Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın

ben ve şiş göbeğim geldik yine transferin 5. günündeyim, hay gayret 1 hafta kaldı

kizlarrr gunaydinn ... dun lekelenmem basladiydi bugun cok sukur ilac icmeden.zamaninda adet oldum.yine oyle 15 gun gecikseydi dr. a gidiciydim..
eee sizden ne var ne yok...

kizlarrr gunaydinn ... dun lekelenmem basladiydi bugun cok sukur ilac icmeden.zamaninda adet oldum.yine oyle 15 gun gecikseydi dr. a gidiciydim..
eee sizden ne var ne yok...
günaydın canım kırmızıların bekletmeden gelmesine sevindim malum bekledikçe umutlarımız artıyo problemler cıkıyor...
ben iyyim çok şükür işteyim bildiğin gibi

oyy kuzum seni yaratana kurbannnnn:))

cnm en az iki az ara veriosun sonra başlaya bilosun fakat iki ayda öle adetin filan düzelmio.Allahım inşallah gerek etmez..

bilemiorum ki cnm mantar mı ettin kız yoksa..

cnm inanki artık korkuyorum hemde çok ...bugünn sekiz olduk ama akıntım var sarıdan az daha koyu gibi..adet oluyormusum gibi belimde agrıyo kasıklarım tıpkı adetmişimgibi..

kızımmmmmmmm olmusuzu niye düşünüyosunuz gelip saçınızı başınızı yolucam haaaaa transferde filan dinlemem bakkkk

korkuyorum gel yoll..egerpozitifi alırsam hele saç bırakma kafamda cnm:) yeterkimeleklerim gelsin
günaydın

ben ve şiş göbeğim geldik yine transferin 5. günündeyim, hay gayret 1 hafta kaldı

cnnm benim 8.günüm ve deli gibi korkuyorum..agrımve akıntım varadetoluyormuşumgibi

benim 7.günüm ne ağrı ne akıntı...çok hafif ağrı oluyo bazen oda...sürekli çişe çıkıyorum... başka da belirti yok...bende mi gariplik var acap???

cannım tuhaf olan benim adet olucam gibi tutmadımıki

Emoss un ağrısı daha çoktu :)) bakk ben ona tutunma ağrısıdır demiştim öyle de çıktı :))) inşallah seninkide öyledir....varsın ağrısınya tutunma ağrısı bunlar takılmaaaa....akıntı da olabilirmiş o da normal....

aykeşke bilsemki benleler agrısın şiddetlişiddetli of dememm asla inş tutusunlar ya kuzularım inş..ayy varya eger ö yleyseben bu agrıyla halay bilem çekeriminş öyledir tatlım

günaydın canım kırmızıların bekletmeden gelmesine sevindim malum bekledikçe umutlarımız artıyo problemler cıkıyor...
ben iyyim çok şükür işteyim bildiğin gibi
cnm valla umutların artmasından çok zamanında olduğuma sevindim biliosun son zamanlarda hep gecikiyordu..

cnm bunlar normal..bak bu topiği incele için rahatlasın..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...3-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html

cancağızlarım nasıllar acaba
ben yemek yarışmasına yine katılsammıki diyorum

bugün netimde sorun var sanırım çok ağır hele kk ya girince iyice yavaşlıyor deli ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…