bizimkinin aklına gelmiyoo benimde öyle yaşlandık tabii geçti bizden artıkEki Görüntüle 768366 Eki Görüntüle 768367
ne yesek sahura bilemedim mutfağa giresim yok ayol yiter yani
yarında tam gün mutfaktayım menüyü tamamlayıp yemek yarışmasına konu açacam...
yohk artık sende dur ayol daha ikişerden 4 bebeniz olacak..
ben tost yapıciiiimmm yanına da kaffaltılıklar oh miss
ikişerden 4 bebe demek
tamam o zaman hemen kendime geliyim tenhada kıstırma ve kıstırılma geçmişimize geri döneyim
iyi fikir tost :13::13::13:
napayım canım her gün dğişik bişi yap yap insan sıkılıyo..
bu gün kolaya kaçıciiimmm..
neyse ben biraz nihat hocayı dinleyip gözyaşlarına boğulayım..
ancak üle ferahlıyorum.. içimin yangını biraz da olsa ferahlıyor.afiyet olsun güldenim..
hadi canım gözün aydın hayırlsıyla kucagınada alır inşallah ablan sağlıklı güzel bi gebelik geçirsin inşallah ablan arkasındanda sen git ablanın izinden inşallahCanlrımm misafirlerim vardı yeni gittilerr bugünüde atlttım çok şükür:))) evi yeni toparldımm veee oturdum canlarımm şoktayım ablam hamilee veee eloşum daha 10 aylık bile olmadı hepimiz şoktayız çok sevindik ma çok büyük sürpriz oldu bizee 2, yegenim Allahın izniyle saglıklı sstli Dünyaya gelir İNŞALLAH drısı hepimizi başına AMİNNNNN
günaydın canım hayırlı sabahlar....GÜNAYDIN ARKADAŞLARNASILSINIZ :26::26:BEN KÖYDEYİM İŞLERİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SIK GİREMİYORUM ARADA BAKIP ÇIKIYORUMM ALLAHIM RAMAZAN HÜRMETİNE GÖBÜŞLERİNİZİ DOLDURSUN İNŞŞŞ İKİZ ÜÇÜZ İNŞŞŞŞ
dün 3 saat uyumuşum ramazan gireli kocişle kanka olduk yeme içme dışında her türlü nefsimize hakimiz maşallah
yalnız biz abarttık serbest saatlerde de aklımıza gelmiyiii kesin bu ay hamileyim
nabr kızlar iyimisiniz bakalım.....
valla beni sormayın bi adet agrısı gibi kasık agrım varki geceden beri anlatamam:26:
off noldu bana bu ay yaaa:44:
sen teyze oluyon bende halaaaSagol canımımiçi darısı hepimizin başına İNŞALLAH tatlım yaaa rmzan ayında herkesin adetind bi problem var gerçekten benimki leke leke derken 10 gün sürdü vee 6,7 gün çok sancılı geçti hayatımda hiç bu şekilde bi ay geçirmemiştim o yüzden kafanı yorma bacımm
canım benim anladıgım kadarıyla yeni tüp bebek yaptırmısın hayırlısı olsun bakalım bende sonucunu merak ediyorum sonuc ne olursa olsun mutlaka yaz okuyum bende
bende seni merak ediyordum canım...
şimdi olması gereken 2 günde bir bhcg nin ikiye katlanması bu durumda değerin yavaş artıyor evet artış var ve önemli olanda bu bence bir yandan da tıbbi gerçekleri unutmamak lazım temkinli ol canım bundan sonraki değerin önemli...
Canlrımm misafirlerim vardı yeni gittilerr bugünüde atlttım çok şükür:))) evi yeni toparldımm veee oturdum canlarımm şoktayım ablam hamilee veee eloşum daha 10 aylık bile olmadı hepimiz şoktayız çok sevindik ma çok büyük sürpriz oldu bizee 2, yegenim Allahın izniyle saglıklı sstli Dünyaya gelir İNŞALLAH drısı hepimizi başına AMİNNNNN
dün 3 saat uyumuşum ramazan gireli kocişle kanka olduk yeme içme dışında her türlü nefsimize hakimiz maşallah
yalnız biz abarttık serbest saatlerde de aklımıza gelmiyiii kesin bu ay hamileyim
sen teyze oluyon bende halaaa
evet canım yaa hangi topikte arkadaşlarla konussam öyle diyo hep böyle olmus milletin...
ben bide batımdan 1 hafta önce oldumtam bat tarihimde test yaptım idrar negatifti yinede nolur nolmaz bayram sabahı yine bakcam..
ben ilk gün 4-5 damlakırmızı gördüm sonra sildikçe 2-3 gün leke geldi ve hiç agrım yoktu...
şimdi ise dünden beri ara ara agrıya dayanamıcam nerdeyse:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?