Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam canlar, napıyonuz bakıyım

biz iyiyiz, bebişlerin gelmeye niyeti yok herhalde. 2-3 güne bir çağırıyo hulusi hoca gidiyoz bişey yok
haftaya salı ya da çarşamba alırım dedi.
bu aralar evde hep misafir vardı, pek giremiyorum nete, annem yanımda 5 gündür.

gelmesinler azıcık daha büyüsünler işte ne güzel

benim de transfer olalı 6 gün oldu... henüz hiç gebeliği düşündürecek bir şey yaşamadım, ağrım sızım da yok, göğüsler de normal sanki bir terslik var ama çözemedim...

test için 12. günü beklemişmiydin canım sen?

Turkuazcım sağol canım sizsiz tatil olurmu odaya gelince hemen bakıyorum bu arada güldenin doğum günüymüş canım benim yeni yaşında bebişleriyle olsun inşallah

hematologda öle söledi. transferden sonra iğne iyi olur dedi.. tüp bebek dr umun dünyadan haberi yok.. hematolog ısrarcı olda kullansın dediği için ;uyardım peki kullanalım dedi bakalım bekliyoruz.
ayyy canim.yemin ederim 2-3 gundur sen geliosun aklima.dedim.bu kiz nerelerde...tedaviye baslamissin hayirli olsunn sonu guzel olsun insallahh ama askolsun bi tek tedavideyken.giriosun sonra bizi birakiosun

canım hadi az kaldı, inşallah güzel sonuç alacaksın. belirtilere takma kafanı bence. olumsuz düşünmemeye çalış.
ben 9. gün idrar testi yapmıştım canım silik çıkmıştı hergün yapmıştım çıkınca da 11. gün gittim kan vermeye.
ikiz olduğu için değerim yüksekti ve erkenden idrarda çıkmıştı.

dursun kuzular az daha napıcan dışarı çıktılarmı bir ömür tepende olcaklar
anneciğinde geldi demek ne güzel annane hazır herşey hazır hulusi tutarmı içerde onları doğuma gelirim belki...
sen kuzuların odasının resmini niye göstertmiyon...

Turkuazcım sağol canım sizsiz tatil olurmu odaya gelince hemen bakıyorum bu arada güldenin doğum günüymüş canım benim yeni yaşında bebişleriyle olsun inşallah

saol canım büyüdüm eşşek kadar oldum işte..
sende tatillerdeymişsin havuz diye tutturmuştun bende olmaz enfeksiyon oluşur diye diretmiştim şimdi denize gir işte bişi demiyom

Son düzenleme:
kızlar bizim dokuzuncu günümüz bitiyor yarın 10. günümüz.heyecan dorukta ..son iki günümüz.ne hissedecegmizi şaşırdık.... agrım olsa korkuyorum.olmasa korkuyorum.aklımı muhafaza eyle mevlam.hiçbirimizin kollarını boş bırakma..bebeklerle doldur inş:)

ayyy yarın kan verseneeeee
çıkar sonuç illa 12.günü beklemesende olur ver gitsin uleennn bitsin bu bekleyiş

ben burdayımmm gülden:)

gördüm evet

görünmez görünmez takılsanda burdasın biliyorum elma dersem çık armut dersem çıkmaaa MUUUZZZZZZZ

heryerdennn kutlamaya devaaammmmmmmm
nasılsa 3 gün doğum günün...
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce..
sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneee:119::119::119:

ccnm dr 12 dedi ya benim ki 12.gü gidecek illa..hem benimde bir tarafım hemen ögren diyor birtarafımda boşver ikigüdahatadını çıkar hayal kur diyor gülden

amiiiiinnnnnnnnnnnnn

heryerdennn kutlamaya devaaammmmmmmm
nasılsa 3 gün doğum günün...
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce..
sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneee:119::119::119:

ayy şiştim ayol tebrik almaktan
gebelik haberim olaydı da onu tebrik edeydiniz ne vardı sankim
saol tatlım artık bundan sonra benim yaşım sabitleniyor üzerine koya koya ilerlemicem ya sabit kalır ya geri gider her yıl

ccnm dr 12 dedi ya benim ki 12.gü gidecek illa..hem benimde bir tarafım hemen ögren diyor birtarafımda boşver ikigüdahatadını çıkar hayal kur diyor gülden

heee koca engeline takılıyon yani bari idrar testi yapaydın
illa kanına gircem yani

Canımmm bu gece son dogum gününü kutlayan ben olayım barii nice senelere tekrrdan tatlımmm pardonn daha evde kutlama vardır sanırım

Canımmm bu gece son dogum gününü kutlayan ben olayım barii nice senelere tekrrdan tatlımmm pardonn daha evde kutlama vardır sanırım

saol şekerim ama evdeki kutlamaları iptal ettim bunalımdayım bugün sevmiyorum artık doğum günümü
ayrıca saha maça kapalı zemin çamurlu futbola elverişli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…