tatlım nasılsın
ayy seni gördüm daha iyi oldum...
sorma bacım iftara 15 dakika kala regl oldum yaaa o kadar saat oruucm boşa gitti..cuma günü çapaya gideceğim rapor için ilk muayeneye bakalım Bismillah diyeceğim..bir yıldır hiç bir doktora gitmemiş muayene falan da olmamştımm içim tuhaf inşaallah sorunsuz çıkar raporum
ayy seni gördüm daha iyi oldum...
sorma bacım iftara 15 dakika kala regl oldum yaaa o kadar saat oruucm boşa gitti..cuma günü çapaya gideceğim rapor için ilk muayeneye bakalım Bismillah diyeceğim..bir yıldır hiç bir doktora gitmemiş muayene falan da olmamştımm içim tuhaf inşaallah sorunsuz çıkar raporum
Allah razı olsun kul dua ederken yazıcı melekler iki misli sana olsun diye yazarmış sevabını...Rabbim dualarımızı duyar açılan ellerimiz boş çevirmez inşaallah..öle nasip te oruuc boşa tutmak da varmıiş...hadi ya ama sağlık olsun oda Allahın takdiri yapacak bişey yok
raporunu sorunsuz çıkarıp tedavine başlarsın inşallah sonrada bebeklerin gelir canım dualarım seninle
Hadi hayirlisi kuzucum benimde bu hafta devlet sinavim belli olacak feci stresteyim :18::18::18:
merhaba cnm..yengen icin keske karari kendileri verseler o mesuliyeti almak cok zor.diger hocayi tanimiyirum.ama hulusi hocayla gorusun derim.ben eurofertilde 2 defa yaptirdim sorucagin bise varsa yardimci olurum cnm.Herkese merhabalar hayırlı ramazanlar belki hatırlarsınız ben girip girip çıkıyorum topik e benin bahçeci umuttaki 2. Denemem de tutmadı nasipse gaziantep euro fertilde 3. Yü bayram sonu başlamayı düşünüyoruz.Ama şimdi sıkıntım daha başka benim bir yengem var yaş 40 amh 0.02 fsh 8 e2 35 onlar ankarada yaşıyorlar bende tatil için ankara ya geldim benden yardım istediler doktorlara beraber gittik ben gazi doktoru prof. Mehmet erdem ile hulusi bey arasında kaldım onlarda sen yap tercihi diyorlar ama çok ağır mesuliyet bilemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevineceğim
Canlrımm misafirlerim vardı yeni gittilerr bugünüde atlttım çok şükür:))) evi yeni toparldımm veee oturdum canlarımm şoktayım ablam hamilee veee eloşum daha 10 aylık bile olmadı hepimiz şoktayız çok sevindik ma çok büyük sürpriz oldu bizee 2, yegenim Allahın izniyle saglıklı sstli Dünyaya gelir İNŞALLAH drısı hepimizi başına AMİNNNNN
merhaba cnm..yengen icin keske karari kendileri verseler o mesuliyeti almak cok zor.diger hocayi tanimiyirum.ama hulusi hocayla gorusun derim.ben eurofertilde 2 defa yaptirdim sorucagin bise varsa yardimci olurum cnm.
Herkese merhabalar hayırlı ramazanlar belki hatırlarsınız ben girip girip çıkıyorum topik e benin bahçeci umuttaki 2. Denemem de tutmadı nasipse gaziantep euro fertilde 3. Yü bayram sonu başlamayı düşünüyoruz.
Ama şimdi sıkıntım daha başka benim bir yengem var yaş 40 amh 0.02 fsh 8 e2 35 onlar ankarada yaşıyorlar bende tatil için ankara ya geldim benden yardım istediler doktorlara beraber gittik ben gazi doktoru prof. Mehmet erdem ile hulusi bey arasında kaldım onlarda sen yap tercihi diyorlar ama çok ağır mesuliyet bilemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevineceğim
canimm insallah gelir melegin dogal yolla..bize bi supriz yap bn guzel olur:)İyi geceler arkadaşlar. 25. güne girmiş bulunuyorum. Geriye sayım başladı. son 3 gün. Nolur bana dua edin. Bir daha tedavi olacak gücü kendimde görmüyorumİnşallah doğal yola olur.
Ay canım maşallah çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.
cnm histereskopini kim yapti?bana rusen bu denemede histereskopi yapi hemen bi ay sonra yani diger adette tup yapalim dedi cunku rahme cizikler attigi icin tam iyilesme gerceklesmeden tiup yapildiginda tutma sansi artiyo.yada yapisikliklari actiysa tek rar yapisiklik olmadan tupu yapmak istiyo kizlarda bole yaptiyo burda.bence orda veya burda histereskopinin ustune hemen tupu yaptirAaaaaa çok sevindim tabi ki de var aslında ailem burada yaşıyor ben antepte çalışıyorum ama bayram sonu eşim işe başlayacak benim yanımda olamaz diye antep te yaptıralım dedik ama kararsızım ankarada yaptırırsak yalnız olacağım yalnızlıkta bende çok stres yapıyor diğer iki denememde de eşim yanımda olamamıştı çok bunalmıştım ama euro fertil den de emin değilim tam.İşlerini iyi yapıyorlar mı bana histereskopiden 10 gün sonra filandı başlayabiliriz dedi ama ben hem bayram tatiline denk geliyor hemde vicudum dinlensin diye erteledim bir fikir verirsen çoook sevinirim.
kizlarrr cok yorgunum ya annem burdaydi oruc oruc bayagi bi disarda dolastim kac gundur.sizler napiosinuz?mehtosum elosa kardes gelio haaa :)) cok sevindim cnm iice kafayi yersin simdi sen bebisleri sevmekten:)
İyi geceler arkadaşlar. 25. güne girmiş bulunuyorum. Geriye sayım başladı. son 3 gün. Nolur bana dua edin. Bir daha tedavi olacak gücü kendimde görmüyorumİnşallah doğal yola olur.
Ay canım maşallah çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.
e yavaştan kaçayım ben sohbet muhabbet nereye kadar sabah görüşürüz
evet canım eşim cıkamaz diye onun girmesine yakın ben cıkıyorum bunalımdanbenimki alıştı artık bir ara o kadar çok üzerine gittim ki adam bıraktı beni kendi halime ...eve gelince heyheylerim üstündeyse hiç yanıma uğramıyor bir bakıyorum kendi kendime konuşuyorum bağırıp çağırıyorum deli gibi...sen bunaltma enişteyi herkes bir değil yaaa adam bunalımdan çıkamaz sonraa nemelazım...
.
amiinn canım benimm]GÜNAYDIN GÜZELLERALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?