Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canlrımm misafirlerim vardı yeni gittilerr bugünüde atlttım çok şükür:))) evi yeni toparldımm veee oturdum canlarımm şoktayım ablam hamilee veee eloşum daha 10 aylık bile olmadı hepimiz şoktayız çok sevindik ma çok büyük sürpriz oldu bizee 2, yegenim Allahın izniyle saglıklı sstli Dünyaya gelir İNŞALLAH drısı hepimizi başına AMİNNNNN

Ayyyyyyy şu an ben bile şok oldummmm mehtapcımmm Elanın resimlerini gördükçe hep maşallah diyorumm Birde onun gibi tatlı paşanız olursa tadından yenmez valla..Hayırlı uğurlu olsun ablan için

dönüşüm muhteşem oldu..
maşallah yaa.. gelir gelmez güzel haber..Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın..

Ayyyyyyy şu an ben bile şok oldummmm mehtapcımmm Elanın resimlerini gördükçe hep maşallah diyorumm Birde onun gibi tatlı paşanız olursa tadından yenmez valla..Hayırlı uğurlu olsun ablan için

İnşallah canımmm inşşş tatlımm bende diger sayfada yazdıklarını okuyup yorum yapmıstım şimdi buradasın MAŞALLAH benim gibi hızlısınn

dönüşüm muhteşem oldu..
maşallah yaa.. gelir gelmez güzel haber..Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın..

Canımm ya çok özledim seni hoşgeldinnn nasılsın balımm:))güzel duaların için sagol tatlımm Rabbim bu güzel dualarını hepimize tattırır İNŞALLAH sen nsılsın canımmm

Canımm ya çok özledim seni hoşgeldinnn nasılsın balımm:))güzel duaların için sagol tatlımm Rabbim bu güzel dualarını hepimize tattırır İNŞALLAH sen nsılsın canımmm

sağol bebeğimm..
iyiyim valla ne olsun. daha iyiyim işte toparlandım filan..
baya yoğun zamanlar geçirdim.
kızkardeşim benimle kalıyodu ona ev tuttuk..temizlikti eşyayd..
annemlerde kardeşimin yanına geldiler..ramazan başından beri nerdeyse beraberiz..
çok özlemişim onları.. işte büle .. geçip gidiyo..
sizlerde iyisiniz inşallah

Ohhh ne güzel canıım sevindim senin adına ailenle birlikte zaman geçirmene ne güzell canımcıgım bende bu ramazanda haftanın3,4 günü misfir agırlıyorum çok şükür herşey yolunda 7 senedir ramaznlarda çalışıyordum bu sene evdeyim vee öglene kadar uyuyorum tadının çıkrıyorum balımm:))) bu arada bilmem haberin vrmı bende Hulusi hocya gitmeye karar verdim İnşallah başkentim vee hulusi hocam bna ugur getirir cnımm

benimde senden farkım yok ki sabah namazını kılıp yatıyorum sonra teeee öğlen 2 bazen 2:30 öle sonrada işte ne kadar zaman kaldıysa o zamanda neler yapılırsa onları yapıyom
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Rabbim hakkında hayırlısını versin..
inşallah seninde bi hulusi beeben olar

Aynen canım yaa sabah nmzı derken 5 de ytıyorum öglene kadar sonra bi koşu klkıp ev ve yemek telaşına koyuluyorum tatlımm sagol dualrın için blımm İNŞALLAH hepimiz bebelerimize tez zamanda kavuşurum tatlımm görüşmek üzere çokk öpüyorm daha ytsı kılıcamm

ben hiç o kadar uyuyamam biliyonmu deryoşşş..Bende namazı kılıp yatıuorum ama normal kalkıyorum

yoğun bir gündü gelemedim bi türlü...
sakın bilenler bişi demesin menüm hakkında aman diyim

dün 3 saat uyumuşum ramazan gireli kocişle kanka olduk yeme içme dışında her türlü nefsimize hakimiz maşallah
yalnız biz abarttık serbest saatlerde de aklımıza gelmiyiii kesin bu ay hamileyim

dün 3 saat uyumuşum ramazan gireli kocişle kanka olduk yeme içme dışında her türlü nefsimize hakimiz maşallah
yalnız biz abarttık serbest saatlerde de aklımıza gelmiyiii kesin bu ay hamileyim

bizde siz gibi eski sistem out..(gün aşırı. oda niyeyse sanki çocuk olacak)
yeni sistem in( oda işte ramazanda mütevellit aklına düşerse) ki(kocişin aklından hiç çıkmayiii )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…