evrene ben hamileyim enerjisi yolla hamile gibi davran sonuçta içerde embriyolar var...
3.günde yaşadıkların gereği gebelik olabilir diyorum ben ohss illa çok yumiden olmaz gebelik oluşuyorsa o da ohss yapabilir benkayra arkadaşımızda senin gibi oldu hulusinin hastası o da e2 si normaldi fazla yumide toplanmadı ama ohss oldu bi kaç gün çekti sonuç ikiz kızlara gebehikayeniz çok benziyo sonunuz benzesin inşallah
rüyamda görünce hemen gidesim daktırı göresim geldiydi rüyanın etkisi geçti herhalde
bir ay sonraya atıyorum...düşündüm taşındım en güzeli bir dahaki adet ile başlamam..
gerçi iki bayram arası tedavi olmaz derler ama bilemiyorum
evet canım bu operasyon ve sonrasındaki adetle yaşadıklarım beni çok kötü etkiledi sağlık herşeyden önemliymiş bi kez daha anladım çocuk bile artık ikinci planda benimde gözümde
nasibe bak ikimizde aynı anda olduk ve eşlerle konuşmuşuz..kırmızılar leke şeklinde teşrif etmeye başladılar
eşime dedim napıcaz daktıra gideyim testler vs..yaptıralım o sürece girelimmi dedim ramazanda sorun olur hastane işi bu bu kadar bekledik bi dahaki adete başlayalım dedi yani bir ay sonra aktif olarak 4.tüpe doğru yol alıyorum...
canım sıkılıyor
benimdeeeebenimde:97::97::97::97::97::97::97:
saracım canımmm biliirm o anda neler düşündün yandı içinn...eşimin bölümden arkdaşlarının eşlerinden 3de hamileydi 2.leri doğuruyorlar . biride bugün doğum yaptı biyandan adet oldum böyle herzaman üzülmüyorumhadi hayırlı olsun bu sefer sonu bebekli olsun bitsin bu çilemiz
bende eylül gibi düşünüyodum ama şimdi acaba yıl sonuna kadar beklesemmi demeye başladım çok kararsızım kendimi hazır hissetmiyorum doktorlardan bıktım sıkıldım Allahım kendi hazinesinden verse bize diye dua ediyorum ama duam kabul olurmu onuda bilmiyorum
millet istemeden hamile kalıyo biz hamile kalmak için kırk takla atıyoruz bi arkadaşın hanımıda hamileymiş yeni öğrendim kazayla kaldım ayy hiç istemiyodum dedi sinirden çatladım inanki tabi bişey belli etmeden gülümsedim ama o an benim aklımdan geçenleri sen bana sor
yağmurda yağıyo kızlar yağmurlu havalarıda hiç sevmiyorum tam depresyonluk bi hava benim için bugün zır zır ağlayasım var aklım karışık duygularım darmadağın kafam başka kalbim başka telden çalıyo oooof ooooooofffff
Topik tenhaymış başka topik bulmak üzerine tehditler savuran kimselere sesleniyorumyaz gelince genel olarak kk tenhalaşıyor kışın herkesler evinde o zaman tabikide topik aktif oluyor örneğin ben topikten çıkmazken havalar ısınınca topike arada bir geliyorum işlerim oluyor kaç yıldır bırakıyormuyum ben tenha vs..diye nedir bu arkadaş tenha ise tenha napalım topiğin kapısına kilit vurup çıkalımmı yani
günaydın
kızlar iki gündür işikinlikten patlayacağım...biri içimde balon şişirmiş gibi resmen..ohss mi diyorum ama 6 yumurtayla ohss olur mu? hemşireyi aradım, takip et dedi, ani kilo artışı nefes darlığı olursa gel dedi...belki yarın giderim...gece çok zor uyudum çünkü
canım opu öncesi benim e2 400-500lerde falandı. zaten 6 yumurtam vardı ki....ama evet yemek bile yiyemiyorum. hocayı aramak istemedim de denizle konuştuk. bu gece de kötü olursam sabah gideceğim doktora
canım yumurta sayım az diye ohss şüphesi olmamıştı hiç. zaten opudan sonra da bişi yoktu. ctesi başadı, transferden 2 gün sonra
yaa olmıyım ohss yaa, tıp literatürüne geçerim 6 yumurtayla ohss oldu diyeinşallah azalır. decapeptyl vurulmuştum acaba o mu yaptı diyorum :44::44: yarına geçmezse gideceğim kontrole. başka bir belirtim vs yok, kasık ağrısı ya da başka biş, o nedenle hiç gebelik aklıma gelmiyor
kırmızılar leke şeklinde teşrif etmeye başladılar
eşime dedim napıcaz daktıra gideyim testler vs..yaptıralım o sürece girelimmi dedim ramazanda sorun olur hastane işi bu bu kadar bekledik bi dahaki adete başlayalım dedi yani bir ay sonra aktif olarak 4.tüpe doğru yol alıyorum...
