Tüp Bebek Günlüğümüz !

bilmiyorum ama bende tuhaf bi haldeyim canım dediğin gibi 2014 te annesin nafiye diyorum yeğenin annesinin karnından cıkmadan kuzeninide alıp gelecek diyorum ama bi o kadarda burugum kalbim sıkısıyo ağlama nöbetleri yaşamaya basladım yine durup dururken eşimle tv izlerken süzülüyoyaşlar sonrada arkası hıçkırıklarla geliyo tabi
cok tuhaf bi haldeyim mehtapcım kafam Allak bullak...

bzim içinde dualar et selamlar söyle yarın canım...

Canımm y seni çok iyi anlıyorum gerçekten dönme dönem yaşadıklarının aynısını yaşamıstım ve eşimi isyen ettirmiştim artık çok aglıyordum özellikle yataga yattıgımda aglama krizlerine giriyordum eşimde çok üzülüyorudu sabır diyordu bana üzülüp onunda agldıgı zamaları bilirim tatlım aşırıya kaçmıyacak eşini bıktırmıyack kadar agla için rahatlsın ama kendini kapıp koyverme canım ne olurr kıyamam sana olucak de ben anne olucam dee hep beynine yerleştir bu güzel düşünceyi daha kaç yaşındasın bebegim yaa keşke ben senin yaşlarında olsm senin gibi yumurtalarım olsa ahhh ahhh haline şükret canımmm balımmm kıyamam sana kuzun evliliinin en ama ennn güzel senelerinin kendine zindan etmee dolu dolu yaşmaya bak balım benimm ben senişn kısa zamanda anne olacgına gönlümden geçerek inanıyorum gerçekten tatlımm yıprtm kendini bu kdarrr

bunu yapmamak eldemi canım...
ama yapamıyorum gidiyo gözyaşlarım...
zaten o yokken aglıyorum yanında pek aglamam..
en basidinden p.tesi dusa girdim birden ağlamaya başladım ama sessiz ce hemde gerçekten gıkım cıkmadı biraz uzun kalmıısm geldi yanıma yüzüme baktı gözlerin kızarmıs dedi su sıcak ya ondan biraz işim var gelcem dedim sarıldı bana suyun altında birlikte agladık oda ıslandı..
zaten artık agladıgımda niye diye bile sormuyo...
neyse içim sisti yine canım yoksa dayanamıcam aglıcam iş yerinde arada gelip geçiyo işte boşşşşşvvveeeeeerrrrrrrr demeye calısıyoruzzz yapmacık gülüyoruz

Canımm yaa neyse kapatalım bu konuyu oruçlu oruçlu aglanmz şimdi aayyy ne güzel işin var bakk kafanı dagıtıyorsun canımm bugün istanbulda hava bi karışık gibi nedense bende şimdi kalkıyorum canımm evi toparlaym markete gidicem yemege girişcem çook öpp seni çokk seviyorruumm

burdada bi bunaltıcı sıcaklık var canım...
sana kolay gelsin canım benim ..
bende de akşama gün var arkadaşlarım gelecekler dünden yaptım hazırlığımı..
yarınada annemler gelecekler yemeğe...
kadına dedim gelirken bi çeşit yemegini yapta gel ben yetiştiremicem
saolsun yapayım dedi annecim dolma yapıp getircek
hadi görüürüz canım benim bende seni çookk seviyorum dualarda buluşalım arkadaşım

kızzz napıyooonn...hoş geldin... denk geliyoruz bi kouşamıyoruz canım yaa nasılsın iyimisin

canoslar alintilarim.silinmis annem burda yanimda girip gecmisi okuyup cikiorum aksam gidio giricem artik insallah..

Canım benim ya mesajını sanki ben yazmışım gibi okudum inan hepimiz aynı şeyleri yaşadık her adet olduğumda iki gün boyunca ağlardım bişey yiyip içmezdim eşim dışarı çıkarmak gezdirmek isterdi çıkmazdım çoooooook zor çoook ama eşinde hırpalanıyo seninle ve bebek olması için iyi moral lazım lütfen artık ağlama olurmu yalnızca dua et ve sabret inan olacak canım olumlu düşün bu çok çok önemli öpüyorum seni.

canım eşim benden cok sıkıntı çekiyor başında babasının dünya kadar borcu var onlarla ugrasıyo bizim bebek meselesi annesiyle sorunlar filan bi gün elimden kayıp gider diye üzülüyorum içine atar hiç konusmaz naparsam yapayım konusturamam onu...
iyi olucam canım zaten gel git benim bunlar 5 dk önce biri ölmüş gibi ağlarım sonra bi bakmısın düğünde gibi güler oynarım
deliyim ben deliiiiii

kızzz napıyooonn...hoş geldin... denk geliyoruz bi kouşamıyoruz canım yaa nasılsın iyimisin

merhaba Deli hatuunn
güldürdün beni ya mübarek ramazan günü Rabbim de en çok istediğini kucağına çifter çifter verip seni güldürsün emiii...ama o zaman hem gülersin hem oynar peşinden de ağlarsınn 2 bebeyle başa çıkamyıncaaa
nasılsınız hormonlar gene alüst olmuş....ben de her infertil kadın gibi dönem dönem bunalıma girerim...kıyıdan köşeden bakmaya çalışan kocamı hayatından bezdirir onu bunalıma sokar üstüne kapıyı kilitler çıkarımm
şaka değil ciddi ciddi o bunalımdan çıkmam için yerime birinin girmesi lazım yoksa çıkamıyorum...

