfer günün hariç 10 gün olsun bir canım..

bu arada bana doktorum negatif olursa 2 ay içinde başlayalım dedi, ilaçların etkisi vücuttan gitmeden yararlanalım dedi mesela. benim dondurulmuşum da yok çünkü. ama tabi hemen 2 ay sonra ben müsait olamayacağım o ayrı... inşallah tutar da bunları düşünmeyiz kuzum

kızlar şey nasıl desem kuşumda kaşıntı var ya çok degil ama var nedendir acaba mikropmu kaptım ne yapsam acaba.trasferden sonra benim gibi olan oldumu hiç ne yaptınız nasıl geçer.

sen bence artık bir görün druna şu şişlik için..bende de değişik agrı ya araara vuruyo kaçıyor kaçamak oyuyor...benim drum değişik illede dinlen yat dedi hemşirem gelene kadar yatak bulsa hemen yatıracaktı ..bilmiyorum yabende birsorun var ya da drumstrese sokuyor beni:)
bana bişe demedi çünkü ben hiç sormadım.olmazsa hemen başlamak isterim elki şuanda böle hisediyorum ama öyle..okul başladıgında dinlenemem..korkuyorum..inş olur hepimizi ya

oyy kuzum seni yaratana kurbannnnn:))

cnm en az iki az ara veriosun sonra başlaya bilosun fakat iki ayda öle adetin filan düzelmio.Allahım inşallah gerek etmez..

kızlar şey nasıl desem kuşumda kaşıntı var ya çok degil ama var nedendir acaba mikropmu kaptım ne yapsam acaba.trasferden sonra benim gibi olan oldumu hiç ne yaptınız nasıl geçer.
bilemiorum ki cnm mantar mı ettin kız yoksa..

kızımmmmmmmm olmusuzu niye düşünüyosunuz gelip saçınızı başınızı yolucam haaaaa transferde filan dinlemem bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…