kazara hamile kalmak ne kadar uzak bir cümle bize:26::26::26::26:
başkaları için ne kadar doğal oysaki...
daha yeni operasyondan çıktın hemen düşünme zaten eylül güzel bir zaman ve daha var bu ruh hali bugüne ait canım
daha neler neler düşünür kararlar alırız hiç belli olmaz...tedaviyi düşünme şimdi...
aslında ben yaşadım ama çabuk bitti işte...daha kendimizce korunurken taze evliydik yanii...
7.5 yıldırda bidaha nasip olmadıı((
rabbim bizlerede yaşatsın ilkler tedaviyle olsunda 2.bebelerimiz olsun bize öyle diyelimm inşaallahhh
kv den çekmiş ondan sende çekme diye hassas belliki ve doğal olanı bu tabiki benimkide çekmiş cidden ama maşallah fırsat versem çektiklerini banada çektirir
sürekli yatarak geçirmen iyi değil kan dolaşımı şart şekerim abartmamak şartıyla işlerini yap dışarıya çık Allahın izniyle hiç birşey olmaz...
gözün aydın cnm mevlamkucagınada almayı nasip etsin anne babasına ve sizlere bagışlasın bizlerede anneliği yaşatsın inşSelam canlarımm bugün hala olacagımı ögrendim ilkkez hala olucam Allah nasip ederse agbim 5 ay önce evlenmişti sabah gelin geldi vee 2 kere test yaptı hamiş oldugu orty çıkmıss çok mutluyum drısı hepimizin başına inşş
Kızlar bugün Hulusu dr radım ve adetin 2 .günü fsh tahlillerimi yapıp tekrar görüşcez ona göre rndevu ayarlıcagızz Rabbim hepimizin yolunu açık eder İNŞALLAHHH AMİNNNN
Slm kızlar yine kimsecikler kalmamış burda bizde bugün doktordan geldik bebişim bugün 26+2 haftalık ve 958 gr çıktı ama boyu aynı uzamamış 33 cm bide renkli 4 boyutlu ultrason çekildim daha güzel gördüm bebişimi gerçi bizi biraz uğraştırdı poz vermedi gittim çikolata yedim tekrar girdim eh biraz gösterdi yüzünü bakalım bebişimi beğencekmisiniz
gözün aydın cnm mevlamkucagınada almayı nasip etsin anne babasına ve sizlere bagışlasın bizlerede anneliği yaşatsın inş
maşallah annesi çok güzel.:):)darısıbizlere inş
cnm nasıl oldun..düzeldimi espirili hatunbende de arada agrı oluyor ama adet olacakmışım gibi.iğnemizide vuruduk geldikdra ama hala yatacan dedi...
güldencim dr agittimbugün hemçikolata götürdümhemde iğne mivurdurmaya gittim..eni görünce başladı yatak yokmuboş yatak yatırın bunu oturmasın..kalkma yat dedim ya dedi...az kaldı inş yaa bu gün dr uma göre 7 hemşireme göre oda benimgibi sayıyo 8.günüm...off yaaa...arada karnım agrıyo..adet agrısı gibi hissettiryor...korkuyorum...drumayalvardım hadi yapalım test diye kabuletmedi.... kafam allak bullak... bir heme yapayımdiyorum ögreneyim snucu bazende boşveryapmayayım 5 gün daha hamişgibi hissedip davramaya devam edeyim...kızlarr peki allah korusun eger işler istedgim gibi gitmez negatif çıkarsa hemen tekrar tedaviye başlıyabilirmiyim yoksa ara verdirecekmi?
