hoş geldin canım güle güle git gel inşallah..selam şekerler
hepinizi öpüyoruz, bugün kontrol var.
seni bırakmıyordur canım tutunma kanaması derler ona...yerini yapıyo pıtırcık......
çok sevindim yaaaa inanamıyorum ben sana ümit verdim gecede teselli ettim yaa rabbim ağlamanı istemedi işte gördünmü hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
defnecim hosgeldinnn...senin doguma gitmeden once artik geldim anne de 'yi silip geldim anne yaszisni hala unutamiyorum cok duygulanmistim..avatar resmimi oğluşum yaptım...ama kaldırmam lazım...kimse bilmiyo.. onun yatakta değilde laboratuvarda yapıldığını:)))
kizz dovucem seni:))sabah okudum bende nasil uzuldum aha birinin ki daha olmadi dedim.beni uzmeye ne hakkin var:))cok sevinddim cnm allah sonunu hgetirfin in.kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ
dogur artik su tostikleride gelip sevelimselam şekerler
hepinizi öpüyoruz, bugün kontrol var.
kizim sen hamilesin..canlar benim kırmızılardan hala ses seda yok..
salı günü akşam birden kıpkırmızı baya bi geldi sahurdu kahverengiydi..
dün sabah hiç bişey yoktu sildikçe sarımsı renkteydi akşama biraz koyulaştı..
bugün gene sildikçe geliyor
offf iyki kendiliğinden oldum diye seviniyodum ama o da böyle oldu
dr a gidemicem iznim yok kızım testede korkuyorum artık bakmaya bugünkü ruh halim berbatttt sürekli ağlamak istiyorum Rabbim bu sınavımız ne zaman bitecekkizim sen hamilesin..
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
niye kimse yok yaa sevmedim ben bu yazı hiç kimseler ugramaz konusmaz oldu..
canım iş yerinde net gelip gidiyo yazdım ve kesildi net...Selam şekerim baktım çağırıyosun ben gideyim baarim dedim nasılsın kuzum iyimisin?
niye kimse yok yaa sevmedim ben bu yazı hiç kimseler ugramaz konusmaz oldu..
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
defnecim hosgeldinnn...senin doguma gitmeden once artik geldim anne de 'yi silip geldim anne yaszisni hala unutamiyorum cok duygulanmistim..
kizz dovucem seni:))sabah okudum bende nasil uzuldum aha birinin ki daha olmadi dedim.beni uzmeye ne hakkin var:))cok sevinddim cnm allah sonunu hgetirfin in.
dogur artik su tostikleride gelip sevelim)
kizim sen hamilesin..
canım hayırlısıyla kucagınada alırsın inşallah..çok sevindim senin adına..
bu arada kırmızıları gördğm demiştin nasıl oldu nasıl geldi kırmızılar..
yani aslında sormak istediğim su..
benimde salı akşamı kırmızılar geldi hemde baya ama 1 kez sonra sahura kadar kahverengi geldi dün sabah sildikçe kahve geliyodum akşam bugün sildikçe sarımsı bisey geliyor..
test yapsammı bilemedim acıkcası yaa:26:
filoloğum tebrikler hamileymişsinn inşaallah sağlıkjla değerin katlanır keseniizi kalp atışınızı görürsünüz Rabbim tamamına erdirsin inşallahDün bi ara uğradım olmadı adet kanamam yazdığını okuyunca bişey yazamadan çıkmıştımm....Allah biliyor yaa ne desek boş oluyor teselli fayda etmiyor ...
çok sevindim ben şimdi okuduğum müjdeli habere
nafiş kuzum hamile olmayasın inşaallah....bu şekilde adet olman da düşündürücü..bir test yap ...Allah koruusn erken önlem alman lazım hamişsen kanamna var sonuçta az az da olsa....,inşaallah doğal bebişin geldim anne demiştir
Canımmm yaaa çokk duygulandım okurken olaya ilk negatif bakıp pozitif sonuc beni çokkkk mutlu etti Hayırlı olsun tatlım darısı başımıza İNŞLLAH
Slm kızlar filoluğum tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah bugün benimde evlilik yıldönümüm ilk kez bebişimizle kutluyoruz inşallah seneyede kucağımızda kutlarız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?