görünmez görünmez takılsanda burdasın biliyorum elma dersem çık armut dersem çıkmaaa MUUUZZZZZZZ
ayy şiştim ayol tebrik almaktan
gebelik haberim olaydı da onu tebrik edeydiniz ne vardı sankim
saol tatlım artık bundan sonra benim yaşım sabitleniyor üzerine koya koya ilerlemicem ya sabit kalır ya geri gider her yıl
heee koca engeline takılıyon yani bari idrar testi yapaydın
illa kanına gircem yani
Kadınların Bakış Açısı ;
Bir Sen , Bir Ben , Birde Bebek ;
Erkeklerin Bakış Açısı ;
Bir Sen , Bir Öbürü , Birde Yedek . . . ! "
tühh yakalandımm...az geçmişi okuyayım dedimm..ne çok yazışmışsınız girdim çıkamadımm....
eve geldim 1 saat olmadı üstümü çıkardımm duşa girecem oturdum kaldım pc nin başındaa..bu akşam başıma gelenleri anlatınca artık gülermisiniz üzülür müsünüz bilemiyorumm..heryerim ağrıyor... dansözlerimi arıyordumm ramazan dolayısıyla bize iş çıkmaz deyip meleketleri hawaiye dönmüşler...
saol şekerim ama evdeki kutlamaları iptal ettim bunalımdayım bugün sevmiyorum artık doğum günümü
ayrıca saha maça kapalı zemin çamurlu futbola elverişli değil
Anlatıyım da öyle gireyim duşaa daha yatsıyı kılacam...adam parka gitti eve girmeden geliverse beni pc başında soynuk yakalayacak
Sultanahmet te herşey çok güzel geçti yasinlerimi okdum tesbihlerimi çektim ...akşama namazını da kıldık camiden çıktık avlu kapısından çıkarken merdivenlerde ayağım kaydığı gibi yuvarlandımm....etrafımdaki kadınlar falan zor toparlandım kocam da yanımda durmuş şaşkın şaşkın bakıyor.... başımda namaz başörtüsü üstümde hırka elimde de sıcak çay vardı döküldü tabii üstüm başım battı neyse ki yanmadım....biraz ilerledik kenarda üstümü başımı sirkeledim boş çay bardağını çöpe atım kocam demesin mi ''hadi ünlü oldun bak insanlar seni tanıyorbirbirlerine gösterip aaa Bak yuvarlanan kadın diyorlar''
hırkayı çabucak çıkardım eşarbı falan elimdeki poşete tıktımm(zaten çay dökülmüş ıslaktılar) başımdaki gözlükleri de gözüme taktım...
kocam napıyosun diyor...ee dedim çok ünlü olunca tanınmamak için kamufle olmak şart....hem düşmeme engel olmuyor hem de dalga geçiyor üstüne fırçayı yedi ...heryerim zonkluyorr....
Ayyy evet yaa senden bendensinn bu ne yaaa herkesin tarla çamurlu,
Anlatıyım da öyle gireyim duşaa daha yatsıyı kılacam...adam parka gitti eve girmeden geliverse beni pc başında soynuk yakalayacak
Sultanahmet te herşey çok güzel geçti yasinlerimi okdum tesbihlerimi çektim ...akşama namazını da kıldık camiden çıktık avlu kapısından çıkarken merdivenlerde ayağım kaydığı gibi yuvarlandımm....etrafımdaki kadınlar falan zor toparlandım kocam da yanımda durmuş şaşkın şaşkın bakıyor.... başımda namaz başörtüsü üstümde hırka elimde de sıcak çay vardı döküldü tabii üstüm başım battı neyse ki yanmadım....biraz ilerledik kenarda üstümü başımı sirkeledim boş çay bardağını çöpe atım kocam demesin mi ''hadi ünlü oldun bak insanlar seni tanıyorbirbirlerine gösterip aaa Bak yuvarlanan kadın diyorlar''
hırkayı çabucak çıkardım eşarbı falan elimdeki poşete tıktımm(zaten çay dökülmüş ıslaktılar) başımdaki gözlükleri de gözüme taktım...
kocam napıyosun diyor...ee dedim çok ünlü olunca tanınmamak için kamufle olmak şart....hem düşmeme engel olmuyor hem de dalga geçiyor üstüne fırçayı yedi ...heryerim zonkluyorr....
benimde kızlar toplu regl yaşıyoruzz biz bu ayyy
çok şükür düşme konusunda rekorlar kitabına girecek maceralarım mevcut yıllardır biriken hikayelerimi bir gün kızkardeşime sor anlatsın sanaaa...öyle saçma sapan yerlerde düşmelerim var ki etraftakiler gülmekten altlarına kaçırdıkları oldu...babannem gerçekten altına kaçırdı
ayyy şuan ruh halimm bu kuzummmm ama biyandan içim cız etti allah korusun yaaa iyisin demiiiiii
eniştenin tavırlara bak sen ünlü oldlun laflarına güldüm
allah kabul etsin dualarını cnaım benimm...olur ya insanız başa herşey gelebilir
e tabii yaz geldi kızlar hawaiye döndüler
zaten dansöz havamda değilim iyi olmuş boşver gitsin kendini beğenmişler
''eve geldim 1 saat olmadı üstümü çıkardımm duşa girecem''
bu nasıl seksi bir cümledir ya hu
Canlarr 2 gün önce hala olucagımı ögrenmiştim dün agbimler tatile gtmişlerdi mutluluklarını kutlamaya suan hstnedeler gelinin kanaması olmus düşük yapıyormuss iNŞALLAH kürtaja gerek klmaz yaaa çok üzüldümm ilk bana söylemişti canım 2 tane test yapmıs getirdi gösterdi 2 gün önce içim sızlıyor suann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?