Tüp Bebek Günlüğümüz !

slmkızlar nasılsınız pc min klavyesi bozuldu sizleri okuyabiliyorum ancakyazamıyordum
iyikötüdüzelttlim işte.
stdive neden canını sıkıyorsun asıl sıkması gereken benim dün karnım çok ağrıdı..hem o sertlik ne demekki bende de var..canımı acıtıodu hatta. sıkma cannını...benimgibi olmayın kafayıyemeyin kızlar:18::18:korkudann vakit bile geçmiyor

bende daha tık yok canım erken ve kedniliğinden oldum bakalım nasıl olacak bu seferki uzun süredir ilaçsız olmuyodum çünkü..
benimde yarın görümceler gelicek iftara sen ne yaptın canım arkadaşın için

Canımm senin adına sevindim bu a ydüzenli olmna tedavide varsın byramdan sonrya klsın,tatlım pogaca,açma,biber kızartım domates soslu,karışık kurabiye ve ıslak keki satın aldım aldım,akşam iftarada ıspnk,mercimek çorbsı,acılı sebzeli makarna ve bir kaç meze yapmayı düşünüyorum vaktim olursa tatlımmm

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba güzel kadınlar...
tedaviye yeniden başladım bu gün 8. günüm ..
bir sorum olacak kan pıhtısı problemi olup iğne kullanan var mı?

Son düzenleme:

İmmmmmmmmm

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba güzel kadınlar...
tedaviye yeniden başladım bu gün 8. günüm ..
bir sorum olacak kan pıhtısı problemi olup iğne kullanan var mı?
pıhtılaşma sorunum yoktu ama transfere kadar hap olarak transferden sonrada göbekten 1 hafta kan sulandırıcı kullanmısım..
buarada tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah.

evet canım belkide 2 yıldır ilk kez düzenli oldum gerçi bundada gelmiyo ama bakalım yarın veya akşama ne olacak...

canım özel mesaj attım sana bakarmısın???

bide meze olarak düşüncelerin ne bende yarına yapayım

Canım yaaa bunlrı burda söylemek istemezdim yaaa bu nafiş varya bu nafişşş hiçç hamişleri düşünmeden soruyoo ne yaptın diyeee tatlım yaaa özür dilerimm canını çektirdiysemm
insanın aklına gelmiyoki düşüncesizlik ettim neyse özelden yaz o zamann canım..
kusura bakmayın

Canım yaaa bunlrı burda söylemek istemezdim yaaa bu nafiş varya bu nafişşş hiçç hamişleri düşünmeden soruyoo ne yaptın diyeee tatlım yaaa özür dilerimm canını çektirdiysemm

Yok balim canim cekmedi saka yaptim zaten ben nasil hamileyim anlamiyorum canim hicbisey istemiyor hic asermedim canim ya bide ozur dilemis ne ozuru. Ama bravo ne ara kalkip yaptin bu kadar seyi

pıhtılaşma sorunum yoktu ama transfere kadar hap olarak transferden sonrada göbekten 1 hafta kan sulandırıcı kullanmısım..
buarada tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah.

hematologda öle söledi. transferden sonra iğne iyi olur dedi.. tüp bebek dr umun dünyadan haberi yok.. hematolog ısrarcı olda kullansın dediği için ;uyardım peki kullanalım dedi bakalım bekliyoruz.

Son düzenleme:
Yok balim canim cekmedi saka yaptim zaten ben nasil hamileyim anlamiyorum canim hicbisey istemiyor hic asermedim canim ya bide ozur dilemis ne ozuru. Ama bravo ne ara kalkip yaptin bu kadar seyi

Canımm benim elim çok çabuk ve lezzetli oldugunu söylerleruyuşuk insana hayatt tahammül edemem gerçekten bir işe girişirsem hemen sonunu getirmem lazım balımm ne gezmekten geri kalırım,ne misafir agırlamaktan herşeyin hakkından gelirim Valla

hematologda öle söledi. transferden sonra iğne iyi olur dedi.. tüp bebek dr umun dünyadan haberi yok.. hematolog ısrarcı olda kullansın dediği için ;uyardım peki kullanalım dedi bakalım bekliyoruz.
kullan dediyse kullan sekerim ben sorun olmadıgı halde kullandım acıkcası

Helal arkadasima balim sen faceden istek gonderdinmi bana

Arkadaşlar herkese selam, Güldencim doğum günün kutlu olsun tatalım tüm sevdiklerinle beraber bol bebişli nice uzun seneler diliyorum ve kosaman öpüyorum seni.

Güldencim... doğum günün kutlu olsun

yeni yaşın hasretle beklediğin bütün güzellikleri getirsin sana

doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah..

Selam kizlar tunaydin hepinize gulden dogum gunun kutlu olsun nice senelere

güldenim iyiki dogmuş iyiki varmış ve inş birdahaki yaşına bebişleriyle girsin inş...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar iyiki varsınız güzel sözleriniz ve temennileriniz içinde ayrıca teşekkürler..
Güzel yaşlarımız olsun bundan sonra eksiğimiz kalmasın mutluluk yanıbaşımızdan ayrılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…