Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben çıkıyom....oğluşum kaç kez uyandı ama sallaya sallaya tekrar uyutuyom...uyanır az sonra..oğulcuğumu beslemem lazım....malum onun tek besini bende şimdilik....ek gıdalara az kaldı....
öpüyom sizi....

bizi bizler anlıyoruz canım sende bizlerden geldin bu durumlara inşallah bizlerde geleceğiz Alah razı olsun.duaların kabul olsun inşallah

amin canım..hepimizin duaları kabul olsun...Rabbim insallah bu sıkıntılarınızı unutturacak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sizlere....

ben çıkıyom....oğluşum kaç kez uyandı ama sallaya sallaya tekrar uyutuyom...uyanır az sonra..oğulcuğumu beslemem lazım....malum onun tek besini bende şimdilik....ek gıdalara az kaldı....
öpüyom sizi....
kolay gelsin canım iyi besle oğulcugunu inşallah canım benim

kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118

sizccee ne oluyor??????????
varmı böyle yavaş ilerleyen

Canım 70 iken 118 olmuş arttığına göre birşeyler var bence, moralini yüksek tut canım hayırlısı olsun.

cnm yavaş değil mi yani 11. günden 14. güne... inşş rabbim hayırlısıyla vericek bebeklerimi...mevlamma sığındım ama korkuyorum bu belirsizlik yoruyor beni..

cnm kaç kaç ilerlemişti hatırlıyomusun..dr bizim için önemli olan artması dedi...başka bişe demedi...çok korkuyorum cnm yaa..

Canım bence gereksiz yere germe kendini, bariz bir artma var ve o artma her 48 saatte ilerleyecek bende senin gibiydi neler yaşadım ama ben burdatki en trajikomik tüpçülerden biriyimdir :) germe kendini 70 den 118e çıkması güzel bişey, ben tam net hatırlamıyorum kaç kaç gişttiğini ama benimde çok öle aman aman artışlarım olmadı ama bebeğim benleydi onu bilmek bile yetiyordu..12. gün değerim 74lerdeydi sanırım..sonrası günlüğümüzde yazıyor ama şu an işteyim hatırlayamdım..burayada yazmıştım ama kimbilir nerelerde :)

cnm çok teşekkür ederim çok saoll içime su serptiniz teşekkür ederim

aminnnn kuzum inşallahhh :)

kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118

canım önemli olan ilerlemesi...yavaş felanda değil zaten...sen bebeğini düşün o seninle...o korkun onu doğurana kadar geçmiyor...aman bir şey olur mu korkusu....ama Rabbim sağlıcakla verecek meleğini sana sen bunun için dua et...ve hep güzel şeyler düşün....

dr 4 gün snra gel dedi ama ben perşmbe tekrar gtmek istiyorum umarım meleklerim büyür ozamana kadar benim gibi yavaş ilereyip bebişini alan var mı merak ediyorum..

11.gün 70
14.gün 118

bende seni merak ediyordum canım...
şimdi olması gereken 2 günde bir bhcg nin ikiye katlanması bu durumda değerin yavaş artıyor evet artış var ve önemli olanda bu bence bir yandan da tıbbi gerçekleri unutmamak lazım temkinli ol canım bundan sonraki değerin önemli...

Merhaba arkadaşlar,

18 Haziran'da opu oldu 21 Haziran'da transfer. 26 Temmuz'da kalp atışını duymak için doktora gittim. Doktor "7 haftalık bebeğin

10mm olması gerek 6+3 haftalık gibi 6mm görünüyor, bayramdan sonra bakalım belki fark kapanır " dedi. Kalp atışını duydum ama

sevinmedim. Bebeğim neden küçük

Tüp bebek olmasa geç döllenme denilebilirdi. Hesap ortada..

Tüp bebek gebeliğinde bunu yaşayan var mı? Çok üzülüyorum. Ya gelişmezse diye.....

Benzer bir durum bilen duyan var mı?

Canım keşke bilebilsem. Malesef ben o aşamaya hiç gelemedim. İnşallah kapanır fark. Öyle ilk başta yavaş gelişen sonradan hızlanıp farkı kapatan çok okudum. Biraz sabır canım.

Arkadaşlar ben regl belirtileri yaşıyorum 23. gündeyim ve tıpkı diğer aylar gibi karnımda rahatsızlık hissi, bacaklarımda halsizlik varç. Sanırım bu ay da olmadı.

11.gün 70
14.gün 118

canım benim anladıgım kadarıyla yeni tüp bebek yaptırmısın hayırlısı olsun bakalım bende sonucunu merak ediyorum sonuc ne olursa olsun mutlaka yaz okuyum bende

kızlar vişneli cheesecake yaptım güldenin çiskek topiğine resmini ekledim bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…