Tüp Bebek Günlüğümüz !

olmamiss.melekkerim benle degilmis adet oldum

geçmiş olsun canım üzüldüm sende üzüldün tabiki belkide ağladın hem özlemden hem sinirden ama allah böylesini nasip etmiş sana ..
rabbim hayırlısını versin sana canım allaha emanet ol inşallah..

çılgın seni....bileydim gelirdim sırf listeleri devam ettirmek için....yaaa tatlım altı ay oldu kocaman oldu...koşuşturmaca geçti hep...sizler hep aklımdaydınız.. eşim bile şaşıyordu topiğe uğrayamayışıma... ama inan ki uyurken yemek yapıyım diyorum.. tam yemeği yapıyom.. azcık kendime vakit ayırayım diyorum...hoooop uyanıyo paşa....hadi onunla oyalan dur.. kendi kendine oynamayı bilmiyor.. galiba bende alıştıramadım.. 5. sene bulmuşum kucağımdan indirmedim galiba.... şimdi de tüm derdi kucak... bazen bunalıyorum ama sonra diyorum ki.. belki tek çocuğum olacak ve kucağımda kalacağı emekleyene kadar emeklemeye başlayınca her yere kendi gitmek isticek.. işte maraton o zaman başlıcak.....ama artık kendime çok kızdım ve szin yanınıza uğrayacağım.. ben ki sabahın 5 inde doğuma giderken bile size yazmaya çalışmıştım.. şimdi mi yazamayacağım.. artık elimden geldiğince yazacağım....söz veriyorum...

Çocuk: Teyze
Teyze: Efendim
Çocuk: Karnındaki Ne
Teyze: Çocuğum
Çocuk: Onu Çok Mu Seviyorsun
Teyze: Evet
Çocuk: O zaman Niye Yedin

bi öğrencim demişti bana..öğretmenim çocuğunuz var mı diye...yok demiştim....istiyomusun demişti....tabi demiştim...o zamn çok yemek ye karnın şişsin olur bebeğin demişti...meğersem teyzesi hamileymiş öyle demişler çocuğa....:)))

maşallah paşayaa büyümüş defnelmacım..Sen artık yoğun bir annişsin..Çok öpüyorum senide oğluşunudaa

canım evet büyüdü....her dönemi ayrı bir güzel her dönemi ayrı bir zor.....Rabbim sizlere de nasip edecek insallah...ve bu günleri unutacaksınız....

esracık büyüdü demek....
zaten çok yoğunsun biliyorum seni telle arıyorum ama açmıyosun....
bir tek şeyini kıskandım...ZAYIFLAMIŞSIN.....ben hala 13 kilo fazlamla dolanıyom...benimde hiç bi şeyim olmuyo..ve moralim çok bozuk...ek gıdaya geçince oğluşum zayıflarım diye düşünüyorum...şimdi emziriyorum diye hiç bi şey yapamıyorum....bu arada ikinciyi mi düşünüyosun..avatarının altındaki yazı ne öyle....

canım benim
gerçekten ço zaman oldu topikte kaynatmayalı doğuran gidiyo arkadaş napıyo bu minnaklar size böyle

Allah sana ikisini bir arada versin bizden beter ol insallah:)))))))

olmamiss.melekkerim benle degilmis adet oldum
((
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım...

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun..

bebişler büyümüş.....maşallah onlara...hayırlısıyla kucağına al canım....

avatar resmimi oğluşum yaptım...ama kaldırmam lazım...kimse bilmiyo.. onun yatakta değilde laboratuvarda yapıldığını:)))

avatar resmimi oğluşum yaptım...ama kaldırmam lazım...kimse bilmiyo.. onun yatakta değilde laboratuvarda yapıldığını:)))

defnecim hoş geldin özlettin kendini maşallah oğluşun büyümüş çok tatlı ve yakışıklı bi paşa olmuş Allah nazarlardan saklasın ve size çok bağışlasın

defnecim hoş geldin özlettin kendini maşallah oğluşun büyümüş çok tatlı ve yakışıklı bi paşa olmuş Allah nazarlardan saklasın ve size çok bağışlasın

evet tatlım çok olmuş...geçmişi okuyayım dedim..400 sayfa geçmiş. kocaman oldu dana..şimdi beşiğinde sallana sallana uyuyor...kurdela bağladım kenarına bir yandan sallıyom bir yandan yazıyom... ama uyanmasına az kaldı.....
sen nasılsın canım?listelerde kalkmış....gelişmeler neler?

yöntemin süper olmuş böylelikle hem bizi ihmal etmemiş olursun hemde oğluşunu

bende yeni gelişme yok canım histereskopi oldum gen testleri yaptırdım hepside temiz çıktı bende artık kendi haline bıraktım hiçbişey yokken olmuyosa demekki Rabbimin bi bildiği vardır olursa olur olmazsa yapacak bişey yok çok yoruldum çünkü

Son düzenleme:

adet olmak için çok erken değil mi? hemen doktorunu ara, gidip kan var...adet olmayabilir o...

kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ

hepsinin temiz olması bir yönden iyi canım..dediğin gibi zamanı vardır mutlaka..ama çalışmaları bırakmayın....biz şimdi istesekte çalışamıyoz...bazen oğlumuza soruyoz kardeş istiyomusun diye...mızıldanıyo..zaten istemediğini bizi ayrı yatırdığından biliyoz....
beş sene yaptığımız ekşını özlüyozher ay ve gün aşırı.....34:

seni bırakmıyordur canım tutunma kanaması derler ona...yerini yapıyo pıtırcık......

ben çıkıyorum artık... bugünü size ayırdım... ütülerim kaldı....bir sonraki uykusunda ütü yapmam lazım....eeee bu işler böyle... bu aralar aynı avatarımdaki anneye benzedim.....

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun..

öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum..hulusi beyin hastasıymışsın ve istanbuldaymıssın sanırım..bende istanbuldayım fakat nasıl yapmam gerekiyo sen nasıl ulaştın hulusi beye bana yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler cevabın için..

Son düzenleme:

çok sevindim yaaaa inanamıyorum ben sana ümit verdim gecede teselli ettim yaa rabbim ağlamanı istemedi işte gördünmü hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…