Tüp Bebek Günlüğümüz !

görünmez görünmez takılsanda burdasın biliyorum elma dersem çık armut dersem çıkmaaa MUUUZZZZZZZ

tühh yakalandımm ...az geçmişi okuyayım dedimm..ne çok yazışmışsınız girdim çıkamadımm....

eve geldim 1 saat olmadı üstümü çıkardımm duşa girecem oturdum kaldım pc nin başındaa..bu akşam başıma gelenleri anlatınca artık gülermisiniz üzülür müsünüz bilemiyorumm..heryerim ağrıyor... dansözlerimi arıyordumm 3 gün kutlamaları için.. ramazan dolayısıyla bize iş çıkmaz deyip memleketleri hawaiye dönmüşler...

Son düzenleme:
Kadınların Bakış Açısı ;

Bir Sen , Bir Ben , Birde Bebek ;

Erkeklerin Bakış Açısı ;

Bir Sen , Bir Öbürü , Birde Yedek . . . ! "

Anlatıyım da öyle gireyim duşaa daha yatsıyı kılacam...adam parka gitti eve girmeden geliverse beni pc başında soynuk yakalayacak
Sultanahmet te herşey çok güzel geçti yasinlerimi okdum tesbihlerimi çektim ...akşama namazını da kıldık camiden çıktık avlu kapısından çıkarken merdivenlerde ayağım kaydığı gibi yuvarlandımm....etrafımdaki kadınlar falan zor toparlandım kocam da yanımda durmuş şaşkın şaşkın bakıyor.... başımda namaz başörtüsü üstümde hırka elimde de sıcak çay vardı döküldü tabii üstüm başım battı neyse ki yanmadım....biraz ilerledik kenarda üstümü başımı sirkeledim boş çay bardağını çöpe atım kocam demesin mi ''hadi ünlü oldun bak insanlar seni tanıyorbirbirlerine gösterip aaa Bak yuvarlanan kadın diyorlar''
hırkayı çabucak çıkardım eşarbı falan elimdeki poşete tıktımm(zaten çay dökülmüş ıslaktılar) başımdaki gözlükleri de gözüme taktım...
kocam napıyosun diyor...ee dedim çok ünlü olunca tanınmamak için kamufle olmak şart....hem düşmeme engel olmuyor hem de dalga geçiyor üstüne fırçayı yedi ...heryerim zonkluyorr....

inşaallahhhh o günlerde gelicekkk ama devamı gelen gebeliklerin olucak artık canım benimmmm
snei hep kutluycaz bıktırcaz böyleeeee

e tabii yaz geldi kızlar hawaiye döndüler
zaten dansöz havamda değilim iyi olmuş boşver gitsin kendini beğenmişler

''eve geldim 1 saat olmadı üstümü çıkardımm duşa girecem''
bu nasıl seksi bir cümledir ya hu

Son düzenleme:

ayyy şuan ruh halimm bu kuzummmm ama biyandan içim cız etti allah korusun yaaa iyisin demiiiiii
eniştenin tavırlara bak sen ünlü oldlun laflarına güldüm
allah kabul etsin dualarını cnaım benimm...olur ya insanız başa herşey gelebilir

Ayyyy cnımm yaa kızz göbegim çatladıı valla çok güldüm kızma canım ne olur güldügüm konu imaj degişikligine ugrmannn gerçekten düşen insana acauipp gülüyorum kendimde düssem hepp aglarım hem gülerimm canımm çokk geçmişş olsun agrıyn yerlerini kocan öptürde geçerrr

çok şükür düşme konusunda rekorlar kitabına girecek maceralarım mevcut yıllardır biriken hikayelerimi bir gün kızkardeşime sor anlatsın sanaaa...öyle saçma sapan yerlerde düşmelerim var ki etraftakiler gülmekten altlarına kaçırdıkları oldu...babannem gerçekten altına kaçırdı....bir yerimde morluk falan yok ama ağrıyor iştee.....

ben de ondan korkuyorum bu halde kocişe yakalnırsam hatun düştü yazık demez gözümün yaşına bakmaz ben kaçtımm öpüldün doğum günü bebesi.. ve tekrar iyi ki doğdunn Gül teyzem iyi ki doğurmuş seniii

Son düzenleme:
Canlarr 2 gün önce hala olucagımı ögrenmiştim dün agbimler tatile gtmişlerdi mutluluklarını kutlamaya suan hstnedeler gelinin kanaması olmus düşük yapıyormuss iNŞALLAH kürtaja gerek klmaz yaaa çok üzüldümm ilk bana söylemişti canım 2 tane test yapmıs getirdi gösterdi 2 gün önce içim sızlıyor suann

:18::18::18: canım yaa İnşaallah sağlıkla kürtajsız sağlığına kavuşur ve yeniden sağlıkla hamiş kalır...üzülme lütfen sağlıklı değilmiş demek ki bebişi vardır bunda da bir hayır...biizim gelinimiz de ilk bebeğini kaybetti kese de varmış ama kalp atışını duyamadılar çok ağladı yalnızdı kardeşim askerdeydi tek başına gitmiş kürtaj için ...çok sürmedi kardeşim askerden geldiğinde tekrar hamile kaldı şimdi 2 yaşında prensesimiz...arada resimlerini paylaşıyorumm tontiğimin...

topiğimizin güzel hatunları günaydın hyırlı sabahlar hepinize..
ben pek iyi değilim bugün benimkiler hala kırmızıya dönemedi sildikçe kahverengi geliyolar..
cok agrım var ölücem sanki akşamada misafirlerim varr

Günaydın cancağızlarım kimliğime göre doğum günüm bugün
3 gündür doğum günü tebriği hediyesi alıyorum
Bugünde annemle takılacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…