kızlar bizim dokuzuncu günümüz bitiyor yarın 10. günümüz.heyecan dorukta ..son iki günümüz.ne hissedecegmizi şaşırdık.... agrım olsa korkuyorum.olmasa korkuyorum.aklımı muhafaza eyle mevlam.hiçbirimizin kollarını boş bırakma..bebeklerle doldur inş:)
ayy şiştim ayol tebrik almaktan
gebelik haberim olaydı da onu tebrik edeydiniz ne vardı sankim
saol tatlım artık bundan sonra benim yaşım sabitleniyor üzerine koya koya ilerlemicem ya sabit kalır ya geri gider her yıl
heee koca engeline takılıyon yani bari idrar testi yapaydın
illa kanına gircem yani
ayy şiştim ayol tebrik almaktan
gebelik haberim olaydı da onu tebrik edeydiniz ne vardı sankim
saol tatlım artık bundan sonra benim yaşım sabitleniyor üzerine koya koya ilerlemicem ya sabit kalır ya geri gider her yıl
heee koca engeline takılıyon yani bari idrar testi yapaydın
illa kanına gircem yani
amin... beklemek ne zor... allah mutlu haber almayı nasip etsin inşallah..
topiğimizin güzel hatunları günaydın hyırlı sabahlar hepinize..
ben pek iyi değilim bugün benimkiler hala kırmızıya dönemedi sildikçe kahverengi geliyolar..
cok agrım var ölücem sanki akşamada misafirlerim varr
Günaydın arkadaşlar, çok uykum var:)
sanada geçmiş olsun canım..tünaydın hatunlar..geçmiş olsun Nafişimm bu halde misafir mi ağırlayacaksın kuuzumm..bir ağrı kesici falan iç belki sökülmene de faydası olur...dünki düşmemin etkisi bugün gösteriyor kendini dayak yemiş gibi ağrıyor heryanımm...zor kalktım yataktan..en çok da totomla ayağım ağrıyor..ne ayakta iş yapabiliyorumm ne de oturabiliyorum
bugünkü kutlamaları ana kız başbaşa mı yapacaksınızGünaydın cancağızlarım kimliğime göre doğum günüm bugün
3 gündür doğum günü tebriği hediyesi alıyorum
Bugünde annemle takılacaz
yapmaya korkuyorummşuiki gün bir bitseydi diyorumbir bitmese diyorum :18::18::18:
kızlar ben yine gaz bombasıyımhayır işe gelirken giymeye kıyafet bulamıyorum...4 aylık gibi göbek çıktı
göğüslerim falan iyice yumuşadı ama, ağrısı sızısı da geçti, karnımda kasıklarımda ağrım falan da yok...
peki ben öğle tatilinde ne yaptımgittim iki tane idrar testi aldım... olsa da çıkmaz belki ya da yanıltır biliyorum ama ne biliyim eğlence olsun istedim. bugün 7. günüm... belki birini yarın diğerini de pazar yaparım
sen dayanamayacaksın yapacaksın anlaşıldı hadi yap birinide hepimiz rahat edelim hadii.mendilleri hazırlatıorum halaylar için
son anda caymazsam yarın sabah yapacağım tatlım... birşey çıkmayacak biliyorum da yapıcam işte yine de
hep listede adı olan ve topiğe yazmayanlara içten içe kızar hatta içerlerdim... aynısını ben yaptım... sizlerden ne kadar özür dilesem yeridir....bazen gerçekten gelemedim bazen ise kaçamakları uyuyarak yada dinlenerek geçirdim.....şimdi ise oğlumu yerdeki yorganın üstüne attım o orda yuvarlanıp bana masum masum bakarken yazabiliyorum... zılgıtı basana kadar yazayım istedim... inanın bir ara elimi hayattan çektim resmen....oğluşumla uğraştım hep.. birde annem hastanede yattı onunla uğraştım.. çok şükür annem çıktı hastaneden...
oğluşum neredeyse 6 aylık oldu....ve deli gibi yuvarlanıyor.. çeşitli hareketler yapıyor.... büyüdü dana.......
sizleri nasıl özledim anlatamam.....o günleri asla unutmuyorum... benim en zorlu süreçlerimde yanımdaydınız... Allah hepinizden razı olsun bin kere...hala her gece dualarımdasınız...istisnasız her gece hemde.....
sizleri çok seviyorum...oğlum yuvarlana yvarlana laminanta vardı bir düzeltip geliyorum......sizleri de kocaman öpüyorum.....
Selmlar bende uzun zamndur yazamiyorum cok yaramazbir kizim var teyzeleri artik iyice ayaklandi ve halen uyumuyoruz ben nerdeyse 34 bedne dustum hersey uzerimde agliyr resmen halen iki dusu var canavarimin ve cok bir sekilde alla allah diyip duruyor cok tatli iyice taklit yapiyor tlfnu direk kulagina goturuyr bidi bidi konusuyr ve ben sizleri cok ozluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?