canım yemegimizi yedik iğnemizivurunduk veilaçlarımızı içtik şifa olsun meleklerime geldik:) veerken gebeliktopiği için gerçekten teşekkürler..:)
sağolun kızlar darısı herkesin başına,inşallah bişey olmadan kucağama alırım bu sefer,umarım ikizdir,sonucu az önce aldım doktorum nezaman çağarır ultrason için bilgisi olan varmı ?
oluyor cnm olmaz mi..bide biz kizlara belirti aramayin dioruz ama biz dr kendi transferimizde ariyoruz:))topigi bulmadim.epey sayfa gittim yoktu google dan buldum.
İyi gecelerrr kızlar kim varr kimm yokk
canım sabahları nette bi sorun yok ama öğleden sonra iş yerinin neti kesiliyo giremiyorum fazla..inşallahh canımmm
nafiş nerelere gidiyon ya ben sıkılıyorum çabuk buraya gellllllllllllllllllllll
katıl valla canım yine birinci olursun kazene söle senin hediyeni yollmasın ikisini bir yollar:)))))pembe kürkü de sen bana kargola:)))cancağızlarım nasıllar acaba
ben yemek yarışmasına yine katılsammıki diyorum
öyle valla yoksa gidip cylo alıcaktım onuda içmek istemiyordum kurtuldum..ohh çok şükür ilaçsız oldun demek bunada şükrediyoruz ne tuhaf hallere düştük ya hu
iyiyim cnm ben de kv dem de yemekteydim sonrada arkadaşları geldi oturduk 12 ye kadar bizde balkonda.gerçi biz hergün balkondayız:)sana da yazıp uyumuşum cnm dün gece..Canımm ne yapıyosun bende 8 de eve geldim koştura koştura masayı hazırladım yemek yedik,sonra arkdaşıma çay,a gittim balkıon keyfi yptık elifde bende 2 gece kalıcak agbimler 3 günlühüne tatile gittiler canımm bebişi kutlamaya sanırımayyyy bende bugün eloşumu yedim yedim doymdım yaa banyo yaptırdım 6:30 da anca çıkabildim blmlardan böyle yani canımm sen nasılsınn
günaydın canımmmmgünaydın canlar
içindedir inşallah canım bozma moralini..günaydın canlar...
bende moraller bozuk....
şişliğim geçti, göğüslerimin de şişliği ve acısı geçti... progestan fitili yerleştirirken yumuşak gelirdi orası ama bu sabah yerleştirirken oldukça sertti... diyeceğim o ki bunlar pek hayra alamet şeyler değil.. üzülmiyim, böyle şeylere takılmıyım diyorum ama elimde değil kızlar yaa. Rabbim ne olur bir mucize olsa ve içimde olsa minik kuzularım
ayyyyyyy ayyyyyyyyyyy skendalllllllllllllllll nazar değdi nafişşşşş nazarrrr...naparsın sen şimdi netsizzz:)))))))canım sabahları nette bi sorun yok ama öğleden sonra iş yerinin neti kesiliyo giremiyorum fazla..
girsemde cevap yazamıyorum donup kalıyo
ohhh süper bak hep adetimizi birlikte oluyoz böle deva etsin inşallah cnm.ben de dün hesap kitap yaptım kasım gibi yaptırmayı düşünüom ..şu bayramları atlatıp.canlar hepinize günaydın.
dün benim kırmızılar geldi hemde 26. günümde
nasıl sasırdım anlatamam belkide 2 senedir ilk defa erken geldi...
bu adetle tedaviye başlayacaktık ama tahmini transfer bayrama denk geliyor o yüzden mecburen bi dahaki aya başlıyoruz..
napalım geç olsunda güç olmasın inşallah..
ooo maaşallahhh canımmm ...evlilik yıl dönümüz kutlu olsunnn..boşver bizi takibi kızım tatiline bak sen ama dikkat et bebişe..Slm kızlar size kuşadasından sesleniyorum dün eşimle bi otele geldik eşim ayarlamış evlilik yıldönümü için 5 gün burdayız ara ara girip sizi takip etmeye çalışcam herkesi öpüyorum
evet yaa sizin yüzünüzden iş yerindeki netime nazar değdik
ayyyyyyy ayyyyyyyyyyy skendalllllllllllllllll nazar değdi nafişşşşş nazarrrr...naparsın sen şimdi netsizzz:)))))))
ohhh süper bak hep adetimizi birlikte oluyoz böle deva etsin inşallah cnm.ben de dün hesap kitap yaptım kasım gibi yaptırmayı düşünüom ..şu bayramları atlatıp.
Canım aslında belli bir ücret karşılığı rapor vermeleri lazım mesela ben ilk tüpü gazi üniversitesinde yapmıştım ikincisini başka yerde yaparsam rapor verirmisiniz dedim veririz ama ücretli olur demişlerdi..istersen üniversite hastanelerine başvur..Ankara başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdım biliyorsun son iki tüpümü kalan bir rapor hakkımı orda kullandım hemen çıkardılar raporumu...İstanbulda da başkent üniversitesi hastanesi var istersen bir ara sor...
geçmiş olsun canım..sancidannnnnn öluyorummmmmmn
saol.cnm.dun.benimde oyleydi bugun kudurdu.geçmiş olsun canım..
bendede hiç bişey yok yaa dün birden geldi sahurda kahverengi geldi..
şimdi ise sildikçe geliyo sanırım kendiliğinden oldugum için böyle
inşallah yarına öyle olmaz misafirim olacak yaasaol.cnm.dun.benimde oyleydi bugun kudurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?