bizi bizler anlıyoruz canım sende bizlerden geldin bu durumlara inşallah bizlerde geleceğiz Alah razı olsun.duaların kabul olsun inşallah
kolay gelsin canım iyi besle oğulcugunu inşallah canım benimben çıkıyom....oğluşum kaç kez uyandı ama sallaya sallaya tekrar uyutuyom...uyanır az sonra..oğulcuğumu beslemem lazım....malum onun tek besini bende şimdilik....ek gıdalara az kaldı....
öpüyom sizi....
kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118
sizccee ne oluyor??????????
varmı böyle yavaş ilerleyen
kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118
bana normal geldi canım benimde biraz yavaş ilerlemişti doktorun bişey demedimi canım ?
Canım 70 iken 118 olmuş arttığına göre birşeyler var bence, moralini yüksek tut canım hayırlısı olsun.
cnm kaç kaç ilerlemişti hatırlıyomusun..dr bizim için önemli olan artması dedi...başka bişe demedi...çok korkuyorum cnm yaa..
Canım bence gereksiz yere germe kendini, bariz bir artma var ve o artma her 48 saatte ilerleyecek bende senin gibiydi neler yaşadım ama ben burdatki en trajikomik tüpçülerden biriyimdir :) germe kendini 70 den 118e çıkması güzel bişey, ben tam net hatırlamıyorum kaç kaç gişttiğini ama benimde çok öle aman aman artışlarım olmadı ama bebeğim benleydi onu bilmek bile yetiyordu..12. gün değerim 74lerdeydi sanırım..sonrası günlüğümüzde yazıyor ama şu an işteyim hatırlayamdım..burayada yazmıştım ama kimbilir nerelerde :)
her gece hemde her gece dualarımdasınız canlarım benim...
16. haftadan sonra kesinleşiyor.. çünkü cinsel organlar oluşurken pipiye benziyormuş..16. haftadan sonra belli oluyor genelde..tabi yaramazlar utanıp göstermezse o ayrı..
canım bende yeğenimin eşyalarını aldım..tabi hoşuma giden şeyleride alıyorum..sakın çok çok almayın..gerçektn çok çabuk büyüyorlar..elinde çeşit olması iyi olur..kusmaya başlayınca çok sık değiştiriyorsun kıyafetlerini..hooop yıkamaya...ağız mendili alın bol bol...eldiven alın...çorap çok almayın..çok şirin oluyorlar ama patikli donlar daha kullanışlı oluyor..çorap sıkıyor minicik bileklerini...birde penye ve pazen battaniye çok kullandım ben...bunlar ilk planda işinize çok yarayacak...ahhh...çok çabuk büyüyorlar gerçekten...Rabbim sağlık versin hepsine...tabi topikteki herkese öncelikle sağlıklı embriyola nasip eylesin....
ben her emzirmeye kalkışımda gelsem yalnız kalmazdım..ama bazen emzirdikten sonra çişe bile gitmeye üşeniyom..uyku çok tatlı geliyor....
insallah..bu sefer meleğin gelir canım... Dualarım sizlerle.....
amiiiinnnnn.......o çatlarsa bu topik kimsesiz kalır...sen topiğin müdavimlerine acı yarabbimmmm......
11.gün 70
14.gün 118
canım önemli olan ilerlemesi...yavaş felanda değil zaten...sen bebeğini düşün o seninle...o korkun onu doğurana kadar geçmiyor...aman bir şey olur mu korkusu....ama Rabbim sağlıcakla verecek meleğini sana sen bunun için dua et...ve hep güzel şeyler düşün....
11.gün 70
14.gün 118
Merhaba arkadaşlar,
18 Haziran'da opu oldu 21 Haziran'da transfer. 26 Temmuz'da kalp atışını duymak için doktora gittim. Doktor "7 haftalık bebeğin
10mm olması gerek 6+3 haftalık gibi 6mm görünüyor, bayramdan sonra bakalım belki fark kapanır " dedi. Kalp atışını duydum ama
sevinmedim. Bebeğim neden küçük
Tüp bebek olmasa geç döllenme denilebilirdi. Hesap ortada..
Tüp bebek gebeliğinde bunu yaşayan var mı? Çok üzülüyorum. Ya gelişmezse diye.....
Benzer bir durum bilen duyan var mı?
canım benim anladıgım kadarıyla yeni tüp bebek yaptırmısın hayırlısı olsun bakalım bende sonucunu merak ediyorum sonuc ne olursa olsun mutlaka yaz okuyum bendekızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?