Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın cancağızlarım
Yemek yarışmasına katılcam yine bir aksilik olmazsa bu hafta içi hazırlıklarımı yapcam ve katılcam

hoş geldin canım...
canım bizide dualarında unutma olurmu...
bebişinle birlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşa inşallah..

canımcım mailimi kontrol ettim gelmemiş tekrar adresine baktım o da doğru yani bir kez daha deneyecen göndermeyi:13:

nerdesiniiiizzzz
taze hamişler nerdeler ne zaman testlerini tekrarlayacaklar
bayramda planlarınız ne evdemi olcaksınız bi sürü şey merak ediyorum

nerdesiniiiizzzz
taze hamişler nerdeler ne zaman testlerini tekrarlayacaklar
bayramda planlarınız ne evdemi olcaksınız bi sürü şey merak ediyorum
ben burdayım her zamanki gibi
valla biz köy köy gezcez canım 2 bende 2 eşimde köy var bide aileler öyle işte

menü hazırlıyorum bu hafta misafir haftam olabilir şekerim bende masayı değerlendireyim yarışmaya renk katayım sizden tık yok ben katılcam yine alışkanlık yaptı
katıl canım başarılar...aklındakileri söyle yardımcı olalım bizde

ben burdayım her zamanki gibi
valla biz köy köy gezcez canım 2 bende 2 eşimde köy var bide aileler öyle işte

oooo siz evin yolunu bulamazsınız bayramda 2 şerden 4 köy
bende paşalarımın yanına kaçabilme ihtimalimi seviyorum bu aralar

katıl canım başarılar...aklındakileri söyle yardımcı olalım bizde

aslında menüyü daha çok gelen kişilerin isteğine göre yapıyorum ben onlar son noktayı koyacaklar...

günaydın

sabah gittim kan verdim, öğleden sonra çıkacak. inşallah hulusi hocam değeri beğenir gerçi iyi bile çıksa bugün 11. günüm olduğu için çarşamba tekrarlayalım dedi...

şişkinliğim de maksimuma ulaştı, devam ediyor. rapor aldım 3 gün. evde dinleneceğim... sizler de iyisiniz galiba

şekerim sen neresinden bakarsan bak fena halde hamilesin değerinde yüksek gelecek bugün hulusi daktırın beğenmemesi mümkün değil yani

Selam kızlarr uzun bir yogun tempodan sonra anca gelebilbim dün görümcelerim ve eltimler vardı 10 kişiydik çok şükür geçen haftaki sınavımıda geçtim şimdi bu hafta iftara çagıracaklrımı planlıyorm ama birgünümü kendime ayırcam İNŞALLAH Eyüp sultn hazretlerine türbe ziyartelerine gidicez İNŞLLAHH sahura kadar gezmeyi düşünüyoruz böyle yani şekerlerr ne var yook sizlerede öpüyoruumm

Selam dostlar. Nasılsınız? Egu naber canım?

Ben de hayalet casper gibi bir görünüp bir kaybolduğumun farkındayım İş tempom çok ağır. Şuan da iş yerinde öğle arasındayım.

Bu ay doğal yolla denedik. Bakalım sonuç ne olacak. Malesef hiç bir belirtim yok. 22. gündeyim. Hayırlısı artık.

bende iftar daveti haftama gireyim diyorum senin gibi şekerim ama kararsızım üşeniyorum da bi yandan...
bizede dua et mübarek yerlerde yütfeennnn

evet canım ya yorucu oluyor bizim bayramlarımız....
sende kaç paşalarıın yanına inşallah

hoş geldn canım..valla bende öyle 2 kere 10 ar kişilk davet verdim geçtiğimiz hafta..
şimdi nasipse bu haftada ben gezicemm
eyüp sultanda bizleride unutma

ayakların üşümesi belirti sayılır mı :)
hoş geldin canım ne var ne yok bakalım...

ayrıca o belirtiyi sayamıyoruz kuzuuuuu

doğal yolla denemeye devam canım nasıl vazgeçebilirizki zaten...
22.gün doğal gebelik için belirti anlamında çok ama çok erken adet zamanında anca hissedersin bişeyler...
inşallah adet olmaz gebelik haberini verirsin canım

bende iftar daveti haftama gireyim diyorum senin gibi şekerim ama kararsızım üşeniyorum da bi yandan...
bizede dua et mübarek yerlerde yütfeennnn

Her zaman dualarımdasınız canım emin olun bizler kader arkadaşlarıyız burada hepimizin birbirimizib dualrına ihtiyacı varr canım yaa ben şimdiden 3 günümü iftarl doldurdum 1 günümü kendime ayırdım biz Eyüp sultn kız kıza gidicez iNŞALLAH benim kocada diyorki iftar paramı bırkta git ben nerde yemek yicem diyor ne yapışık bu adam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…