Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım nasılsın

ayy seni gördüm daha iyi oldum...

sorma bacım iftara 15 dakika kala regl oldum yaaa o kadar saat oruucm boşa gitti..cuma günü çapaya gideceğim rapor için ilk muayeneye bakalım Bismillah diyeceğim..bir yıldır hiç bir doktora gitmemiş muayene falan da olmamştımm içim tuhaf inşaallah sorunsuz çıkar raporum

Son düzenleme:

hadi ya ama sağlık olsun oda Allahın takdiri yapacak bişey yok

raporunu sorunsuz çıkarıp tedavine başlarsın inşallah sonrada bebeklerin gelir canım dualarım seninle

Hadi hayirlisi kuzucum benimde bu hafta devlet sinavim belli olacak feci stresteyim :18::18::18:

hadi ya ama sağlık olsun oda Allahın takdiri yapacak bişey yok

raporunu sorunsuz çıkarıp tedavine başlarsın inşallah sonrada bebeklerin gelir canım dualarım seninle
Allah razı olsun kul dua ederken yazıcı melekler iki misli sana olsun diye yazarmış sevabını...Rabbim dualarımızı duyar açılan ellerimiz boş çevirmez inşaallah..öle nasip te oruuc boşa tutmak da varmıiş...

Hadi hayirlisi kuzucum benimde bu hafta devlet sinavim belli olacak feci stresteyim :18::18::18:

selom nasılsın napıyorsun hala türkiye demisin kız br gelemedin görüşemedik ayooll...benim elim yüüzm ağzım çenem kızaran kaşınan sulu yaralar döküyorum nedn böyle oldum bilmiyorumm...aynaya bakamıyorumm ..sokağa çıkasım yok bu ara..stresten mi üşütüm ama hasta olamıyorum ateşim böyle mi atılıyor vücuttan bilemedimm..
:18::18::26::26::44::44::26:

ver de bitsin artık bu sınavlar inşaallah sonuçların istediğin giib olur ..sonra asıl sınava devam ...

Son düzenleme:
merhaba cnm..yengen icin keske karari kendileri verseler o mesuliyeti almak cok zor.diger hocayi tanimiyirum.ama hulusi hocayla gorusun derim.ben eurofertilde 2 defa yaptirdim sorucagin bise varsa yardimci olurum cnm.

kizlarrr cok yorgunum ya annem burdaydi oruc oruc bayagi bi disarda dolastim kac gundur.sizler napiosinuz?mehtosum elosa kardes gelio haaa :)) cok sevindim cnm iice kafayi yersin simdi sen bebisleri sevmekten:)

İyi geceler arkadaşlar. 25. güne girmiş bulunuyorum. Geriye sayım başladı. son 3 gün. Nolur bana dua edin. Bir daha tedavi olacak gücü kendimde görmüyorum İnşallah doğal yola olur.

Ay canım maşallah çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.

merhaba cnm..yengen icin keske karari kendileri verseler o mesuliyeti almak cok zor.diger hocayi tanimiyirum.ama hulusi hocayla gorusun derim.ben eurofertilde 2 defa yaptirdim sorucagin bise varsa yardimci olurum cnm.

Aaaaaa çok sevindim tabi ki de var aslında ailem burada yaşıyor ben antepte çalışıyorum ama bayram sonu eşim işe başlayacak benim yanımda olamaz diye antep te yaptıralım dedik ama kararsızım ankarada yaptırırsak yalnız olacağım yalnızlıkta bende çok stres yapıyor diğer iki denememde de eşim yanımda olamamıştı çok bunalmıştım ama euro fertil den de emin değilim tam.İşlerini iyi yapıyorlar mı bana histereskopiden 10 gün sonra filandı başlayabiliriz dedi ama ben hem bayram tatiline denk geliyor hemde vicudum dinlensin diye erteledim bir fikir verirsen çoook sevinirim.

Arkadaşlar hulusi hocanın hastalarında yardım bekliyorum lüütfee:44::44::44:n

canimm insallah gelir melegin dogal yolla..bize bi supriz yap bn guzel olur:)

cnm histereskopini kim yapti?bana rusen bu denemede histereskopi yapi hemen bi ay sonra yani diger adette tup yapalim dedi cunku rahme cizikler attigi icin tam iyilesme gerceklesmeden tiup yapildiginda tutma sansi artiyo.yada yapisikliklari actiysa tek rar yapisiklik olmadan tupu yapmak istiyo kizlarda bole yaptiyo burda.bence orda veya burda histereskopinin ustune hemen tupu yaptir
merkez ii cnm ordan hamislerimiz var ama bende olmadi.karar senin cnm bise diyemiyorum.ben bu sefer hulusi hocaya yaptirmayi dusunuom.

kizlarrr cok yorgunum ya annem burdaydi oruc oruc bayagi bi disarda dolastim kac gundur.sizler napiosinuz?mehtosum elosa kardes gelio haaa :)) cok sevindim cnm iice kafayi yersin simdi sen bebisleri sevmekten:)

Evet canımmm eloşuma kardeş geliyor İNŞLLH ma biz şoktan çıkamdık daha darısı başımıza İNŞLLAH balımm yarın görüşürüz İNŞLL çokk öptt

Aminn cnım İNŞLLAH sende tez zamanda dogal yollarl hamiş kalırsın balımmm

]GÜNAYDIN GÜZELLER ALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ

evet canım eşim cıkamaz diye onun girmesine yakın ben cıkıyorum bunalımdan
]GÜNAYDIN GÜZELLER ALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ
amiinn canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…