selam canlar, napıyonuz bakıyım
biz iyiyiz, bebişlerin gelmeye niyeti yok herhalde. 2-3 güne bir çağırıyo hulusi hoca gidiyoz bişey yok
haftaya salı ya da çarşamba alırım dedi.
bu aralar evde hep misafir vardı, pek giremiyorum nete, annem yanımda 5 gündür.
ii bak bakalim:)) nasil gidio tatil???Turkuazcım sağol canım sizsiz tatil olurmu odaya gelince hemen bakıyorum bu arada güldenin doğum günüymüş canım benim yeni yaşında bebişleriyle olsun inşallah
ayyy canim.yemin ederim 2-3 gundur sen geliosun aklima.dedim.bu kiz nerelerde...tedaviye baslamissin hayirli olsunn sonu guzel olsun insallahh ama askolsun bi tek tedavideyken.giriosun sonra bizi birakiosunhematologda öle söledi. transferden sonra iğne iyi olur dedi.. tüp bebek dr umun dünyadan haberi yok.. hematolog ısrarcı olda kullansın dediği için ;uyardım peki kullanalım dedi bakalım bekliyoruz.
gelmesinler azıcık daha büyüsünler işte ne güzel
benim de transfer olalı 6 gün oldu... henüz hiç gebeliği düşündürecek bir şey yaşamadım, ağrım sızım da yok, göğüsler de normalsanki bir terslik var ama çözemedim...
test için 12. günü beklemişmiydin canım sen?
selam canlar, napıyonuz bakıyım
biz iyiyiz, bebişlerin gelmeye niyeti yok herhalde. 2-3 güne bir çağırıyo hulusi hoca gidiyoz bişey yok
haftaya salı ya da çarşamba alırım dedi.
bu aralar evde hep misafir vardı, pek giremiyorum nete, annem yanımda 5 gündür.
Turkuazcım sağol canım sizsiz tatil olurmu odaya gelince hemen bakıyorum bu arada güldenin doğum günüymüş canım benim yeni yaşında bebişleriyle olsun inşallah
kızlar bizim dokuzuncu günümüz bitiyor yarın 10. günümüz.heyecan dorukta ..son iki günümüz.ne hissedecegmizi şaşırdık.... agrım olsa korkuyorum.olmasa korkuyorum.aklımı muhafaza eyle mevlam.hiçbirimizin kollarını boş bırakma..bebeklerle doldur inş:)
ben burdayımmm gülden:)
Helal arkadasima balim sen faceden istek gonderdinmi bana
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar iyiki varsınız güzel sözleriniz ve temennileriniz içinde ayrıca teşekkürler..
Güzel yaşlarımız olsun bundan sonra eksiğimiz kalmasın mutluluk yanıbaşımızdan ayrılmasın
Canımm evet istek göndermiştim seneler önce
heryerdennn kutlamaya devaaammmmmmmm
nasılsa 3 gün doğum günün...
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce..
sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneee:119::119::119:
ccnm dr 12 dedi ya benim ki 12.gü gidecek illa..hem benimde bir tarafım hemen ögren diyor birtarafımda boşver ikigüdahatadını çıkar hayal kur diyor gülden
Canımmm bu gece son dogum gününü kutlayan ben olayım barii nice senelere tekrrdan tatlımmmpardonn daha evde kutlama vardır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?