Tüp Bebek Günlüğümüz !

amin... beklemek ne zor... allah mutlu haber almayı nasip etsin inşallah..

yapmaya korkuyorumm şuiki gün bir bitseydi diyorumbir bitmese diyorum:18::18::18:

amin... beklemek ne zor... allah mutlu haber almayı nasip etsin inşallah..

amin cnm amin.mevlam bekleyen herkese tattırsın anneliği

Günaydın arkadaşlar, çok uykum var:)

tünaydın hatunlar..geçmiş olsun Nafişimm bu halde misafir mi ağırlayacaksın kuuzumm..bir ağrı kesici falan iç belki sökülmene de faydası olur...dünki düşmemin etkisi bugün gösteriyor kendini dayak yemiş gibi ağrıyor heryanımm...zor kalktım yataktan..en çok da totomla ayağım ağrıyor..ne ayakta iş yapabiliyorumm ne de oturabiliyorum

sanada geçmiş olsun canım..
kuzum dün gece cok arttı agrım 2-3 tane hap içtim hala yok dün sildikçe kahverengi geliyodu bugün oda yok
zaten 4 günde erken geldi normalde günüm 27 siydi..
arkadaşlar artmazsa böyle devam ederse test yap diyolar:26:

Günaydın cancağızlarım kimliğime göre doğum günüm bugün
3 gündür doğum günü tebriği hediyesi alıyorum
Bugünde annemle takılacaz
bugünkü kutlamaları ana kız başbaşa mı yapacaksınız ..ne güzel annemi özledimm ben yaaa kaç haftadır köydler telfon çekmiyor konuşamıyoruz da..
yapmaya korkuyorumm şuiki gün bir bitseydi diyorumbir bitmese diyorum:18::18::18:

son güne kadar umutlanmak istyorsun sanırım....ama helal olsun iyi sabrediyorsunn...inşaalah bu hamilelik içgüdün bitmez 9 ay devam eder büyüyerek canımm

kızlar ben yine gaz bombasıyım hayır işe gelirken giymeye kıyafet bulamıyorum...4 aylık gibi göbek çıktı

göğüslerim falan iyice yumuşadı ama, ağrısı sızısı da geçti, karnımda kasıklarımda ağrım falan da yok...

peki ben öğle tatilinde ne yaptım gittim iki tane idrar testi aldım... olsa da çıkmaz belki ya da yanıltır biliyorum ama ne biliyim eğlence olsun istedim. bugün 7. günüm... belki birini yarın diğerini de pazar yaparım

hep listede adı olan ve topiğe yazmayanlara içten içe kızar hatta içerlerdim... aynısını ben yaptım... sizlerden ne kadar özür dilesem yeridir....bazen gerçekten gelemedim bazen ise kaçamakları uyuyarak yada dinlenerek geçirdim.....şimdi ise oğlumu yerdeki yorganın üstüne attım o orda yuvarlanıp bana masum masum bakarken yazabiliyorum... zılgıtı basana kadar yazayım istedim... inanın bir ara elimi hayattan çektim resmen....oğluşumla uğraştım hep.. birde annem hastanede yattı onunla uğraştım.. çok şükür annem çıktı hastaneden...
oğluşum neredeyse 6 aylık oldu....ve deli gibi yuvarlanıyor.. çeşitli hareketler yapıyor.... büyüdü dana.......
sizleri nasıl özledim anlatamam.....o günleri asla unutmuyorum... benim en zorlu süreçlerimde yanımdaydınız... Allah hepinizden razı olsun bin kere...hala her gece dualarımdasınız...istisnasız her gece hemde.....
sizleri çok seviyorum...oğlum yuvarlana yvarlana laminanta vardı bir düzeltip geliyorum......sizleri de kocaman öpüyorum.....

güldencim listeleri bulamıyorum... nerelerde...? bir bakayım yüzüm gülsün hamişleri görünce dedim ama yok....canlarım...benim oğluş mızıklıyor...gitmem lazım... yine laminanta gitmiş kerata....sizleri kocaman ama kocaman öpüyorum.....
ama en çok oğluşum öpüyormuş....

sen dayanamayacaksın yapacaksın anlaşıldı hadi yap birinide hepimiz rahat edelim hadii.mendilleri hazırlatıorum halaylar için

iftara az kaldı hemen yazıp çıkıyorum ilk fırsatta gelmeye çalışacam inşallah...
DEFNELMA kuzucum uzun zaman oldu gerçekten gelmeyeli ama canın saolsun demekki öyle gerekti..
Paşayı öpüyorum maşallah kocaman herif olmuş 6 ay azmı
Bu arada listeleri tutmayı bırakalı epey oldu sen geleydin sırf senin için devam ederdim baktım yoksun artık bende yapmıyorum dedim bıraktım

Çocuk: Teyze
Teyze: Efendim
Çocuk: Karnındaki Ne
Teyze: Çocuğum
Çocuk: Onu Çok Mu Seviyorsun
Teyze: Evet
Çocuk: O zaman Niye Yedin

maşallah paşayaa büyümüş defnelmacım..Sen artık yoğun bir annişsin..Çok öpüyorum senide oğluşunudaa

Selmlar bende uzun zamndur yazamiyorum cok yaramazbir kizim var teyzeleri artik iyice ayaklandi ve halen uyumuyoruz ben nerdeyse 34 bedne dustum hersey uzerimde agliyr resmen halen iki dusu var canavarimin ve cok bir sekilde alla allah diyip duruyor cok tatli iyice taklit yapiyor tlfnu direk kulagina goturuyr bidi bidi konusuyr ve ben sizleri cok ozluyorum

canım benim
gerçekten ço zaman oldu topikte kaynatmayalı doğuran gidiyo arkadaş napıyo bu minnaklar size böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…