bugun sana bu tppigi hatirlatip basuina is cikardim dimi?
oluyor cnm olmaz mi..bide biz kizlara belirti aramayin dioruz ama biz dr kendi transferimizde ariyoruz:))topigi bulmadim.epey sayfa gittim yoktu google dan buldum.he valla öyle oldu ama iyi oldu cidden faydalı oluyor malum test gününü beklerken kızlar belirti derdine düşüyorlar liste olarak yaşanmış tecrübe edilmiş bilgileri görünce bir faydası oluyor...
onu bilemiyorum.canim...sağolun kızlar darısı herkesin başına,inşallah bişey olmadan kucağama alırım bu sefer,umarım ikizdir,sonucu az önce aldım doktorum nezaman çağarır ultrason için bilgisi olan varmı ?
iyi geceler sekerim.ben varim yeter mi:)))İyi gecelerrr kızlar kim varr kimm yokk
iyi geceler sekerim.ben varim yeter mi:)))
selam canlar nasılsınız
Canımmm çok şükür iiyiym sen nsılsınn ne var yok tatlımmm
ne olsun canım 10 günden sonra bugün ilk kez dışarı çıktım iftara gittik geldik iyi geldi canım tekrardan tedaviye başlıyormuşsun çok sevindim inşallah bu kez son olur hulusi hoca seninde yüzünü güldürür
İnşallah tatlı istiyoruz başlamayı daha görüşcez bakalım canım yaaa Hayırlısı olur hakkımdasen neden dışarı çıkmıyorsun cnaım agırlastınmı?
inşallah canım bir görüşün tabiki burdaki herkes nerdeyse hulusi hocaya gidiyor canım benim ağrım oluyo doktor önlem amaçlı istirahat et dedi bide ilaç başladık ALLAH korusun erken doğumu engellemak için o yüzden çıkmıyorum biyere
Anladım canımmm yaaa dr diyorsa bol bol dinlen balım yaaa az kaldı çok şükürr senin için tabiki bu süreç zor ama sabrın sonu selamet İNŞALLAH cnımm dogumu nerede yapmayı düşünüyordun tatlımm?
canım benim doktorum taksim alman hastanesiyle çalışıyor opu ve transferimde orda oldu doğumda büyük ihtimal orda olucak
canım biz de ayrı iğne ucu aldık, takma yeri kahverengi gibi...en incesi diye verdi ama dün ben vurulurken ağladım resmen... ovitrelleden ya da cetrotide dan kalın bu uç...beğenmedim yani...bakalım bu akşam nasıl vuracağım.
canım ben raporlu yaptırdım. 1650 lira işlem tuttu, 600lira da ilaçlarım. tabi ilaçların ücreti kişiden kişiye çok değişiyor. opu sonrası ilaçlara da şimdilik 150 verdik, ama sanırım yetmeyecek, 150 daha vereceğiz.
ben istanbul avrupa yakasındayım tüp bebek raporu almaya çalışıyorum ama hangi hastaneye gittiysem rapor vermiyoruz dediler bugün cerrahpaşaya gittim orasıda biz burda yapıyoruz dışarıya rapor vermiyoruz dedi ..sizler deneyimlisiniz bi bilgi verin bana ben nerden rapor alıcam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?