gözün aydın cnm mevlamkucagınada almayı nasip etsin anne babasına ve sizlere bagışlasın bizlerede anneliği yaşatsın inş
maşallah annesi çok güzel.:):)darısıbizlere inş
canım biraz azaldı ama geçmedi. akşam yemeği yedim şimdi yine davul oldumdoktor yat dese de yatamam, yatınca nefes alamıyorum adet ağrıları iyidir derler canım, bence canını hiiiç sıkma... bende de o ağrılardan ya da kasık batmalarından hiç yok :44::44: hayırlısı bakalım
senin doktorunu okudukça ben kendimden şüphe ediyorum, bugün işten geldim yemek yaptım, ama sağolsun sofrayı eşim topladı ve bulaşıkları kaldırdı... ne kadar fark ediyor doktorun yaklaşımları.. bence de tut kendini, azıcık daha sabret, en azından transfer günün hariç 10 gün olsun bir canım..
bu arada bana doktorum negatif olursa 2 ay içinde başlayalım dedi, ilaçların etkisi vücuttan gitmeden yararlanalım dedi mesela. benim dondurulmuşum da yok çünkü. ama tabi hemen 2 ay sonra ben müsait olamayacağım o ayrı... inşallah tutar da bunları düşünmeyiz kuzum
oyy kuzum seni yaratana kurbannnnn:))Slm kızlar yine kimsecikler kalmamış burda bizde bugün doktordan geldik bebişim bugün 26+2 haftalık ve 958 gr çıktı ama boyu aynı uzamamış 33 cm bide renkli 4 boyutlu ultrason çekildim daha güzel gördüm bebişimi gerçi bizi biraz uğraştırdı poz vermedi gittim çikolata yedim tekrar girdim eh biraz gösterdi yüzünü bakalım bebişimi beğencekmisiniz
cnm en az iki az ara veriosun sonra başlaya bilosun fakat iki ayda öle adetin filan düzelmio.Allahım inşallah gerek etmez..güldencim dr agittimbugün hemçikolata götürdümhemde iğne mivurdurmaya gittim..eni görünce başladı yatak yokmuboş yatak yatırın bunu oturmasın..kalkma yat dedim ya dedi...az kaldı inş yaa bu gün dr uma göre 7 hemşireme göre oda benimgibi sayıyo 8.günüm...off yaaa...arada karnım agrıyo..adet agrısı gibi hissettiryor...korkuyorum...drumayalvardım hadi yapalım test diye kabuletmedi.... kafam allak bullak... bir heme yapayımdiyorum ögreneyim snucu bazende boşveryapmayayım 5 gün daha hamişgibi hissedip davramaya devam edeyim...kızlarr peki allah korusun eger işler istedgim gibi gitmez negatif çıkarsa hemen tekrar tedaviye başlıyabilirmiyim yoksa ara verdirecekmi?
bilemiorum ki cnm mantar mı ettin kız yoksa..kızlar şey nasıl desem kuşumda kaşıntı var ya çok degil ama var nedendir acaba mikropmu kaptım ne yapsam acaba.trasferden sonra benim gibi olan oldumu hiç ne yaptınız nasıl geçer.
kızımmmmmmmm olmusuzu niye düşünüyosunuz gelip saçınızı başınızı yolucam haaaaa transferde filan dinlemem bakkkksen bence artık bir görün druna şu şişlik için..bende de değişik agrı ya araara vuruyo kaçıyor kaçamak oyuyor...benim drum değişik illede dinlen yat dedi hemşirem gelene kadar yatak bulsa hemen yatıracaktı ..bilmiyorum yabende birsorun var ya da drumstrese sokuyor beni:)
bana bişe demedi çünkü ben hiç sormadım.olmazsa hemen başlamak isterim elki şuanda böle hisediyorum ama öyle..okul başladıgında dinlenemem..korkuyorum..inş olur hepimizi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?