Tüp Bebek Günlüğümüz !

OHHH BEEE canım arkadaşlarım nasılsınız bakım nevar ne yokkkk ben uzun zamandır yoktum. bilgisayarım bozulduu neysekii geç oldu ama yenisi geldiii çok şükürr....bisürü sıkıntılar yaşadık bu zaman içinde eşimin amcasını kaybettik genç yaşta maleseff babannem tekrar hastalandı kastamonuya gidip döndümm sıkıntılar hiçç bitmiyoooo((( bukadar sıkıntımın arasında da tüp bebek raporumu aldım 3 gün sonra elimde olacak inşallahhhh bayram sonrası hemen tedaviye başlıcam allahım bu sefer güldürsün yüzümü inşallah.rapor alıcak arkadaşlrıma şiddetle çapayı öneriyorumm sakin sessiz ilgili doktorları çok şekerr....hepinizi kocaman öpüyorumm

hey maşallah sayfalar almış yürümüşşş:))))))

çok özlemişim seni
yaşadıkların gerçekten zor ve yıpratıcı şeyler Rabbim gidene rahmet hastanıza şifa versin canım...
Rapor işine çok sevindim ve çok şükür diyorum oldu sonunda
veee gelsin tedavi ve hamiş fundaaaa

demet geldi ama kendide farkında değil sanırım uyur gezer
gezerken topiğede gelmiş tabii uyuduğundan bilmiyooo azcık ses yapmak lazım uyanması için

demetttt
bi kuple yeni bestemi çalıp söyliyimEki Görüntüle 767311

piyano dinletimde harikadır

keman desen süpperimdirEki Görüntüle 767314

nesefli sazlarda ehhh idare ederim

dıp tıs dıp tıs heeyyyy gidi gençlik yıllarım azmı disko müziklerinde dans ettim

veee en başarılı olduğum demeti uyandırabilecek ses çıkarma yöntemim

bi bakiimmm demet ben bu mesajı yazana kadar uyandımı yoksa topiki uyur gezer haliyle terkmi etti

veee demet gitmiş bende gideyim bari kendi kendine muhabbetin sonu nereye gider
Allah rahatlık versin hepimize...

sagolll kuzummmmmm inşallahhh bu sefer gelir minik mucizemm :))

geçmişi okuyorum yeni gelen arkadaşlarrr hamişler oo maşallah ya )) çok sevindimm Allahım inşallahh sağlıklı bi şekilde doğarlarr tedavideki arkadaşlarım inşallahh herşey çok ama çok güzel olurrr bizler için umudumuzu kaybetmeyelim bunu bugün birkere daha öğrendimm komsumuz yeni evlendi 2 ay oldu daha 45 yaşındaa maşallah hamileymişş darısıda bizlere inşallahhhhhh...

sagolll kuzummmmmm inşallahhh bu sefer gelir minik mucizemm :))

Amin canım inşallah uzun süre uğraştığın raporla bebeğin gelir...

ay ne güzel 45 yaşında yeni evlendi ve hamile öylemi maşallahhhhh...

Hayırlı sabahlr kızlarrrr

ben gitmişim sen gelmişin tühhhh...

Günaydın kızlar hhepinize mutlu salı´lar diliyorummm

günaydın canımcım sanada iyi salı lar olsun inşallah
salı sallanır çarşambayıda sel alırmış dikkat etmek lazım

Son düzenleme:
arkadaşlarım günaydın hepinize yeni günümüz güzel haberlerle güzelliklerle geçsin inşallah

günaydın kızlaaaaaaaaar

ben bu hafta izin aldım evdeyim annemlerle vakit geçirecem ooooh tey tey tey

hoş geldin canım...
canım bizide dualarında unutma olurmu...
bebişinle birlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşa inşallah..

her gece hemde her gece dualarımdasınız canlarım benim...

ya ınsan sınır oluyor dr 'A bızımkı daha bellı değildı bu hafta kontrol var ıste belkım bısey der artık :)

16. haftadan sonra kesinleşiyor.. çünkü cinsel organlar oluşurken pipiye benziyormuş..16. haftadan sonra belli oluyor genelde..tabi yaramazlar utanıp göstermezse o ayrı..

canım bende yeğenimin eşyalarını aldım..tabi hoşuma giden şeyleride alıyorum..sakın çok çok almayın..gerçektn çok çabuk büyüyorlar..elinde çeşit olması iyi olur..kusmaya başlayınca çok sık değiştiriyorsun kıyafetlerini..hooop yıkamaya...ağız mendili alın bol bol...eldiven alın...çorap çok almayın..çok şirin oluyorlar ama patikli donlar daha kullanışlı oluyor..çorap sıkıyor minicik bileklerini...birde penye ve pazen battaniye çok kullandım ben...bunlar ilk planda işinize çok yarayacak...ahhh...çok çabuk büyüyorlar gerçekten...Rabbim sağlık versin hepsine...tabi topikteki herkese öncelikle sağlıklı embriyola nasip eylesin....

yalnız kalmayaydım iyiydi ama neyse canınız saolsun ben yalnızda takılırımEki Görüntüle 767188
gece gece ne acitasyon yaptım

ben her emzirmeye kalkışımda gelsem yalnız kalmazdım..ama bazen emzirdikten sonra çişe bile gitmeye üşeniyom..uyku çok tatlı geliyor....

insallah..bu sefer meleğin gelir canım... Dualarım sizlerle.....

nasıl yemişim nasıl şişmişim çatliciimmmmsen çatlatma egunalı yareppim

amiiiinnnnn.......o çatlarsa bu topik kimsesiz kalır...sen topiğin müdavimlerine acı yarabbimmmm......

bizi bizler anlıyoruz canım sende bizlerden geldin bu durumlara inşallah bizlerde geleceğiz Alah razı olsun.duaların kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…