canımm sın yaa çok benziyoruzz değil mii ben de seni tanıdığım günden beri bir başka kanım ısındı ve çooook seviyorum seni...yüreğim yüreğini kardeş bildi (kardeşimden de ayrıyım yaa içlendim herhalde bebeğimdi o benimm büyüdü evlendi gitti)...dertler beni biraz deli yaptı artık eskisi kadar aklı başında mıyım bilmiyorumm iyiniyetimi tahammülümü kaybettim..ve eskiden ne kadar sabırla yaklaştığım görmezden geldiğim herşeyin canımı acıtmasına katlanamayıp eşime bilee tavrımı koydum...tüp bebek sürecinde yaşadıklarımla birleşince hayat zaten zorken anlayışsız düşüncesiz insanları görmek bile istemiyorum Saracım..
inan Ramazanı çok seviyorum ama sırf yaşadığım muhitten kurtulmak için gün sayıyorum bitse de gitsek modunda yaşıyorum günlerimi...
beni buraya bağlayan kardeşimin yanımda oluşuydu artık evinde yuvasında içim rahat...
bu ara misafir ağırlayacam yarın ve sonrki gün uğrayamam herhalde öptüm seni kocaman:103::103:
canimm hayirli olsunnn o sisligin hamilelik oldugunu biliodummm ve soylemistim:))hulusi amcam yine dokturmus:))insallah degerin yukselir canimmmherkese günaydın
günlerdir süren şişkinliğim dayanılmaz olunca cuma sabah hulusi daktıra gittim... muayene etti, su toplamışım evethemen bhcg istedi, ve 8. günümde değerim 50 çıktı hala hamile olduğuma inanamıyorum ben
dün şişkinliğim beni mahvetti yine, yine gittim kontrole, tekrar baktı, ultrasondaki sıvıları ben bile gördüm...karaciğer enzimlerine bakmamız lazım dedi, eğer kötü çıksalardı yatıracaktı hastaneye. ama şükür ki iyi çıkmış değerlerim. pazartesi tekrar gideceğim kontrole. inşallah bhcg değerim yükselmiştir
başta gülden olmak üzere, şişkinliğimi hamişliğe yoran herkese tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorumbana kalsa hala inanmayacağım, göğüsler yumuşacık, karın-kasık ağrısı yok... ama şükür ki testler öyle demiyor
Rabbim bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hiç kimseyi evlat hasretiyle ya da evlatlarıyla sınamasın
ballarım kaymaklarım bugün evde yoktum vınn ı kocacım götürdü iş yerinde net yokmuş vınn ımı kullandılar bende annemdeydim akşama kadar sıcakta gezdiksaat 4 gibi eve geldik sonra iftar vs.. ordan çıktık sevgili eşim waflle yemeye götürdü beni çok severimde eve geldiğimizde 22.00 olmuştu saat şimdide sahur var...günün özetini geçesim geldi
iyiyim.canim bogazim giciklanio grip olma yolunda ilerliyorum dun adetim bitti abdest aldim oruc tutim dedim ama geri tutmadim bogazim cok fena.bugun ilac icimde belki yarina acicik gecer sen napion cnm?turkuazım nabersin nasılsın canım menim
herkese günaydın
günlerdir süren şişkinliğim dayanılmaz olunca cuma sabah hulusi daktıra gittim... muayene etti, su toplamışım evethemen bhcg istedi, ve 8. günümde değerim 50 çıktı hala hamile olduğuma inanamıyorum ben
dün şişkinliğim beni mahvetti yine, yine gittim kontrole, tekrar baktı, ultrasondaki sıvıları ben bile gördüm...karaciğer enzimlerine bakmamız lazım dedi, eğer kötü çıksalardı yatıracaktı hastaneye. ama şükür ki iyi çıkmış değerlerim. pazartesi tekrar gideceğim kontrole. inşallah bhcg değerim yükselmiştir
başta gülden olmak üzere, şişkinliğimi hamişliğe yoran herkese tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorumbana kalsa hala inanmayacağım, göğüsler yumuşacık, karın-kasık ağrısı yok... ama şükür ki testler öyle demiyor
Rabbim bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hiç kimseyi evlat hasretiyle ya da evlatlarıyla sınamasın
herkese günaydın
heyy allahımmm bidahaki tüpte sen benide azcık şişirde töbe töbeee
hatırlamıyorum bömyle bir belirtii bende anca mide bulandı yandı onca haptan iğneden sonraa...
gebeliğim çıksın anacım kim hulusi hocada şişkinlik yaşasa gebe çıkıyorr..
maaşallah suphanallah değerinee cnaım benimmmmmmm çok güzellll
sağlıkla al kucağına inşaallahhhh.....AMİNNNNNN artık sıramız gelsinnn biizimdeeeee
emel gibi çok yumi olmamasına rağmen ufak çapta ohss oldu şekerim ondan şişti...
sıvı toplamış..
tızım yaaa ramazandı yaz sıcağıydı derken seni çok özlüyom mensende kaçaklığa iyice alıştın topiğin yolunu bilem kaybettin ama olmazki burda seni sevenler yolunu gözler gülden hanım
okumuştum evett..
am abende az da olsa olayım şişeyimde ama sonu gebelik olsun beee kuzummm
hayır isteyim tabi mubarek günde amaa...
tabii az doz ohhssden bişi olmazz gerekli bişeymiş gibi algıladım bi an...şiş tabisi kontrollü olduktan sonra ohss nin çaresi var sonuçta sağlıklı gebelik olsunda azcık ohss nin bir zararı olmaz
tabii az doz ohhssden bişi olmazz gerekli bişeymiş gibi algıladım bi an...
hayırlısıı bakalımm ne umarak başlayıp nelerle karşılaşıyoruz inş. sorunsuz olsunda sonuda güzel olsunnn:13:
bende gerekli gebelik habercim ohss olcak büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?