olmamiss.melekkerim benle degilmis adet oldum
iftara az kaldı hemen yazıp çıkıyorum ilk fırsatta gelmeye çalışacam inşallah...
DEFNELMA kuzucum uzun zaman oldu gerçekten gelmeyeli ama canın saolsun demekki öyle gerekti..
Paşayı öpüyorum maşallah kocaman herif olmuş 6 ay azmı
Bu arada listeleri tutmayı bırakalı epey oldu sen geleydin sırf senin için devam ederdim baktım yoksun artık bende yapmıyorum dedim bıraktım
Çocuk: Teyze
Teyze: Efendim
Çocuk: Karnındaki Ne
Teyze: Çocuğum
Çocuk: Onu Çok Mu Seviyorsun
Teyze: Evet
Çocuk: O zaman Niye Yedin
maşallah paşayaa büyümüş defnelmacım..Sen artık yoğun bir annişsin..Çok öpüyorum senide oğluşunudaa
Selmlar bende uzun zamndur yazamiyorum cok yaramazbir kizim var teyzeleri artik iyice ayaklandi ve halen uyumuyoruz ben nerdeyse 34 bedne dustum hersey uzerimde agliyr resmen halen iki dusu var canavarimin ve cok bir sekilde alla allah diyip duruyor cok tatli iyice taklit yapiyor tlfnu direk kulagina goturuyr bidi bidi konusuyr ve ben sizleri cok ozluyorum
canım benim
gerçekten ço zaman oldu topikte kaynatmayalı doğuran gidiyo arkadaş napıyo bu minnaklar size böyle
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun..
avatar resmimi oğluşum yaptım...ama kaldırmam lazım...kimse bilmiyo.. onun yatakta değilde laboratuvarda yapıldığını:)))
defnecim hoş geldin özlettin kendini maşallah oğluşun büyümüş çok tatlı ve yakışıklı bi paşa olmuş Allah nazarlardan saklasın ve size çok bağışlasın
evet tatlım çok olmuş...geçmişi okuyayım dedim..400 sayfa geçmiş. kocaman oldu dana..şimdi beşiğinde sallana sallana uyuyor...kurdela bağladım kenarına bir yandan sallıyom bir yandan yazıyom... ama uyanmasına az kaldı.....
sen nasılsın canım?listelerde kalkmış....gelişmeler neler?
geçmiş olsun canım üzüldüm sende üzüldün tabiki belkide ağladın hem özlemden hem sinirden ama allah böylesini nasip etmiş sana ..
rabbim hayırlısını versin sana canım allaha emanet ol inşallah..
adet olmak için çok erken değil mi?hemen doktorunu ara, gidip kan var...adet olmayabilir o...
yöntemin süper olmuş böylelikle hem bizi ihmal etmemiş olursun hemde oğluşunu
bende yeni gelişme yok canım histereskopi oldum gen testleri yaptırdım hepside temiz çıktı bende artık kendi haline bıraktım hiçbişey yokken olmuyosa demekki Rabbimin bi bildiği vardır olursa olur olmazsa yapacak bişey yok
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun..
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?