Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar selam,

sizi özledim ama gelemiyorum, hepinizi çok özledim, inşallah hepiniz iyisinizidir. Bizi merak eden varsa eğer bizde büyüyruz sıpacanım annesini üzmeye devam ediyor hala düzgün yemek yedirmiyor hala kusturuyor.. İnşallah sizlerde hamile kalında kusmak zorunda kalmayın. Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm

ferıdee hatun senı gormek ne guzell çok merak edyordum bende cok fazla gıremyorum aklım burda ama napyım :) hersey yolundaysan sorun yok ... sewındım :) cınsyet bellımı ? kesın olarak

hoş geldin canım seninde paşanında iyi olmasına sevindim
duanada canı gönülden amin diyorum

ferıdee hatun senı gormek ne guzell çok merak edyordum bende cok fazla gıremyorum aklım burda ama napyım :) hersey yolundaysan sorun yok ... sewındım :) cınsyet bellımı ? kesın olarak

canım cinsiyetimize doktor erkek dedi, 28. haftaya kadar bişey almayın ama dedi kafamızı karıştırdı, 13. haftada gösetrdi kendisini kuzum ama bu cumartesi günü kendini sakladı çok göstermedi doktorda erkek grünüyor dedi. ya ilk %90 erkek dedi şimdi böyle deyince kafam allak bulak oldu, başka bir doktora gözüksem mi acaba ?

canım detaylu usg istediklerinde belli olur zaten sağlıklı olsunda sıkıntı yapma

canım detaylu usg istediklerinde belli olur zaten sağlıklı olsunda sıkıntı yapma

canım evet o zaman kesin netleşir, ve kesinlikle sağlıklı olsunda gerisi boş ama biz biraz bişiler aldık kuzucuğa aralarında mavilerde var neyse artık değişirse bizde onları değişcez :) bebek arabasınıda aldık kuzumunn evde kutusunda duruyor hazır indirimi varken alalım dedik haftalar önce aldık koyduk odası boş bebeğimin odasını bekliyor..Ben bi ara başka bir doktora gidip cinsiyeti hakkında yorum alırım sanırım. Gerçi ayın 12sinde kontrolümüz var o zamana 18 haftalık olucaz Allahın izniyle..:44::44::44: aklım karışık

ya ınsan sınır oluyor dr 'A bızımkı daha bellı değildı bu hafta kontrol var ıste belkım bısey der artık :)

hayırlısı olsun canım aldıkarınızı güle güle kullanın inşallah ama yinede cok abartmayın canım olurmu

oooo bende catlıom ama bısey almadık :) ama hedıye gelıo cokkk :) genelde sarı alıyolar ... ben bısey almadım kesın bellı olunca alırız ınsallah bu gıdıste bıze alcak bısey kalmycak gıbı odamızı kaynanam alcakmıs pusetı ablam allcakmıs sampuan ve oyuncakları almanyadan abım getrcekmıs bana bısey kalmadı :) hersez bıseyı paylasmıs valla sağolsunlar ...

ferıde aslında benım kontrolde tam 12 sınde ama bayrama denk gelıyor dıye bu hafta gtcem ... 16 haftaya grcek ıste bu sefrde 3 lu test varmıs herhalde

valla bize hrkes erken diye hiçbirşey almadılar tel bir hediye bile gelmedi, biz o konuda sanırım şansıssız :) bize iki erkek yeğen olduğu için sanırım giiyilmişler ve kullanılmışlar gelecek zavallı yavrum "aman idare ediver çocuğun yediği helal giydiği haram " diye diye onlarla büyür herhalde.. Bizde böyle malesef o yüzden sanırım ben almakta acele ettim :)

ayyy kıyamam haklısın ınsan uuzluyor dımı ben yemem ıcmem alırım bebeğme bıseyler okadar bekledık dımı karsı tarfatan boyle bısey duymak ınsanı uzuyor aynısını ablmada yasadı ondan bılıyorum hiç bısey yapamassın durumun ıyı olmaz ozman yardım kabul edersın buna sozum yok ama kımsenın hevesımızı kırmaya hakkııda yok bence :)

ferıde aslında benım kontrolde tam 12 sınde ama bayrama denk gelıyor dıye bu hafta gtcem ... 16 haftaya grcek ıste bu sefrde 3 lu test varmıs herhalde

12 Sİ BAYRAMAN SONRAKİ İLK PAZARTESİ CANIM BENİMDE O GÜN KONTROLÜM VAR APF YE BAKICAKMIŞ.

yapıcak bişey yok valla ben yenide alırım onlardı giydiririm ama bana ısrar eden olursa yapıştırırım lafı çekinmem, senelerdir özlemini duyuyorum ben bunların hayalini kuruyorum çok şükür zorlada olsa alınıyor bişiler.. Kıyafet konusunda tama ses etmem belki ama diğer herşeyini yeni almak istiyorum..buda benim hayali arzum saygı duymak zorundalar. He çokmu sıkıntı oldu alırım giydiririm giydirmezsem duru bi kenada maksat kalpler kırılmasın :))

en umutlu olduğum ayda bu ay aslında. ameliyattan sonraki 3 ayı saymazsak ilk defa kistim yok. hsg çektirdik hani şansı arttırıyormuş ya. bir de ramazan yani mübarek ay Bakalım 6-7 güne belli olur. Sonra da aşılama diyor doktor ama belki biraz daha doğal deneriz.

Bu arada El-Kafi esmasını öğrendim. Doktorlara, hastanelere gitmeden, ilaçsız, aracısız olması için dua ediyorum. Bugün senin için de edeceğim canım.

Slm hatunlar nasılsınız? Biz döndük tatilden evde dinleniyorum ayaklarım çok şişti yukarıya kaldırıyorum bu seferde uyuşuyo ne yapcam bilmiyorum 9 aylık olunca hiç basamıcam herhalde

selam kızlar bugün transferimin 19. gün ve b hcg 4600 çıktı.11.günü 608 çıkmıştı,bana 2 tane mebriyo yerleştirildi,bana göre bu rakam çok yüksek normalmi 600 lerden bu kadar fırlaması,bilgisi olan varsa bana yardım etsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…