bende daha tık yok canım erken ve kedniliğinden oldum bakalım nasıl olacak bu seferki uzun süredir ilaçsız olmuyodum çünkü..Selam canlarımmm nsılsınızzz kızlarr nfiş ve turkuz dökülüyorsunuz sanırımm renglisiniz geçmiş olsun benimde 6.günüm çok sancılı bir ay geçirdim ve bitmek bilmeyen bi rengli dönemindeyimm şimdi rkadşım gelicek ilkkez evime hzırlık yptım onu bekliyorum bir yndanda kşam yemeklerimide hzırldım çok şükür rahatım canlrımmm çokkk
bende daha tık yok canım erken ve kedniliğinden oldum bakalım nasıl olacak bu seferki uzun süredir ilaçsız olmuyodum çünkü..
benimde yarın görümceler gelicek iftara sen ne yaptın canım arkadaşın için
Canımm senin adına sevindim bu a ydüzenli olmna tedavide varsın byramdan sonrya klsın,tatlım pogaca,açma,biber kızartım domates soslu,karışık kurabiye ve ıslak keki satın aldım aldım,akşam iftarada ıspnk,mercimek çorbsı,acılı sebzeli makarna ve bir kaç meze yapmayı düşünüyorum vaktim olursa tatlımmm
pıhtılaşma sorunum yoktu ama transfere kadar hap olarak transferden sonrada göbekten 1 hafta kan sulandırıcı kullanmısım..uzun bir aradan sonra tekrar merhaba güzel kadınlar...
tedaviye yeniden başladım bu gün 8. günüm ..
bir sorum olacak kan pıhtısı problemi olup iğne kullanan var mı?
evet canım belkide 2 yıldır ilk kez düzenli oldum gerçi bundada gelmiyo ama bakalım yarın veya akşama ne olacak...Canımm senin adına sevindim bu a ydüzenli olmna tedavide varsın byramdan sonrya klsın,tatlım pogaca,açma,biber kızartım domates soslu,karışık kurabiye ve ıslak keki satın aldım aldım,akşam iftarada ıspnk,mercimek çorbsı,acılı sebzeli makarna ve bir kaç meze yapmayı düşünüyorum vaktim olursa tatlımmm
İmmmmmmmmm
insanın aklına gelmiyoki düşüncesizlik ettim neyse özelden yaz o zamann canım..Canım yaaa bunlrı burda söylemek istemezdim yaaa bu nafiş varya bu nafişşş hiçç hamişleri düşünmeden soruyoo ne yaptın diyeee tatlım yaaa özür dilerimm canını çektirdiysemm
Canım yaaa bunlrı burda söylemek istemezdim yaaa bu nafiş varya bu nafişşş hiçç hamişleri düşünmeden soruyoo ne yaptın diyeee tatlım yaaa özür dilerimm canını çektirdiysemm
pıhtılaşma sorunum yoktu ama transfere kadar hap olarak transferden sonrada göbekten 1 hafta kan sulandırıcı kullanmısım..
buarada tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah.
Yok balim canim cekmedi saka yaptim zaten ben nasil hamileyim anlamiyorum canim hicbisey istemiyor hic asermedim canim ya bide ozur dilemis ne ozuru. Ama bravo ne ara kalkip yaptin bu kadar seyi
kullan dediyse kullan sekerim ben sorun olmadıgı halde kullandım acıkcasıhematologda öle söledi. transferden sonra iğne iyi olur dedi.. tüp bebek dr umun dünyadan haberi yok.. hematolog ısrarcı olda kullansın dediği için ;uyardım peki kullanalım dedi bakalım bekliyoruz.
Canımm benim elim çok çabuk ve lezzetli oldugunu söylerleruyuşuk insana hayatt tahammül edemem gerçekten bir işe girişirsem hemen sonunu getirmem lazım balımm ne gezmekten geri kalırım,ne misafir agırlamaktan herşeyin hakkından gelirim Valla
kullan dediyse kullan sekerim ben sorun olmadıgı halde kullandım acıkcası
Eki Görüntüle 763403 Eki Görüntüle 763404 Eki Görüntüle 763405 Eki Görüntüle 763406 Eki Görüntüle 763407 Eki Görüntüle 763408 Eki Görüntüle 763409 Eki Görüntüle 763410 Eki Görüntüle 763411
güldenimmm dogum günün kutlu olsunnn nice mutlu senelereeee
diğer dogum gününde bebegin kucagında olsunn inşallahhhh
Eki Görüntüle 763417 Eki Görüntüle 763418 Eki Görüntüle 763419 Eki Görüntüle 763420 Eki Görüntüle 763421 Eki Görüntüle 763422 Eki Görüntüle 763423 Eki Görüntüle 763424 Eki Görüntüle 763416 Eki Görüntüle 763415 Eki Görüntüle 763414 Eki Görüntüle 763425
Arkadaşlar herkese selam, Güldencim doğum günün kutlu olsun tatalım tüm sevdiklerinle beraber bol bebişli nice uzun seneler diliyorum ve kosaman öpüyorum seni.
Güldencim... doğum günün kutlu olsun
yeni yaşın hasretle beklediğin bütün güzellikleri getirsin sana
doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah..
güldencim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana kalbinden geçen tüm güzellikleri getirsin ve bu sene bitmeden bebeğine kavuşacağın müjdeni alıp eşinle bebeğinle sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olmanı diliyorum.
iyiki doğdun arkadaşım iyiki doğdun ve hayatımıza girdin seni çok seviyorum
Selam kizlar tunaydin hepinize gulden dogum gunun kutlu olsun nice senelere
güldenim iyiki dogmuş iyiki varmış ve inş birdahaki yaşına bebişleriyle girsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?