Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşaallahhh ama az hasarlısından olsun ohssen inşalalahhhhh
ben bu cuma gitsemmi diyorum ama hala aramadım hocayıda 12.gün gel demişti gelirkene 9 ay önceee

tabi öncesinde salı günü allah izin verirse ankara topraklarına olucağımdaa...
belirteyimmm

demek salı geliyon şekerim Ankara açtı kollarını seni bekliyo kucaklamak içün
daktır kilo sevmiyo biliyosun 9 ay da 5 kilo az gelir ona

demek salı geliyon şekerim Ankara açtı kollarını seni bekliyo kucaklamak içün
daktır kilo sevmiyo biliyosun 9 ay da 5 kilo az gelir ona

bence helecanla kucaklıycam ankaramın bağlarını büklüm yollarınıı..
he sevmiyoda bana hiç bişe demedi sağolsun ben irdeledim pcoyla ilgili v.s daha alma dedi tabi bu beğenmediğini gösterir
tabi verirsen iyi olar gibiii..
anam kör talihim ben sevmem kiloyu başımda zaten zıkkım giib zor gidiyor ...
kaynanam aynı senin tipin minyon zayıf...
dün bişele rbakıyoz ben vazgeçtim dar geldi o aldı giydi aynısınııı hıhhhhh
doktorum sevmiyor kiloyu napcam bilmem bende sevmiyom vallaha..
başlarda çaba sarfetmedim ki belki daha çok giderdiideee...
canım sıkıldı ama deme öyle az gelir falannnn

bende seni özlüyorum
eşim geç gidiyor işlerini ayarlamış bazen hiç gitmiyor ya da dışarda oluyorum canım ondan yokum...
sevenlerim için daha sık geliciimm

tabii az doz ohhssden bişi olmazz gerekli bişeymiş gibi algıladım bi an...
hayırlısıı bakalımm ne umarak başlayıp nelerle karşılaşıyoruz inş. sorunsuz olsunda sonuda güzel olsunnn:13:

inşallah bu tedavinde gelir bebeğin kdr cim bitsin bu hasretimiz artık

cnm yaa çok ii kann degerlerin.karacigerinde iyi çıkmışş..kanama falada yok...herşeyy iyii iştee...sen de bebeklerinde iyisiniz..
amin innş kimseninnn emekelri boşaçıkarmasınn benimkinide....

Kızlar geldim nihayet akşam nasıl dua ettim size Allah hepinizi uykusuz bıraksın diye ruh gibiyim inanın süt sağ steril et kızı besle bana kalıyo 1 saat uykuya dal ve uyan böle devam ediyo ilk şoku atlattım kızlar inanamadım benim kızım mı diye zor oldu kabullenmem ama dünyanın en güzel şeyi kokusu bişeye değişilmez başlarda eşim çok bunalttı öyle tutma böyle besleme çok ağladım ilk zamanlar bide emmemesi çok üzdü beni millet sağma sütün biter dedikçe sözleşmişler gibi sütüm iyi azaldı kaç günde onun için ağlayıp durdum ya sütüm biterse besleyemezsem kuzumu diye anlayacağız lahusa psikolojisini sonuncuna kadar yaşadım
güldenim elizi anlat demiştin babasının kopyası daha doğrusu babanesinin adını aldı görüntüsünüde almış rahmetlinin kaderi yaşı benzemesin kapkara saçları yeşil gözleri var teni beyaz upuzun kirpikleri var küçücük bi kız elizim en son 2400 gr olmuştu böyle yani Rabbim hepinize yaşatsın hep dualarımdasınız hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

kızlar uzun bir aradan sonra yarım saatligine yigeniminn dogum gününe gittim..karnım şiş veherkes dogumun yanastımı diye dalga geçtiler..düşünün işte..niye olduki anlamadım bukadar...veyarınn ikinci test var kanamam yok ama ilaçlardanmı yok bilmiyorum inş bebişlerim tutmuştur ve şu 11.gün ki 70 olan degerim yarın 14.günümüzde inşş kattt kattt artmıştır..meleklerim anne seni üzdükama burdayız derler..rabbim bizleri evlatla sınamasın

ağlıcamm yaaa nasıl güzel anlatmışsın maşallah moonscumm size

nafisim.yine mi tek cizgi napalim canim kaderimiz boyleymis sen diosun ya sinavimiz ne zaman bitcek demekki daha cokkk calismamiz lazim cokkkk:))isi dalagaya vurduk artik:))
evet canım geçemedik yine sınavdan...
napalım hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın diyeceğiz yine her zamanki gibi...

evet canım tek çıktı..
dr a gidemedim ama aradım oda istersen 2-3 gün sonra kan testi yada 10 gün sonra bidaha idrar testi bak dedi öyle yani canım bilmiyorum yaparmıyım..
kan testi içnde bursaya gitmem lazım ama zaten oraya gidebilcek olsam dr a muayene olurum...
o yüzden belki bayram sabahı bi daha idrarda bakarım..
hem bellimi olur belki çifte bayram yasarım

günaydın arkadaşlar hayırlı bi hafta olsun inşallah hepimiz için...

nafis yasafdigin yerde kan testi yaptirabilicek bi yer yok mu?saglik ocagi, poliklinik filan yada bi devlet hastanesi..

nafis yasafdigin yerde kan testi yaptirabilicek bi yer yok mu?saglik ocagi, poliklinik filan yada bi devlet hastanesi..
yok canım daha doğrusu varda perşembe günleri veriliyo p.tesi geliyo sonuçlar ben pazartesiye zaten kendim test yaparım
olmadıgını biliyorum o yüzden merakta etmiyorum acıkcası canım hem fenamı olur varsada geç öğrenirim

defnecim hosgeldinnn...senin doguma gitmeden once artik geldim anne de 'yi silip geldim anne yaszisni hala unutamiyorum cok duygulanmistim..
..

"artık geldim anne" de....
benim için anlamını ancak siz anlardınız zaten....beş sene her ay yapılan çalışmalar ve kırmızılar....her ay ağlardım sessizce...eşimi de üzmek istemezdim...bizim sorunumuz erkek faktörüydü malum...neler yaşadım...ama Rabbim e binlerce kez şükür gönderdi emanetini bana....seninde dediğin gibi doğumum da yazdım o cümleyi....çünkü bebeğim artık gelmişti...ve bana.:
"artık geldim anne"
demişti....hala her gece dualarımdasınız...Rabbim sizlere de nasip etsin insallah....

canımcım mailime baktım yokkiiiii
sana mail adresimi bir daha yollayım...

canım en kısa zamanda yeniden yollayacağım...

prenses küçük doğmuş sanırım... canım hemen toparlıyacak emin ol...maşallah subannallah ona...eliz ismi de çok güzelmiş..adıyla sağlıkla büyüsün insalla....
gelelim süt konusuna inan bana benim kadar sütüyle uğraşan yoktur...ilk önerilerim canım.. bol su iç...yemek ye....ve DİNLEN...inan ki dinlenirsen sütünün artacağına emin ol... birde her şeyi kafana takma..ve bbeğini bol bol emzir...ayrıca kimseyi de dinleme...yok sütün yetmez.. yok azalır...halt yemiş onlar...
bebeğini sağlıcakla büyüt canım..elimden bir şey gelirse de özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…