nasılsın sekeriimmmsevgili kocacım ramazanda tepemde sürekli iletişimimiz kopuyo uleennnn
nasılsın sekeriimmm
ben burdayım her zamanki gibinerdesiniiiizzzz
taze hamişler nerdeler ne zaman testlerini tekrarlayacaklar
bayramda planlarınız ne evdemi olcaksınız bi sürü şey merak ediyorum
katıl canım başarılar...aklındakileri söyle yardımcı olalım bizdemenü hazırlıyorum bu hafta misafir haftam olabilir şekerim bende masayı değerlendireyim yarışmaya renk katayım sizden tık yok ben katılcam yine alışkanlık yaptı
ben burdayım her zamanki gibi
valla biz köy köy gezcez canım 2 bende 2 eşimde köy var bide aileler öyle işte
katıl canım başarılar...aklındakileri söyle yardımcı olalım bizde
günaydın
sabah gittim kan verdim, öğleden sonra çıkacak. inşallah hulusi hocam değeri beğenirgerçi iyi bile çıksa bugün 11. günüm olduğu için çarşamba tekrarlayalım dedi...
şişkinliğim de maksimuma ulaştı, devam ediyor. rapor aldım 3 gün. evde dinleneceğim... sizler de iyisiniz galiba
şekerim sen neresinden bakarsan bak fena halde hamilesin değerinde yüksek gelecek bugün hulusi daktırın beğenmemesi mümkün değil yani
Selam kızlarr uzun bir yogun tempodan sonra anca gelebilbim dün görümcelerim ve eltimler vardı 10 kişiydik çok şükür geçen haftaki sınavımıda geçtim şimdi bu hafta iftara çagıracaklrımı planlıyorm ama birgünümü kendime ayırcam İNŞALLAH Eyüp sultn hazretlerine türbe ziyartelerine gidicez İNŞLLAHH sahura kadar gezmeyi düşünüyoruz böyle yani şekerlerr ne var yook sizlerede öpüyoruumm
oooo siz evin yolunu bulamazsınız bayramda 2 şerden 4 köy
bende paşalarımın yanına kaçabilme ihtimalimi seviyorum bu aralar
aslında menüyü daha çok gelen kişilerin isteğine göre yapıyorum ben onlar son noktayı koyacaklar...
hoş geldn canım..valla bende öyle 2 kere 10 ar kişilk davet verdim geçtiğimiz hafta..Selam kızlarr uzun bir yogun tempodan sonra anca gelebilbim dün görümcelerim ve eltimler vardı 10 kişiydik çok şükür geçen haftaki sınavımıda geçtim şimdi bu hafta iftara çagıracaklrımı planlıyorm ama birgünümü kendime ayırcam İNŞALLAH Eyüp sultn hazretlerine türbe ziyartelerine gidicez İNŞLLAHH sahura kadar gezmeyi düşünüyoruz böyle yani şekerlerr ne var yook sizlerede öpüyoruumm
Selam dostlar. Nasılsınız?Egu naber canım?
Ben de hayalet casper gibi bir görünüp bir kaybolduğumun farkındayımİş tempom çok ağır. Şuan da iş yerinde öğle arasındayım.
Bu ay doğal yolla denedik. Bakalım sonuç ne olacak. Malesef hiç bir belirtim yok. 22. gündeyim. Hayırlısı artık.
hoş geldin canım ne var ne yok bakalım...ayakların üşümesi belirti sayılır mı :)
Selam dostlar. Nasılsınız?Egu naber canım?
Ben de hayalet casper gibi bir görünüp bir kaybolduğumun farkındayımİş tempom çok ağır. Şuan da iş yerinde öğle arasındayım.
Bu ay doğal yolla denedik. Bakalım sonuç ne olacak. Malesef hiç bir belirtim yok. 22. gündeyim. Hayırlısı artık.
bende iftar daveti haftama gireyim diyorum senin gibi şekerim ama kararsızım üşeniyorum da bi yandan...
bizede dua et mübarek yerlerde yütfeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?