inşaallahhh ama az hasarlısından olsun ohssen inşalalahhhhh
ben bu cuma gitsemmi diyorum ama hala aramadım hocayıda 12.gün gel demişti gelirkene 9 ay önceee
tabi öncesinde salı günü allah izin verirse ankara topraklarına olucağımdaa...
belirteyimmm
hoca sorsa bana 9 ayda naptın diyeee...:26:
ilk 5 ay 2 kere adet oldum nerdeyse ilaçla diycemm..
hayatımda görmediğim bişeydi bu durum...
son 4 ay düzeldi adetim diycem..
kilo vermeye çalıştım 2 aylık sporla ama sadece 4-5 kilom gitti ..
oda spor bitti geri gelmezz inşaallahhh zor bela verdim zatenn..
bide son aya sınav sıkıştırdım bu başka bişii yokk hocammm
demek salı geliyon şekerim Ankara açtı kollarını seni bekliyo kucaklamak içün
daktır kilo sevmiyo biliyosun 9 ay da 5 kilo az gelir ona
bende seni özlüyorum
eşim geç gidiyor işlerini ayarlamış bazen hiç gitmiyor ya da dışarda oluyorum canım ondan yokum...
sevenlerim için daha sık geliciimm
tabii az doz ohhssden bişi olmazz gerekli bişeymiş gibi algıladım bi an...
hayırlısıı bakalımm ne umarak başlayıp nelerle karşılaşıyoruz inş. sorunsuz olsunda sonuda güzel olsunnn:13:
hoca sorsa bana 9 ayda naptın diyeee...:26:
ilk 5 ay 2 kere adet oldum nerdeyse ilaçla diycemm..
hayatımda görmediğim bişeydi bu durum...
son 4 ay düzeldi adetim diycem..
kilo vermeye çalıştım 2 aylık sporla ama sadece 4-5 kilom gitti ..
oda spor bitti geri gelmezz inşaallahhh zor bela verdim zatenn..
bide son aya sınav sıkıştırdım bu başka bişii yokk hocammm
herkese günaydın
günlerdir süren şişkinliğim dayanılmaz olunca cuma sabah hulusi daktıra gittim... muayene etti, su toplamışım evethemen bhcg istedi, ve 8. günümde değerim 50 çıktı hala hamile olduğuma inanamıyorum ben
dün şişkinliğim beni mahvetti yine, yine gittim kontrole, tekrar baktı, ultrasondaki sıvıları ben bile gördüm...karaciğer enzimlerine bakmamız lazım dedi, eğer kötü çıksalardı yatıracaktı hastaneye. ama şükür ki iyi çıkmış değerlerim. pazartesi tekrar gideceğim kontrole. inşallah bhcg değerim yükselmiştir
başta gülden olmak üzere, şişkinliğimi hamişliğe yoran herkese tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorumbana kalsa hala inanmayacağım, göğüsler yumuşacık, karın-kasık ağrısı yok... ama şükür ki testler öyle demiyor
Rabbim bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hiç kimseyi evlat hasretiyle ya da evlatlarıyla sınamasın
cnm sen hangi merkezde tedavi oldun ?cnm yaa çok ii kann degerlerin.karacigerinde iyi çıkmışş..kanama falada yok...herşeyy iyii iştee...sen de bebeklerinde iyisiniz..
amin innş kimseninnn emekelri boşaçıkarmasınn benimkinide....
cnm sen hangi merkezde tedavi oldun ?
