Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugun sana bu tppigi hatirlatip basuina is cikardim dimi?

he valla öyle oldu ama iyi oldu cidden faydalı oluyor malum test gününü beklerken kızlar belirti derdine düşüyorlar liste olarak yaşanmış tecrübe edilmiş bilgileri görünce bir faydası oluyor...

canım yemegimizi yedik iğnemizivurunduk veilaçlarımızı içtik şifa olsun meleklerime geldik:) veerken gebeliktopiği için gerçekten teşekkürler..:)

sağolun kızlar darısı herkesin başına,inşallah bişey olmadan kucağama alırım bu sefer,umarım ikizdir,sonucu az önce aldım doktorum nezaman çağarır ultrason için bilgisi olan varmı ?

he valla öyle oldu ama iyi oldu cidden faydalı oluyor malum test gününü beklerken kızlar belirti derdine düşüyorlar liste olarak yaşanmış tecrübe edilmiş bilgileri görünce bir faydası oluyor...
oluyor cnm olmaz mi..bide biz kizlara belirti aramayin dioruz ama biz dr kendi transferimizde ariyoruz:))topigi bulmadim.epey sayfa gittim yoktu google dan buldum.

iyi geceler sekerim.ben varim yeter mi:)))

Canımm ne yapıyosun bende 8 de eve geldim koştura koştura masayı hazırladım yemek yedik,sonra arkdaşıma çay,a gittim balkıon keyfi yptık elifde bende 2 gece kalıcak agbimler 3 günlühüne tatile gittiler canımm bebişi kutlamaya sanırım ayyyy bende bugün eloşumu yedim yedim doymdım yaa banyo yaptırdım 6:30 da anca çıkabildim blmlardan böyle yani canımm sen nasılsınn

İnşallah tatlı istiyoruz başlamayı daha görüşcez bakalım canım yaaa Hayırlısı olur hakkımda sen neden dışarı çıkmıyorsun cnaım agırlastınmı?

İnşallah tatlı istiyoruz başlamayı daha görüşcez bakalım canım yaaa Hayırlısı olur hakkımda sen neden dışarı çıkmıyorsun cnaım agırlastınmı?

inşallah canım bir görüşün tabiki burdaki herkes nerdeyse hulusi hocaya gidiyor canım benim ağrım oluyo doktor önlem amaçlı istirahat et dedi bide ilaç başladık ALLAH korusun erken doğumu engellemak için o yüzden çıkmıyorum biyere

Anladım canımmm yaaa dr diyorsa bol bol dinlen balım yaaa az kaldı çok şükürr senin için tabiki bu süreç zor ama sabrın sonu selamet İNŞALLAH cnımm dogumu nerede yapmayı düşünüyordun tatlımm?

canım benim doktorum taksim alman hastanesiyle çalışıyor opu ve transferimde orda oldu doğumda büyük ihtimal orda olucak

ben istanbul avrupa yakasındayım tüp bebek raporu almaya çalışıyorum ama hangi hastaneye gittiysem rapor vermiyoruz dediler bugün cerrahpaşaya gittim orasıda biz burda yapıyoruz dışarıya rapor vermiyoruz dedi ..sizler deneyimlisiniz bi bilgi verin bana ben nerden rapor alıcam ((

Canım aslında belli bir ücret karşılığı rapor vermeleri lazım mesela ben ilk tüpü gazi üniversitesinde yapmıştım ikincisini başka yerde yaparsam rapor verirmisiniz dedim veririz ama ücretli olur demişlerdi..istersen üniversite hastanelerine başvur..Ankara başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdım biliyorsun son iki tüpümü kalan bir rapor hakkımı orda kullandım hemen çıkardılar raporumu...İstanbulda da başkent üniversitesi hastanesi var istersen bir ara sor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…