Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah kardeşini bi ömür boyu mutlu mesut etsin bizim gibi bebek hasreti çekmesin inşallah Rabbim bizlerde evlatlarımızı gönderip bu hasretimizi bu ay bitirsin inşallah

yeni evin sana şans mutluluk huzur ve bebeğini getirsin ikramayacım

anlayışsız insanlardan banada gına geldi ama artık kim ne hak ediyosa o kadar değer verecem kavgaysa kavga güzellikse güzellik çünkü ben alttan aldıkça insanlar üzerime üzerime geliyo Rabbim bizi kötü insanlardan ve tüm kötülüklerden korusun

misafir ağırlayacakmışsın sana kolaylıklar diliyorum eminim çok güzel ve değişik menüler hazırlayıp insanların kalbini bi kez daha fethedeceksin hamarat arkadaşım menim Rabbim yardımcın olsun

canimm hayirli olsunnn o sisligin hamilelik oldugunu biliodummm ve soylemistim:))hulusi amcam yine dokturmus:))insallah degerin yukselir canimmm

tızım yaaa ramazandı yaz sıcağıydı derken seni çok özlüyom men sende kaçaklığa iyice alıştın topiğin yolunu bilem kaybettin ama olmazki burda seni sevenler yolunu gözler gülden hanım

kızlar hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese olsun

AMİN

heyy allahımmm bidahaki tüpte sen benide azcık şişirde töbe töbeee
hatırlamıyorum bömyle bir belirtii bende anca mide bulandı yandı onca haptan iğneden sonraa...
gebeliğim çıksın anacım kim hulusi hocada şişkinlik yaşasa gebe çıkıyorr..
maaşallah suphanallah değerinee cnaım benimmmmmmm çok güzellll
sağlıkla al kucağına inşaallahhhh.....AMİNNNNNN artık sıramız gelsinnn biizimdeeeee

filolog hatun senide okudumda yazamadım..
hatta kanamam geldi dedin üzülmüştüm ama yaşadığın çok güzellll..
mevlammm tamamına erdirsin sağlıklaaaa
insan deli olur bee olmadı sanıp olduğunu duyunca....
işte o yüzden mutlaka kan verin diyorlar demekki..
ayyy ebn bile rastgele idrar kitli testimde ki bu hikayemi bilenler bilir yinede bi umut gidip kan vermiştim.
artık negatif deyip pozitif çıksa nolurdum bilmiyorum delüü olurdum sonra da bu ay doğurmuş tabikiii 9 ay geçtiii

süpperrrr harika mükemmel çok şükür hamilesin işteee gayet belliydi hiç belirtim yok derken bir numaralı belirti şişmiş olman dedim sana ve sonuç ortada..ben test günümü beklerken ohss riskim vardı ve gebe olsam kesin şişecektim hulusi hoca bana nasılsın şişkinlik varmı diye sormuştu yok hocam dediğimde suratı asıldı resmen şişmenin gebelik belirtisi olduğunu onunla yaşadım ben..neyse çok tebrik ediyorum canım maşallah 8.gün için şahane bir değerin var...veee bir kutlama daha :118::118::118:

Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030 Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030 Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030 Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030 Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030

emel gibi çok yumi olmamasına rağmen ufak çapta ohss oldu şekerim ondan şişti...
sıvı toplamış..

emel gibi çok yumi olmamasına rağmen ufak çapta ohss oldu şekerim ondan şişti...
sıvı toplamış..

okumuştum evett..
amabende az da olsa olayım şişeyimde ama sonu gebelik olsun beee kuzummm
hayır isteyim tabi mubarek günde daha doğru olurr
..

Son düzenleme:
tızım yaaa ramazandı yaz sıcağıydı derken seni çok özlüyom men sende kaçaklığa iyice alıştın topiğin yolunu bilem kaybettin ama olmazki burda seni sevenler yolunu gözler gülden hanım

bende seni özlüyorum
eşim geç gidiyor işlerini ayarlamış bazen hiç gitmiyor ya da dışarda oluyorum canım ondan yokum...
sevenlerim için daha sık geliciimm

okumuştum evett..
am abende az da olsa olayım şişeyimde ama sonu gebelik olsun beee kuzummm
hayır isteyim tabi mubarek günde amaa...

şiş tabisi kontrollü olduktan sonra ohss nin çaresi var sonuçta sağlıklı gebelik olsunda azcık ohss nin bir zararı olmaz

şiş tabisi kontrollü olduktan sonra ohss nin çaresi var sonuçta sağlıklı gebelik olsunda azcık ohss nin bir zararı olmaz
tabii az doz ohhssden bişi olmazz gerekli bişeymiş gibi algıladım bi an...
hayırlısıı bakalımm ne umarak başlayıp nelerle karşılaşıyoruz inş. sorunsuz olsunda sonuda güzel olsunnn:13:

tabii az doz ohhssden bişi olmazz gerekli bişeymiş gibi algıladım bi an...
hayırlısıı bakalımm ne umarak başlayıp nelerle karşılaşıyoruz inş. sorunsuz olsunda sonuda güzel olsunnn:13:

bende gerekli gebelik habercim ohss olcak büyük ihtimal

tabi öncesinde salı günü allah izin verirse ankara topraklarına olucağımdaa...
belirteyimmm

hoca sorsa bana 9 ayda naptın diyeee...:26:
ilk 5 ay 2 kere adet oldum nerdeyse ilaçla diycemm..
hayatımda görmediğim bişeydi bu durum...
son 4 ay düzeldi adetim diycem..
kilo vermeye çalıştım 2 aylık sporla ama sadece 4-5 kilom gitti ..
oda spor bitti geri gelmezz inşaallahhh zor bela verdim zatenn..
bide son aya sınav sıkıştırdım bu başka bişii yokk hocammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…