Kızlar geldim nihayet akşam nasıl dua ettim size Allah hepinizi uykusuz bıraksın diye ruh gibiyim inanın süt sağ steril et kızı besle bana kalıyo 1 saat uykuya dal ve uyan böle devam ediyo ilk şoku atlattım kızlar inanamadım benim kızım mı diye zor oldu kabullenmem ama dünyanın en güzel şeyi kokusu bişeye değişilmez başlarda eşim çok bunalttı öyle tutma böyle besleme çok ağladım ilk zamanlar bide emmemesi çok üzdü beni millet sağma sütün biter dedikçe sözleşmişler gibi sütüm iyi azaldı kaç günde onun için ağlayıp durdum ya sütüm biterse besleyemezsem kuzumu diye anlayacağız lahusa psikolojisini sonuncuna kadar yaşadım
güldenim elizi anlat demiştin babasının kopyası daha doğrusu babanesinin adını aldı görüntüsünüde almış rahmetlinin kaderi yaşı benzemesin kapkara saçları yeşil gözleri var teni beyaz upuzun kirpikleri var küçücük bi kız elizim en son 2400 gr olmuştu böyle yani Rabbim hepinize yaşatsın hep dualarımdasınız hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
evet canım geçemedik yine sınavdan...nafisim.yine mi tek cizgi napalim canim kaderimiz boyleymis sen diosun ya sinavimiz ne zaman bitcek demekki daha cokkk calismamiz lazim cokkkk:))isi dalagaya vurduk artik:))
evet canım tek çıktı..tek çizgi mi çıktı nafişim...
günün geçmiş miydi kii ben geçmedi diye hatırlıyorum belki idrar testinde çıkmaz hemen..neyse sen daha iiyi bilirsin idrar testityle netleşip netleşmeyeceğini...inşaalah başka bir sorun olmadan sökülürsn ne diyeyim....
günaydın arkadaşlar
günaydınlar..Günaydın şekerler:)
günaydın canım nasılsın iyimisin?? bebişlerimiz nasılGunaydin kizlar mutlu haftalar..
nafis yasafdigin yerde kan testi yaptirabilicek bi yer yok mu?saglik ocagi, poliklinik filan yada bi devlet hastanesi..evet canım geçemedik yine sınavdan...
napalım hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın diyeceğiz yine her zamanki gibi...
evet canım tek çıktı..
dr a gidemedim ama aradım oda istersen 2-3 gün sonra kan testi yada 10 gün sonra bidaha idrar testi bak dedi öyle yani canım bilmiyorum yaparmıyım..
kan testi içnde bursaya gitmem lazım ama zaten oraya gidebilcek olsam dr a muayene olurum...
o yüzden belki bayram sabahı bi daha idrarda bakarım..
hem bellimi olur belki çifte bayram yasarım
yok canım daha doğrusu varda perşembe günleri veriliyo p.tesi geliyo sonuçlar ben pazartesiye zaten kendim test yaparımnafis yasafdigin yerde kan testi yaptirabilicek bi yer yok mu?saglik ocagi, poliklinik filan yada bi devlet hastanesi..
defnecim hosgeldinnn...senin doguma gitmeden once artik geldim anne de 'yi silip geldim anne yaszisni hala unutamiyorum cok duygulanmistim..
..
canımcım mailime baktım yokkiiiii
sana mail adresimi bir daha yollayım...
Kızlar geldim nihayet akşam nasıl dua ettim size Allah hepinizi uykusuz bıraksın diye ruh gibiyim inanın süt sağ steril et kızı besle bana kalıyo 1 saat uykuya dal ve uyan böle devam ediyo ilk şoku atlattım kızlar inanamadım benim kızım mı diye zor oldu kabullenmem ama dünyanın en güzel şeyi kokusu bişeye değişilmez başlarda eşim çok bunalttı öyle tutma böyle besleme çok ağladım ilk zamanlar bide emmemesi çok üzdü beni millet sağma sütün biter dedikçe sözleşmişler gibi sütüm iyi azaldı kaç günde onun için ağlayıp durdum ya sütüm biterse besleyemezsem kuzumu diye anlayacağız lahusa psikolojisini sonuncuna kadar yaşadım
güldenim elizi anlat demiştin babasının kopyası daha doğrusu babanesinin adını aldı görüntüsünüde almış rahmetlinin kaderi yaşı benzemesin kapkara saçları yeşil gözleri var teni beyaz upuzun kirpikleri var küçücük bi kız elizim en son 2400 gr olmuştu böyle yani Rabbim hepinize yaşatsın hep dualarımdasınız hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?