Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım yemegimizi yedik iğnemizivurunduk veilaçlarımızı içtik şifa olsun meleklerime geldik:) veerken gebeliktopiği için gerçekten teşekkürler..:)

ohh yarasın bebişlere yardımcı olsun ilaçlar sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhhh...

sağolun kızlar darısı herkesin başına,inşallah bişey olmadan kucağama alırım bu sefer,umarım ikizdir,sonucu az önce aldım doktorum nezaman çağarır ultrason için bilgisi olan varmı ?

canımcım değerin çok güzel ikinci bir test istemez sanırım...
kese değerin 1500 ü geçince görülür yani bir hafta sonraya en geç gün verir hem kese hem kalp atışı için...

oluyor cnm olmaz mi..bide biz kizlara belirti aramayin dioruz ama biz dr kendi transferimizde ariyoruz:))topigi bulmadim.epey sayfa gittim yoktu google dan buldum.

ben bir tek ay belirti aramadım gayet sakin takıldım o ayda gebeymişim
8.gün idrar testi yapmıştım ama o zamanda

İyi gecelerrr kızlar kim varr kimm yokk

ben vardım aslında geç saate kadarda takılacaktım eşim insanı aldı pc yi bu ara akşamları el koyuyor pc me

günaydın canlar...

bende moraller bozuk....

şişliğim geçti, göğüslerimin de şişliği ve acısı geçti... progestan fitili yerleştirirken yumuşak gelirdi orası ama bu sabah yerleştirirken oldukça sertti... diyeceğim o ki bunlar pek hayra alamet şeyler değil.. üzülmiyim, böyle şeylere takılmıyım diyorum ama elimde değil kızlar yaa. Rabbim ne olur bir mucize olsa ve içimde olsa minik kuzularım

inşallahh canımmm
nafiş nerelere gidiyon ya ben sıkılıyorum çabuk buraya gellllllllllllllllllllll
canım sabahları nette bi sorun yok ama öğleden sonra iş yerinin neti kesiliyo giremiyorum fazla..
girsemde cevap yazamıyorum donup kalıyo

canlar hepinize günaydın.
dün benim kırmızılar geldi hemde 26. günümde
nasıl sasırdım anlatamam belkide 2 senedir ilk defa erken geldi...
bu adetle tedaviye başlayacaktık ama tahmini transfer bayrama denk geliyor o yüzden mecburen bi dahaki aya başlıyoruz..

napalım geç olsunda güç olmasın inşallah..

Slm kızlar size kuşadasından sesleniyorum dün eşimle bi otele geldik eşim ayarlamış evlilik yıldönümü için 5 gün burdayız ara ara girip sizi takip etmeye çalışcam herkesi öpüyorum

cancağızlarım nasıllar acaba
ben yemek yarışmasına yine katılsammıki diyorum
katıl valla canım yine birinci olursun kazene söle senin hediyeni yollmasın ikisini bir yollar:)))))pembe kürkü de sen bana kargola:)))

ohh çok şükür ilaçsız oldun demek bunada şükrediyoruz ne tuhaf hallere düştük ya hu
öyle valla yoksa gidip cylo alıcaktım onuda içmek istemiyordum kurtuldum..

iyiyim cnm ben de kv dem de yemekteydim sonrada arkadaşları geldi oturduk 12 ye kadar bizde balkonda.gerçi biz hergün balkondayız:)sana da yazıp uyumuşum cnm dün gece..

günaydın canlar
günaydın canımmmm

içindedir inşallah canım bozma moralini..

canım sabahları nette bi sorun yok ama öğleden sonra iş yerinin neti kesiliyo giremiyorum fazla..
girsemde cevap yazamıyorum donup kalıyo
ayyyyyyy ayyyyyyyyyyy skendalllllllllllllllll nazar değdi nafişşşşş nazarrrr...naparsın sen şimdi netsizzz:)))))))

ohhh süper bak hep adetimizi birlikte oluyoz böle deva etsin inşallah cnm.ben de dün hesap kitap yaptım kasım gibi yaptırmayı düşünüom ..şu bayramları atlatıp.

Slm kızlar size kuşadasından sesleniyorum dün eşimle bi otele geldik eşim ayarlamış evlilik yıldönümü için 5 gün burdayız ara ara girip sizi takip etmeye çalışcam herkesi öpüyorum
ooo maaşallahhh canımmm ...evlilik yıl dönümüz kutlu olsunnn..boşver bizi takibi kızım tatiline bak sen ama dikkat et bebişe..

evet yaa sizin yüzünüzden iş yerindeki netime nazar değdi

evet canım gerçekten seninlebir oluyoruz.
ama ben daha sökülemedim yaa dün 11 gibi birden kıpkırmızı geldi boşaldı sanki sahurda kahverengiydi simdi bişey yok sasırdım kaldım ilk defa böyle oldu..
sanırım kendiliğinden oldugu için canım..
zaten 25-26. günümdü

Arkadaşlar herkese selam, Güldencim doğum günün kutlu olsun tatalım tüm sevdiklerinle beraber bol bebişli nice uzun seneler diliyorum ve kosaman öpüyorum seni.

hemen arayıp sorucam çok teşekkür ederim..

Güldencim... doğum günün kutlu olsun

yeni yaşın hasretle beklediğin bütün güzellikleri getirsin sana

güldencim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana kalbinden geçen tüm güzellikleri getirsin ve bu sene bitmeden bebeğine kavuşacağın müjdeni alıp eşinle bebeğinle sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olmanı diliyorum.

iyiki doğdun arkadaşım iyiki doğdun ve hayatımıza girdin seni çok seviyorum

Selam canlarımmm nsılsınızzz kızlarr nfiş ve turkuz dökülüyorsunuz sanırımm renglisiniz geçmiş olsun benimde 6.günüm çok sancılı bir ay geçirdim ve bitmek bilmeyen bi rengli dönemindeyimm şimdi rkadşım gelicek ilkkez evime hzırlık yptım onu bekliyorum bir yndanda kşam yemeklerimide hzırldım çok şükür rahatım canlrımmm çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…