Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sevgili eşim bütün gün evde olduğundan topike gelemedim bu aralar pc ye el koyuyor hain herif
Kendi işi olunca Ramazanda miskinlik yapıyoo başıma kaldı kendileri

Eniştenin gazabına uğradın demek hoşgeldin ..geçen hafta da benimki 1 gün işte 2 gün evde vakit geçirdi..pc me el koymaz ama pc yi kapatır temzilik yapar toz alır hiç bi iş bulamazsa beni de oturtmaz tabii başınaa... her halukarda evde oldu mu sanal hayatına ambargo koyuyorlar..
ben de saat 3 e doğru zorla kalkabildim uğradım sonra mutfağa geçtim...şükür en son kalkabildiğimde iyi hissediyordumm ...saat 11 den 3e kadar yatakla wc arasında geçirdim...ortlama 2 kilo fark etmişim iftar öncesi tartıldığımda..

Selam kizlar herkese mutlu hafta sonlari diliyorum..

Selam canımm sana ve bebişlerinede mutlu hafta sonlrı diliyorum,gözüme uyku girmedi canım sahur yaptık,eşim yattı namaz kıldım ve oturuyorum yaa senn sanırım bebişler uyutmadı

sahur sonrası uyku tutmayanlar ekibi gelmiş..sabah ettik ..Allah rahatlık versin şekerlerimm bekledim kimse gelmedi bende namazı kıldım yatıyorumm....öğleye doğru gelirimm...ama söz vermiyimm misafir alacağım iftara hafta sonu ve hafta içi fulumm..temizlik yemek araları kaçarımm artık...

s
cnm baya baya geldi adet gibi..kız sende hamileolma :) inş meleginin belirtisidir..
kızlar baktım test her zamanki gibi tek çizgi
<ama hala gelenim gidenim yok ilk günkü 4-5 damla kırmızı dısında görmedimde başkakırmızı

Selam canımm sana ve bebişlerinede mutlu hafta sonlrı diliyorum,gözüme uyku girmedi canım sahur yaptık,eşim yattı namaz kıldım ve oturuyorum yaa senn sanırım bebişler uyutmadı

Sormayin kizlar sıcaklar yüzünden kötü günler geçiriyorum. Gece yine dolandim durdum..

nafisim.yine mi tek cizgi napalim canim kaderimiz boyleymis sen diosun ya sinavimiz ne zaman bitcek demekki daha cokkk calismamiz lazim cokkkk:))isi dalagaya vurduk artik:))

Sormayin kizlar sıcaklar yüzünden kötü günler geçiriyorum. Gece yine dolandim durdum..
ahh canım yaa neler çekmişsin okudum diğer taraftaa inşaallah taşınınca kurtulacaksın boğucu sıcaktan kızların da rahat edecek annesi üzmeyecekler senii
ben bu hafta full doluyum kuzenlerim gelecek bebişiyle ilk sonra eşimin evli arkadaşlarıyla eşleri çocuklarını alacam iftara...hepde bebişli misafirler..ama çok seviyorum sıpaları..onlara özel şekerlemeler falan yapayım diyorumm sevinir çocuklar
kızlar baktım test her zamanki gibi tek çizgi
<ama hala gelenim gidenim yok ilk günkü 4-5 damla kırmızı dısında görmedimde başkakırmızı

tek çizgi mi çıktı nafişim...
günün geçmiş miydi kii ben geçmedi diye hatırlıyorum belki idrar testinde çıkmaz hemen..neyse sen daha iiyi bilirsin idrar testityle netleşip netleşmeyeceğini...inşaalah başka bir sorun olmadan sökülürsn ne diyeyim....