biri banamı seslendiii
ayy inşallah canım yaa keske iki iki olsa bebeleriiimmmmm
valla canım nasılım bilmiyorum ne yerdeyim ne gökte sanki su 1 haftadır temelli kendimi tanıyamaz oldum bebeğimi kaybettiğimden beri bu şekle gelmemiştim...
sanırım diğer tedaviye başlıcaz ya ister istemez sıkıntı yapıyorum...

ayrıca seninkide iyimiş ya laaa hemen benimde kocişime öyle yapmam lazım....
dememi bekliyosan yanılırsın
çüknü benim kociş bi girerse Allah korusun bi daha feriştahı gelse cıkaramazz

Slm hatunlar nasılsınız çok sıcakk bütün gün evin içinde bunalıyorum dışarda olsam ne yapcam acaba önceden bu kadar terlemezdim şimdi otururken resmen vücudumdan ter sızıyo off offff

Slm hatunlar nasılsınız çok sıcakk bütün gün evin içinde bunalıyorum dışarda olsam ne yapcam acaba önceden bu kadar terlemezdim şimdi otururken resmen vücudumdan ter sızıyo off offff

Selam tatlımmm ee normaldir terlemen balımm biz bile çok terliyoruz valla ne evde durulur ne dışrda klimsız ortamd durmak zor bu sıcklarda ben iyiiym canım akşama misafirlerim vr yemeklerim hzır sayılır bir tek salatam kaldı ve masayı hzırlıycam ve kendi hzırlanıcam böyle şekerimm ramzan sıcaklr falan ugrsıyos iştee

Herkese merhabalar hayırlı ramazanlar belki hatırlarsınız ben girip girip çıkıyorum topik e benin bahçeci umuttaki 2. Denemem de tutmadı nasipse gaziantep euro fertilde 3. Yü bayram sonu başlamayı düşünüyoruz.

Ama şimdi sıkıntım daha başka benim bir yengem var yaş 40 amh 0.02 fsh 8 e2 35 onlar ankarada yaşıyorlar bende tatil için ankara ya geldim benden yardım istediler doktorlara beraber gittik ben gazi doktoru prof. Mehmet erdem ile hulusi bey arasında kaldım onlarda sen yap tercihi diyorlar ama çok ağır mesuliyet bilemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevineceğim

Bende amcamları alamadım bi türlü iftara alsamda uğraştıracak bişey yapamam fazla ayaklarım çok şiş fazla ayakta kalınca uyuşuyo ne yapcam bilmiyorum almasamda laf söylerler biz gittik onlara iftara

selam arkadaşlar bugün doktora gittim,dün akşam hafif bi kanamam olmuştu gittim ve kanama gözükmediğini kullandığım jelden olduğunu söyledi doktorum veeee mutlu son ultrasonda bebeklerimi gördüm ikizlere hamileyim :)) ALLAHA şükürler olsun,ama sıkıntılı bi durum var kromozom sonuçlarımda kan pıhtılaşması çıktı ve clexane iğne verdi doktorum umarım sağ salim kucağama alırım.

benimki alıştı artık bir ara o kadar çok üzerine gittim ki adam bıraktı beni kendi halime ...eve gelince heyheylerim üstündeyse hiç yanıma uğramıyor bir bakıyorum kendi kendime konuşuyorum bağırıp çağırıyorum deli gibi...sen bunaltma enişteyi herkes bir değil yaaa adam bunalımdan çıkamaz sonraa nemelazım...
çok sıcaak bacımm hele sana daha bir sıcaktır....ben pek terlemem ama evim serin derken esmedi kaç gündür camı açmamla içeriye sıcak hava akımı başlıyor korkuyorum camları açmayaa açmasam boğuluyorumm...
afiyetler olsun mehtapcımm..ben de yarına kızkardeşimle eşini alıcam taze evlileri..bakalımm ...menüm hazır yarına yetişecek inşaallah ...

Son düzenleme:
Mehmet Erdem i bilmem ama Hulusi Hocayla bir görüşsün derim ben durumunu en iyi hocanın kendiis değerlendirir..Allahj yardımcınız olsun...nedne ttmadığıyla ilgili bi açıklama yaptılar mı peki kişiye özel tedavi şart biliyorsun tekrarlayan başarısız gebeliklerde önceliklee neden olmadığıyla ilgili bir eksiklik varsa tedavinde ohalledilmeli öle başlanmalı diye düşünüyorum ben..yoksa merkez de değiştirsen 3 ayda bir de denesen farklı olacağı şüphelidir...
Bende amcamları alamadım bi türlü iftara alsamda uğraştıracak bişey yapamam fazla ayaklarım çok şiş fazla ayakta kalınca uyuşuyo ne yapcam bilmiyorum almasamda laf söylerler biz gittik onlara iftara

sen ayakta duramıyosun iftara misafir mi alacan....o zaman tatlını ve anayemeğini böreğini falan bir gün önceden hazırlayacaksın ertesi güne sadece pişirmesi falan kalacak yavaş yavaş da çorbanı salatanı yaparsın yanınaa....yoksa yetişmez ben tatlımı akşamdna yaptığım halde gündüz ayakta dolanmaktan ayakalt-rım şişip ağrıdı ama sabah temzilik falan da yaptım halbuki bi gün önceden halletmem lazımdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…