hoş geldin canım seninde paşanında iyi olmasına sevindimKızlar selam,
sizi özledim ama gelemiyorum, hepinizi çok özledim, inşallah hepiniz iyisinizidir. Bizi merak eden varsa eğer bizde büyüyruz sıpacanım annesini üzmeye devam ediyor hala düzgün yemek yedirmiyor hala kusturuyor.. İnşallah sizlerde hamile kalında kusmak zorunda kalmayın. Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm
ferıdee hatun senı gormek ne guzell çok merak edyordum bende cok fazla gıremyorumaklım burda ama napyım :) hersey yolundaysan sorun yok ... sewındım :) cınsyet bellımı ? kesın olarak
canım detaylu usg istediklerinde belli olur zaten sağlıklı olsunda sıkıntı yapmacanım cinsiyetimize doktor erkek dedi, 28. haftaya kadar bişey almayın ama dedi kafamızı karıştırdı, 13. haftada gösetrdi kendisini kuzum ama bu cumartesi günü kendini sakladı çok göstermedi doktorda erkek grünüyor dedi. ya ilk %90 erkek dedi şimdi böyle deyince kafam allak bulak oldu, başka bir doktora gözüksem mi acaba ?
canım detaylu usg istediklerinde belli olur zaten sağlıklı olsunda sıkıntı yapma
canım cinsiyetimize doktor erkek dedi, 28. haftaya kadar bişey almayın ama dedi kafamızı karıştırdı, 13. haftada gösetrdi kendisini kuzum ama bu cumartesi günü kendini sakladı çok göstermedi doktorda erkek grünüyor dedi. ya ilk %90 erkek dedi şimdi böyle deyince kafam allak bulak oldu, başka bir doktora gözüksem mi acaba ?
hayırlısı olsun canım aldıkarınızı güle güle kullanın inşallah ama yinede cok abartmayın canım olurmucanım evet o zaman kesin netleşir, ve kesinlikle sağlıklı olsunda gerisi boşama biz biraz bişiler aldık kuzucuğa aralarında mavilerde var neyse artık değişirse bizde onları değişcez :) bebek arabasınıda aldık kuzumunn evde kutusunda duruyor hazır indirimi varken alalım dedik haftalar önce aldık koyduk odası boş bebeğimin odasını bekliyor..Ben bi ara başka bir doktora gidip cinsiyeti hakkında yorum alırım sanırım. Gerçi ayın 12sinde kontrolümüz var o zamana 18 haftalık olucaz Allahın izniyle..:44::44::44: aklım karışık
canım evet o zaman kesin netleşir, ve kesinlikle sağlıklı olsunda gerisi boşama biz biraz bişiler aldık kuzucuğa aralarında mavilerde var neyse artık değişirse bizde onları değişcez :) bebek arabasınıda aldık kuzumunn evde kutusunda duruyor hazır indirimi varken alalım dedik haftalar önce aldık koyduk odası boş bebeğimin odasını bekliyor..Ben bi ara başka bir doktora gidip cinsiyeti hakkında yorum alırım sanırım. Gerçi ayın 12sinde kontrolümüz var o zamana 18 haftalık olucaz Allahın izniyle..:44::44::44: aklım karışık
oooo bende catlıom ama bısey almadık :) ama hedıye gelıo cokkk :) genelde sarı alıyolar ... ben bısey almadım kesın bellı olunca alırız ınsallah bu gıdıste bıze alcak bısey kalmycak gıbı odamızı kaynanam alcakmıs pusetı ablam allcakmıs sampuan ve oyuncakları almanyadan abım getrcekmıs bana bısey kalmadı :) hersez bıseyı paylasmıs valla sağolsunlar ...
valla bize hrkes erken diye hiçbirşey almadılar tel bir hediye bile gelmedi, biz o konuda sanırım şansıssız :) bize iki erkek yeğen olduğu için sanırım giiyilmişler ve kullanılmışlar gelecek zavallı yavrum "aman idare ediver çocuğun yediği helal giydiği haram " diye diye onlarla büyür herhalde.. Bizde böyle malesef o yüzden sanırım ben almakta acele ettim :)
ferıde aslında benım kontrolde tam 12 sınde ama bayrama denk gelıyor dıye bu hafta gtcem ... 16 haftaya grcek ıste bu sefrde 3 lu test varmıs herhalde
ayyy kıyamam haklısın ınsan uuzluyor dımı ben yemem ıcmem alırım bebeğme bıseyler okadar bekledık dımı karsı tarfatan boyle bısey duymak ınsanı uzuyor aynısını ablmada yasadı ondan bılıyorumhiç bısey yapamassın durumun ıyı olmaz ozman yardım kabul edersın buna sozum yok ama kımsenın hevesımızı kırmaya hakkııda yok bence :)
doğal yolla denemeye devam canım nasıl vazgeçebilirizki zaten...
22.gün doğal gebelik için belirti anlamında çok ama çok erken adet zamanında anca hissedersin bişeyler...
inşallah adet olmaz gebelik haberini verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?