günaydın kızlarrrrr
Günaydın şekerler.
günaydın canım kırmızıların bekletmeden gelmesine sevindim malum bekledikçe umutlarımız artıyo problemler cıkıyor...kizlarrr gunaydinn ... dun lekelenmem basladiydi bugun cok sukur ilac icmeden.zamaninda adet oldum.yine oyle 15 gun gecikseydi dr. a gidiciydim..
eee sizden ne var ne yok...
oyy kuzum seni yaratana kurbannnnn:))
cnm en az iki az ara veriosun sonra başlaya bilosun fakat iki ayda öle adetin filan düzelmio.Allahım inşallah gerek etmez..
bilemiorum ki cnm mantar mı ettin kız yoksa..
kızımmmmmmmm olmusuzu niye düşünüyosunuz gelip saçınızı başınızı yolucam haaaaa transferde filan dinlemem bakkkk
günaydın
ben ve şiş göbeğim geldik yinetransferin 5. günündeyim, hay gayret 1 hafta kaldı
cnm inanki artık korkuyorum hemde çok ...bugünn sekiz olduk ama akıntım var sarıdan az daha koyu gibi..adet oluyormusum gibi belimde agrıyo kasıklarım tıpkı adetmişimgibi..
korkuyorum gel yoll..egerpozitifi alırsam hele saç bırakma kafamda cnm:) yeterkimeleklerim gelsin
cnnm benim 8.günüm ve deli gibi korkuyorum..agrımve akıntım varadetoluyormuşumgibi
benim 7.günüm ne ağrı ne akıntı...çok hafif ağrı oluyo bazen oda...sürekli çişe çıkıyorum... başka da belirti yok...bende mi gariplik var acap???
cannım tuhaf olan benimadet olucam gibi tutmadımıki
Emoss un ağrısı daha çoktu :)) bakk ben ona tutunma ağrısıdır demiştim öyle de çıktı :))) inşallah seninkide öyledir....varsın ağrısınya tutunma ağrısı bunlar takılmaaaa....akıntı da olabilirmiş o da normal....
cnm valla umutların artmasından çok zamanında olduğuma sevindim biliosun son zamanlarda hep gecikiyordu..günaydın canım kırmızıların bekletmeden gelmesine sevindim malum bekledikçe umutlarımız artıyo problemler cıkıyor...
ben iyyim çok şükür işteyim bildiğin gibi
cnm bunlar normal..bak bu topiği incele için rahatlasın..cnm inanki artık korkuyorum hemde çok ...bugünn sekiz olduk ama akıntım var sarıdan az daha koyu gibi..adet oluyormusum gibi belimde agrıyo kasıklarım tıpkı adetmişimgibi..
korkuyorum gel yoll..egerpozitifi alırsam hele saç bırakma kafamda cnm:) yeterkimeleklerim gelsin
cnnm benim 8.günüm ve deli gibi korkuyorum..agrımve akıntım varadetoluyormuşumgibi
evet canım haklısın..cnm valla umutların artmasından çok zamanında olduğuma sevindim biliosun son zamanlarda hep gecikiyordu..
l
inşallahh canımmmevet canım haklısın..
bende beklemedeyim 4 gün kaldı:18: belki gelir meleğim
cnm valla umutların artmasından çok zamanında olduğuma sevindim biliosun son zamanlarda hep gecikiyordu..
cnm bunlar normal..bak bu topiği incele için rahatlasın..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...3-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html
çok teşekkür ederimm canımm çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?