Tüp Bebek Günlüğümüz !

bizde siz gibi eski sistem out..(gün aşırı. oda niyeyse sanki çocuk olacak)
yeni sistem in( oda işte ramazanda mütevellit aklına düşerse) ki(kocişin aklından hiç çıkmayiii )

bizimkinin aklına gelmiyoo benimde öyle yaşlandık tabii geçti bizden artık

ne yesek sahura bilemedim mutfağa giresim yok ayol yiter yani
yarında tam gün mutfaktayım menüyü tamamlayıp yemek yarışmasına konu açacam...

neyse ben biraz nihat hocayı dinleyip gözyaşlarına boğulayım..
ancak üle ferahlıyorum.. içimin yangını biraz da olsa ferahlıyor.afiyet olsun güldenim..

neyse ben biraz nihat hocayı dinleyip gözyaşlarına boğulayım..
ancak üle ferahlıyorum.. içimin yangını biraz da olsa ferahlıyor.afiyet olsun güldenim..

harakiri yapcan yani bile bile ağlayacan yani
şu an yaş pasta yiyom sahur öncesi

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ :26::26:BEN KÖYDEYİM İŞLERİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SIK GİREMİYORUM ARADA BAKIP ÇIKIYORUMM ALLAHIM RAMAZAN HÜRMETİNE GÖBÜŞLERİNİZİ DOLDURSUNİNŞŞŞ İKİZ ÜÇÜZ İNŞŞŞŞ

hadi canım gözün aydın hayırlsıyla kucagınada alır inşallah ablan sağlıklı güzel bi gebelik geçirsin inşallah ablan arkasındanda sen git ablanın izinden inşallah
günaydın canım hayırlı sabahlar....
duana canı gönülden amin diyorum Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah

nabr kızlar iyimisiniz bakalım.....
valla beni sormayın bi adet agrısı gibi kasık agrım varki geceden beri anlatamam:26:
off noldu bana bu ay yaaa:44:

dün 3 saat uyumuşum ramazan gireli kocişle kanka olduk yeme içme dışında her türlü nefsimize hakimiz maşallah
yalnız biz abarttık serbest saatlerde de aklımıza gelmiyiii kesin bu ay hamileyim

aynen bizde öyle canım bide geçen ay histereskopi oldum diye iptal durumdaydık iki aydır iyice unuttuk biz

Slm canlar nasilsiniz?? bende buralarda aylarca bebis mucadelesi verenlerdenim hatirlayaniniz vardir.. simdi 7 aylik olduk hamd olsun... bisey sorucam bi tanidigim var rahmi gelismemis .. bu sekilde tup bebekle anne olabilir mi sizce?? varmi bildiginiz bi ornek??

nabr kızlar iyimisiniz bakalım.....
valla beni sormayın bi adet agrısı gibi kasık agrım varki geceden beri anlatamam:26:
off noldu bana bu ay yaaa:44:

Sagol canımımiçi darısı hepimizin başına İNŞALLAH tatlım yaaa rmzan ayında herkesin adetind bi problem var gerçekten benimki leke leke derken 10 gün sürdü vee 6,7 gün çok sancılı geçti hayatımda hiç bu şekilde bi ay geçirmemiştim o yüzden kafanı yorma bacımm

sen teyze oluyon bende halaaa
evet canım yaa hangi topikte arkadaşlarla konussam öyle diyo hep böyle olmus milletin...
ben bide batımdan 1 hafta önce oldum tam bat tarihimde test yaptım idrar negatifti yinede nolur nolmaz bayram sabahı yine bakcam..
ben ilk gün 4-5 damlakırmızı gördüm sonra sildikçe 2-3 gün leke geldi ve hiç agrım yoktu...
şimdi ise dünden beri ara ara agrıya dayanamıcam nerdeyse:44:

canım benim anladıgım kadarıyla yeni tüp bebek yaptırmısın hayırlısı olsun bakalım bende sonucunu merak ediyorum sonuc ne olursa olsun mutlaka yaz okuyum bende

cnm sonuç dediğim gibi 11. gün 70 14.gün 118..bekliozbakalım inş artacak..

ayy gülden korkuyorum..hemde çok..umarım meleklerim benimledir....

maşallah cnm harika bir haber darısı sizlere ve bizlere inş..

dün 3 saat uyumuşum ramazan gireli kocişle kanka olduk yeme içme dışında her türlü nefsimize hakimiz maşallah
yalnız biz abarttık serbest saatlerde de aklımıza gelmiyiii kesin bu ay hamileyim

:) ee inş ama bence biz tedbiri bırakmaylım güldenim fırsatları degrlendirelim.bu sıpanın nezaman teşrif edecgni bilemeyiz..

kızlar uykularımda bile bir tuhaflık var artık.düşünmeyecem meleklerim benimle diorum ama yok..olmuyor...kendimi tuhaf hissediyorum...umarım artıyordur bu mübarek degerler....offf..dün başka hastanede yaptırdıgmda çokta artmamıştı ama 118 den 122 olmuştu...mevlam sen onları koru..

Oyyy canımm ya kıyamam sana hepsi geçicek iNŞLLAH balımm teyze ,hal derken yakında iNŞALLAH annede oluruz balım bu sıralar ne bilim yaaa bazen içimi bir mutluluk kaplıyor sanki bende eninde sonunda anne olucam gibi geliyor ve sanki içimde bir ses bu sene hmiş kalıcaksın diyor balımm bu arada çokı yogun geçiyor günlerim ögle ezanında kalkıyorum namazdan sonra ev işlerine koyuluyorum saonra market ve yemege girişiyorum balımm bu kşamda misafirlerim varrr bu ramazan çok şükür bana çok bereketli geldi canımmsabah namazlarına kadar ayaktyım tabi yarınd İNŞALLH Eyüp sultana türbe cami gezilerine ibadet etmeye gidicem blımm bol bol dua edaicem hepimiz içinnn sen nasılsn bu arada canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…