ikramayacım neden bilmiyorum seni kendime çok benzetiyorum gerek bebek tedavisi sürecinde yaşadıklarımız gerekse kaygana görümceklerden çektiklerimiz o kadar benziyorki....................olaylara bakış açına falan bakıyorum çok aklı başında bi hatunsun seni çok seviyom men

canımm sın yaa çok benziyoruzz değil mii ben de seni tanıdığım günden beri bir başka kanım ısındı ve çooook seviyorum seni...yüreğim yüreğini kardeş bildi (kardeşimden de ayrıyım yaa içlendim herhalde bebeğimdi o benimm büyüdü evlendi gitti)...dertler beni biraz deli yaptı artık eskisi kadar aklı başında mıyım bilmiyorumm iyiniyetimi tahammülümü kaybettim..ve eskiden ne kadar sabırla yaklaştığım görmezden geldiğim herşeyin canımı acıtmasına katlanamayıp eşime bilee tavrımı koydum...tüp bebek sürecinde yaşadıklarımla birleşince hayat zaten zorken anlayışsız düşüncesiz insanları görmek bile istemiyorum Saracım..
inan Ramazanı çok seviyorum ama sırf yaşadığım muhitten kurtulmak için gün sayıyorum bitse de gitsek modunda yaşıyorum günlerimi...
beni buraya bağlayan kardeşimin yanımda oluşuydu artık evinde yuvasında içim rahat...
bu ara misafir ağırlayacam yarın ve sonrki gün uğrayamam herhalde öptüm seni kocaman:103::103:

Selam kızlarr bugün iftarımı yalnız açtım ,hiçdışarıya adımımı bile atmadımm nedense yalnız hissediyorum kendimi bugün sessiz ve sakin takılıyorum adetim bitti sanarak 2 gündür oruç tutuyorum ama yine leke geliyor nedense hiç bu kdr det olmmıstım yaa canım çok sıkıldı gerçekten gece bdest ldım sabah namazını kıldım niyet ettim yttım yine gelmiş bende bozmadım orucumu böyle yani yrın benimde eşimin 3 kardeşi ve eşleri gelicek iftara yogun bir gün olacagı kesinn

aynı durum bende de var mehtapcım abdestimi aldım niyetlendim bugün akşama doğru leke gelmiş sonra devamı yok bende bozmadım orucumu...dışardaydım eve geldim bi baktım gece yine gelmiş yarın oruç tutmayacam bende ne yaptığı belli değil sinir oldum yani

ballarım kaymaklarım bugün evde yoktum vınn ı kocacım götürdü iş yerinde net yokmuş vınn ımı kullandılar bende annemdeydim akşama kadar sıcakta gezdik saat 4 gibi eve geldik sonra iftar vs.. ordan çıktık sevgili eşim waflle yemeye götürdü beni çok severimde eve geldiğimizde 22.00 olmuştu saat şimdide sahur var...günün özetini geçesim geldi

Rmazan da adet olmak böyle oluyor maalesef her Ramazan damlalar lekeler yüüzndüen tuttuğumuz oruçlar ı bile bozduğumuza değmiyor sankii....benimkiler de şaşmayana siklusuma göre 2 gün içinde teşrif etmeleri lazımm..ve misafr ağırlayacam aynı senin gibi yoğunum bu haftaatemziliğim bitmedii halaa..inşallah yarına yetişri temizliğimm gece yatmayınca sabah da kalkamıyoruz günümüz ölüyor..

hoşgeldin demetimm iyi geceleerr..ben de cee yapıp kaçıiimm..eşim de yiyelim yatiim modunda sahuru hazırlim de yesin barii...ben gene namazı kılıp yatıcam...görüşrüz Alllah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşaallah

herkese günaydın

günlerdir süren şişkinliğim dayanılmaz olunca cuma sabah hulusi daktıra gittim... muayene etti, su toplamışım evet hemen bhcg istedi, ve 8. günümde değerim 50 çıktı hala hamile olduğuma inanamıyorum ben

dün şişkinliğim beni mahvetti yine, yine gittim kontrole, tekrar baktı, ultrasondaki sıvıları ben bile gördüm...karaciğer enzimlerine bakmamız lazım dedi, eğer kötü çıksalardı yatıracaktı hastaneye. ama şükür ki iyi çıkmış değerlerim. pazartesi tekrar gideceğim kontrole. inşallah bhcg değerim yükselmiştir

başta gülden olmak üzere, şişkinliğimi hamişliğe yoran herkese tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum bana kalsa hala inanmayacağım, göğüsler yumuşacık, karın-kasık ağrısı yok... ama şükür ki testler öyle demiyor

Rabbim bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hiç kimseyi evlat hasretiyle ya da evlatlarıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…