günaydın
ben ve şiş göbeğim geldik yinetransferin 5. günündeyim, hay gayret 1 hafta kaldı
kizlarrr gunaydinn ... dun lekelenmem basladiydi bugun cok sukur ilac icmeden.zamaninda adet oldum.yine oyle 15 gun gecikseydi dr. a gidiciydim..
eee sizden ne var ne yok...
bir aralar erken gebelik belirtileri listesi tutuyordum sonra bıraktım turkuaz çıkarmış meydana iyide olmuş valla bak sana yaradı
ccanımçok saol dier topktekilerede paylaştımsayfanı.. okusunlar..insan meraktan çatlıyor arkadaşım ...çok saoll:)
ben transferin 4.günü itibariyle hergün düzenli idrar testi yapmıştım son tüpümde benkayra arkadaşımzda test günümü beklerken hulusi hocada anestezi alıp bir operasyona girmişti anesteziden kendine gelirken benim 4.günde test yapmaya başladığımı daktıra ispiyonlamışama hatırlamıyor ben test günümde hastaneye gittim hulusi hoca eee gülden idrar testlerinde ne çıktı söyledi dedi gülerek bende nasıl yani dedim nerden biliyonuz dedim emel söyledi dedi sonra benkayra yani emele sordum niye söyledin dedim ben hatırlamıyorum dediğimi dedi sen sabırlı ol benim gibi erkenden idrar testi falan yapmaya başlama sakın kalmış 1 haftacık zaten
ohh çok şükür ilaçsız oldun demek bunada şükrediyoruz ne tuhaf hallere düştük ya hu
vallahi ben de o kıvama gelmek üzereyim güldencim, internetten 10 paket testi ha aldım ha alıcam zaptetmeye çalışıyorum kendimi işte. Allahtan işe geliyorum varya, evde iyice sıyırırdım ben... çok heveslenmeyeceğim diye kendimi tembihliyordum ama boşuna, insan o kadar emek verip, hergün iğnelerle kevgire dönünce bir umut besliyormuş eğer şu an hiiiç olmayan belirtilerim az buçuk olursa belki dayanamayıp ctesi pazar yaparım test, göreceğiz...
transferimden önce 20 tane idrar testi sipariş vermiştim
nette çok uygun fiyata satıyorlar...
sen tut kendini benim gibi yapma
illa belirti olcak diye bişi yok ama laf olsun diye demiyorum tecrübelerimiz sonucu söylüyorum..
belirtisiz gebe kal inşallah..
şişliğin bir numaralı gebelik belirtin olabilir sen gebelik belirtim yok demeye devam et şekerim
ya gülden 3 gündür gg'den ürünü seçiyorum sonra kendimle mücadele veriyorum zaten
ya tecrübeler herşeyden mühim tabi ki... ama hayatımın en heyecanlı ve merak dolu 12 gününü yaşıyorum... en son ne zaman böyle oldum bilmiyorumdediğin gibi inşallah belirtisiz hamiş olurum ya işyerinde de çok sevdiğim bir arkadaş hamile, ilki düşük olmuştu, 5-6 ay ara verdi, şimdi tutturdu yeniden..çok yeni daha 4-5 haftalık. inşallah ben de hamiş olurum da onla beraber ilerleriz diye umut ediyorum
ya gülden 3 gündür gg'den ürünü seçiyorum sonra kendimle mücadele veriyorum zaten
ya tecrübeler herşeyden mühim tabi ki... ama hayatımın en heyecanlı ve merak dolu 12 gününü yaşıyorum... en son ne zaman böyle oldum bilmiyorumdediğin gibi inşallah belirtisiz hamiş olurum ya işyerinde de çok sevdiğim bir arkadaş hamile, ilki düşük olmuştu, 5-6 ay ara verdi, şimdi tutturdu yeniden..çok yeni daha 4-5 haftalık. inşallah ben de hamiş olurum da onla beraber ilerleriz diye umut ediyorum
Kızlar ben iftar hazırlıklarına girişiyorum buralardayım kk açık sık sık gelirim
hamarat arkadaşım akşama ne yapacakmış.ben nezamandır yattıgımdan mutfagımdan uzagım arada toplamayasilmeye fala kalkıorum.hep eşim yapıyorzavallım
Progestan 50 ml 2 adet kalçadan, hibor 5000ml göbekten iki iğne ve estrofem coraspirin vitamin alıyorum.
Kalçalarım çok kötü durumda. Yamru yumru ağrılı şişlikler dolu.
Herkes bu iğneleri oldu mu merak ediyorum.
26 Temmuz'da kalp atışını göreceğiz inşallah. Doktora sorup hapını falan isteyeceğim.
Birde son 2 haftada 3 kilo birden almışım:/
Karnım 4-5 aylık gibi şiş !
Benzer durumu yaşayanlar var mı?
bugun sana bu tppigi hatirlatip basuina is cikardim dimi?Gebelerimiz ve Doğurmuşlarımız aşağıda linke girerek listede olan bilgileri doldurmusunuz..
Transferden test gününe kadar yaşadıklarınızı listeye göre yazarsanız test gününü bekleyen arkadaşlarımıza yardımcı olursunuz..Hepinize teşekkürler şimdiden
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/574513-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html
ben buradayimmmmmmkızlaaaaaarrrr nerdesin yaw:97::97::97:
selamlarrrr bugün transferimin 11.günü ve b hcg 608 sonucunu aldım,mutluyum,transferin 9.günü idrarda çımıştı ama bugün kesinleşince daha emin oldum,darısı tüm bekleyenlerin başına,tecrübesi olanlar bana yardım etsin 2 tane embriyo konuldu ama acaba 11.güne göre 608 nasıl bi sonuş ikiz olma olasılığı varmı bu sonuca göre????????
canim Allah izin verirse ikizler gelio hayirli olsun degerin cok guzel.eger biri tek yumurta ikiziyse ucuz bilem olabilir:)))selamlarrrr bugün transferimin 11.günü ve b hcg 608 sonucunu aldım,mutluyum,transferin 9.günü idrarda çımıştı ama bugün kesinleşince daha emin oldum,darısı tüm bekleyenlerin başına,tecrübesi olanlar bana yardım etsin 2 tane embriyo konuldu ama acaba 11.güne göre 608 nasıl bi sonuş ikiz olma olasılığı varmı bu sonuca göre????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?